хотел Боляри ***, Велико Търново

Рейтинг:  3 star rating  2.5 / 5 (19 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    0.8 км
Арбанаси
Велико Търново    2.8 км
Преображенски манастир
Велико Търново    4.9 км
Соколски манастир
Велико Търново    11.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
mmmm77 (1)
отседнал Април 2018 за 1-3 дни сам турист
2018.04.28
12:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Taka. Регистрирах се специално, за да напиша коментара си.
Искам да изкажа изключителното си изумление от разговорите които порведох днес по телефона с една жена - с писклив глас,като на лелка. Първо ме отряза да звънна в 15:00 за да ми каже има ли свободни стаи, защото в момента не можела да каже, някакви тъкмо освобождавали, ама не се знаело ше освободят ли. Чудейки се да тръгвам ли за Търново, буквално 1 минута преди да тръгне автобуса ми, телефона ми извъня - и ми съобщи че можело да се настаня, но трябва да заплатя 180 лева за две нощувки минимум, като едната нощувка е 90 лв. Учудих се и попитах, ама нали цената беше 65 лева - отряза ме че никога не е имало такава цена и ако преценя да се настаня, мооже да дойда. Реших, че след първото ми идване в хотела е минало доста време - паметта ми изневерява може да съм се объркала или да са повишили цените.по пътя все пак реших да се информирам за цените и влязох в букинг - там знам че слагат % над цената за такса букинг. наистина има цена 90 лева но тя е за лукс стая. за не-лукс е 78. Когато пристигнах в Търново реших да звънна на лелката и учтиво попитах каква е цената за икономична двойна стая (бях се информирала че е 78, сега докато пиша намирам цена 74 лв. в бука). Отговора (с нисък тон на кресливо вресчендо) беше че цените са различни спрямо дали е празничен ден, дали е почивен ден и трябва да кажа за коя дата. Отговарям ? за днес. Тук тона на лелката се покачи още по-високо с децибелите и закряска в ухото ми - кажете ми дата. отговарям (тук нервите ми не издържаха, но се опитах да ги укротя с лигаво гласче) с престорена любезност - 28 април 2018 година, съ-бо-та, 16:00 часа. Отговора ми явно не беше достатъчно изчерпателен, защото лелката изкряска за 28 април няма свободни стаи и ми тресна телефона. Малко ме учудии че нямало свободни стаи, след като 2 часа преди това сама ме потърси за да ме уведоми че ще ме настани. Отказах се да рискувам за втори път да отида лично в хотела - който е в другия край на града, и в началото на склона за Царевец - за да не се окаже че или няма стаи, или трябва да платя 180 лева за една нощувка. и предвид че можех да се настаня в хотела в който отсядам едва на 1ви май, отскочих до Габрово да спя там до 1 май. ... след телфонните приключения днес и след като изчетох коментарите за хотела отпреди години, че лелката - която явно е шефка на хотела - има проблеми с нервичките и отношението с хората. и със сигурност ще идвам в търново само когато е свободен хотела в който отсядам (няма да правя реклаама)

mmmm772018.04.28 13:15
пропуснах да отбележа че при разговора в който ми беше потвърдено настаняването не ми беше поискана идентификация - като фамилия примерно. но при положение че получавайки потвърждението бързах да се кача в автобуса, да плащам билет и едновременно с това да разговарям с лелката - която в този момент беше в учтивата фаза и обясняваше учтиво колко е цената и т.н., залисана в уточняването и примерното настаняване, забравих да се идентифицирам
IvankaIlarionova (1)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни по бизнес
2017.03.11
01:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това беше нещо ужасно! Не ходете в този хотел. Това е най-невъзпитания персонал, нямат никакво отношение към гостите си, пълни простаци са, храната е от най-евтината, от близката бакалия, кремвирши Кучешка радост, сокът е от степчетата по 20 стотинки, а го продават на цени за фрешове от истински плодове. Няма ли кой да им направи проверка и да им затворят хотела, освен това е много студено, те пестят от тока. А цените им са толкова високи! Просто не посещавайте това адско място! Спестете си нервите, парите и времето. Това са изпълзели от някоя дупка мизерници, които унижават хората, подлъгали се да ги посещават.

