вила Творческа ***, Арбанаси

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (23 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Арбанаси
Велико Търново    0.2 км
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    2.1 км
Преображенски манастир
Велико Търново    5.4 км
водопад Кая Бунар (Хотнишки водопад)
Велико Търново    13.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Lili Brasnarova (1)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни семейно
2016.08.12
16:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Резервирах за нощ. Запазих английска стая с хидромасажна вана. Стаята бе тъмна, мръсна мн прашна и мъжа ми поиска да си ходим . Стаята струва 90.помолих я да. Сложи бутилка вино, която не струва повече от 7лв и рози. Розите бяха от храст, а не купени от магазин. Затова ми взе 50лв. Мн се ядосах. Когато легнахме да спим не заспахме.защото ко ароте но хапеха. Убихме 80 и спряхме да броим. В 5 сутринта не издържахме и си тръгнахме. Никога повече. О адих се да. Й кажа че сме си тръгнали.

Yana Evtimova (1)
отседнал Май 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.05.06
18:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Откакто преди няколко години бях прочела една статия за вилата, имах желание да я посетя. Резервирахме за две нощувки, независимо от някои негативни коментари, които съм чела - наясно съм, че доста често се пишат негативни мнения, които в крайна сметка се оказват далеч от истината. За вила "Творческа" обаче съжалявам, че не ги взех предвид.
Бяхме запазили Средиземноморското студио /страхотна идея за стая, но лошо изпълнение и поддръжка/. Учудихме се, че докато си свалим багажа от колата, собственичката вече ни причакваше с касовата бележка, после разбрахме защо - изглежда много хора не могат да изкарат и 1 вечер там. В стаята беше ужасно влажно, въпреки отворените прозорци и влагоабсорбатора. Чаршафите, възглавниците дори и дрехите ни - всичко беше пропито от влагата. Много мрачна и занемарена стая. Джакузито наистина е много голямо и красиво, но носи повече лоши емоции отколкото добри. В банята - маркуча на душа беше спукан и толкова течеше, че почти не стигаше вода до "слушалката". Прахът в стаята не беше избърсан, дистанционните за телевизора и климатика, както и контактите бяха ужасно мръсни. Отворихме гардероба - от едната страна добре/закачалки, възглавници/, но от другата страна - бойлер и миши изпражнения! Интернет в стаята не се хваща, няма 1 стол на който да можеш да си оставиш багажа. Навън имаше маси и пейки - отново всичко потънало в прах. Помолихме да ни сменят стаята, но за наш късмет това можеше да се случи най-рано на другия ден. Вечерта си легнахме с дрехите, но не успяхме да заспим от влагата - взехме си багажа и се изнесохме. Поискахме си парите поне за втората нощувка - собственичката не се появи, а ни остави да се разбираме със сина и. До вкусните баници за закуска не стигнахме. Според мен цената е абсолютно необоснована и определено имат върху какво да работят. За останалите стаи мнение не мога да дам. Предполагам, че "чистотата" ще е на същото ниво, единствено влагата ще я няма. Провален романтичен уикенд = Вила "Творческа"!

mary_nek (1)
отседнал Юли за 3-5 дни млада двойка
2013.05.22
12:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, искам да споделя почивката ни през юли 2011 във Вила Творческа. Много сме доволни, бяхме отседнали в Римско студио! Искахме заради джакузито и наистина останахме очаровани, много е голямо и по скоро е като малко басейнче с характерните водни струи за джакузито. Когато съм гледала други хотели с джакузи са били винаги като вани! Беше много чисто,сменяха хавлиите всеки ден. Спалното белъо един път за 4 дневния ни престой. Банята е малка, но това не ни представляваше проблем. Леглото е кръгло удобно. Закуската беше домашна със страхотен вкус. Персоналът много учтив и дружелюбен.Нямаше мухъл, влажно беше да, но е нормално заради джакузито в стаята (те са две по точно - едната със спалнята и друга с джакузито, дели ги плъзгаща врата. но като се проветрява въобще не се усеща влагата). Градината е мн красива и атмосферата приятна! Сега за 8 юни пак сме резервирали за една нощувка и чакам с нетърпение да се насладя на джакузитоЩе пиша пак за впечатленията ни!


