къща за гости Стамболов *, Велико Търново

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    1.1 км
Арбанаси
Велико Търново    2.8 км
Преображенски манастир
Велико Търново    4.5 км
Соколски манастир
Велико Търново    11.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
motsart (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни семейно
2014.12.12
01:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, посетих Велико Търново миналата нова година и по недоразумение, останах ,, на улицата", точно на 31 декември. Питахме и разпитвахме навсякъде и една госпожа, служителка на хотела, ни предложи да ни настани в стая с обща тоалетна. Бяхме доволни до мига, в който, ни се поиска да си плащаме ден за ден... Тъй като беше непредвидено търсенето на хотел, а почти навсякъде плащахме и във евро, нямахме български пари. Предложихме евро,защото всички ченч бюра и банки бяха затворени по това време, но ни отказаха. В един ресторант обменихме валутата и при завръщането ни късно вечерта, си платихме в лева, както настояваха. Тази година също по случайност, ще отседнем там. Направих резервацията малко прибързано, необръщайки внимание на политиката на хотела. Днес, сутринта, дойде линейка и взе свекъра ми, защото се почувства зле. Когато отворих сайта, прочетох, че при неявяване или анулиране на резервация, се заплаща пълната сума за посочените дни, т.е- 130 евро за 5 дни. И питам- толкова ,, труден" период ли е този, около празниците, че ако се анулира заявката, трябва да се заплатят толкова пари за стая, без закуска, която, по стечение на обстоятелствата, не мога да използвам и в същото време да заплати и тоя, на когото ще я дадат, поради моето отсъствие? Надявам се, да можем да посетим Велико Търново- родния ми град, но мисля, че за тая огромна, дори за тук цена, която не включва нищо друго, освен спане,би било хубаво, при ранно анулиране, да не страда клиентът?! Аз направих резервцията си вчера, а ще пътувам след 13 дни, дни, в които всичко и на всеки може да се случи!

nedovolen klient (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни семейно
2013.04.08
15:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТОЗИ ПСЕВДО ХОТЕЛ!!! СТУДЕНО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, ОБСЛУЖВАНЕТО Е МЕКО КАЗАНО ОТВРАТИТЕЛНО. КОЙТО ОТСЕДНЕ ТАМ ЩЕ СЪЖАЛЯВА. ПЕРСОНАЛЪТ Е НЕУЧТИВ, НЕКОМПЕТЕНТЕН И НЕ ПРЕДЛАГА НИЩО. ВСЕ ЕДНО СИ В ЗАТВОР, ТАКАВА Е АТМОСФЕРАТА. СТАРОВРЕМСКО ЗА ТЯХ ОЗНАЧАВА СТАРО И ОВЕХТЯЛО, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е ЗАПАЗЕНО ИЛИ РЕСТАВРИРАНО! НАЙ ГОЛЯМАТА ВИ ГРЕШКА ЩЕ Е ДА ОТСЕДНЕТЕ ТАМ, ДА НЕ ГОВОРИМ АКО СТЕ С ДЕЦА. НИКАКВИ УСЛОВИЯ!!!

stambolov2013.05.03 14:21
Здравейте! Собственик съм на къща за гости Стамболов. И бих желал да си кажете имената и датата за резервация. Моля посочете и телефон за връзка с Вас, за да се свържем и изясним обстоятелствата. Мой телефон за контакт: 0888835048
Поздрави
equis (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.09.26
13:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Персонала на къщата е безотговорен и безхаберен. Направих резервация няколко дни преди пристигането ми. В деня на пристигането разбрах, че стаята ми е дадена на друг човек и собствениците изобщо не си спомнят, че аз съм резериварл стая при тях. И така. Търсих до късно вечерта място, на което да пренощувам. Впечатлението ми е крайно негативно и случая беше толкова отвратителен, та ми е невъзможно да го опиша без да наруша някое от Правилата За Коментиране. Бягайте далеч от този кошмар в БГ туризма. Къща Стамболов е анти-хотел.

stambolov2011.10.29 12:03
Здравейте! Собственик съм на къща за гости Стамболов. И бих желал да си кажете имената и датата за резервация за да Ви докажа, че такъв случай няма при нас. Моля посочете и телефон за връзка с Вас, за да се свържем и изясним обстоятелствата. Мой телефон за контакт: 0888835048
Поздрави
stambolov (1)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни сам турист
2011.06.01
08:20


коментар
dimitrova1 (1)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.04
18:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Mislq che istoriqta sa q zapazili v tova mestence. Portreta na Stambolov e golqma atrakciq. Sobstvenchkata mi kaza che sa negovi pocitateli. Az sym vpechetlena. A gledkata me ubi.

ankovat2011.03.22 13:58
Бяхме там миналата година февруари месц.На кратко ще се опитам да разкажа какво получихме за 50лв - само нощувка,като искам да вметна ,че бяхме за 5дни и си платихме 250лв."като стой та гледай".
Няма хотел в България,които при такъв период на отсядане да не направи минимум -3% отстъпка на гостите си ....та както и да е не е важно,но ми направи впечатление.
Стаята както се вижда е в старовремски стил с камък,което означава зимата-студ,а тогава беше зима.
Всеки път щом се прибирахме ,заварвахме климатика оставен на 20 градуса,а той беше доста неправдоподобен и стаята през всичките 5 дни не се стопли.Всеки път получавахме някакво оправдание за това ,защо е намален климатика-защото не можел да работи на повече от 25,или "видях че банята е запушена и докато я отпушвах ,видях ,че пак сте увеличили климатика" и ред подобни истории,нито една,от които не ми се видя достатъчно основателна да сме платили 250 лв за 5 нощувки ,които да са студени.Матрака беше счупен и се наложи да го поправяме и подпираме както и с какво намерим за добре.
В стаята нямаше хладилник,както е обявено и ако искате вярвайте,но нямаше и гардероб.Тогава в сайта беше посочено,че разполагат и с ютия,но и нея не видях.
Лицето ,което ни посрещна и общуваше с нас беше Катя Стефанова.
Уважаеми собственици,моля приемете тази забалежка като нещо положително и поправете "дупките " по обслужването и ценовата си политика.В крайна сметка хотели с 3;4 звезди нощувките им струват 70 лв -като в нея са включени какви ли не причудливи екстри,за да привлекат българина.
Поучете се от тях.
Желя ви повече доволни клинети !!!
turist kaprizen
отседнал Август 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.09.18
10:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

hotelcheto e gotino. az lichno sum vpe4atlen - dosta dobre za semeen hotel.Ne e skupo izobshto.Blizo do centura...do Carevec...Bravo!

Svetla Patarchanova
отседнал Юли 2008
2008.07.30
16:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятна обстановка, чисто и спретнато! Хазаите са учтиви и много любезни. Цените са съвсем приемливи. На централно място в града е, близо до най-забележителните места за посещение. Препоръчвам го с удоволствие.

2008.02.14
15:04

Obslujvaneto e na nivo naistina. Staite sa topli i s atmosfera na Wazrojdenieto. Sobstvenicite sa gotini hora i e na centara na grada.

2008.01.20
18:50

Бях там цял месец командировка. Всичко е на ниво. Супер гледка и перфектно обслужване. Ще го посетя пак

2007.10.24
18:27

Ka6tata e super . Bih q posetil otnovo. Zaslujava si. Razgledajte i sajta www.hotelstambolov.com
Dava palna predstava
Upehi


Други хотели във Велико ТърновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share