TihomirZ (1)
отседнал Септември 2015 за 1-3 дни семейно
2015.09.24
07:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, бих искал да споделя лошите си впечатления от услугите в Хотел Боляри - Велико Търново. След като имахме направена резервация за националния празник 22.09.2015год. и задължителното желание да имаме включен паркинг в хотела, без да бъдем предупредени се оказа, че целия град е затворен по случай празниците, а хотела е в центъра, съответно нямаше как да стигнем. След като се чухме с управителката или може би собственичката, не съм сигурен - г-жа Колева, с въпрос как да разрешим този проблем, думите и бяха следните: Спрете на платения паркинг на 1км. от хотела и елате пеша. Обясних на дамата, че това не ни устройва и попитах как можем да откажем резервацията, каква е неустойката и т.н. Отговора беше: "Ние ще ви удържим 65лв. за нощувката, а вие ако искате идвайте." След това обяснихме, че това не е коректно и последващия отговор беше: "Ние не сме детска градина, правете каквото искате." Обърнах се към Booking, за да можем да решим проблема. Не можаха да ми съдействат, тъй като и те самите не са получили съдействие от г-жа Колева. С желанието ми да изгладим проблема и да попитам дамата, откъде ще ми бъде изтеглена сумата отново се обадих в хотела. Още след първите ми думи г-жа Колева, крайно невъзпитано с висок и арогантен тон взе думата от мен, без желание да ме изслуша, започна да ми крещи, че съм ненормален, че съм "селянин", защото занимавам хората от booking. След това отново се опитах да взема думата от нея, но последва изречението: "Селяни заблудени, забравете за мен и за моя хотел." След това затворих телефона, тъй като според мен е недопустимо собственик на хотел да говори по този начин. След това, реших да погледна хотела. След като бяхме отпред г-жа Колева отново започна да използва доста арогантен и груб език, като този път ще се въздържа от цитати, защото е под нивото ми и е недопустимо да се общува на такъв език, не като търговец и клиент, а на каквото и друго ниво да е. Оказа се, че дамата е предоставила три пъти грешна информация на нас и на колегите си от Booking. Това арогантно и невъзпитано поведение е недопустимо. Това оронва авторитета на Велико Търново, като туристическа дестинация.

Murz (1)
отседнал Ноември 2013 за 1-3 дни сам турист
2014.11.27
13:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отель симпатичный толко внешне. Номер душный, прокуренный. Сломаный душ, в номере очень холодно.Пришлось спать в одежде из-за холода в номере.

DEIvanova (1)
отседнал Септември 2014 за 1-3 дни семейно
2014.09.12
05:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абсолютни лъжци! Отменят резервация в последния момент без дори да се извинят. Арогантно и противно отношение от собственичката!

mega (0)
отседнал Януари 2014 за 1-3 дни с група
2014.03.16
07:15
коментар
Irins (1)
отседнал Март 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.03.11
14:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително нелюбезен персонал. Не препоръчвам на никого да прави резервация в този хотел, защото я отменят, без да те предупредят и да ти дадат обяснение. Отношението е меко казано аругантно.

tqqq (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни семейно
2013.07.19
17:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не е лош хотела, но....ни посрещна една нацупена блондинка(може би е собственичката, до колкото разбрахме),правеща някакви физиономии, която едвам се съгласи да ни покаже стаите. Трябваше да ги гледаме от вратата, за да не изцапаме мокета, макар да беше мръсен. Е как да дадеш пари за нещо, за което не знаеш как изглежда. Точно заради нея не бих се върнала в хотела и няма да го препоръчам на никой.Добре че се сменят и на следващия ден беше една любезна г-жа на рецепцията.

daniela.vasileva59 (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни възрастна двойка
2013.07.18
23:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Закупихме с мъжа ми ваучер за две нощувки.Бяхме на море и връщайки се искахме да се поразходим и в Търново.Ние имаме малко кученце (ПОМЕРАН), с което пътуваме навсякъде,като предварително питаме дали е позволено в съответния хотел. Така и тука аз питах може ли? Жената,с която говорих каза,че няма проблеми.Влизайки в хотела с кучето (на каишка) жената на рецепцията направо ми се разкрещя,какво търся аз там с това куче?Аз и обясних,че имам резервация и че съм питала за кучето. Не било възможно,хотела не допускал дом. любимци.Добре казвам,сега какво ще правим? А тя реши ,че ще ни даде все пак стая ама по-изолирана.Отидохме да я видим.Това не беше стая ,а катакомба.Тя беше в мазето и прозореца гледаше в един зид. Може би за някоя млада ,закъсала двойка,ставаше,за една нощ,но за нас,определено-не. Аз бях потресена от това неуважение,от тази злоба,която струеше от очите на тази жена.Дори не пожела да ни върне 9те лева,които бяхме заплатили за ваучера. Но това не е важно за нас. Важното е,че ни развали почивката и трябваше, изморени от пътуването,да се юрнем,да търсим друг хотел.Намерихме,разбира се,даже по-добър ,но така ли трябва да бъде?????ДОКОГА скъпи хотелиери и др. ще се отнасяте така отвратително към нас -българите???Ако бяхме руснаци,немци или каквито и да е чужденци ще се размажете от поклони и подмазване.Толкова сте жалки!!!!За това в България няма туризъм,това което правите е много далече от туризма.За това хората предпочитат вече да ходят в Гърция,Турция,и др. Там се отнасят по друг начин с хората,защото знаят,че другата година ще предпочетем пак там да отидем,а вашите хотели стоят празни!!!!

