къща за гости Хубавата Къща **, Велико Търново

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (49 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    0.3 км
Арбанаси
Велико Търново    2.4 км
Преображенски манастир
Велико Търново    5.2 км
Соколски манастир
Велико Търново    11.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
InaT1511 (1)
отседнал Март 2018 за 1-3 дни семейно
2018.03.24
14:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

.В началото обслужването на персонала беше отзивчиво,но за кратко.,вечерта се прибрахме и забелязахме,че е хладно в стаята,абсолютен некомфорт,извикахме господина който трябваше да се грижи за ,,удобството” и ,,уюта” на гостите си и той започна да мери с термометър температурата на стаята,като държи пръст на живака,за да покаже,че температурата уж била нормална.Никога не съм срещала по-нахални хора!На сутринта към 08:00часа от горния етаж се чуваха скандалите на господина и госпожата които бяха собственици!Не се чистеше редовно!Разрушаваха ни спокойствието и влизаха в стаите когато ни няма и ни изключваха бойлерите,крайно разочарована съм и не бих се върнала пак!

wela (1)
отседнал Юни 2015 за 1-3 дни семейно
2015.09.10
17:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Каква хубава къща някой е объркал името.Паркираш в двора,а стаята ти е на другия край на улицата.Трябва да отвориш две врати с решетки за да стигнеш до стаята си.И като завали и загърми ти казват да си спреш телевизора.А интернета го няма никакъв!

v_albena (1)
отседнал Май 2015 за 1-3 дни семейно
2015.05.04
06:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата се намира на добро място - близо до Царевец, с приятно поддържан двор. Но за мен плюсовете спират до тук.
Месец по-рано бяхме капарирали стая на 2рия етаж и ни бяха казали че има "паркинг". Като пристигнахме ни дадоха стая на приземния етаж, пред "паркинга", който е част от двора и се намира точно пред портата.
Толкова нагъсто бяха паркирани коли, че едвам се добираш до въпросната стая, от която има изглед към колите и нищо друго, тъй като е приземна. За нас, разбира се, не се пазеше място и паркирахме на улицата.

Самата стая беше меко казано мръсна - ужасно количество прах и паяжини, същото важи и за банята. Поне имаше чисти хавлии и чаршафи.

veliko12402015.05.10 14:34
Здравейте ,

Отговарям относно вашето писмо.Къщата ни се състои от два етажа , нямаме приземни етажи .При нас има само 1 и 2етаж.
И с нищо не сме ви излъгали , да точно така е паркинга се намира в двора на къщата/така е и записано в сайта ни / и че събира 5 автомобила.Има и снимков материал , където е показано разположението на стаите и самият двор.Ако,искахте по разкошни условия можехте да отидете в хотел с 3 или4 звезди .
Ние сме само 2 звезди и условията ни отговарят за звездите!И това е най доброто ,колата ви да е точно до вас пред вратата!Такива са нашите условия , по хубави в по скъпи хотели!В хотела ни няма "порти "/наричат се врати /.
Хотелът е частен и не е възможно да е била мръсна стаята ви и да е имало паяжини и прах, това е ваша измислица , казвате го от яд ,защото не ви се е предложило стая на вторият етаж /само това е вярно /,което сте написали !
от собственика
Kostadinovi (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.22
09:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди да направим резервация бяхме малко резервирани-рядко сме попадали на добър малък семеен хотел.Бяхме приятно изненадани -прекрасни условия!Посрещнаха ни едни наистина сърдечни българи ,вече липсващи в нашето натоварено ежедневие и тяхната невероятна къща,разположена точно до Царевец.Стаите чисти и уютни ,а на градината може да се завиди,толкова много красота и спокойствие лъхаше от всякъде.В двора имаше и малък басейн, който беше изпробван от нашата дъщеря.Вечерта бяхме много изненадани от шоу "Звук и светлина",защото не бяхме чували за него/препоръчваме го да се гледа задължително/.Благодаря ви за всичко , ще разкажем за вас на наши приятели и ние със сигурност отново ще дойдем !

outtatouch (1)
отседнал Юни 2013 за 3-5 дни семейно
2013.07.10
15:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Грета и Сашо Станеви-приветливи и дружелюбни хора. Къщата-точно както изглежаше в сайта. Тихо и спокойно местенце. Водата в басейна-на 31 градуса, малкият Борко /нашият син/ постоянно искаше да се цамбурка вътре. Закуската и кафето, приготвени от стопаните, държи влага почти през целия ден, предостатъчна е. Градинката с хамак, рози, светлини...колко му трябва на човек? С подходящите хора там и храната е по-вкусна, и питието по-пивко /"Метаксата", която пийнахме със Сашо и задушевните разговори, които водихме, оставиха траен отпечатък в съзнанието ни, абсолютно земни и непосредствени хора са/...всичко е по-красиво. Зависи кой какво търси...ако уют, тишина и спокойствие-там е мястото, а ние не сме по тълпите. Със "Звук и светлина", който наблюдавахме всяка вечер от там в 21.30ч беше приказно. С удоволствие скоро ще повторим визитата, тъй като остана сума от капарото. Че плащането е още при пристигането - незнам защо е проблем за някои от посетителите. Благодарим на Грета и Сашо, представиха се отлично.
Ваня, Недко и Борко

hkmarkova (1)
отседнал Април 2013 за 3-5 дни семейно
2013.04.19
22:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди 10-на дни посетихме "Хубавата къща"след като предварително бяхме резервирали "луксозната стая"и.....ужас лукса беше "поразителен"! Първо трябваше да излезем от двора и да минем по някакъв страничен вход,стаята усойна,студена,иначе с вана,която вероятно нямаше да можем да напълним с бойлер. Имаше тераса,но не на стаята,а някъде от коридора от,който се виждаше хълма Царевец,но през мрежа и няколко кубика дърва.Госпожата веднага поиска да се регистрираме.....познайте дали останахме? Отидохме в нормален хотел и вместо да марширувам 5 дни с ботушите по голия под си изкарахме чудесно.А В.Търново е прекрасен град.

