хотел Свети Никола, Созопол

Рейтинг:  3 star rating  2.9 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    2.4 км
Созопол - стария град
Бургас    3 км
Плажове в близост
къмпинг Каваците
Созопол    0.2 км
къмпинг Смокиня
Созопол    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
mmanolova (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.25
07:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме на почивка 2011 година. Комплексът насистина е страхотен и си мислихме да резервираме апартамент и за другата година до следната случка -детенцето ми на 1,7 месеца си миеше крачетата на душовете пред басейна когато се появи една госпожа спря рязко кранчето и заяви - Тука е на водомер мойто момче. А русначетата за които всичко беше позволено дори не спираха водата. Само за пояснение плащахме по 200 лв. на вечер,а г-жата била Менъджерка на комплекса беше толкова груба, невъзпитана и ми идва и други думи да употребя, реши да се прави на отворена на дете на година и половина. В апартамента чистите кърпи бях с червило, а на руснаците им се позволяваше всичко, включително и кучетата им питбул и мастив да се разхождат из басейните. Ама за тях може нали сме си такива лижем дупетата на чужденците, а се отваряме на българите.

Ганчо Бъчкаров
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.19
15:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях на почивка в хотела през септември 2009 г. Приятно съм изненадан от доброто обслужване, вежливото отношение на персонала, както и от изключителната кухня. Разположен близко до плажа, от стаята се открива чудесна гледка към морето. Доволен съм и с удоволствие бих отишъл пак.

Борислав Бойчев
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.25
18:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Краино бях разочарован от този хотел.когато пристигнах ми направи много лошо впечатление отношението на персонала и не компетеннтноста им,преживях го ....след като се настанихме в стаята ми направи впечатление че няма мрежи на прозорците и никакви други средства за защита от комарите....изкарах кошмарна нощ........преглатнах го все пак бях дошъл на почивка.......Сутринта на закуска понесох поредното унижение...сервитиорът се държа с нас все едно му бях длъжен и с неохота ни подхварляше приборите и чиниите...почувсвах се като просяк,който не си плаща за услугите...Друго лошо впечатление ми направи паркирането....за да излезеш трябва да издирваш собствениците на поне 2 ,3 автомобила за да имаш достъп до своята....единствено добро впечатление ми направи едно момче което беше и аз не знам каква длужност изпълняваше но беше навсякаде.........Това беше на лошата ми почивка ...кракът ми няма да стъпи повече там....


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share