Български плажове, които съм посетил

Коментарите ми за местата, където съм плажувал в България.

от turista (9)
1
2009-11-26 02:26

Бургаският плаж е трагичен и само в краен случай трябва да се посещава. Никъде няма такава трапана, тоалетните са под всякаква критика (сещайте се заради това къде ходят хората по малка нужда), а заведенията се намират на самия пясък, на 20м от водата. Като ученик ходих на плажа поради липсата на кола, но в момента за предпочитане са близките до Бургас плаж Солници и къмпинг Градина.

чадърите на Бункера спасител на бургаския плаж атракции :)2
2009-11-26 01:42

Градина е един от най-обичаните къмпинги за хора с каравани поради близостта му до Черноморец и Бургас, и дългата плажна ивица, с която разполага. Лично аз поставям плажа в моят топ 5 на българските плажове. Чистотата на водата и пясъка е на много добро ниво, ивицата е широка и плажът рядко се препълва.

Като недостатък мога да отбележа липсата на неплатен паркинг или на платен свестен такъв. Но това е практика навсякъде и сякаш започнах да се примирявам.

атракциите са налице :) изглед към Созопол

3
2009-11-25 19:29

Плажът на къмпинг Веселие е изключително чист, като липсват традиционните за другите плажове заведения на самата плажна ивица. Пейзажът обаче се разваля от строежа на хотел на самия бряг (чудно кой е дал разрешение за строителството му), което няма как да не повлияе на чистотата и посещаемостта на плажа в негативен план.

Къмпинг Веселие е лесно достъпен, единственият недостатък в тази връзка е липсата на паркинг, което води до паркиране на колите на главния път Бургас-Царево.

изглед към строежа на самия плаж къмпинг Каваци и Смокини водата и пясъкът са чисти къмпинг Веселие

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.