petj (1)
отседнал Октомври 2011 за 3-5 дни семейно
2011.10.26
18:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, на всички!Реших и аз да изразя своето мнение,защото останах страшно доволна от цялостния ми престой в тази къща.Хотелиерите там са много отзивчиви и приветливи хора.Стайте са много комфортни и предлагат голямо удобство.Чистотата е на ниво,а градината е направо уникална.Радвам се ,че имаше и безплатен паркинг,където може да оставиш колата си.Задължително следващата година ще посетя пак това местенце!

mitaka101 (3)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.21
10:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Подлъган от удобното разположение - това е единствения плюс, резервирах т.нар. Апартамент в хотел "Хубавата къща" началото на септември.
Любезните собственици гордо ми демонстрираха как работи климатика и телевизора, прибраха 60лв /договорената цена за 2 души/ и ми поискаха 1,60лв за туристическа такса, които нямаше как да не платя. Предложиха ми закуска срещу 3 лв/ човек, на въпроса какво включва закуската отговориха, че всеки път е различно и не могат да ми кажат какво ще е на другия ден?!?!
Сега да опиша "апартамента":
Една средно голяма стая е преградена с плъзгаща врата и в двете и части са сложени по една спалня. Има дори място за 15 инчов телевизор! Банята е обща за двете "спални" в "Апартамента". Разполага с бойлер и топла вода. Лукс, нали?
Ето и уловката - мивката е разкачена от канализацията /явно има проблем/ и водата от нея ти тече по краката. Независимо дали си миеш зъбите или ръцете - при всички случаи си миеш, ... краката. С мръсна вода.
За да е пълно забавлението - тоалетната пък, въобще няма вода.
Туй то - сложена е любезно една бутилка от минерална вода да я ползваш вместо казанче.
Ето и снимки от въпросната баня/тоалетна:
http://media.snimka.bg/9413/025081025.jpg
http://media.snimka.bg/9413/025081024.jpg

loliboli2000 (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни сам турист
2011.09.20
17:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОГО ТАЗИ КЪЩА!!!
Наистина ти вземат парите предварително и отделно някаква друга такса. В стаите има климатик, но дори и в най-големите жеги не ти е позволено да го ползваш (просто не ти дават дистанционното). Накараха ме да си отворя прозореца - а зад пердетата...ИЗНЕНАДА!!! много мили гости - паячета!!! Леглата са с ужасно твърди матраци - две седмици след нощуването там ме боля гръбнака. Просто се чудя на коментарите за любезността на домакините? Такава сервилност много дразни!

Dimitar Sokolov (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.29
20:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарим!!!
Строителите , Галя и Димка!!! ))
Идеалното място за посещение на Царевец. На 10 минути от централната част на В. Търново!!! ПАРКИНГ!!! Спокойствие!

dechko (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.07.23
00:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В ИНТЕРНЕТ НАМЕРИХ ТОЗИ ХОТЕЛ И СЛЕД КАПАРОТО ОТ 60ЛВ КОЕТО БЯХ ПОМОЛЕНА ДА ПЛАТЯ,ПЛАТИХ ГО.БЯХ РЕЗЕРВИРАЛА ЛУКСОЗАНАТА СТАЯ,А МЕ НАСТАИХА В ТРАПЕЗАРИЯТА.БЕШЕ УЖАСНО СЛЕД КАТО СИ ЛЕГНАХ ДА СИ ПОЧИНА ОТ ПЪТЯ И СОБСТВЕНИКА СЕ ПОКАЗА НА ПРОЗОРЕЦА НИ ЗА ДА ПИТА ДАЛИ СМЕ ПУШАЧИ.2 ДЕНА БЯХ ТАМ И 2 ДЕНА СЛУШАХ КАК СЕ КАРАТ А ТОВА ЗА КОЕТО ПЛАТИХМЕ НЕ ПОЛУЧИХМЕ.ЗА 2 ДЕНА ДАДОХ 120ЛВ ЗА ДА СПЯ НА РАЗТЕГАТЕЛЕН ДИВАН.


