Интерхотел Велико Търново ****, Велико Търново

Рейтинг:  2 star rating  2.1 / 5 (28 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    1.3 км
Арбанаси
Велико Търново    3.1 км
Преображенски манастир
Велико Търново    4.4 км
Соколски манастир
Велико Търново    10.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
josefa (1)
отседнал Април 2018 за 1-3 дни по бизнес
2018.04.20
12:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наложи се да пребивавам в хотела за два дни, тъй като бях командировка с още 200 човека от цяла България. Кошмарът започна още с пристигането ни, тъй като се наложи от 13.00ч. да чакаме да ни настанят по стаите до 18.30ч., тъй като според персонала се почистват. Добре така или иначе настаняването обикновенно става след 14.00ч. и започваме да чакаме. Така, че си представете 200 човека, които цял ден са пътували да стоят 5 часа прави на рецепцията. През цялото време персонала се държеше, като надрусан, т.е. при всеки един въпрос те поглеждаха с абсолютно празен поглед и изобщо не реагираха. След получаването на заветния ключ, нещата вместо да се влошават стават безнадеждни. В стаята, нямаше кърпи, липсваха столове, не беше почиствано не искам и да зная от кога.В банята имаше използван сапун от предишен гост, дамски превръзки и тампони в коша за боклук. Под масата в стаята имаше най-различни находки, не искам и да знам от какъв произход, но разпознах например- клечки за уши, косми и ластик за коса. Слизайки на рецепцията, за да задам въпроси, се натъквам на следната гледка. Останалите колеги и гости на хотела, споделят своите неволи по настаняването като слушайки ги решавам, че моята стая описана по горе е направо лукс. Колеги отваряки врата на стаята си забелязват липсата на легло, други нямаха вода, като черешката на тортата е наличието на екскременти не останах да изслушам от какъв произход. Въпреки описаното до тук ,решаваме, че все пак ще направим опит да вечеряме в ресторанта на хотела, така и така ни се води към цената. Поднесаха ни нещо като салата,със тъмно синьо яйце, поръсена с поред мен с котешка храна, но колега разпозна риба тон. Докато размишлявам, какво да правя, загасна тока, в продължение на около час. Донесоха ни свещи-романтично все пак. Като компенсация за това, че нямаше ток, след поднасянето на основнота ястие/ незнам какво точно беше/ ни донесоха ракия, за утеха. Ще спра до тук, тъй като има още хиляди неща, които няма как да се разкажат, те просто се изживяха от мен и моите колеги -200 на брой. Много жалко, е поведението на хората, които са ангажирани към това място и безхаберието на институциите, които ТРЯБВА да вземат отношение.

Sanq (1)
отседнал Април 2018 за 1-3 дни семейно
2018.04.10
13:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасен хотел!
Момичетата на рецепция са много мили, но тук свършва хубавото! Влизаме си в стаята, цялата мирише ужасно, коша е с отпадъците на хората, който са били преди нас. Няма топла вода, много мръсен хотел, не се почиства изобщо. Снимките от сайта на хотела не отговарят на действителноста, стаите са под всякаква критика и не са ремонтирани сигурно от както хотелът е открит. Бяхме планували да сме две нощувки, но прекарахме само една, просто е УЖАСНО! Защото този хотел е за половин звезда,а не за 4 звезди,както те лъжат. Слязохме на вечеря в механата мравките пълзят по масата ( как да опиташ, каквато и да е храна).
Ще ви посъветвам изобщо да не стъпвате в този "хотел", само може да си развалите почивката!

anchar (0)
отседнал Юли 2015 за 4 седмици сам турист
2015.08.03
13:00
коментар
te4eto_sf (1)
отседнал Април 2015 за 1-3 дни семейно
2015.04.12
11:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм разочарована!Басейна беше в ремонт ,но това се разбра на място бяха скрили тази информация.Тъй като очаквам да има работеш басейн ми провалиха почивката.След три обаждания за смяна на кърпи те това стана в 19ч.И това се прави до обяд във всички хотели ,а той е 4 звезди.Пълна анархия!Няма да го посетя и няма да го препоръчам!

