хотел Арена Търново ***, Велико Търново

Рейтинг:  5 star rating  4.7 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    2.5 км
Арбанаси
Велико Търново    4.3 км
Преображенски манастир
Велико Търново    4.6 км
Соколски манастир
Велико Търново    9.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
bay_kolio (2)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.12.28
09:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещнахме Коледа в този хотел с приятели. Това е малък спретнат и приятен хотел. Нов и за сега - 2010 декмври много добре поддържан. Всичко, което беше предварително изготвено като оферта и описание на хотела се оказа точно. Хотеелската част е хубава, стаите са много добре аранжирани, размерът на стаите отговаря на 4 звезди. Хареса ми архитектурното решение на стая с три нива. Удодобно, тихо, места за паркиране. Ресторанта също е приятен с много добра храна и вяло обслужване. Ние бяхме на ол инклузив лайт. Хранта е добра, но напитките са ниско качество. Пише български, ама това не бива да значи гаражни. Странни бидони с вино и неприятна шльокавица.
Основният проблем е, че целият ресторант е изпълнен с табели "Пушенето забранено" и "Зона свободна от цигарен дим", но това не е вярно. Персонала пуши вътре. Даже на наш въпрос защо тук се пуши имаше нелепият отговор "Ами частно парти" е ние на държавно ли бяхме!? Това неспазване на правилата и незаинтересованст на персонала развали доброто впечатление. Принципно бих препоръчал хотела на близки и с удоволствие бих го посетил пак.

светослав динков
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.11.19
18:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав хотел всичко е на ниво,много добро впечатление ми направи персонала ,обслужването е перфектно личи си че знаят как се прави бизнес,останалите хотели могат да вземат пример.

Стефан Петков
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни семейно
2009.10.21
12:26
коментар
ivan nikolov
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни по бизнес
2009.10.05
19:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

отличен хотел , добри цени , вежлив персонал , безупречен ресторант , отлична външна част на ресторанта , добре оборудвани конферентни зали


Други хотели във Велико ТърновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share