хотелски комплекс Извора *, Арбанаси

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (22 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Арбанаси
Велико Търново    0.2 км
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    2.1 км
Преображенски манастир
Велико Търново    5.4 км
водопад Кая Бунар (Хотнишки водопад)
Велико Търново    13.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
astoev (1)
отседнал Юли 2015 за 1 седмица възрастна двойка
2015.07.25
14:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако е рекъл Господ да посетя отново Арбанаси,в никакъв случай няма да посетя ресторан "Извора"!
От целият им персонал най-добра оценка бих дал на едно мургаво момче-сервитьор,а най-ниска на сервитьорката с очилцата,която е направила грешка в избора си на професия.....
,

sladuranata (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.29
14:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да искажа добрите си впечатления от престоя си в хотел "Извора".Бяхме със семейството ми за няколко дена на почивка там-невероятно добро посрещане от усмихнат и приветлив персонал на рецепция-млади и компетентни хора!Ползвахме офертата на хотела по септемврийски празници,за която адмирирам ръководството-на достъпна цена доста услуги.Преди това бяхме чули от наши приятели,че хотелът предлага билети за музеи още през март,но не успяхме да се възползваме.Сега имахме това удоволствие.Благодаря за ползотворната почивка на целия екип-релаксирахме в спа центъра,а децата,с какво да обогатят знанията си.

bonitata2011.10.03 08:12
Много се радвам че нещо се е променило....още няколко такива коментара и може да се "навия" да се върна там:-)
mira8201 (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.17
19:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имахме удоволствието да посетим Извора2, чудесно място за деца, луксозни стаи, прекрасен басеин и обслужване на ниво. Тръгнахме наплашени от коментарите тук, за наша радост, те се отнасяха за Извора, а не за Извора 2. Препоръчвам горещо мястото и отсега знам, че и догодина бихме го посетили.

divanova (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2011.07.23
14:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имахме резервация през август 2010 г. Тръгнахме с голямо желание, но се потресохме още с влизането в Арбанаси. Гмеж!!! Няма как да се разминеш нормално и за какво?!!! Влязохме си в стаите и започна ужасяването - старо, тясно... В едната стая леглото си беше направо счупено. Там и климатикът капеше - кап, кап, кап - нали се сещате за изтезанието с капката вода на челото... От персонала казаха, че понеже било събота, нямало техник да го оправи. Да, но, когато се вгледахме - що да видим - на земята под капката стои сгънат на топка чорап, да попива влагата. Явно там така се справят с проблемите, само дето не бяха вързали леглото с тел. ... Този чорап преля чашата и както бяхме разопаковали наполовина, си събрахме такъмите и беж да ни няма!!!

T_R_A (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.07.04
14:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абсолютно същите впечатления, както и предния коментар - бяхме отседнали за същия период и ние също бяхме настанени в стаите започващи с 1хх. Просто са отвратителни - стари, миришещи на мухъл и други аромати, които така и не разбрахме от къде идват. Хигиена - никаква!
Хотел има и по-добра част, но незнайно защо не искаха да ни преместят там. Предполагме, че ни бяха настанили в тези стаи, защото бяхме направили резервация от колективните сайтове за пазаруване.
За съжаление нямам снимки за да подкрепя думите си, но никога повече не бих отишъл там. Дори и селото Арбанаси ни се стори мръсно и неприветливо след неприятните впечатления в хотела.

bonitata2011.07.11 09:10
Да бе, и аз му се чудя какво му харесват на това село. Лежи на стара слава, а ние макар че го разгледахме преди да "ударим греда" с Извора пак не бяхме впечатлени.
_Georgi_ (2)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.07.03
21:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Място с много "подводни камъни"!!! В сайта всичко изглежда отлично, но реално не всичко е толкова хубаво! Хубави градинки, хубав ресторант, но стаята в която бяхме настанени беше ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА! След като е 3 звезден хотел, не е ли редно всичко в него да отговаря на 3-те му звезди?! Бяхме настанени в стая 109, която се намира на паркинга на комплекса! Буквално паркирах на 1м. от вратата на стаята. Всичко вътре беше ужасно захабено - баня с мухъл и лоша миризма, захабени мебели, неработещ телевизор, телефонен указател на комплекса, но нямаше телефон в стаята, ужасно захабен паркет, скъсани чаршафи и т.н. Ако искате да отседнете там, задължително изискайте снимки на стаята!!! Никога повече не бих нощувал там!