това трябваше да е италианска спалня това беше на терасата ни
veliko12402011.07.23 03:36
Здрайвейте г-жа Гойчева,
Отговаряме на вашето запитване и недоволство , че не сме ви дали апартамента.Ние нямаме луксозен апартамент с вана.Многократно ви писахме и обяснявахме , че в апартамента няма вана и не е луксозна стая.Апартамента се състои от две помещения с плъзгаща врата и две спални с обща баня за цялото помещение.
Когато престигнахте в 10 часа ви настанихме веднага , а не ви карахме да чакате до 14 часа и защо тогава не отреагирахте и се съгласихте със стаята ,която ви предложихме /и която не е трапезария/ ,а видимо щастливи се настанихте ,без да попитате за апартамента ,без да уточните каква стая искате.Това можеше на място да се уточни и то веднага,щяхме да ви дадем да си изберете вие стая ,която желаете желаете.Вие въобще не го направихте на въпрос,нали сте били за два дни ,можехте да поискате и друга стая ,но не го направихте.И стаята ,която ви дадохме се води луксозна и не е разтегателен диван.Съжаляваме ,че се е получило такова недоразумение и въпреки ,че не се считаме за виновни ви се извеняваме!
Когато Ви изпращахме вие си тръгнахме щастливи и доволни и въобще не показахте ,че сте недоволни или да поискате обяснение или да попитате и да зададете тези въпроси тогава.Трябваше веднага да откажете стаята и да поискате нова,това не е било никакъв проблем.
Съжаляваме за създаденото ви неудобство и недоразумение и въпреки ,че не се смятаме за виновни ви се извеняваме!
Като бонус ви предлагаме да ни посетите отново , да ви предложим един ден безплатно и да си изберете вие стая ,която желаете.
Всичко добро!

С Уважение:С Мирчев
niki_nikolov (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни семейно
2011.04.25
23:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Гостувахме на хотела през април 2011 г за един уикенд. Бяхме две семейства с малки деца - общо 6 човека. Останахме доволни както от отношението и отзивчивостта на собствениците, така и от обстановката в самия хотел - прилични стаи, добра хигиена, чудесен двор и хубава закуска на открито, място за колата в двора, място за игра на децата...Местонахождението на хотела също е много добро-съвсем наблизо до входа на Царевец. Бихме гостували там отново.

tedi79 (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни семейно
2010.07.24
13:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние с моя съпруг бяхме гости на хотел Хубавата къща прем м.юли 2010г. и бяхме очаровани от къщата,двора и нейните стопани.
Престоя ни там беше за 2 дни ,но повода беше специален ,бяхме кумове на наши приятели и именно от този хотел беше извършен обичая извеждане на кумове!
Искрено и от все сърце искаме да кажем едно Голямо БЛАГОДАРЯ на грета и сашо ,за тяхната отзивчивост,коректност и добро обслужване ,накарахте ни да се чувстаме "като у дома ".
Уникалното разположение на къщата в подножието на Царевец и прекрасния двор ,бяха неизменно предпоставка за веселия празник и престоя във този дом.
Надяваме се отново да посетим това райско местенце !
сем.Стоилови София


двор т
nadin_v (1)
отседнал Август 2009 за 3-5 дни млада двойка
2010.07.13
15:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година решихме да посетим Велико Търново.Попаднах на Хубавата къща и се обадих,за да резервираме стая.Като пристигнахме ни посрещнаха много любезно семейство.Показаха ни нашата стая и останахме много доволни:имахме кабелна,банята и тоалетната бяха като чисто нови,а и улучихме най-топлото време ,за това и климатикът свърши страхотна работа.Сутринта имахме страхотна закуска.Тъй като не бяхме наясно със разположението на повечето забележителности ,хората ни упътиха и предложиха и добри местенца за приятна вечеря.Имат и страхотно куче Престоят ни беше страхотен и ако се наложи пак да отседнем във Велико Търново,знам че ще е там .Поздравявам Ви!

Asja (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.26
10:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази събота бях в "Хубавата къща". Страхотно място, гостоприемни и любезни стопани, уникална гледка от стаята към крепоста Царевец. Стаята беше чиста и уютна, с всички възможни удобства. Имахме късмета да се насладим и на спектакъла "Звук и Светлина" на Царевец. Това е едно от малките места, където отсядайки, наистина си почиваш от натовареното ежедневие. Аз и семейството ми, и приятелите ми пак ще отидем.

LAMIA64 (1)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.24
16:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Със съпруга ми попаднахме случайно на Хубавата къща в Интернет. Оказа се прекрасно място, изключително чисто, градината е просто мечта, а стопаните - чудесни хора, гостоприемни и естествени. Накараха ни да се почувстваме на гости, а не на хотел. А заради закуската на Грета - нашата любезна домакиня - си струва човек да се разходи до Търново, дори само за да я опита.
Когато отидем отново във Велико Търново, естествено ще отседнем там!
Опитайте и вие Препоръчвам ви това райско кътче, намиращо се на две минути пеша от Царевец

LAMIA642010.04.24 16:48

Извинявам се за допуснатата техническа грешка. Посетихме Хубавата къща през Юни 2009 година, а не 2010. Но, както се казва, грешката е вярна - през юни тази година непременно ще отидем пак.
marianam (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.19
14:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в Хубавата къща тази събота и неделя. Харесах хотела в интернет и резервирах стаята.Обикновенно, това което се вижда на снимките в сайтовете не отговаря да действителността, но бях приятно изненадана. Всичко беше точно каквото го видях там, естествено без цъфналите рози :-))) - разбирамо е , все пак е април. Посрещнаха ни много мило, създадоха ни перфектните условия, за да се чувстваме комфортно с дъщря ми - предстоеше и кандидат студентски изпит за Търновски университет. Всичко беше на ниво.Сутринта ни събудиха със закуска, за да не закъснеем:-)), а преди да си тръгна ми направиха кафе и ме изпратиха до вратата. Мястото е прекрасно за почивка. Изгледа е невероятен, от двора се вижда цялта крепост Царевец.Препоръчвам горещо това място. Уютно и гостоприемно


deb33 (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.04.10
13:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя,че този хотел е едно невероятно
красиво място за почивка.Елате и се убедете сами.С
прекрасна градина в която децата ми играха на воля,вътре
има и безплатен паркинг,а колата ни беше до стаята.
Много чисти и комфортни стаи.Всичко беше на висота!
Собствениците са супер мили хара,отзивчиви и любезни.
Не пропускайте и шоуто "Звук и светлина"-заслужава си!
БЛАГОДАРЯ ВИ И БРАВО!

