хотел Царяна **, Ловеч

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Вароша - архитектурно-исторически резерват
Ловеч    0.3 км
Къкринско ханче
Ловеч    13.6 км
Къкринско ханче
Ловеч    13.6 км
Деветашка пещера
Ловеч    16.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Spoooky (1)
отседнал Декември 2014 за 1-3 дни с група
2014.12.21
06:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пълна ПАРОДИЯ на хотел!!!

По-добре да бяхме спали под моста...

За Бога, братя, не рискувайте да отсядате там!

slavka_gloria (1)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни семейно
2013.05.09
23:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела със семейството си на 3-ти май при направена резервация по телефон.Въпреки
закъснението ни бяхме любезно посрещнати и настанени.Обстановката според нас е в съответствие с категорията на хотела и цената,но хората ни направиха прекрасно впечатление,упътиха ни какво можем да видим за краткия ни престой в града,дори от къде да си купим чудесни Великденски козунаци!

Gopata (1)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.05.08
12:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела не е нещо особено.
Според мен има само един проблем. Доста е старичък и в него не е подменяна мебелировката, която е от едно време. Зарържал е една специфична неприятна миризма.
Част от групата с която бях се оплакваха от леглата.(включително и аз).
Персоналът е много учтив и любезен.

В заключение, ако не сте много притенциозни и ще го използвате колкото да се спи в него, като нас, става! Но не за дълго.

мирослав кръстев
отседнал Май 2008 за 1-3 дни млада двойка
2009.05.24
21:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

прекрасен хотел,много усмихнат,приветлив и дискретен персонал!
Благодаря им!!!
при всеки удобен момент,съм там

Надежда Стара Загора
отседнал Септември 2008
2008.09.08
09:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Виолета, мога само да ви кажа, че сте извадили голям късмет, че нощувката ви в "хотел" Царяна се е провалила. Аз имах "удоволствието" да съм там този уикенд. Не знам точно какви са критериите, при които се дават звезви на хотелите, но на този и една му е много. Само ще споделя, че чаршафа на спалнята беше сцепен по средата, разполагаш с едно тясно чаршафче, което да сложиш под одялото (явно не са чували за пликове), а хавлиите бяха твърди като шкурки. По-лошото е, че след като намокриш хавлията се разнася миризма на застояла, мръсна вода. И никой да не ми разправя, че коментара ми бил предубеден. За парите, които звимат могат поне да си купят свестен прах за пране. Добре, че бяхме само за една вечер, защото за повече не става.

Leta2008.11.09 20:47
Питам се има ли начин да им се вземат звездичките А те май с си направо за затваряне Или който им ги е дал да отиде да пренощува ако не му откажат резервацията
Leta (1)
отседнал Май 2008
2008.06.03
15:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Възмутена съм от дъното на душата си! На 31.05.2008г трябваше да преспим във въпросния хотел. Резервирана ни бе стая 2 седмици по-рано от Тур оператор. На 31.05 нашата "туроператорка" е била притеснена 5 пъти по телефона с въпроси " Ще дойдат ли вашите хора? Кога? Сериозни ли са?" При последния разговор "дамата" от хотела разбрала, че всъщност разговаря с роуминг за Гърция и побесняла. Обадих и се аз към 17:30 да подтвърдя нощувката си, но бях навикана, че нищо нямало да спечелят от мен, заради разговорите си с Гърция, че съм се "бавела", че каква съм била аз, та съм си резервирала стая чрез тур-оператор...!!! Представяте ли си??? Поставен ми бе ултиматум до 20:00ч да съм там!

При пристигането ми в Ловеч и позвъняването на телефона, за да ме насочат към хотела, злобно ми бе обяснено, че стаята "ми" е заета. Т.е - "майната ви, скъпи клиенти!"

Вчера "моята туроперака" се е обаждала на управителя и собственик на "Царяна", за да изрази недоволството си от персонала му и провалената нощувка. Оказало се, че господина е още по-брутален и от лакейката си!

Помислете, преди да отидете в "Царяна"! Не бих поущрила това отношение към "клиенти и туристи"!!!

аня пичева2008.11.23 21:55
Не ходете там ,ако имате достойнство.Това не е хотел, а лайнарник.Тия чакат ,ако някой се прекара да му вземат парите.
Катя Костадинова2009.05.13 16:56
Честно да ви кажа говорите глупости, цената е нормална и хотела е нормален. Вие най- вероятно сте хора които един път в годината ходите на хотел при много прецизна проверка на нещата. Аз лично живея по хотелите, работата ми е такава, че постоянно пътувам и пътувам... Хотела не е лош , не е пълен лукс, хората са приветливи, не мислете, че съм поставено лице просто от година и няколко месеца постоянно нощувам в този хотел по 2-3 нощувки. За мен просто търсите под ВОЛА- ТЕЛЕ.... вие не сте виждали мизерия ще ви посъветвам да останете една вечер в хотел Сторгозия Плевен 30 лева на вечер е няма топла вода, никога не ремонтиран, може би преди години е боядисван, тогава ми говорете за мизерия от класа.

Щом не ви допада потърсете друг хотел във Вароша бръкнете са за 70-100 лева на вечер и тогава не омекотител на кърпите търсете,а личен прислужница.

Вие просто нямате престава за цените в България по хотелите качество- цена....

Ако някой иска да спори да ми пише на електронната поща!
недоволна от обслужването2009.05.29 22:50
И аз съм възмутена от обслужването в хотела.Катя ти може да не си поставено лице, но явно си от малкото който след като са посетили веднаж хотела си повторила и потретила, явно заради цената. Аз лично предпочитам да дам и повече пари но да знам че като отида в един хотел ще си почина и отношението към мен като клиент ще е подобаващо, а не да срещна една ледена физиономия която вместо "добре дошли" да започне да ми поставя разни условия които ако наруша ще бъда изгонена, и да ми се натяква че заради нашата резервация са изпуснали 100 човека/ за пояснение отиваме група с 40 човека, в хотел обявен че е с 30 места, за 4 нощувки /, и куп други изказвания от страна на собственичката.Това явно са хора който не знаят как се върти хотелиерски бизнес, но това си е за тяхна сметка. Аз не бих повторила отсядането в този хотел.Не го препоръчвам и на вас.
Росен недоволен2009.10.05 21:12
Ако 40.00лева за човек са малко то трябва да доплатите10.00лева за климатика.Незнам за вас но аз се надявам да него посещавам втори път.
Односно персонала нямам забелешки

Други хотели в ЛовечЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share