Milena Georgieva (2)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.12.29
16:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме вила Творческа- Декември 2012.За цените на стаите много са се надценили.Имахме идеята да бъдем гости на вилата за две нощувки,НО
- бяхме настанени в стая за 90лв с печка-духалка
след 3 часа в стаята не се усещаше никаква топлина и започна пренасянето на радиатори......
-преместиха ни в стаята с джакузи
Там кошмара бе още по голям.Не се стоеше в стаята от изпаренията, за мухъла да не говоря.Сутринта се събудих с влажна коса,дрехите ни също бяха влажни.
- относно чистотата - далеч от желаната

akulev (0)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.04.26
16:48
коментар
plamenski (0)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни семейно
2011.04.19
15:26
коментар
niiiwaa (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.03.07
14:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнах във средиземноморското студио с джакузи за 2 нощи. На картинката в Интернет всичко изглеждаше супер, после обаче се оказава, че доста неща не са съвсем както трябва. В стаята нямаше нито един стол, кресло, гардероб - изобщо нещо, на което можеш да си оставиш дрехите. Банята не се отопляваше и миришеше на обществена тоалетна, ако ме разбирате какво искам да кажа. Половината лампи не работеха т.е. вечер беше полумрак. Никой не си направи труда да оправи леглото или да ни смени мръсните кърпи с чисти, единствено изхвърляха кошчето за боклук. Джакузито беше готово, леглото беше kingsize, закуската е типично домашна, но вкусна. Като цяло бих препоръчала на хората, решили да почиват там да подберат стаята внимателно. Аз лично не смятам, че получих подобаваща услуга за 130 лв. на вечер в Арбанаси, където хотелите са през 5 метра.

plamenski2011.04.19 15:23
отговор
neee (1)
отседнал Февруари 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.02.08
10:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

искам да споделя впечатленията си от вила Творческа, защото преди да си направя регистрация се колебаех, заради коментарите тук.
направих си резервацията 2 месеца по-рано, стаята беше свободна и като пристигнахме всичко беше ок. Същата стая, за 1 вечер само. Беше добре отоплено, джакузито беше също подговено.
Действително има какво да се пооправи в стаята - разни дребни козметични неща, личи си, че хотела не е нов, но пък за сметка на това беше наистина много добре почистено. Закуската, за която четох отрицателни коментари, беше наистина домашно приготвени /за нас имаше баница и питки/, но ние вкъщи рядко приготвяме такива неща, така че беше добре дошло. А и съм била в хотел 4 звезди в Арбанаси, в който сервираха за закусна неща, които са останали от вечеря /особено очевидно беше с нарязаната на малки парчета бисквитена торта/.
Изкарахме си страхотно и не останах разочарована от хотела и бих го посетила отново.

bibop (4)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.07.29
18:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И аз много исках да я посетя тази вила, изглежда супер на хартия, но и на мене като на някои от писалите по-долу не ми се удаде тази възможност. Изпратих им запитване за резервация за Скай студиото, но така и никой не ми отговори. Едва в 18 ч. на деня, в който трябваше да пристигнем (ако имахме резервация!), ми се обади някаква жена, която настояваше, че сме имали резервация и е трябвало вече да сме там. Обясних й, че никой не се е свързал с мен за потвърждение и че изобщо нямаме такива планове, след което тя ми тресна телефона... Та така, може и да е хубаво, но нещо организацията май им куца на тия хора...

sispis (0)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни семейно
2010.06.03
22:08
коментар
mim76 (0)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.28
00:50
коментар
didka_ar (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.21
00:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Вчера се върнахме от почивка във Вила Творческа. Бяхме 2 дни в Средиземноморското студио и после 1 ден в Римското.Жестоки са!Обстановката и чистотата са уникални.За конденз и дума не може да става-помещенията са огромни. Поглезихме се - дори ни носеха закуската в студиото.Това е едно от най-прекрасните места,на което сме били.Ще отидем отново.

ratatui08 (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.04.12
18:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

искам да попитам за средиземноморското студио с джакузи,ако някой е отсядал да каже дали е добpе.Че бях в болярско село джакузито ужаз конденз.Това е пак в Арбанаси.благодаря

Kiriakov (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.09
15:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моята история е подобна. Резервирахме стая за една вечер, но когато пристигнахме се оказа, че са ни дали стаята на други, които са били за повече нощувки. Дори не си бяха направили труда да ни се обадят. Така, че ако сте за една вечер не разчитайте много на резервацията си.

wildrider (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.04.06
16:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бих искала да кажа колко съм възхитена от вила Творческа, но така и не успях да видя прекрасните й стаи. Резервация си бяхме направили отдавна за да можем да се вредим за Великден да сме там. След като пристигнахме на мястото получихме противоречива информация. Първоначалната версия (от камериерка или нещо подобно) беше, че едната стая не била освободена от гостите още, тъй като сме пристигнали точно в 12,00. Но само след 2,5 минути друга дама излезе и ни обясни, че стаите били наводнени от канализацията, че било много зле положението. Как, в разстояние на 2 минути, се оказа, че стаята вече не е заета, а е наводнена? Нямам думи! Слава Богу това не помрачи празника ни. Но не съм убедена, че колкото и да са луксозни стаите им, ще отида отново там. Отношението към клиента е неподобаващо.