диана миткова
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.12.18
14:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не препоръчвам този "хотел". Собствениците са дребнави и нелюбезни хора. Останахме с много лошо впечатление, което за съжаление помрачи голяма част от престоя ни в това хубаво градче. Нелюбезно посрещане. Госпожата ни се "скара" за дето сме влезли без да звъннем. Не можело така. От досегашен опит по хотели, никъде не се звъни. Не можело да си паркираме колата еди къде си, защото комшиите се сърдели. Парите се вземат предварително, дори преди да си си свалил багажа. Курортна такса от 0.50 ст. се взема отделно, което е смешно. 5 лв. допълнително за климатик, понеже офертата, за която бяхме резервирали била лятна (а ние ходихме септември ако не се лъжа). Направиха ни забележка също така за времето, по което сме пристигнали, че било по рано от 14.00, а настаняжането ставало след 14.00. В стаите има "правилник за поведение" - да не се слагат неща по свободните легла и разни такива.
На изпращане проявиха по-голяма любезност, а стопанката ни изпрати с думите : "Сега остава само да ни правите реклама."

Грета Стамова2010.01.05 23:12
Благодарим ви за рекламата,
но не ни стана ясно как сме хем дребнави ,хем любезни.
На главния вход има табела със големи букви ,че е
задължително звънето при настаняване и че настаняването
става от 14 часа.Това е въведено след многократни случаи
да влизат крадци и да лъжат ,че са от хотела.Колите на
всички могат да спират до нашият хотел и във хотела ,
където имаме безплатен паркинг,защото съседите наистина
се сърдят,че колите на нашите гости спират пред тях.За
тяхните настроения и мнения ние не сме виновни.
Курортната такса е задължителна-0.50ст.Настаняването на
гостите е от 14часа -до 12 на обяд на следващият ден.От
12 до 14ч се прави почистване на стаите и смяна на
бельото.Явно в малко хотели сте посищавали за да знаете
това,което се отнася за повечето хотели.Хотела е частен
и за изискванията по стаите се решават от управителя на
хотела,които е желателно да се спазват.
Не виждаме нищо нередно от това ,което сте описали !

от собствениците на хотела
Гергана Павлова
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.12.02
15:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Искам да споделя с тези, които все още се колебаят дали да посетят "Хубавата къща", че няма да останат разочаровани. Преди няколко години с приятеля ми направихме резервация за новогодишните празници в това китно хотелче и от тогава, когато и да посетим любимия ни град - Велико Търново, винаги отсядаме при любезните Сашо и Грета. Последното ни посещение беше на 28 ноември 2009 г. и отново бяхме посрещнати от домакините като добри приятели. Престоят ни е винаги спокоен, поради факта, че хотелът е на приятно и тихо място точно под Царевец, домакините предлагат вкусна закуска в точно уречения час, а за къщата определено може да се каже "Хубавата къща". Защото когато е построена с толкова любов и желание от собственика й, няма как да не е уютна и приветлива. Прочетох доста злобни коментари, които наистина не знам на какво се дължат и от какво са продиктувани, но отново призовавам тези, които не са посетили това райско кътче - да го направят и сами да се убедят, че тези злобни приказки нямат никакво основание.

Александрова
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.11.16
20:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Искам да споделя на вниманието на бъдещите клиенти на хотела. Не всички стаи са поместени в сайта. Аз си избрах стая от сайта, където фигурира една единствена луксозна италианска спалня със вана. Работата ми е свързана с постоянни командировки и отсядане по хотели, имам гръбначни проблеми и затова леглото е най важно за мен. Плащам и искам да получа това, което плащам. По сайт си избрах въпросната спалня за 70 лева нощувка. Парите се вземат предварително, едва ли не още на входната врата плюс допълнителна курортна такса от 50 ст. Всеки уважаващ себе си хотел и хора разбиращи от бизнес калкулират това в цената. Но да се върна на моето патило. Отвеждат ме до спалнята и какво да видя, няма спалня италиано, а един разтеглив диван, хлътнал, и това за 70 лева.Вместо да си помогна на гърба, аз започнах лекарствата още първата вечер.
Не се подлъгвайте по сайта, не всичко което си харесате ще ви се предложи. Доброто ми възпитание и взетите предварително пари ми сложи спирачки да не тръгна още веднага. Да не говорим, че е задължително бельо и хавлии да се сменят след всяка нощувка, прането е калкулирано във всяка нощувка както и тоалетна хартия, сапун и шампоан.
Каналите наистина миришат.