stoichkov (21)
отседнал Септември 2014 за 1-3 дни семейно
2014.10.18
08:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вчера бяхме е хотела и не останахме с добро впечатление. Снимките от сайта на хотела не отговарят на действителноста,стаите са под всякаква критика и не са ремонтирани сигурно от както хотелът е открит. Единственото хубаво е неговото местополужение. В хотела няма възможност за плащане с карта,а само в кеш.

venelinvasilevdobrev (17)
отседнал Февруари 2014 за 1-3 дни семейно
2014.02.17
19:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не е това,което беше или по -точно остава си това,което беше без подобрения,а конкуренцията в хотелиерството е здрава ,,,,,,Преди години Интерът беше в топ 10 на България,а сега е един обикновен хотел.Ресторантът не работи ,защото няма клиенти,механата ако се съберат 2 маси може и да отвори. Стаите миришат на цигари.Мебелите са си старите но боядисани ,което не ги прави по-добри.Отоплена е малка част от хотела.Слаба посещаемост.Голяма база,не добре управлявана и стопанисвана .

johnnyk (1)
отседнал Октомври 2013 за 3-5 дни млада двойка
2013.10.20
12:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Попаднах на този сайт малко преди да отидем на почивка. Видях коментарите, но имах някаква своя представа за действителността, тъй като съм родом от Велико Търново и знам какво представлява хотела.
Повечето изписано тук е стара информация, преди реновирането. Въпреки това се намират и нови коментари, които не са положителни.
Истината е, че хотела е стар. Някога наистина беше нещо специално, но сега не е толкова впечатляващ (визуално). Реално само стаите са реновирани, всичко останало си показва годините.
Но това не означава, че хотелът не е добър. На мен лично ми допада много. Винаги има какво да се желае, но ако го сравним с някой от по-новите (Янтра или Болярски), Интерхотела определено е много напред. Единственият минус е, че басейна все още е в ремонт и това ще остане така поне до края на тази година, но като човек, който живее на морето, подобни неща не ме вълнуват и престоят ми беше приятен.
Персоналът на рецепция беше изключително любезен и услужлив. Имахме малък проблем в стаята, който беше решен за няколко минути. Вината не беше на хотела, имаше проблем с рутера на етажа, но въпреки това се погрижиха.
Стаята не беше много голяма, но въпреки това изглеждаше добре. Беше чисто и приятно. Нямам какво да кажа по въпроса с отоплението, тъй като в хотела беше доста топло, а аз самият не търпя жегата и не ми се е налагало да отоплявам стаята. Топлата вода наистина е хладка, но разберете че хотела е огромен и трябва да се изчака за да се достигне желаната температура. Бях предупреден от мои близки и съответно това също не беше проблем.
Закуската не беше нещо особено, но това не ме изненада. Не отивам на хотел за пръв път, навсякъде е едно и също. Освен това не съм претенциозен. Така или иначе в града има достатъчно заведения, където можете да хапнете и цените са повече от добри. В крайна сметка не отивам на хотел за да ям, а за да си почина. Въпреки това, хапнахме в механата два пъти. Кухнята беше превъзходна и имахме отстъпка като клиенти, така че не мога да се оплача.
Както вече споменах басейна не работи, а с него и самият СПА център, но въпреки това има масажист, който може да бъде повикан при нужда. Аз и приятелката ми се възползвахме от това и останахме доволни.
Като цяло, почивката ни беше приятна. Бе тихо, не бяхме лишени от нищо и цената беше добра. Годините на хотела определено личат, но ако не се вглеждате много няма да ви направи впечатление. Положили са старание да го подобрят, но подобно начинание отнема време и ресурси, с които едва ли някой разполага. Става въпрос за огромна сграда. Ако сте наясно с това, ще останете доволни.