a_pv (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.06.22
00:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте.
В момента сме в хотела.Видимо нещата стоят така:доста стара база,неподдържана,само тревата е добре окосена.Стаите са неприветливи,липсва елементарна хигиена.Хавлиите-трагедия,дори матрака е изкривен...Банята е стара,ДОСТА мръсна,интернет-няма,освен ако не стоите в близост до рецепция,храната в ресторанта-богато меню,но продуктите наистина са стари,доста животинки има там-фазани,зайци,котки,кучета-и доста смрад се разнася от към "нужника",персонала се старае/в по-голямата си част/,но са далеч от задоволителното ниво.За цените -в ресторанта се понасят,съобразени с други места за хранене,но не отговарят на качеството.За стаите-ужасно високи.Тези "Звезди" не струват повече от 30 лева на вечер за двойна стая.

desislava banova (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни млада двойка
2011.05.18
08:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

mnogo sme razo4arovani,priroda straxotna,vazdyx 4ist,no obslyjvane -nikakvo.neveji i namra6teni lica te poste6tat,lo6a xigiena -visoki ceni.na tova zavedenie my prili4a dobre vazpitan i ysmixnat personal da ti pravi kef da si xar4i6 parite.mnogo sme razo4arovani.................

bai ves (1)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни по бизнес
2011.05.09
16:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много сьм разочарован от този комплекс!парво управителя е някакьв неграмотник,за6тото заведох група чужденци там,атои презцялото жреме кима6е само когато му казваха не6то..доиде при нас с цигара на уста за да ни посре6тне..какжо е това неувайение??мога да говоря много за развьдника на бьлхи в хотела и крьчмата..не се льжете хора само по снимките...по коридорите и в стаите се разхождат пльхове,които разнасят бьлхи и др.зарази..обслужване никакво,храната стара(поне агне6кото)..по масите се качбат и спят котки от които може да погалне6 някои косьм или да се зарази6 с някои инфекция...това ако не ми вярвате идете и вижте с очите си..

varna87 (4)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.03.26
20:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ме изненадват коментарите тук. Бяхме резервирали пакет за 3-ти март в хотел "Извора". Основно при избора на хотел за мен и приятеля ми беше наличието на СПА център, тъй като имахме нужда от релакс, за това търсехме оферта с включена в цената сауна, парна баня и джакузи. Когато отидохме във въпросния хотел в 00ч. през нощта (след края на работния ден и път от Варна до Търново), на рецепция ни бе казано, че всъшност ползването на сауна и парна баня е ЕДНОКРАТНО (нещо, което не беше упоменато в офертата и за което никой преди това не ни беше осведомил, за джакузито се плащаше допълнително). Може би се надяваха, че като вече сме там и то през нощта, ще останем и няма да тръгнем да търсим друг хотел посред нощ. Ние обаче не направихме компромис с това-докато не се научим да си търсим правата, все ще ни цакат по този начин и ще пълним джобовете на хотелиерите, които очевидно не знзаят как се печелят гости. Видяхме Спа центъра им отвън, изглеждаше като барака-това определено не е спа хотел, не се лъжете...Момчето на рецепция беше учтиво, но очевидно нишо не зависеше от него...

bonitata2011.03.31 14:28
Ах какъв късмет сте извадили че не сте попаднали в кръчмата:-)))))
bonitata (4)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.10.25
20:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

посетихме "спа хотела" на 22.10.10. НЯМА СПА!Това което наричат механа е евтина крачма с висящи паяжини от тавана никаква кухня и обслужване.Стаята лъха на комунизъм но банята......няма такава баня.Направила съм доста снимки, който е решил да ходи там ще му ги пусна на пощата. Хубави са само градинките. а забравих- носете си хавлии


anilevi190074 (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.09.10
11:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа възхищението си от комплекс "Извора"! Бяхме там със семейството ни през изминалите 3 почивни дни. Мястото е очарователно, обслужването на високо ниво, персоналът е изключително вежлив още при правенето на резервацията по телефона ни направи впечатление. Отношението цена-качеството е доста добро. Ние бяхме в стаи тип "икономик", но ни показаха и луксозните си стаи, които са на много високо ниво. Пак ще посетим комплекса, разбрахме, че често предлагат атрактивни пакети и промоции.

milena banova (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.19
17:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ne ostanaxme vaody6evleni nito ot kyxnqta ,nito ot obslyjvaneto da ne govorim za 4istota,a cenite yjasni.molq obarnete vnimanie na vsi4ko.

abadon (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.14
13:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Току що се върнах със семейството ми от комплекса. Първо хубавото а след това лошото. Чудесно място за малки деца-басейн, животни, люлки. В механата готвят вкусно, цените на са високи.Персонала е вежлив, единствено те отговарят на 3те звезди. Наблизо е Боженци(около50км), посетете го обезателно. Лошото- стаята която ни дадоха беше твърде малка, нищо общо със снимките. Климатика само бучеше, дограмата пред разпадане, затваря се с райбери. Носете си хавлии освен ако не сте гнусливи, но най-лошото бяха бълхите. Преценете добре дали си заслужава да платите за да "почивате" там.