Сашо Мирчев- собственик и управ2009.12.17 23:36
За пореден път ще защитя авторитета на нашият хотел "Хубавата къща" и ще дам обяснение на "личности",които са от конкуренцията на града.В периода октомври -ноември не сме имали такива гости за луксозната стая.Хотелът ни е много търсен и интересът към него е голям,от там идва зависта и злобата на хората.Направете си и вие , а не завиждайте - да ама това се прави с много,много,много труд! Собственик: Сашо Мирчев
Sunflower Sunflower
отседнал Септември 2009
2009.09.16
13:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Исках да направя резервация в Хубавата къща за една нощувка, но обслужващия персонал заяви по телефона с ирония в гласа "Значи, първо, за една изобщо не приемаме". Очевидно хората, които работят там нямат никакво понятие как се прави бизнес, как се продават услуги и как се печелят клиенти. Доколкото прочетох и другите коментари в интернет - не само аз мисля така. Моят съвет към хората, които четат коментарите и след това правят резервация е - това отношение не си заслужава дори и една нощувка, не си заслужава дори и телефонното обаждане! Потърсете нещо друго! А на госпожата, с която разговарях, да е жива и здрава и малко да се квалифицира за работата, която върши.

Грета Стамова2009.10.10 22:55
Искам да отговоря на господина ,който се оплаква ,че не сме му приели резервация за един ден .Точно на празника на 22 09 2009 на независимостта на града -никой хотел не приемаше нощувки в града за един ден.Аз лично отказах да приема на господина резервацията за един ден!Когато се събират много дни почивни ,резервации за един ден не се приемат -най малко за два дни!Хотела е частен и ние решаваме по колко дни ще почиват гостите ни /особенно по празници./Направете проверка с другите хотели и тогава пишете!Казвате ,че сте нощували при нас ,но всъщност вие отказано посещението/как тогава сте преспали в хотела/.?Бъдете жив и здрав и вие и елате наистина ,когато няма празници!
Kristian Ivanov (1)
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.09.14
15:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съжалявам, че не прочетох коментарите за "Хубавата Къща" преди да я посетя. На 12.09.09 отседнах на това място (след предварителна резервация) без да имам големи очаквания. Още в началото се сблъсках с двуличния нрав на собственика, някой си Сашо, който едва час след настаняването ни вече се оправдаваше пред други гости с мен и приятелката ми, че една от вратите на къщата е счупена. Като цяло, поведението на този човек нямаше нищо общо с приетите норми за гостоприемство. Върхът на всичко дойде, когато в 8 сутринта на 13.09.09, въпросният Сашо почука на вратата ни и ме предупреди, че трябвало да спра климатика (температурата навън не бе повече от 15 градуса), защото (слушайте само причина) толкова шумно работел, че цяла нощ не оставил другите гости да спят. След като отказах да го направя, собственикът безцеремонно отиде до ел. таблото и спря електричеството в нашата стая. Това ме принуди да напусна "хотела" в 8:30 и да променя всичките си планове за тоз ден. Благодарение на един "селски тарикат" уикенда ми почти се провали, но това няма значение, важното е, че с приятелката ми се обичаме и това си остава най-важното

Сашо Мирчев2009.10.10 23:22
На г-н Иванов ще отговоря,че когато се пуска климатика в стаята се затварят врати и прозорци.На 13 09 09 времето беше топло и приятно и никой от гостите не беше включвал климатик.Г-н Иванов беше включил климатика и прозореца отворен.След моята забележка да се затвори прозореца ,той отвори и вратата и се държа доста аругантно,при което му направиха забележка и други туристи .!По начина и думите ,които е написал всеки сам ще си извади извод що за човек е той! И всеки човек знае каква е била температурата на 13 09 09.С този характер трудно ще ви обичат за напред ,но ви желая успех в любовта!
Надежда Алексеева Спасова
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.17
10:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останах с прекрасни впечатления от създадения уют ,удобства и внимание, което предлага сем. Стамови .
Едно от предимствата е непосредственно в близост с Царевец и изглед към търновски унивирсеитет. Няма да съжалявате, ако го посетите!!

Емилия Стоянова
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.13
17:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място! Много уютни и прохладни стаи, има място да пркираш колата в двора. Хазяите са много любезни и мили хора. Когато посетя отново Търново, непременно отново ще отседна там

Савина Петрова
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.24
18:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно красиво място за почивка.Къщата е супер,уютни и просторни стаи.Това е място за пълен релакс!Почивката ни беше отново пълноценна във вашият красив град.Благодарим за притния престой и за милото ви внимание!!!Ако търсите спокойствие ,почивка и гостоприемство- това е мястото! Ще дойдем отново със сугурност!

Ваня Ризова
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.23
13:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела преди 2 седмици. Избрахме го, защото на снимките къщата изглеждаше като едно красиво и уютно местенце - и не останахме разочаровани! Хотелът не е на централно място, но за мен поне това е плюс ако имаш нужда от почивка; пък и има чудесна гледка към Царевец! Стаите са чисти, уютни, а да почетеш книга и релаксираш на балкона, далеч от градския шум и под звуците на шадравана в двора е истинско удоволствие!!
Противно на някой коментари, които прочетох тук, ние не сме имали проблем с резервацията и настаняването. Резервирах две стаи по телефона за три дена, не са ми искали предплата, а дори ми направиха и отстъпка от цената. Въпреки, че хотела беше пълен, защото пристигнахме в събота, нямахме никакви проблеми. Не се възползвахме от закуската - но другия път задължително ще я пробваме! Хазаите са приятни и гостоприемни хора. Г-н Мирчев ни препоръча местенца,които да посетим и ни посъветва как да стигнем по-бързо до Арбанаси.Когато се прибрахме установих, че съм си забравила дреха в хотела. Обадих се и г-жа Мирчева обеща да ми я изпрати. След няколко дни си получих пратката, като даже беше добавила и нещо сладичко! Изключително съм й благодарна за това - много мила жена!!