mar777 (0)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни с приятели
2012.09.15
19:11
коментар
mitiopishtova2012.09.27 13:51
отговор
Ivvi2012.10.16 19:21
отговор
mar7772012.10.22 09:31
отговор
Galq Mileva2012.10.29 19:44
отговор
Eliniq (0)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.13
19:25
коментар
ggabby (0)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.09.13
19:18
коментар
liSaL (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.08.20
11:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

friendly stuff and great location! we loved how cosy and clean the hotel was.. the things that we liked the most were the balcony and the view! so beautiful.. overall i would say that we received great service for the price we paid.

mterzieva (0)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.29
16:18
коментар
itasev (0)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.07.07
14:11
коментар
Milenita87 (0)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни сам турист
2011.06.09
01:58
коментар
njuni (1)
отседнал Май 2011 за 3-5 дни семейно
2011.05.20
09:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очарована съм, аз и цялото ми семейство от този прекрасен хотел! Стаите, обстановката и служителите ни предразположиха към така желаната от нас прекрасна и спокойна почивка! Моят обобщаващ коментар е - РАЙ! Не се колебайте и посетете този прекрасен хотел, за да останете наистина доволни!!!!

vraga (0)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.04.08
23:11
коментар
kami_2010 (0)
отседнал Март 2011 за 3-5 дни семейно
2011.04.01
15:27
коментар
pavkata83 (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.03.27
23:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е спретнато и чисто. Не ни хареса само закуската и цената на нощувката - беше прекалено висока в сравнение с други хотели където бяха отседнали по същото време наши приятели. Бих го посетил отново но само ако си намалят цените.

Fylipov (0)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.03.27
11:52
коментар
Seuret (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.03.06
19:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Надявам се, че скор опак ще мога да посетя В.Търново! Обаче, със сигурност няма да стъпя в този хотел повече(освен ако не ме пратят в командировка там). На сайта им пише, че имат сауна...Оказа се, че всъщност я няма, продали я били...Е, определено си бях направил план да се възползвам от тази услуга, но...какво да правиш . Съдържателката беше доста грубичка и неприятно жена, едва ли не ни се караше. Бяхме резервирали 2 двойни и 1 единична стая, но се оказа, че нямало единични...Та, платихме допълнително за двойна(макал и с намаление). Шума в хотела направо не е за вярване, от телевизора на 2-я етаж, от рецепцията, непрекъснато имаше шум, който с лекота преминаваше паянтовите стени на хотела. Младежа, който е работил там и е написал за паркирането...Ами, няма начин да се паркира пред хотела, по никакъв начин. Е, може би в понеделник, по някое време може, но не и в натоварени за хотелите дни като тези между 3-ти и 5-ти март. Иначе хотела беше чистичък, наистина е на хубаво място, но трябва да си промени малко политиката спрямо гостите.


Изглед от моята стая
radima (0)
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2010.12.07
13:44
коментар
benn (1)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни семейно
2010.11.11
12:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

I would strongly recommend this hotel! The location is great, the hotel is in very close walking distance to all of the sights of the city.Literally, all of the places that we wanted to see were in like 2 minutes walking distance... The other things that my wife an I loved about this hotel were the great view from the balcony of our room and the fact that the whole hotel was very clean. For the price we paid, we received a very high quality of accomodation very luxury and at the same time very quiet and relaxed .

mimi velikova (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.07.16
11:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

вече два пъти отсядам в този хотел и съм много доволна. най-важните неща за мен в един хотел тук са налице - тиха и спокойна обстановка (на мен лично не ми е приятно сутрин да се събуждам под шума на камиони, събиращи боклука от контейнерите, или пък да заспивам вечер слушайки пияниците от съседната кръчма да се търкалят по улицата), чистота (цял списък мога да ви дам с имена на хотели, които тънат в мизерия и гнусотии) и гостоприемство (за двата пъти в които отседнах в Боляри случих на изключително любезен персонал).