Милена Иванова
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.24
05:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа разочарованието си от престоя в хотел Извора. Тази захабена и неприветлива обстановка в никакъв случай не отговаря на цените, обявени от хотела. Локацията на самия комплекс е невероятна и е притегателна за хора от цялата страна, затова смятам, че собствениците трябва да вложат средства в освежаването на това място. От друга страна, останахме неприятно изненадани от нивото на кухнята - стари продукти, жилаво месо, малки порции. Струва ми се, че това място почива на някакви стари лаври, ако някога е било хубаво за престой и почивка, то сега не е.

Галин Григоров2010.03.02 14:38
Уважаема Госпожо (или госпожице), не съм съгласен с описаното по-долу от Вас. Познавам това място отблизо и Ви уверявам, че собствениците полагат непрекъснати усилия то да бъде на конкурентно ниво. Непрекъснато се инвестира в инфраструктура, оборудване, обучение и повишаване квалификацията на обслужващия персонал. За Ваше сведение, на рецепцията на хотела има дебела книга, пълна с благодарствени писма от гости, които реално са били там. Ако Вие сте една от тях, щяхте да я забележите и да пишете в нея, а не да пускате такива коментари по форумите. Жалко, че винаги ще има такива като Вас, на които все нещо не им е на ...
desi_701-desislava stoqnova
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.19
14:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

всичкото хубаво персонала пълен боклук-голяма излагация другото е нормално-назначете си хора с приветлив и чаровен вид

Julia Stoqnova
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.08
12:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме част от майските празници в комплекс Извора и нямаме забележки кой знае какви.Има какво да се желае относно лукса в стаите.Малко не си отговаря на обявената цена.И може би щяхме да бъдем по доволни ако имаше музика на живо поне за Гергьовден!

Стелияна Асенова2010.01.27 16:47
Не съм съгласна с крайно критичните мнения по-долу. комплексът е емблематичен за Арбанаси и има всичко, от което се нуждае човек за релакс. Не бъдете толкова негативни, ходила съм през годините от отварянето му до преди месец.два, има развитие и то в положителна насока.
Валентин Терзиев
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2008.07.07
09:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни със семейството ми от престоя си във вила Извора.Страхотен персонал и обслужване,ще се върнем отново!

Мими Петрова
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.27
17:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не е чак такъв лукс , за какъвто се предствя, а спокойствието в събота и неделя , когато има сватби и сем . тържества ,го няма.В събота бяхме там - в 6 ч. сутринта пияни младежи плуваха в басейна , в близост до прозорците и не успях да спя. Никакъв ред не успяха да въдворят от охраната. С усмивки им казаха някакви предупреждения, но при неподчинение , нямаше повикване на полицай.

ева панчева2010.02.19 00:55
госпожо вие къде видяхте охрана първо да ви попитам.там няма никаква охрана,казват че се охранява паркинга а никой не охранява защото по цяла нощ спят пиколото и администратора.моляви не се заблуждавайте
stefan ivanov
отседнал Април 2008
2008.04.23
10:23

Комплексът е страхотен - невероятна атмосфера и природа, обслужване на високо ниво, най-приятния хотел в Арбанаси и околността.
Пожелавам на собствениците и на целия екип на хотела много бъдещи успехи и да успеят да запазят този невероятен кът.

Станислав Пенчев
отседнал Март 2008
2008.04.17
18:08

Не съм съгласен с Вашето мнение. Аз и моето семейство няколко пъти годишно посещаваме Хотел Извора и сме очаровани от този хотел. Стаите са невероятни, а обслужващия персонал е на високо ниво!
Препоръчвам Ви горещо този хотел!

2008.02.15
15:20

НЕ ПРАВЕТЕ НАШАТА ГРЕШКА ДА ПРЕКАРАТЕ ПРАЗНИК В ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС "ИЗВОРА" ЗА ВЪПРОСНАТА ЦЕНА ПОЛУЧАВАТЕ "СТУДИО" ХЛАДНО, СТАРО, БЕЗВКУСНО ОБЗАВЕДЕНО, ЗАПУШЕН КАНАЛ, СКЪСАНИ КЪРПИ,НЕ ОСОБЕННО ХИГИЕНИЧНА АТМОСФЕРА В "РЕСТОРАНТА"..........

ева панчева2010.02.19 00:58
много правилно ама забравихте да допълните и старите тапети и гадното дюшеме и изтърбушения диван

Други хотели в АрбанасиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share