„ЯЕВ” – Хотелски комплекс ЕДНА РЕАЛНА ФАНТАЗИЯ

Ако искате да се почувствате различно през ваканцията или да прекарате един спокоен уикенд сред природата без да се лишавате от удобства и комфорт, последвайте нашите предложения…

Хотелски комплекс „ЯЕВ” се намира в китното село Соколица сред полите на Стара планина на 7 км. от гр. Карлово, 47 км. от гр. Пловдив и на 135 км. от гр. София.
Разположен в 10 дка,красив, потънал в зеленина двор с открит басейн, река и шадраван и СПА център – закрит басейн, джакузи, сауна, парна баня, фитнес и масажи.

Не сте чували за селото? Още един повод да отидете до там,няма да съжалявате,eто защо.

Градината : тя наистена ще ви хареса. Погълната в зеленина, с уеденени кътове, където след известно време започва да ви липсва натрапчевия поглед на съседа. С открит плувен басейн, истинска река и шадраван. С детски кът, ако сте решили да почивате семейно.

Хотелът: Тук няма да ви липсва нищо 27 хотелски стаи, ресторант с 150 места, подходящ , както за фирмени тържества и конференции, така и за вашето семейно парти или сватбено тържество, конферентна зала, затворен паркинг. Кабелна телевизия, безжичен интернет, видео стена 4/3 м., румсървис, тексиметрови услуги, автомобили под наем, квалифициран персонал за гледане на деца.

РАЗВЛЕЧЕНИЯТА : Ако все още не сте решили да останете...

За всички, които обичат истински да релаксират - СПА център – закрит басейн, джакузи, сауна, парна баня,фитнес и разнообразие от масажи.
За любителите на екстремните преживявания - близо има условия за маутин-байк, както и за делтапланеризъм и парапланеризъм.От месец април до октомври комплексът предлага и организирани панорамни полети с пара планер
За рибарите – рибарник на 2 км. от комплекса и възможност след това да опитате уловеното от вас приготвено от майстор-готвача на комплекса. ./екипът на Gtv вече се насладиха на това удоволствие и направиха за него предаване/
За ловците – частен лов на глигани, фазани и друг дивеч.
За туристите – Старопланински преход по екопътека или разходка с лифт до хижа „Незабравка”
За любителите на историята : Хотел Яев предлага организирани посещения до възрожденските градове Карлово, Сопот и Калофер-къща музей Васил Левски,исторически музей,Старият град на Карлово и намиращите се в него старобългарска църква и две джамии; къща музей Христо Ботев и намиращия се в близост паметник
За поклонниците на Дионисий – дегустация на вина на място или във винарска изба „Розова Долина”,на 20 км от комплекса се намира и хълма Старосел с древна винарска изба,където екскурзоводи ще ви запознаят и с древните традиции на виното.
За търсещите спокойствие - спокойна вечер пред камината на карти, табла или шах.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФИРМЕННИ ТЪРЖЕСТВА И КОНГРЕСЕН ТУРИЗЪМ.

Доверете ни се и ще останите доволни.

За контакти :Петьо Денев
www.hotel-yaev.com
Тел. :(03138)20-93
Gsm. :0888/ 44 78 13 e-mail :yaev@abv.bg

от yaev (2)
1
2012-02-27 11:07

Благодаря Ви за хубавите думи!Радваме се,че сте останали доволни и че сте прекарали добре Вашата семейна почивка!
Всеки път щом видим радост в очите на нашите клиенти,се чувстваме пълноценни и изпълнени с още по-голямо желание да продължим напред.

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.