k.naydenova (1)
отседнал Септември 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.09.09
11:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Закупихме си ваучери за 06.09.2013 - 2 нощувки, 2 закуски и 1 вечеря. Пристигаме и установяваме, че са нямаме резервация, въпреки че 2 пъти звънях да потвърдя. Успокояват ме, че щом сме си купили ваучери ще ни настанят, изборът е между 2 стаи - с гледка, но без тераса или без гледка, но с тераса. Избираме гледката. Отиваме в стаята, бравата ми остава в ръката, стаята е една дупка, а гледката - ДЪРВО на паркинга! Отивам да се разправям на рецепция, ако това е стаята с гледката да ни дадат поне стаята с терасата. След кратък спор с администраторката, която продължава да твърди, че стаята гледа към Стария град я кан да дойде да ми го покаже, защото едва ли е качен на дървото.. дават ми карта за другата стая. Познайте! - от стая БЕЗ гледка и БЕЗ тераса ни местят в стая БЕЗ гледка и БЕЗ тераса! Решавам да не се разправям повече, настаняваме се. Първата вечер няма топла вода, изкъпваме се със студена и 3 часа по-късно сме с температура.. хавлиите се обзалагам, че са от първата партида от откриването на хотела през комунизма - захабени, оръфани, по едната хавлия имаше руси косми, пликът - скъсан, възглавниците спластени и твърди като камък. Реновираните стаи са все едно пет годишен е лепил тапетите. Включената вечеря - пресолен катък, студени варени картофи със студени пилешки късчета. Закуската - като в бежански лагер, за 200 човека на закуска изкарват една чинийка с 10 бухтички и всички се изпокарват за тях, салам, който и куче не би яло.. трагедия. Явно от 8:00 до 8:30 има храна, а от 8:30 до 10:00 - угризки.. Интернетът - само на рецепция, защото "рутерите били счупени заради проблем с интернет доставчика". Сешоарите в банята може да помагат на един хотел да получи категоризация една-две * в повече, но не са единствено условие един хотел да се нарече четиризвезден. А това дори не е хотел, а една долнопробна дупка, която за да се хареса н анякого трябва да няма никакви критерии за лукс и хигиена. С или без ваучери никога повече няма да стъпим там!!!

venelinvasilevdobrev (17)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2013.08.26
07:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

лично аз останах доволен,но за звездите и репутацията си има какво да се желае още ..........................

Jorge (1)
отседнал Юни 2012 за > 4 седмици сам турист
2012.10.23
21:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела си е много хубав-Но мениджмънта и колегията от оправляващи се подиграват с хората,гостите, Лъжат и мамят на ред
за това по -добре посетете друг хотел защото ще сте разо4аровани

plaang (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.30
12:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

посетихме хотела семейно със закупени ваучери - all-Inclusive,басейн и фитнес, 45 минути езда на Арбанаси и т.н. Действителноста при пристигането се оказа съвсем друга -стари нереновирани стаи ,хигиена под всякаква критика, басейн и фитнес не работят,а аll-Inclusiv се отнасял само за закуската???

Jorge2012.10.23 21:23
той басейна не се знае от кога не функционира От миналата година септември не работи
sys_s (2)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни по бизнес
2012.03.13
22:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В унисон с изискванията за коментари, при все, че ми иде да си разгърна красноречието:
След няколко телефонни разговора и изрична увереност за функциониране на басеин и сауна, както и тяхната изправност и възможност за експлоатация, се спираме в избора си на този хотел. Накрая ни басени, ни сауна, ни нищо. За да е напълно синхронизирано настаняването с тъпата лъжа - кошчето прелива от боклук (хотелът беше празен), а на пластмасата на тоалетната чиния се мъдри какво?! два интимни косъма от предишни обитатели на стаята. Ето на това му викам екстра!!!
Ако някой си няма такива Интерхотел Велико Търново предлага!

kalcheff (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни семейно
2012.02.13
22:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е отвратителен! В 4 звезди идват с духалка в стаята, при положение, че е предплатена за 2 дена. Добре, че си носихме и ние духалка, та с двете се стопли за час два стаята. Водата в студената баня е леко топла, колкото да се подмиеш. За горещ душ или вана не говорим. В ресторанта нямаха меню ?!? В хотела се извършваха ремонти, брутална работа. Бил съм в много хотели по целия свят, на този не бих му дал и 2 звезди!!! Не се лъжете от сайта да отсядате там.

