ММЦ Приморско

Рейтинг:    3.5 / 5 (2 вота)
още инфо
чистота на плажачистота на водатакачество на пясъкачадъри/шезлонги
свободно мястоатракциидостъпностзаведения
 снимки от ММЦ Приморск... увеличи карта

Хотели в близост

ММЦ Приморско
самостоятелни стаи в ММЦ
Приморско    0.3 км
хотел Чар *
Приморско    0.3 км
апартамент в ММЦ Приморско
Приморско    0.5 км
хотел Рила **
Приморско    1.1 км
хотел Сийстар ***
Приморско    1.2 км
Petela (1)
посетил Август 2010 семейно
2011.04.12
11:29

В отговор на забележката на г-н Милен Късев, които вероятно е представител на туроператорска фирма, съвсем ясно е написано в коментара, че ние направихме резервацията чрез "АЛБЕНА-ТУРС". Когато се обадихме и на тях след като разбрахме за измамата, те ми отговориха, че нищо не могат да направят защото в ММЦ-Приморско можели да променят цените когато си поискат.

СЕМ. ПЕНКОВИ
посетил Август 2009 семейно
2009.12.27
03:22

От няколко години всяко лято посещаваме ММЦ Приморско и отсядаме във вили "Холидей" от началото на август за около 20-25 дни. Така направихме и през последното лято на 2009г.Още от ранна пролет бюрото за резерваций започва с подвеждащата реклама за така нареченото "Първите печелят". Това значи че който направи резервация до края на месец май,ще има отстъпка от цената 10%.Може би се досещате че тази резервация е възможна само срещу заплащане на цялата сума.Цената на вилите "Холидей" в бюрото за резерваций на "АЛБЕНА ТУРС" беше 100лева и с отстъпката от 10% става 90лв.Платихме за 23 нощувки 2070лв. два месеца и половина по рано,доволни че сме спестили 230лв.Какво беше разочерованието когато пристигнахме в ММЦ Приморско и съвсем случайно разбираме че вилите не струват 90лв. а само 60лв.Сметката е съвсем елементарна,нищо не сме спестили а сме загубили 690лв.Когато отидохме да искаме някакви обяснения от директора на ММЦ г-н Вълчанов и секретарката му г-жа Вълчанова,негова съпруга те се държаха арогантно и обясняваха как чушките и доматите на пазара днес се продават на една цена,утре на друга.Така че,хора пазете се от подобни измами и забравете за "ПЪРВИТЕ ПЕЧЕЛЯТ", защото те само губят.

GAP-TOURS Милен Късев2010.02.26 12:50
Здравейте!
В отговор на вашето писмо, ще Ви отговоря за в бъдеще работете с туроператори, тъй като те имат сключени договори за цените през целият сезон!
Shmit2010.07.27 18:09
Мога само да ви каже че бях слушал много за ММЦ Приморско.
Отидохме 3 семейства, жените с децата останаха на плажа Аз и брат ми отидохме да платим, (всичко беше наред докато ни взимаха парите). И какво се получи отиваме да се нанасяме, 5 часа по късно, бунгалата смърдят ужасно ама няма такава смрад, едното семейство изчака 1 час защото забравили да му оправят бунгалото, накрая дадоха друго.
Резервирахме едно бунгало за другият ден за едно друго семейстово, вечерта го дадоха на едни руснаци, неразборий големи, върхът беше когато попитахме за комарите, (Защото найстина имаше много) казаха ни че е криза и затова тази година не били пръскали....

В крайна сметка бяхме платили само за една вечер (Слава Богу), хвърлих ключовете на рецепцията и повече няма да се върна там.