Препоръчвам тази красива, тиха и уютна "Хубава къща" на всички, които искат да си починат и прекарат добре в прекрасния град Велико Търново!

Разочаровани клиенти
отседнал Април 2009
2009.04.20
20:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

"Хубавата къща" е най-долното място на което сме били.Направихме резервация и когато отидохме ,на двора, ни посрешна "уважаемият" господин собственик с думите -резервацията ви е отменена и най-долно ни излъга в очите ,че ни се е обадил да ни уведоми.Изгонини от хотела и през целия път до улицата ни обиждаше.Гнусно,долно ,лъжливо място насред някакви разбити улици.За собстениците ще използвам определението тарикати.Заслужават да им се наложат такива глоби ,че свят да им се завие.И искрено се надявам на моя коментар да не получа отговор ,от който и да било ръководител на хотела,защото знам ,че отново ще изрекат гнусни лъжи.Горещо препоръчвам да видят стила на "Бейската къща" -много неща биха научили.Тази "хубава къща" прави негативна реклама сама на себе си.

сашо мирчев 2009.05.05 15:01
Давам отговор на тази рекламация,защото е необходима в този случай!
Господина искаше да направи резервация,но когато му обясних,че по празници и в петък и събота е желателно да се направи паричен превод,той отказа категорично и даже заяви следните думи : А,глупости ще пращам пари!Това бяха точно неговите думи.Желаещи имаше достатъчно много.В тези майски празници не приемахме без предплатена резервация.Точно в деня ,се обади ,че тръгвал за В.Търново,но аз му казах ,че той няма резервация.Много грозно лъжете господине,даже и приятелката си сте излъгали.Пред нашата къща вие не сте идвали,може би само от любопитство сте наминали!Резервацията ви беше още по телефона анулирана,защото не беше предплатена! Когато говорите по телефона ,говорете по смислени изречения,а не да се отговоряте и да крещите , че са глупости пращането на паричен превод.В нашият хотел това се изисква!
Управител: С Мирчев
Мирослав Малчев
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.10.29
19:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да опровергая неверните и злонамерени коментари за този тих оазис в подножието на Царевец.Къща,като от приказките направена с много любов даваща спокойствието на домашният уют.Стопаните на този дом ни посрещнаха и ни накараха да се чувстваме прекрасно.Има и един сладур на име БЪК (куче с интелект).Интерестното е ,че когато започне спектакъла 'Звук и Светлина' Бък пее...Забравих да кажа,че от терасата на 'Хубавата къща' се вижда този спектакъл.Живи и здрави бъдете и много гости в домът посрещнете ...


В. Добревски
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.10.29
08:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Оазис скътан в полите на Царевец ,в който всичко е прекрсно.Разкошни и гостоприемни стопани.Прекрасна къща , която не случаино носи името "ХУБАВАТА"и удобни стаи за отдих, в които не липсва даже и домашния уют.Радвам се че открих това място.Благодаря и на домакините за гостоприемството .

Петя Володиева
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.09.05
01:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Гооолямо Благодаря!Случайно попаднах тук(в командировка съм и в момента използвам интернета в стаята).Стаята ми е чиста, удобна .Градината е прекрасна , а домакините Грета и Сашо са изключително мили и любезни. Не съм предполагала, че ще попадна на хотелиери с които да седя до среднощ на сладка приказка .Май намерих своето спокойно местенце в Търново.;-)...Забравих да кажа ,че колата ми е паркирана в двора ,а не е на улицата.

Мариана Анева
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.08.27
16:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там за 2 ношувки. Стаите са чисти, малко безвкусно обзаведени.
Престоят ни хареаса. Имаше учтиво отнишение. Закуската, която поръчахме първата сутрин беше мн.вкусна, вкл. имаше неща, добавени от хазяите, без да сме ги поръчвали.
Най-много ми хареса градината.
Пак бих отседнала там. ако отида във Велико Търново.
Бяха наистина прекрасни два дни в този красив град.

жанета митева
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.26
14:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

арогантно дьржание на собствениците.изльгаха ни за резервациите.бях сьс малко дете и се наложи да тьрсиме друг хотел.на този хотел са му обьркали името;не хубавата кьща а льжовната кьща сьс най некоректните стопани.

сашо мирчев 2008.09.10 13:40
В отговор на тази дама искам да кажа ,че не сме приемали жена с такова име и то с дете.При нас нощувките са с резервации,а ако дамата е дошла случайно с дете и всичко е заето ,няма как да бъде приета при условие ,че няма място в хотела!Хотела е частен и не е възможно собствениците да се държат грубо и да си лъжат клиентите,напротив винаги сме любезни и се стараем да угаждаме на туристите.Нека всички ,които завиждат и злобеят да престанат да пишат глупости!Антирекламата ,която правите в момента е най-добрата реклама за нас,защото всички се уверяват на място ,че всико е красиво,удобно,уютно,приятно и че не сме лъжовната къща!
С УВАЖЕНИЕ: С Мирчев
Къщата е хубава, ОБАЧЕ !!!
отседнал Август 2008
2008.08.15
15:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямам думи! Служебно ми се налага да ползвам хотели ежеседмично от много години, но такова чудо не бях виждал. Първо-отказаха да ми направят закуска , въпреки че исках да си я платя!!! Второ-поискаха да им плащам предварително с капаро, а при настаняването ми искаха останалата част от сумата за целия престой да не би случайно да не им платя и да избягам. Супер обидно отношение и непрофесионално за хора претендиращи за хотелиери. Иначе градът Велико Търново е много красив. Аз лиично го харесвам и с удоволствие го посещавам често. Сами се досетете обаче, дали ще ношувам друг път в Хубавата къща.

