Рачев Хотел Резиденс ****, Арбанаси

Рейтинг:  2 star rating  2.0 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Арбанаси
Велико Търново    0.2 км
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    2.1 км
Преображенски манастир
Велико Търново    5.4 км
водопад Кая Бунар (Хотнишки водопад)
Велико Търново    13.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
pif074 (1)
отседнал Септември 2014 за 1-3 дни семейно
2014.09.29
02:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уважаеми, кандидат клиенти и гости на хотел "РАЧЕВ РЕЗИДЕНС" В. Търново, бих желал да Ви информирам за студеното и лошо гостоприемство още от рецепцията на хотела..!Една много дебела дама. ако имате такъв късмет ще ви обслужи с възхита към всички вас, доста дроснато и обидно....!
Цените в хотела и ресторанта са малко над средните за такава категория хотел от 4 звездииии, И ВПРЕДВИД ЛОКАЦИЯТА НА ХОТЕЛА ИЗВЪН СЕЛО АРБАНАСИ. А и между другото, тока вечер след 20-21 ч. със сигурност ще спре, за неопределено време, но те имат агрегат поне за светлината в хотела...!
ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ....С ДЕБЕЛ ПРОТФЕЙЛ...

Mama 2 (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2014.09.01
07:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абсолютно съгласни с мненията на severus_86 и ivariver. Красиво място, вижда се че е направено с желание, но само това. Много ниско обслужване за цената която се плаща. При заплащне на апартамент - бебшкото кошче се плаща 10лв.???? при това в много лошо състояние скъсано и с дупки ;(. Незнам дали пестят енергия с чиповете, но те не сработват добре, когато успеете да го включите изобщо със счупеното чипче. Мини бара ..голяма смешка 2 минерални води, кола и сода и трябва да успеете да си отворите без отварачка защото са с метани капачки .... В банята много евтини консумативи само шампоанче и сапун. Много, много захабени кърпи. За закуската няма какво да говорим ПАРОДИЯ за хотел с 4 звезди, разредено кафе от машина, студени неща и с много лошо качество и пак това е хотел с 4 звезди в един семеен хотел и без звезди има по-добро обсужване. Обсужващият персонал много намръщен и нелюбезен все едно си виновен, че си отседнал в този хотел. Много недостъпно място с бебешка количка и никой не те информира при резервация, че ще трябва да се бориш с множество стълби докато стигнеш до стаята....могат да предложат и по-добро решение.... Няма да повторим.

severus_86 (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2014.08.25
07:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не препоръчвам на никого този комплекс. На първо място отвратително отношение към гостите и липса на елементарно зачитане на личното пространство. На мен се случи да ми влязат в стаята, докато съм още в нея, без почукване или звънене, и без дори и намек за извинение. Предложиха ми обяснението "Да проверим минибара, дали не сте взели нещо, без да платите". След което ми обясниха, че "така се правело в чужбина", а моето възмущение било "непристойно". В коя чужбина, може би на Марс? Асортиментът в минибара е, меко казано, минимален - което доста обезмисля така настойчивото му проверяванер тъй като при температура над 30 градуса в стаята и неработещи климатици и рядко работещ хладилник (виж по-долу)едва ли някой ще иска да пие топлата им минерална вода и бира.
Както се оказва, не само на мен се случи, когато пристигнах, да се окаже, че стаята ви е дадена на друг човек, въпреки че е резервирана отдавна в рамките на организирано мероприятие. Отново, извинение не чух от страна на персонала, напротив, обясниха ми, че "те си преценявали тези неща". Е, аз пък преценявам, че трябва да предупредя други, които могат да се излъжат да отидат там.
Хотелът е разположен на доста лошо избрано място и панорамна гледка не предлага - просто няма откъде да се вземе. Околното пространство е зле култивирано, шумоизолация практически не съществуваща занемарена и пълна с хапещи насекоми градина и мръсен басейн и шадраван. Да не говорим за налудничавата политика за пестене на енергия, при която с изваждането на чипа от слота при излизане от стаята, се изключва абсолютно всичко, включително хладилника и климатика (ако попаднете на стая с работещ климатик). Общо 20 канала по телевизията, от които пет от типа на "Планета". Консумативите в банята, включително тоалетната хартия, са от най-нискокачествените на пазара. От три прозореца се отваря само един.
Към ресторанта имам по-малко забележки, кухнята е сравнително добра и персоналът се старае, но наложените им "управленски решения" на практика унищожават усилията им.
Мисля, че това е достатъчно. Този комплекс, изглежда, се използва основно за организирани събития, от типа на сватбени тържества, тъй като ме съмнява някой от другите гости да се върне отново там. Струва ми се, обаче, че потенциалните клиенти трябва да бъдат предупредени за това, което ги очаква в "Рачев". При една нормално проведена процедура по акредитация този хотел никога няма да получи четири звезди и се съмнявам, че ще остане работещ.

ivariver (3)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2012.07.29
00:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Баните са смехотворни. Малки стаи. Лошо обслужване. Лоша хигиена на басеина. Не сме доволни и няма да препоръчаме тоэи хотел.

tourist family2012.08.08 13:49
Здравейте!Абсолютно се съгласяваме с написаното от ivariver.Като бихме добавили и ужаса от липсата на климатик при 40 градусови жеги,обяснението беше,че се настройва централно и имало група ливанци,обичащи много студено и които напражиха отговорни за липсата на охлаждане в целия хотел!Хотел,в който със съпруга ми зачерквахме с кръстче предплатените дни до заминаването Ужас!!!Не повече от 2 звезди..
ivariver (3)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни сам турист
2012.07.29
00:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не си заслужава звездите. Обслужването не е на ниво. Има много да се желае във връзка с чистотата . Големината на стаите е недостатъчна.

ivariver (3)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.07.29
00:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В общи линии приятна атмосфера, но зкключително възмущение от обслужването и порядките в хотела. Много мръсен басеин беэ спасител, а до късно след 12:00 се вихрят сватбари с ди джей и маанета. Срам за 4 звезди - никога повече!


Други хотели в АрбанасиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share