Снежанка Въгленова
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.23
00:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мога да отправя забележка за това,че под леглото не беше чистено можеби никога,но иначе чаршафите и хавлиите бяха безупречно чисти.Другото нещо което ме подразни е кучешкият лай рано сутрин.Като изключа тези две забележки останах очарована от вилата и от престоя си там.Отседнали бяхме в Римското студио с джакузи.Та за тези които се колебаят ще кажа ,че си заслужава да посетят Вила Творческа.

Ирена Атанасова
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.30
17:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да поздравя собствениците на вила "Творческа" за уюта и спокойствието,което предлагат на своите гости.Цялото ми семейство остана очаровано от гостоприемството и прекрасното обслужване.Всичко беше на ниво.Изкарахме си чудесно.

Анонимен Анонимен
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.08.01
21:38
коментар
Ico mihajlow
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.03.25
01:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилата е много яка,Стаите са обзаведени хубаво.Аз бях в римското студио, широко и просторно е и със тераса абе супер е.Малко беше студено ама не се усещаше чак толкова.КОйто иска да ходи там да не се замисля а да ходи.

Мария Тоткова
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.02.17
01:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес се връщам от Вила творческа и съм толкова възхитена и очарована,че просто нямам думи.Бях в стаята с джакузито ( номер-7) - просто е уникално.Джакузито е огромно,температурата в стаята е много приятна , чистотата е отлична , просто нямам никаква забележка!!! Препоръчвам на всеки да посети това място и най вече стаите с джакузи !!!

Todor Petkov
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.02.04
17:55
коментар
Stanislav Bonchev
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни по бизнес
2008.10.14
16:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На мен ми хареса много, останах много приятно изненадн от спокойната атмосфера, само дето собственичката не ми направи добро впечатление

Виктория Иванова
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.15
16:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Замисъла и е много добър, обаче всичко друго е под всякаква критика. Ходихме 2 двойки за 3 дни миналия месец и бяхме в стаята с джакузито и хидромасажнада вана. Стаята с джакузито беше пълна с мравки, климатика изопщо не беше монтиран, по прозрците паяжините не бяха чистени никога, обслужващия персонал се държеше все едно много им пречим като сме там а в др стая в нощното шкафче намериха отворени презервативи и още сума ти нередности. Хора не се лъжете за 130лв на ден ще намерите нещо 100 пъти по добро от тая мизерия! Дано съм помогнола.Успех на всички!

mariela mihaleva
отседнал Април 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.09
01:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е уникална!!!Ние биахме в стаята с джакузито и останах о4арожана от нея. Собствениците са страхотни,дискретни и много отзив4иви.Относно 4истотата ниамам никакжи забелейки, а пожиаржаите ми аз сам маниак на таиа тема! Вси4ко беше изриадно и много добре подредено!Много сам доволна и бих повторила с голиамо удоволствие! Хора не злобеите!Отдайте се на по4ивка ,насладете се на красижото и на доброто отношение ,а ако не искате поне не пре4ете на останалите да го правят! Не се колебаите страшно е там.Хилиади поздравления кам собствениците!!!

2008.02.03
14:08

много е хубаво всичко...впечетлена съм...не беше въобще мръсно явно някой хора си нямат друга работа и пишат глупости...а стаята с джакузито е прекрасна и постоянно е резерве ако направят две щее още по добре.

2008.01.28
13:33

идеята за вилата е уникална! реализирана е доста добре, но никъде не съм виждала ТОЛКОВА МРЪСНО МЯСТО!!! по пода се търкалят цели топки от косми и прах, а ако имате неблагоразумието да вдигнете пердетата,които покриват радиаторите, ще видите заседнали там многогодишни отпадъчни залежи.

2007.12.05
23:36

Обстановката наистина е много хубава.Стаите са с различен стил.Отностно чистотата обаче,съм много разочарована.Дори бих казала,че изобшо не се поддържа.Останах с впечатление ,че след заминаване на почиващите се сменят единствено чаршафите.Съжалявам,но дано се обърне внимание на това.Иначе нямам други забележки.

2007.09.05
10:59

Vila Tvorcheska e prekrasno miasto,sus neverioten izbor po otnoshenie na stilovete i interiorite.Po otnoshenie na service domakinite sa diskretni hora,a kyhniata mislia ia prigotviashe samata sobstvenichka,ne biah iala po-hybava banica.
Obzavejdaneto i kartinite sa originalni,avtorski,i estetichni.

2007.07.19
20:14

Бях там скоро,много ми хареса и наистина си починах...страхотно местенце


Други хотели в АрбанасиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share