Розалия Стефанова
отседнал Август 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.08.12
14:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останах доволна от гостоприемството и любезността на домакините.Уютно,приятно, чисто и удобно.Посетете го.

НЕ ХОДЕТЕ ТАМ
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.12
10:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всички положителни коментари ми звучат като поръчани от "домакините".
Няма паркинг - има място за три коли в двора и ако по милост на "домакините" паркираш,тези след теб ти пречат да излезеш.
"Домакините" са меко казано нелюбезни.
Останах втория ден,защото ми прибраха парите още при настаняването.
При резервация и платено капаро втората вечер ми смениха стаята!
Само за двете нощувки мога да пиша още много,но накратко
НИКОГА НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ТОЗИ ХОТЕЛ!!!

Ралица Александрова
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.18
16:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарим на домакините ни от "Хубавата къща" изкарахме прекрасно къщата е много хубава и чиста.При първа възможност ще я посетим отново.Това място е малък рай вървете и го виж те.Не вярвайте на отрицателните коментари защото ще загубите много ако не видите това прекрасно,тихо и спокойно място.

Стефан Камбуров
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.01
07:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С приятелката ми бяхме на гости на любезните домакини от "Хубавата Къща" само за ден, но мога да Ви уверя, че при първа възможност ще посетим отново това тихо и много приятно място. Останахме впечатлени от прекрасната обстановка и от изключителната близост до Царевец - буквално на 5 мин. Немалка част от великолепните впечатления, с които останахме от град Велико Търново се дължат и на самия хотел и на отзивчивите му стопани!

Петър Йорданов
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.06.20
13:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стаите ви са прекрасни.Всичко изпипано в детайли-чисто и луксозно.Чудесно място. От терасата се вижда спектакъла "Звук и светлина".Благодарим за милото посрещане,за приятните изненади и спокойствието !

Стойте далече от тази къща!!!
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.17
16:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога не ходете в тази къща, собственика е отвратително гадна, нагла личност!!!!!!! След като направих резервация за 2 стаи за 3 човека (90лв за двете стаи) и платих капаро от 50лв. с пощенски запис, на място ми предложиха само една стая. Наложи се да нощуваме в друг хотел. Не ми върнаха парите!!!!!!!Къщата е в дъното на града, в пущинака, никакъв изглед, ако поискаш да си паркираш колата в двора, те карат да паркираш буквално до другите коли, не може да излезеш да се разходиш с кола, защото някой ще е паркирал пред теб. За държането на собственика просто нямам думи, много нагло държане, чужденците, които трябваше да нощуват там, го попитаха защо толкова грубо приема гостите нямаше отговор. Този ужас, който преживяхме там, няма да ви се случи никъде другаде.

Gergana Ivanova
отседнал Май 2008 за 3-5 дни семейно
2008.06.11
20:59
коментар
Dimitar Nikolov
отседнал Май 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.06.11
20:54
коментар
Горещо НЕ препоръчвам!!!
отседнал Май 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.05.17
20:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Че е хубава къщата, хубава е! Но като се сблъскаш с няколко допълнителни "екстри" и хубостта й вече не е достатъчна! Ще започна с това, че човек не може да бъде сигурен, че когато капарира определен брой нощувки, то и ще ги изкара докрай всичките! Капарирахме (4 човека) 5 нощувки, месец по-рано. Пристигаме там и плащаме някаква малка сума, определена от собственичката. Зачудих се защо не е целия остатък, но предположих, че ще ни поиска още пари в последния ден примерно. И ето, че след третата нощувка собственичката ни напомня, че имаме още само една вечер там! Излезе с номера, че някой от нас се бил обадил СЛЕД капарирането и отменил последните 2 нощувки. Само че за тоя факт не каза и дума като пристигнахме! Естествено, такова обаждане не е имало!
И тука вече идва интересната част - каза ни, че по правило, ако след капариране на резервацията, тя бъде отменена изцяло или частично, 50% от това капаро остава за хотела като компенсация. Хем от нас 50% "компенсация", хем от следващия ден незабавно нови клиенти на наше място! Само че тоя номер не им проработи. И съм сигурна, че ако не всеки път, то поне при всеки удобен случай правят тоя опит! (Още по-сигурна ставам, като чета коментарите по-долу)
На всичкото отгоре имаха безочието да дойдат по-късно същия ден и да ни кажат, че възникнала възможност ако искаме все пак да останем там!!
Да не говорим, че къщата е далеч от центъра, в едни пущинаци. Да не говорим, че нощувката е 50 лева, а за сравнение - на главната улица за оставащите 2 нощи намерихме 2 хотела за по 40 лева нощувка в много по-добри условия!
От достоверен източник разбрах, че подобни истории не са прецедент за къщата!
НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!