Ivancho_0091 (1)
отседнал Март 2011 за 4 седмици сам турист
2012.01.11
23:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не случайно има толкова негативни мнения за този хотел, ако може да се нарече такъв!!! За тази ДУПКА мога да ви кажа, че нищо не знаете... понеже сте били просто клиенти. А аз бях „зад сцената” понеже се излъгах да започна работа там като сервитьор, беше за съвсем малко, но напълно достатъчно. Някои беше казал, че храната е била вкусна... а знаеш ли в какви условия се приготвя?! По-добре да не знаеш ..

Не веднъж са ни връщали хлябът, защото е бил мухлясъл - Ами да, такъв си беше!
Няколко пъти съм гонил котки от вътрешния ресторант, котки които оставят следи навсякъде дори и по масите. И не само следи, а и... хранителни преработени отпадъци (да бъдем културни) Като дойдеше клиент мен ме беше срам да отида при него, за да му взема поръчката. Защото ако си поръча нещо, което го нямаме трябва да му отказвам - а това е кофти. Кухнята работеше дори и по време на ремонта, клиенти си поръчват нещо и някои от тях върнаха поръчките си, защото имали вкус на бетон - защото къртеха всичко и навсякъде беше в прахоляк, едва се дишаше... Но не затвориха, за да не изгубят някои лев! Има мноооого такива и по-фрапиращи случаи за това по-добре да спра до тук, защото ако ви разкажа всичко ще ви се доповдига, съвсем сериозно! От тогава разбрах, че понякога е по-добре да не знаеш какво ядеш!

maia (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни сам турист
2011.12.14
15:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ами какво да ,кажа,всичко е пд всякаква критика,мръсно,студено,без мини бар,обслужване няма.
Е да храната е вкусна,менюто което ни бе предоставено беше наистина страхотно направено.Ако решите да обядвате,или вечеряте го посетете,но ако решите да нощувате,не рискувай те.

biliana_kirova (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.12.12
18:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-отвратителния хотел, в който всичко беше изключително мръсно, нямаше топла вода, в стаите беше 3 градуса, а отоплителната система не работеше, със страшно нелюбезен персонал. Баните бяха в отвратително състояние, във ваната имаше хлебарки, нямаше телефон, кошчета за боклук, никой не дойде да ни почисти стаята. Мини-барът не работеше и видимо от месеци не беше чистен, нямахме телевизор в стаята въпреки че си бяхме платили за стая делукс. В хотела течеше ремонтна дейност, настаниха ни едва в 6 и половина вечерта, защото преди това монтираха казанчетата в баните. Навсякъде стърчаха кабели и масово крушките не работеха. Бях прочела негативните коментари, но от агенцията ни увериха, че хотелът е реновиран и всичко ще бъде наред. Е, не беше. Никога повече не бих стъпила там. Дано и вие не се излъжете.


Тоалетната Ваната Мини барът Дворът
topi88 (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.10.01
23:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

za6to vinagi na recepciata lahat na alkohol i sa vidimo pinali tova strategiq na hotela li e,i pove4eto sa treta vazrast

eli_dragova (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.23
09:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Закупих ваучери от голдън дийлс за празника на независимостта - 2 нощувки в стая Супериор със закуска,посещение на шоуто Звук и светлина............Още с пристигането ни стана ясно ,че колата ще е извън паркинга на хотела,на рецепция ни обявиха че ще е нужно да изчакаме половин час защото стаята не е почистена а минаваше 14 часа....Настаниха ни в стара социалистическа ,доста мръсна стая.Банята под всякаква критика,тоалетната също - липсва топлата вода...Няма батерии на дистанционното на телевизора и въпреки няколко пъти казване на рецепция така и никой не се появи за да сложи такива....Нелоялна реклама на хотела,пълна противоположност на написаното по рекламните им материали....Не бих дошла никога повече в този хотел....Не заслужава и една звезда от четирите с който е окичен...Няма смисъл от снимки...по - добре е да сложа батериите от фотоапарата на дистанционното на телевизора

brutalno (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица сам турист
2011.07.05
12:36
коментар
ku4kata (0)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.05.18
20:52
коментар
waiath (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни семейно
2011.04.09
18:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

