хотел Арбанаси ***, Арбанаси

Рейтинг:  3 star rating  2.5 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Арбанаси
Велико Търново    0.2 км
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    2.1 км
Преображенски манастир
Велико Търново    5.4 км
водопад Кая Бунар (Хотнишки водопад)
Велико Търново    13.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
beni62sz (1)
отседнал Октомври 2012 за 1-3 дни семейно
2012.10.28
19:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете в хотел Арбанаси.Ваучера ще ви излезе златен.Двете вечери включват за първата вечер 2 изтръпнали кебапчета с 1 варен картоф а втората вечер 2 кюфтета с 1 варен картоф, салати : Първата вечер салата от 3-4 парчета домат, пак толкова краствички и в изобилие пресни червени чушки, Втората вечер салатка от зеле.Десерти първа вечер 3 топки сладолед , втората вечер палачинка тип джапанка с мармалад от сини сливи.Закуските са пак традиционни -триъгълниче баничка с 2-3 лъжички кис. мляко, а втората закуска 2 пържени филии с мармалад от сини сливи.Оставате си чисто гладни.Цените на алкохола са по осмотрение на персонала, колкото решат.За сведение водка 100 гр 8.00 лв и бира 3.50 лв.Касовите бележки и цени в менюто няма.Раб. време на наречения ресторант е до 21.00 часа, по време на вечеря се слуша радио 1 и после в 21.00 часа по леглата.Стаите са с обелени врати , банята мръсна и с мухъл, а вътре студ.Климатиците са без фреон и не топлят.Хотела се намира на края на комплекса, до центъра 40 мин пеш.Така , че ако все пак сте решили да гостувате на хотела въоръжете се с търпение, нерви и повече пари!

Stoyan Petkov
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.02
22:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е скапана история, не се заблуждавайте от красиви снимки. Джакузитата не работят. Не знам кой идиот им е дал 3 звезди. те не заслужават и една. За тези цени идете на друго място.
Новогодишното меню беше пълен майтап. Готвача им не става и за скапано долнопробно заведение ( може и без него, няма да усетите разлика). Плодовете бяха от " ланския сняг", можеш спокойно да си направиш "ошаф" с него.
Не си хабете парите.

eng_bobo (3)
отседнал Май 2007 за 3-5 дни семейно
2009.04.11
10:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Макар и да не може да се похвали с особен лукс, разположението на хотела в страни от врявата на многобройните кръчми, прекрасното отношение на персонала и верандата с невероятен изглед към Арбанаси го правят идеално място за почивка от забързаното ежедневие.
Не е за пренебрегване добре поддържаната градина и наличието на достатъчно свободно място за паркиране.


Други хотели в АрбанасиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share