Ivailo Petrov
отседнал Май 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.05.08
15:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме в един малък швейцарски рай.Красота,спокойствие и удобства.Ако искате да отседнете във Велико Търново,това е хотелът - "Хубавата къща"!
Може би това е единственният хотел с безплатен паркинг вътре в двора на хотела пред стаите.Това е голямо удобство.Благодарим за изключителното внимание и гостоприемство.Възхитени сме от чистотата,уюта в хотела и великолепния изглед към Царевец.Приятели задължително го посетете!

semeistvo hristovi-plovdiv
отседнал Април 2008
2008.05.07
21:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сърдечно благодарим на Хотела "Хубавата къща". Благодарим за топлото гостоприемство, за милото отношение и за тов, че ни доставиха огромно удоволствие. БЛАГОДАРИМ В!!!

Христова-Кърджали
отседнал Май 2008 за 1-3 дни семейно
2008.05.04
18:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На всеки който реши да посети старопрестолния град препоръчвам да отседне в "Хубавата къща". Там цари домашен уют и топлина. Домакините са много приятни хора. Изгледа към Царевец е уникален.
Отново бихме посетили вашия прекрасен дом.
Благодарим Ви за гостоприемството.

СВЕТЛА КОСТАДИНОВА
отседнал Април 2008
2008.04.30
14:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Собствениците са страшно некоректни! Внимавайте когато правите резервация защото може да се окажете излъгани и да се чудите какво да предприемете когато разберете че са Ви измамили!

инж.Владимир Вангелов-редовен
отседнал Април 2008 за 1 седмица сам турист
2008.04.28
12:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Редовен клиент съм. Възхитен съм от трудолюбието на собственика Сашо,който сам е построил своята къща. Вниманието на лъчезарната собственичка, прекрасния изглед към Царевец, супер обстановката направя престоя ми удивителен! Ще дойда пак с приятели!

Николета Алексиева
отседнал Април 2008
2008.04.22
11:52

Не знам дали хотелът е хубав или не, но собствениците са крайно некоректни и нелюбезни! Когато си правите резервация, внимавайте, защото може да се окаже, че са ви излъгали и са дублирали резервацията. Ако сте и с дете се получава още по- неприятно, защото ще трябва да търсите друго място! Явно собствениците разчитат на случайни посещения и не държат на гостите си!

също отседнал
отседнал Март 2008
2008.04.17
16:37

никога не ходете там... хазяйте са адски нелюбезни... а и не може да наблюдавате аудио - визуалния спектакъл от къщата...

2008.04.03
14:17

Хотела е прекрасен. Препоръчвам на всеки да го посети и усети спокойствието и романтиката на красивата градина. Вие може да се насладите на невероятна гледка към Царевец и Света гора. Условията на хотела са чудесни и мисля, че е достъпен за всеки. Собствениците бяха много любезни и мили с нас. Не пропускайте да опитате от превъзходната баница на собственичката.

Диляна и Деян2009.03.26 22:47
Имаме само положителни отзиви за тази прекрасна къща, красиви и незабравими спомени от В.Търново,невероятния спектакъл на Царевец, любезните домакини и качествено обслужване.В двора на къщата има страхотно барбекю,което следващия път обезателно ще опитаме.Страхотно място за една страхотна почивка!
Александър Бояджиев2009.06.21 18:35
Кичозно обзавеждане, под леглата-мърсотия до шия, в банята мирише от канализацията та се не трае. Запушени сифони с цел да се изразходва по-малко топла вода Собствениците-отврат Непрекъснатият надзор също влиза в "услугата"! Алчни, груби, НЕпрофесионалисти=собственици на "Хубавата къща"
Горещо ви препоръчвам да НЕ ходите там, ако уважавате себе си!
Христо Салджиев2009.07.19 19:46
Условията в къщата отговарят на 100% от това, което е описано в сайта. Къщата се намира в непосредствена близост до Царевец и основните културни забележителности на Велико Търново. Същевременно тя е разположена на тиха и закътъна улица и шумът от пътя за Арбанаси изобщо не се чува. Вътре условията са много добри и дават възможност за много приятно изкарване. Онова, което не е описано в сайта обаче, е изключителната любезност и отзивчивост на собствениците. Аз бях запазил стая за двама души, но не бях споменал, че не сме семейство, а двама мъже - аз и един мой гост от чужбина. Когато пристигнахме се оказа, че за нас е запазена спалня. Собственикът веднага ни предостави друга, по-голяма стая, където имаше спалня и отделно легло. Стаята беше по-скъпа, но независимо от това не ни взеха и стотинка над предварително уговореното.
Освен това в къщата се предлага закуска, която е обилна и много разнообразна на напълно приемливата цена от 5 лева. За толкова пари, поне според мен, няма къде другаде да се намери толкова добре приготвена и обилна закуска.
Изобщо от гледна точка на цена, условия, местоположение и отзивчивост на собствениците къщата е изключително добро съчетание и никой няма да съжалява ако прекара почивката си там.
Veneta Kostadinova2009.09.14 15:02
Това е най отвратителното място! За собственика- да не говорим.Този човек си нямма представа какво е туризъм.Не ходете там защото дори климатика не може да ползвате!Рескувате да ви събуди 7:30 сутринта и малко по -късно да ви спре тока както се случи на мен и моя приятел.

Други хотели във Велико ТърновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share