Крушунски водопади

 увеличи карта

Хотели в близост

хотел Севлиево Плаза ****
Севлиево    24.8 км
хотел Царяна **
Ловеч    28.4 км
Тинковата къща **
Ловеч    28.6 км
вила Простор
Габрово    41.5 км
вила Беломъжеви *
с.Патрешко    41.9 км
2011.11.24
18:45

Беше наистина красиво място.Казвам "беше",защото сега е поредната забележителност превърната в машина за печелене на пари.Ходила съм много пъти,първият от които преди 8-9 години,когато все още имаше полуразрушени дървени мостчета,а малцина бяха тези,които знаеха изобщо за това място.Беше диво и чисто!Чуваха се единствено птиците и звукът от водопада.Сега са издигнати биваци и шатри за кебапчета и бира.Присвоена е цяла поляна,за да бъде направена на заведение.Безрасъдният българин хвърля отпадъците си където му падне,мачка цветята,само за да си направи поредната снимка за фейсбук.Изпочупени са пейките,надраскани беседките,изобщо...българска работа!

Lina2012.01.03 11:26
Страхотно място, което определено си заслужава да се посети. Бях там пролетта на 2011г. и дори бях изумена от това колко много хора се бяха скупчили там. Това малко помрачи преживяването, защото с толкова много народ почти не можеш да се насладиш на водопадите.
Има наистина заведения и разни атракции наоколо, дано не прекалят с желанието за правене на пари и то да не е за сметка на природата.


Bookmark and Share