на 7 и 8 април 2011 отидохме с настроение за супер почивка.какво стана обаче?още с пристигането на паркинга пред хотела забелязахме,че има нещо съмнително в звездите на ****-хотел.все едно видях сграда отпреди 20-30 години обявена за продажба и ние бяхме дошли да наддаваме на търга.все пак влязохме вътре.на рецепцията ни обясниха че ще ни дадат най-хубавите стаи.качиха ни на 6-етаж.докато се изкачвахме,забелязахме,че по коридорите има опънати чаршафи и в някои от стаите се правеше ремонт.беше много студено,все едно че си на щандовете за месо в" МЕТРО".много прашно и увехтяло.липсваше само портрет на ТОДОР ЖИВКОВ,но килима по който стъпвахме със сигурност е от неговото управление.все едно.ние си взехме парите и отидохме в хотел"Гурко",където бе добре.

pavcheto2011.04.16 12:53
В кои стаи бяхте отседнали? В реновираните или не?
mmariaa2011.05.14 18:44
сега вече е направен ремонт стаите не са лоши, но нямаше място за колата на паркинга-и през 3те дни през които бяхме,нямаше топла вода по неразбираеми причини а и бяхме с ваучети за безплатен частичен масаж, но в спа-то нямаха свободни часове за нас....иначе е на центара но знам ли май няма да се варнем тук отново
brutalno (1)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни с приятели
2011.03.03
22:33
коментар
brutalno2011.03.03 22:38
отговор
malele (0)
отседнал Май 2010 за 4 седмици сам турист
2011.01.27
19:23
коментар
malkata gufka2011.02.25 00:59
отговор
kunida2011.02.28 12:46
отговор
mkop (1)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни с група
2010.10.30
20:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние отидохме с госпожата на екскурзия до там и беше ужасноо !! Преди да тръгнем аз видях лошите коментари но не обърнах внимание И толкова пари на вятърааа !! Стаите са от 1000 години , климатика беше развален трябваше да ползваме някаква малка печка и ...ужас

kunida (2)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.05.09
20:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е ужасен, стаите са си стааари както са си били едно време. Имаше любезни сервитьори и нищо друго. Много пари зи нищо. Няма топла вода. При не пълен хотел ни дадоха стая с изглед към един строеж, след лек скандал ни преместиха. Абе въобще този хотел е направил сайт който заблуждава хората. УЖАСЕН Е!!! Разделиха ни от приятулите. Едните в реновирана стая, а другите не. Едните в единият край, другите в другия.

kunida2010.05.10 09:53
Забравих да напиша - не разчитайте на интернет. Има само в лобито. В нереновираните стаи няма възможност и с кабел да се вържеш, за сметка на реновираните, но пък дали ще те настанят там сигурно зависи от рецепционистката ...... Ние явно не и бяхме симпатични.
gogo123 (1)
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с група
2010.03.22
18:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях там за 8ми и всичко си беше ок. Стаите бяха хубави, близо е до центъра - само програмата малко куцаше.

yavor_dr (1)
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни по бизнес
2010.03.22
18:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е удобно разположен в центъра на града, персоналът е любезен, стаите са просторни и обзаведени с вкус. Ресторантът предлага добра храна.

N. nikolova
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с група
2009.12.11
10:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ужасно е, всичко е точно така, както го описват останалите. До момента - декември 2009 този хотел е трагичен, не заслужава дори и една звезда. Налага се някаква провека, за да спрат да мамят хората. Тези на рецепцията са много тъповат ии НЕОРИЕНТИТАНИ. НЯМА ТОПЛА ВОДА !!!