зависи какво търсите. лично аз препоръчвам хотела на хора, които биха оценили трите главни качества, които изброих по-горе.

iva70 (1)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.07.11
22:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като си правиш резервацията ти казват цената със закуска, а като отидеш там казват че нямаш закуска

mittq (0)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни с група
2010.06.18
15:52
коментар
Ивелина Петкова
отседнал Октомври 2009 за 3-5 дни семейно
2009.10.30
13:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

искам да поздравя собственичката на хотел "Боляри" за вкуса и с който е обзавела хотела.Просто останах очарована от атмосферата и съчетанието на обзавеждането.Хотелът е изключително чист, което допринася за уюта на гостите.Изгледа от терасата е страхотен , а и хотела се намира точно до Царевец.Освен това в хотела има и джакузи и сауна,за които цената си струва.Аз лично със съпруга ми съм ходила в доста хотели и по големи и повярвайте ми цените са доста по солидни от тази която заплатихме в "Боляри".Аз лично останах много доволна от персонала.Тъй като по време на престоя ми бях малко настинала и сутринта като станах не се чувствах много добре останах изумена когато момчето от рецепцията ми предложи да отиде до аптеката за да ми купи нещо просто бях очарована, досега в никой хотел,в който съм отсядала персоналът не се е държал така дружелюбно.Много съм доволна.Хора не злобейте ,не търсете само косурите на хората и да се чудите за какво да се заядете за да платите по малко.Не е това начина!

Kremena Ivanova
отседнал Октомври 2009 за 3-5 дни семейно
2009.10.29
19:12
коментар
Galq Mileva (1)
отседнал Октомври 2009 за 3-5 дни семейно
2009.10.24
13:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата седмица отседнах в този хотел със семейството си. Персонала ни посрещна така, че се почувствахме като у дома си. Хигиената е на супер ниво. Мъжът ми си спря колата на паркинга пред хотела, който е под стаята ни и така имахме постоянна видимост към нея. Най-много ми хареса терасата към стаята и изгледа от нея- Конниците,р.Янтра и стария град. Изкарахме си страхотно.Ходихме на прочутия спектакъл ''Звук и светлина'' на Царевец, който е на 5 мин пеша от хотела. С удоволствие пак ще се върнем

Иван Петров
отседнал Май 2009 за 1-3 дни семейно
2009.10.01
16:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Дори не знам от каде да започна за да изкажа голямото си разо4арование. Самият хотел и мястото където е разположен са перфектни, но.....Още със самото пристигане се оказа, че "безплатния паркинг" се оказа тясната калдъръмена уличка пред самия хотел.През ноща трудно беше да се заспи, защото младежът на рецепцията доста се забавляваше и купонът беше във вихъра си.А на сутринта вече, след като ни поднесоха нещо като закуска(даже и кучето пред хотела не искаше да яде от храната), пойсках да говоря със собственичката за да изкажа оплаквнията си, тя през цялото време се кри в една стаичка до рецепцията и само хокаше момичетата че са некадърници и глупави, щом сме имали оплаквания.Чак ми стана гузно, че накрая те го отнесоха.
Г-жо Цветкова, моля ви, обърнете внимание на отношението си към гостите на хотела.

