хотелски к-с Винпалас **, Арбанаси

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Арбанаси
Велико Търново    0.5 км
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    2.6 км
Преображенски манастир
Велико Търново    5.4 км
водопад Кая Бунар (Хотнишки водопад)
Велико Търново    13.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
progres (2)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни семейно
2013.03.25
16:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Семейно посетихме комплекса за 2 нощувки в периода 22.03-24.03.13 г.за празника на Велико Търново.Нямаше места вече по другите хотели, които искахме, защото късно започнахме да си търсим място.Хотелът по никакъв начин не отговаря с качество на така предложените цени.Спа центърът е мръсен и мирише ужасно.В механата - много високи цени за предлаганото, поръчките стават изключително бавно и то при условие ,че не ги забравят. За капак на всичко човек трябва да си седи с връхната дреха докато се храни , и това през уикенда, когато хотела се предполага ,че има най-много посетители.Закуската е една и съща всеки ден, без разлика.В механата пускат и посетители с кучета, така че ако сте с деца ви съветвам изобщо да не влизате.

detelina (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.02
19:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Току що се прибираме от новогодишно парти във Винпалас по-скоро недоволни. Не казвам абсолютно недоволни, защото все още сме под приятното влияние на веселата ни компания. Извън нея и емоцията, която ние си доставихме, този хотел е абсурд сред многообразието на другите хотели в Арбанаси, както и на вече запознатия с качеството на местния туризъм българин.
Избрахме този хотел по принуда. В началото на месец декември вече нямаше нито едно място в предпочитаните от нас хотели. Единствените три свободни стаи бяха именно във Винпалас. По-късно разбрахме от други гости на хотела, че и на тях така им е било казано, но това да кажем е нормален търговски трик. Цената на пръв поглед беше приемлива, докато не се сблъскахме с реалността на предлаганото както от самия хотел, така и от другите, далеч по-луксозни хотели в Арбанаси. В последствие се оказа, че за тази цена в Парк хотел Арбанаси предлагат три нощувки с три закуски и две вечери + новогодишната такава. Сауната и басейна са безплатни. Хотелът е четири звезди. Във Винпалас срещу малко по-висока цена получихме три нощувки, три закуски и новогодишна вечеря. Сауната и парната баня се заплащаха отделно - по 10 лева за всяка една от тях. Механата на хотела е доста скъпа, което е необяснимо за качеството, което се предлага и сред конкуренцията на ресторанти с далеч по-приемливи цени.
Чистотата в хотела е спорна. Новата част е сравнително чиста, но старата беше потънала в прах. Посращнаха ни с трохи в стаите и косми в баните. Прозорците бяха зацапани, а стаите видимо овехтели. Цялата сграда лъхаше на готвено, тъй като механата на комплекса е на приземния етаж. Освен това така нареченото СПА е далеч от старата част. Трябва да прекосиш целия двор, за да отидеш или да се прибереш. От тази разходка настинката ти е в кърпа вързана. Подобна детайлна информация обаче в сайта на хотела няма. Разбираш го на място. Дори цената на стаите и на пакета не предполагат, че има две сгради и разлика в условията. Независимо в коя част си, цената е една. След едночасови молби ни преместиха в новото крило. Там стаята ни беше чиста, но за сметка на това граничеше с някакво складово помещение, в резултат на което в стаята ни постоянно миришеше на тоалетна.
СПА центърът не е лош. Сауната и джакузито са комфортни, но не разбирам защо допълнително трябва да се заплащат от гостите на хотела. Тази услуга вече не е лукс или изключение, има я почти във всички хотели и то безплатно.
Новогодишната вечеря беше в механата. Излишно е да инвестирате в тоалети, ако смятате да празнувате във Винпалас. Тук 70 души са натъпкани в малко битово пространство. Танците и народните хора се вият в малката пътечка между масите. Само новогодишното настроение беше това, което накара гостите снизходително да се прирмирят, че даже и да се веселят. Храната обаче беше вкусна. Не мога да кажа същото за закуската. Тя беше повече от скромна. Всяка сутрин усещането, че са ме ограбили или по-точно, че сме си дала парите за нищо, все по-силно ме стискаше за гърлото. Вярно, че Винпалас беше единствената ни възможност, но май се оказа и най-скъпата за това, което се предлага. Знам ли? Може това да е стратегия на собствениците. Изчакват Арбанаси да се напълни, след което пускат офертата си на шаранчетата, които след като нямат избор, клъват на въдецита им. Така или иначе никой от компанията не остана доволен. Категорично повече и едно кафе няма да изпием във Винпалас, дори и да чуем, че са си подобрили обслужването.

ino4ka (1)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.06.01
10:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мястото е прекрасно. Ползвахме пакет от 2 нощувки и останахме много доволни с мъжа ми. По време на престоя ни 30.05. - 01.06. тъкмо пълнеха басейна, и наистина не можеше да се ползва, но и времето не позволяваше. Останахме много доволни от обслужването - момичето на рецепцията, сервитьорите и всичко станало. Храната беше много добра, изобилна и качествена. Ще посетим хотела отново с удоволствие.


