хотел Сийстар ***, Приморско

Рейтинг:  2 star rating  2.4 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.9 км
На море в Китен
Бургас    4 км
Плажове в близост
ММЦ Приморско
Приморско    1.2 км
Приморско - Северен плаж
Приморско    1.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
marypopins (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица с група
2014.09.10
22:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога не ходете в този хотел / Sea Star /Сийстар/-Приморско и не пращайте децата си на лагер. Хигиената е под всякакво ниво, не дават кърпи за банята, менюто е само ориз и картофи, единствените им клиенти са излъгани ученици, на които предлагат същите отвратителни условия. На всичкото отгоре се намира на изхода на Приморско, има постоянно движение и е много шумно!

seastar (0)
отседнал Август 2010 за 4 седмици с приятели
2010.10.25
01:03
коментар
loli (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.14
16:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Разочарованието на мен и съпруга ми от въпросния хотел е огромно.Искам да споделя какво преживяхме като вярвам,че няма да бъде премахното,защото според мен мнението на хората е важно.
Ние бяхме по оферта all inclusive за 50 лева на човек на ден,но всъщност такова нешо като all inclusiv нямаше,защото в all inclusiv ти се вклучва всико-вода,сладолед,безалкохолни и т.н. за наша изненада обаче на нас ни се полагаше бира и сокче тип степче.За яденето ти казват три ястия и ти си избираш между тях,казаха ни че ще има 1,2,и 3,но и това се оказа лъжа,имаш право само на основно и мизерен десерт от парченце диня и парченце пъпеш това е порция за двама човека.За закуската освен редена и пържени филийки друго нямаше.Отношението на персонала е нямам думи.Една вечер пристигаме в хотела за вечеря и ни се заявява цитирам:"НЯМА ТОК,НЯМА ВЕЧЕРЯ,ДНЕС СМЕ НА ОТСЛАБВАНЕ" и това е all inclusiv?
Една от сутрините ни сервираха кафето с употребявани от сладолед лъжички.Да не говорим за сервирането чакахме около 1 час за да ни сервират всичко.За басейна мога да кажа,че се ползваше единствено от децата на персонала.Просто този хотел е далеч от трите си звезди!!!!!!!! Да не говорим за стаята мокета беше в петна.Като излезеш от стаята тока се гаси и хладилника се размръзва в стаята нямаше чаши,контактите бяха разбити,а стните омазани с кръв от комари.Преопръка към всички бъдещи гости не си давайте парите и не се лъжте за оферта all inclusiv.Внимавайте!!!!!!!!!!

seastar2010.10.25 00:45
Този потребител системно разпространява нереални коментари както на сайта на хотела ни така и по всички форуми свързани с хотела ни.За съжаление коментара е един и същ на всякъде. Това е бивша служителка на който договорът беше прекратен поради немарливост и оплаквания на наши клиенти.Моля коментара да бъде тотално изтрит тъй като накърнява репутацията на хотелът ни.Моля в бъдеще да имате предвид какво се пише в сайта Ви.
Д.Галчев
изп.директор
Хотел СийСтар-Приморско
Силвия Мирянова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица с приятели
2010.01.29
16:36
коментар
Иван Колев
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.03
09:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е нов модерен и добре направен, обстановката е приятна, но има няколко неща които могат да се подобрят. 1. леглата нямат горни завивки и си лежиш в чаршафите. 2. намя сапунчета в банята :-). 3. Хавлиите не се сменят ежедневно. 4. Тока се спира при напускане на стаята и хладилника протича. 5. Хотела е на пътя и се чува движинието, осбенно вечер(ако стаята е към пътя). 6. В душ кабината няма поставки за тоалетни принадлежности което е малко неудобно. 7. Няма чаши.

Kremena Tomova
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.13
18:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е супер, чисто е и персонала е млад и готин.Цената няма да коментирам защото се вижда, че за това което предлага е повече от приемлива.А най - хубавото е , че е на спокойно място , а същевременно близо до плажа и до централната улица. Абе с няколко думи ако си търсите хотел на морето няма да съжелявате ако отидете там.Пиша този коментар, за да помогна на хора като мен, които търсят хотел по интернет.

dimitar dimitrov
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.09
16:48
коментар
ана георгиева2008.12.15 15:22
отговор

Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share