къмпинг Веселие

Рейтинг:    3.6 / 5 (5 вота)
още инфо
чистота на плажачистота на водатакачество на пясъкачадъри/шезлонги
свободно мястоатракциидостъпностзаведения
 снимки от къмпинг Весе... увеличи карта

Хотели в близост

къмпинг Веселие
апарт хотел Серена Резиденс ***
Созопол    1.3 км
хотел Свети Никола
Созопол    1.4 км
хотел Аиа ***
Созопол    1.5 км
ваканционен комплекс Гардения ***
Созопол    2 км
хотел Калисто Созопол ***
Созопол    2.5 км
goody (55)
посетил Август 2011 млада двойка
2011.08.22
02:32

Тази година отново посетих плажа и със съжаление открих, че засилената урбанизация край Созопол тотално е завладяла ивицата. Над 80% от плажа е зает от платени зони и заведения. Иначе природните дадености все още си ги има, но явно няма да е за дълго. Бетоновото чудовище е почти завършено, така че догодина предполагам вече ще събира пишман туристи.

Поредният прекрасен кът на нашата страна, който е заличен от картата


icakis (42)
посетил Август 2011 млада двойка
2011.08.18
15:04

Тази година ходих 6 пъти на плаж на къмпинг Веселие. Мога само да потвърдя добрите впечатления на коментиралите досега. Единственият недостатък е липсата на по-голям безплатен паркинг. Като плаж обаче мога само да препоръчам.


плаж Веселие капанчето на плажа
goody (55)
посетил Юни 2009 с приятели
2010.07.22
23:19

Само веднъж съм ходил на този плаж и това беше миналата година.

Плажът се намира до защитена зона Алепу (Дюни). На самият плаж обаче е изтипосано поредното бетоново чудовище - някой ми беше споменал, че става дума за станция на държавно учреждение. Нали се сещате - от онези държавни учреждения, чието съществуване се обосновава именно от презумпцията да защитават и налагат законите в страната

Иначе, общо взето съм съгласен с предните коментари - чиста вода, сравнително чист пясък. Който търси урбанизирани плажове и е свикнал с миризмата на кебапчета, съветвам го да подмине този плаж. Близостта му до Созопол обаче го прави изключително атрактивен ако сте избрали този курорт за вашата почивка и разполагате със собствен транспорт, пък било то и велосипед.

bydik (2)
посетил Август 2009 млада двойка
2010.07.17
16:44

Плажа е невероятен, водата е кристална,супер спокоен,дано си остане такъв още дълго време. Макар,че бяха построили някакъв хотел зад него и може вече да има повече хора.Дано не го замърсят.

turista (9)
посетил Юни 2009 млада двойка
2009.11.25
19:29

Плажът на къмпинг Веселие е изключително чист, като липсват традиционните за другите плажове заведения на самата плажна ивица. Пейзажът обаче се разваля от строежа на хотел на самия бряг (чудно кой е дал разрешение за строителството му), което няма как да не повлияе на чистотата и посещаемостта на плажа в негативен план.

Къмпинг Веселие е лесно достъпен, единственият недостатък в тази връзка е липсата на паркинг, което води до паркиране на колите на главния път Бургас-Царево.


изглед към строежа на самия плаж къмпинг Каваци и Смокини водата и пясъкът са чисти къмпинг Веселие