Zlatina Demirova (1)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.05.29
14:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мястото е хубаво - спокойно и зелено. Идеята е добра, но реализацията и обслужването доста под очакваното ниво. Хотела рекламира открит басейн и СПА, а заварвате празен басейн в края на май месец и СПА, което освен джакузи, сауна и класически масаж не предлага нищо друго.
По отношение на обслужването също не липсваха "изненади". Пролетното почистване, явно не беше започнало - в стаите имаше паяжини. Носете си прибори за десерта от вкъщи - на персонала му е необходим повече от час да Ви донесе такива, в случай, че сте имали "неблагоразумието" да оставите Вашите в чинията от основното ястие. Явно хотела има традиции в организрането на семейни и фирмени празненства и ако имате "късмета" престояви да съвпадне с подобно, подгответе се да бъдете "посрещнат" в ресторанта като втора категория клиент. Странно е да констатираш, че когато в една вечер има семейно тържество с около 25 гости, фирмено събитие с около 20 чужди туристи и поне още толкова гости на хотела на вечеря в ресторанта имаи само 2 (двама?!) сервитьори.
Рекламирана и предлагана като комплимент "винена дегустация" е меко казано непрофесионална. Общото й времетраение за три вина беше не повече от 5-7 минути. Сервитьора пристига с три полупразни бутилки и започва с информацията, че "притежават 130 акра лозя и собствена изба". Оставям без коментар жалкото подобие на хапки, които се сервира по време на дегустацията - 6 парченца шунка, 6 парченца кашкавал с размери 1,5см х 1,5см х 0,2см придружени от 6 хлебни заготовки за крутони.
Уважаеми Собственици на лозята и избата, подобна "дегустация" е неуважение не само към Вашия собствен труд и продукт, но и към клиетите, за които (би трябвало да) я правите!
както казах мястото и идеята са хубави, но аз няма да се върна повече там - Арбанаси предлага много други (и по-добри) възможности!

varna87 (4)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни млада двойка
2011.03.26
20:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела за Нова година и останахме много доволни от обслужването, от персонала и спа центъра, съотношението цена-качество е наистина много добро. Кухнята е чудесна, сервитьорите-бързи и любезни. За 3-ти март бяхме избрали друг хотел, но поради несъответствие с очакванията ни накрая пак се настанихме във Винпалас. Бяхме там с пакет от 4 нощувки и отново останахме изключително доволни. Със сигурност ще посетим хотела отново, убедени сме, че на пролет ще е още по-хубаво. Персонала е много старателен, всички са мили и усмихнати и там се чувстваме като у дома си. Продължавайте в същия дух и до скоро


Рецепция Градина Джакузито в Спа центъра Спа център
Лора Иванова
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.09
22:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел преди да го предлагат на хората, първо трябва да го достроят. Бяхме планирали да останем там за три нощувки, но издържахме само една. Оплаквания имам доста:
1. Когато правих резервацията, ми обещаха стая с вана и ми казаха, че в деня на пристигането ми няма сватба. Каква беше изненадата - естествено вана нямаше, а сватба - имаше . Нямаше и парапет между двете тераси на моята и другата стая. Едва ли струва повече от 50 лв.
2. Обслужването в ресторанта е много бавно, взеха ни поръчката за 15 мин., а храната дойде след 30-40. За ястията, които ни сервираха, цените са много високи, а качеството хич го няма.
3. В понеделник сутринта пристигнаха една бригада с работници и започнаха да чукат, влачат парапети от ковано желязо, да викат и псуват под терасата. Докато закусвахме, един другар поливаше тревата пред нас, а можеше да ни изчака.
4. След като пожелах да напуснем хотела, се опитаха да ни искат 10 лв. повече за ношувка.

Мога само едно да призова собствениците: имате хубава идея, хубаво хотелче, но изпускате детайлите.

Успех Ви желая, аз и моето семейство повече няма да Ви посетим.

Iveta Petkova
отседнал Януари 2006 за 1-3 дни семейно
2009.06.07
22:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не е лош хотела, но собствениците да не се забравят, защото цените са високи, а има и по добри хотели.

Караиванова
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.14
02:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През последната една година сме посещавали този комплекс поне пет пъти.
Прекрасно местенце за релакс за двама ,дори и с дтенце/бяхме с него два пъти/. Страхотна кухня. На прекрасно място се намира в Арбанаси.
Но, никога не отсядайте в старата част.
Ако няма места в новата, не си и помисляйте да спите там.
Иначе новата е идеална.
Последно бяхме там преди две седмици.

Николай Иванов
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2008.07.07
19:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не се лъжете..Незнам за първия или за втория етаж са тези снимки на стаите,но на третия етаж е много ама много зле.Върнах се от там тези дни и бях в стая на третия етаж и откачих от мизерия...За цените,които са обиавили стаята беше отвратителна,трябва да си сверят часовника с хотелите и удобствата в България..

Ралица Христова
отседнал Януари 2008 за 1-3 дни семейно
2008.06.13
00:58
коментар

Други хотели в АрбанасиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share