ZFortunova
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с група
2009.12.10
19:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

УЖАСНООООООООО!!!
Хора,никога,ама никога не ходете там! Аз ходих с колегите ми за 8-ми декември и останахме потресени.Имаше хора,които си бяха платили за две вечери,но си тръгнаха още след първата,защото този хотел е за половин звезда,а не за 4 звезди,както те лъжат.Стаите са отвратителни - стари и мръсни,с мебели отпреди 50години,няма парно и е много студено,обслужващия персонал-под всякаква критика,програмата за празника и ди-джея бяха просто потресаващи,чаршафите-гнусни,хавлиите някога може би са били бели,а най-важното - НЯМАШЕ ТОПЛА ВОДА!!! Всичко друго бях готова да преглътна,но да не можеш да се изкъпеш,а да плащаш цени като за супер-луксозен хотел-не знам просто!Доста хора ще подават оплаквания,защото тези са измамници.Моят съвет е не ходите там в никакъв случай!

Краси Андонов2009.12.11 01:18
Бях на 8 декември за студентския празник в хотела. Бях в новото крило и стаята ми беше много хубава и вътре беше чисто и топло. Лично на нашата компания ни хареса програмата тъй като имаше всякаква музика и завършихме купона в 4 сутринта. Единственото неудобство беше че както ни съобщиха от персонала някаква част от топлата инсталация се беше счупила и нямахме 10 часа топла вода на 9.
Относно цените намирам ги за сносни в сравнение с тези в Банско и орето където проверихме и искахме да отидем.
Абе в крайна сметка стана купона и си изкарахме добре.
Elly Velingrad
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с група
2009.12.09
23:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в хотела за 8-ми декември и имах нещастието да попадна в нереновираните стаи(както и почти всички останали студенти).Не знаех, че четири звезди се дават за липса на топла вода, мръсни стаи, косми по кърпите, изкъртени мебели от 70-те години, умрели мухи във ваната, липса на отопление по стаите и хлебарки в ресторанта. Направих си труда да погледна сайта на хотела...еми, нищо общо с това, което аз видях. Била съм и преди в долнопробни хотели, но те поне не са имали наглостта да се накичат с 4 звезди. Общо взето, ако си падате по мизеря и студен душ през зимата -това е вашият хотел

georgi gerogiew
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни сам турист
2009.06.08
23:13
коментар
mausali (6)
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.05.22
15:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В никакъв случай хотела не заслужава 4-те си звезди.Зимата вътрешният басейн може и да работи (както ни увериха от рецепцията)но водата е толкова студена,че е абсурд да се топнеш.Иначе ние бяхме в реновирани стай-чисти и добре обзаведени.Като цяло хотела е огромен и не добре отоплен.


това  е реновирана двойна стая. фасада-типично соц.изпълнение
Росциа Христова
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.02.16
09:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме за Свети Валенти 2009 - с две думи - просто ужасно! На светлинни години от категория 3 звезди, въобще не може да става дума за 4*. А спортния център е опасен за здравето - или ще хванете пневмония или кожна болест. Сигурна съм, че преди 30-40 години е бил добър....за времето си, но си е останал в онова време

darina (2)
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.10.27
23:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стар хотел, огромен и студен. Стаите са реновирани и нереновирани (ужасни, в стил '5. Рецепционистките са си в цивилно облекло (недопустимо за категорията), гледат сърдито и изпитателно и ако случайно се престрашиш да попиташ нещо се споглеждат и смотолевят отговор, който те оставя на изчакване (поради голямата си заетост, те не могат да ти помогнат, стой и чакай някой с желание и свободно време да се появи). Ако Ви се наложи да нощувате във В. Търново изберете или Бест Уестърн Премиер или Болярски.

Иванов от Варна2009.07.02 11:54
Колкото фирми минаха да ремонтират хотела всичките ги е завлякъл собственика - Гошо Гъза.Особенно откакто го няма и г-н Караджов всичко е оставено на произвола на съдбата. А кредитите за ремонта са прибрани за лични разходи на собственика.
един прецакан2010.02.06 17:46
отговор
за първо и последно2010.03.02 09:37
отговор

Други хотели във Велико ТърновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share