от "младежът на рецепцията" 2009.10.18 15:39
Понеже работя в този хотел от доста време няма как да не отговоря на този предубеден коментар. Първо пишете за оплакването си на 01.10.2009, а твърдите, че сте отседнали в хотела през Май 2009. Като ви беше толкова неприятен престоя тогава, защо чак сега решихте да споделите опита си?
На това дали съм вдигал шур купон вечерта, ще ви отговоря, че дори и да съм искал, то би било невъзможно поради липсата на подходяща озвучителна техника, която да създаде въпросния шум от който се оплаквате. Единствения шум, който бих могъл да създам е от телевизора, който има каблена ТВ, а неговите мощности са твърде скромни, така че не ми е много ясно как ще се получи "купон във вихъра си"?
Относно забележката ви към шефката, ще ви кажа, че през месец май 2009 при нас не са работили "момичета", следователно си измисляте и цялата история е скалъпена.
от "младежът на рецепцията" 2009.10.18 15:46
И относно паркинга ми е интересно къде във В. Търново ще намерите лесно място за паркиране пред, който и да е хотел. Малко са хотелите като Янтра, Гранд-Хотел Велико Търново и Етъра със собствен паркинг, ами платете си стая от 100-200лв там и ви желаем приятен престой! А за уличката пред нашия хотел, която е точно на гърба на главната улица, както знаете е малка и тиха и почти неизползваема за градското движение и затова там паркирането е свободно и без никакъв проблем. Защо не пробвахте да спрете на главната и да ви вдигне паяка?
mega2014.03.16 07:04
МНОГО СМЕ РАЗО4ЕРОВАНИ.НИЕ ПРАВЕХМЕ КРА6ИНЕ КРА6ИНЕ 07,01,2014 С 40-СЕ 4ОВЕКА.В 12 4АСА НИ ИЗГОНИХА ОТ ТАМ
Аксиния петрова
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.27
10:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


вечерта, когато излизахме да видим шоуто много намръщен младеж ни предупреди че ще затворят вратите в 24,00.
Сутринта " забравиха" да ни предложат закуска . Закусих ме в близкото барче. Стаята не беше лоша. Телевизия не гледахме
Това е, за тези пари очаквах малко повече.

стоян терзиев
отседнал Август 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.08.24
15:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

за 65 лв. стаята във Велико Търново очаквах повече. самата стая не беше лоша, но с подобно отношение няма да стъпя там втори път. Вярно е, че за 1 вечер резервирах, ама не ми е приятно, когато в "3 звезден" ми искат предварително парите. Закуската беше най-отвратителната, която помня в хотел. Но най-изумителното и показателно беше, когато ми казаха, че нямат мляко да ми сложат в кафето, а бакалийка има точно до входа на хотела. Ааа, забравих да спомена, че когато резервирах по телефона ги попитах дали леглото е двойно или са 2 матрака един до друг - отговорът беше "каквото има това".

алекс стефанов
отседнал Март 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.03.31
13:57
коментар
Max Biaggi
отседнал Март 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.03.29
19:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубав хотел разположен на идеалното за туристи място.
Само че "невероятната панорама" е на цена 20 лв отгоре към стаята и понеже ги икономисах панорамата ми включваше поочуканата стена на комшийте. А понеже и нещо не ни хареса собственичката заради факта че поискахме да видим стаите преди да се настаним, останахме и без закуска.
А стаите са теснички, леглата са малки, кабелната е кофти и ..... т.н.

lolo_m (1)
отседнал Май 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.05.22
19:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно спокоен и уютен хотел! С удоволствие ще го посещавам отново! Невероятна панорама и удобни тераси.
Малки телевизори,но с достатачно програми.( + ДВД )
Добър е хотела- спор няма!

Дарин Mилчев2009.10.17 21:53
Това са пълни глупости! Особено това,че е уютен и добър хотел. А и това за ДВД-то пък е най-голямата глупост- има само в една единствена стая, както няма и паркинг. И в баните може да се удавиш- водата се оттича сигурно с часове.
Май найстина само гледката си струва, но за тази екстра трябва доста да се доплати.
от "младежът на рецепцията" 2009.10.18 15:55
Интересно ми е как преброихте всички двд-та по стаите? Или като ви показахме една от тях и решихте, че само там има? Е имаме и в още 4 стаи, но по всичко личи, че ако въобще сте отсядали в хотела сте били в стая без изглед и без двд, защото, както е по целия свят-екстрите се заплащат. В САЩ само за ключа на минибара се заплащат $8, което не е гаранция, че ще се ползва минибара. Ще ви помоля да не коментирате екстрите на нашия хотел, които явно не сте ползвали. Благодарим.
Относно уюта в хотела нека всеки сам да предцени. Ще ви помоля господа да не търсите косурите на другия, а да се опитате да подобрите себе си и собственото си, защото само така имаме някакъв минимален шанс да стигнем развитите страни, начина им на общуване в обществото и усмивките им.
Ghost ghost2009.12.01 18:58
Ооооо, аз мога да кажа какво има в хотела и лошото е, че мога да кажа и още много неща, Андриане.Защо въобще се опитваш да опровергаеш коментарите, като и сам знаеш, че няма нито една лъжа в тях?

Други хотели във Велико ТърновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share