вила Роси **, Триград

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (49 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    1.7 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    1.7 км
Триградско ждрело
Смолян    1.7 км
Ягодинска пещера
Смолян    5.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Diana1234 (1)
отседнал Април 2019 за 1-3 дни семейно
2019.04.14
09:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес се прибрахме от Вила Роси,стайте са изцяло ремонтирани и страхотни,много уютно и топличко беше.Леле Роси е прекрасен човек и ни посрещна като свой деца.А гозбите и са уникални.Ако търсите чисто и топло местенце и прекрасна храна и отношение тук ще го получите.

Neli Ivanova (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2014.08.04
08:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тъкмо се завърнахме от Триград.Били сме там и друг път,спали сме и на други места в района,където предлагат настаняване на същия принцип.Искахме да отседнем,там където бяхме последния път,но понеже нямаше места и случайно попаднахме за 2 вечери във вила Роси.Имаше добри отзиви и свободни места за необходимите нощувки.Оказа се дори по-хубаво!Жената беше изключително гостоприемна,мила и забавна.Чудна градина с цветя и малини,от които доста си похапнахме.Стаите са нормални..имат всичко необходимо за да се чувства човек комфортно..санитарен възел,телевизор и интернет.Много чисто и уютно и чаршафите и кърпите миришеха на омекотител.Преживяването е абсолютно все едно си на гости на баба на село.Автентично и истинско.Никой хотел не може да ти даде това усещане.Незаменимо е да се събудиш и да те посрещнат топли мекички и домашни сладка,а женичката специално ги беше пържила навън с цел нашия комфорт.Много старателна женичка и голяма чистница.Аз лично наистина се почувствах,като нейна роднина.Със сигурност ше се върнем отново..а да не забравя да кажа,че ми направи и специален подарък за бъдещото ми бебче.Благодаря ти Роси...за нас беше истинско удоволствие ) Групата от София


maiaidancho (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.10.12
16:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи път посетихме Триград миналото лято. Останахме очаровани от планината и от хората, които живеят там.
Това лято отидохме пак. Заведохме и приятели.Следващата година ще отидем отново.

Aко още не сте ходили в Триград - не се бавете! Във във вила Роси ще намерите отлични условия за отдих. Страхотно място, отлична компания, топъл прием и много, много вкусни ястия. 6++++++.

renchoki (1)
отседнал Октомври 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.10.14
19:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много уютно, чисто и подредено място, с всички необходими удобства! Леля Роси е перфектният домакин и ще ви посрещне изключително топло! Мекиците за закуска в комбинация с домашно приготвено сладко - не са за изпускане!

Burgas (1)
отседнал Септември 2012 за 3-5 дни семейно
2012.09.13
10:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-доброто място за почивка в Триград е при леля Роси!
Посрещането е приятелско, грижите по престоят са както в приказките, а изпращането е като от близък роднина!

vassssy (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.05
12:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
От името на цялата ни софийска компания ви казвам, че посещението на Триград в комбинация с леля Роси и вила Роси е задължително!!!!Мясото е уникално, вилата е страхотна, чиста и комфортна, а леля Роси е невероятно гостоприемна....а пък за манджите и да не говорим!!!Не пропускайте!

bogo (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.09.12
11:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Казвам се Борислава и почивахме с приятели в Триград. Искам да споделя впечетленията си от това прекрасно място.
Бяхме резервирали при леля Роси и останахме очаровани от гостоприемството и. Вилата е чиста и е много тихо и спокойно. Барбекюто и градината навън са невероятно спокойни.
Благодарим ти лельо Роси за вкусните мекички и лъчезарната ти усмивка. Групата от Кюстендил

verma (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.09.27
16:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С моите приятели решихме да си направим обиколка на живописната природа и да посетим забежителностите около Триград! Бяхме резервирали 3 стаи от вилата още през юни месец, а самото ни посещение беше за септември! В последния момент госпожата ни се обади и ни заяви, че не можела да ни даде ключа, защото нямало да я има! А ние вече бяхме започнали своята екскурзия из Смолян и околността! Бяхме поставени пред свършен факт! Така и не успяхме да разберем дали всички хвалебствия са реални! Но никога няма да я препоръчам!

bacteriata2011.04.21 16:32
най-хубавото и уютно местенце, което съм посещавала в тази вълшебна планина! Не знам дали чистия планински въздух или майсторството на леля Роси, но и манджите й ми се сториха най-вкусни на света. )) Къщата е чиста, ведра и удобна, с китна градинка. Препоръчвам горещо!
marcopl (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.09.07
10:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е невероятна.Всякъкви коментари бледнеят,типично за нас българите.НЕПРЕДОБЕДЕНИЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ НЕПРЕДОБЕДЕН.Няма смисъл да се пише повече както казва той това си е реклама.Чисто и уютно,повече нямя да коментирам.СУПЕР Е...

viktor1983 (0)
отседнал Януари 2008 за 3-5 дни с група
2010.08.09
11:43
коментар
adelina.dragova (2)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.08.03
17:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте. Посетихме това хубаво място преди седмица, и останахме много очаровани.Не съм съгласна с коментара на "Непредубедения". В едно е прав всеки има право на мнение. Това е село, запазило своята девствена природа и добро отношение на хората. Триград няма петзвездни хотели, не случайно е селски туризъм.И искам да кажа, че не сме никакви близки и роднини на Леля Роси, а и сме виждали красиви гледки. Но както и да е. Отседнахме при леля Роси. Вилата е малка но много удбона. Бяхме три приятелски семейства и се чувствахме невероятно добре. Възползвахме се и от нейните гозби, и сами си приготвяхме храната понякога. Когато казахме на Леля Роси че ще си направим вечеря, дори ни помогна и ни услужи със подправки защото бяхме забравили да вземем. Така че мили хора, каквото и да четете винаги може да се види. Пожелавам Ви да отидете на това прекрасно място и да се любувате на красотата му.


Nepredubeden2010.08.19 10:56
Здравейте отново!
Искам само да кажа на adelina.dragova, че никой не оспорва красотите на Триград и това, че наистина е много живописно място.
Аз говорех за лошия изглед от "вилата"и Вие не ме опровергахте за това, нито за паркинга (както споменах в предишния си коментар).
Колкото за доброто отношение, пак казвам, че Вие сте го получили защото сте се възползвали от нейната кухня.Казвате "готвихме си понякога"- Ако за 3 или 5 дни, 3 приятелски семейства са си сготвили един или два пъти, а през останалото време са си плащали закуска, обяд и вечеря-леля Ви Роси със сигурност би го преживяла и би запазила служебната си усмивка и поведение.
Повече няма да изказвам мнение, защото това също е вид реклама за "вилата"
Всеки е свободен да прави каквото си иска и после да съжалява или да е доволен от това.
Поздрави!
Nepredubeden (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.02
13:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прочетох доста коментари за "вилата". Всеки има право на мнение и всеки се чувства удовлетворен от различни неща.Надявам се моето мнение да не разсърди доволните, но за мен истината е следната:
Самата къща се намира на много ниско място и е захлюпена и притисната от намиращи се наоколо постройки (иначе признавам-леля Роси се е постарала да осигури комфорт в стаите за гости).
Не искам никой да се обижда, но моето лично мнение е, че които харесва гледката от къщата и отношението на хазяйката, значи или е нейн роднина или никога не е отсядал на места с хубава, зареждаща с енергия гледка и наистина добро отношение.
Доброто отношение свършва в момента в който и съобщиш, че не желаеш да се възползваш от нейните готварски умения (които наистина струват в рамките на разумното за курортно селце, но не там е въпроса), а предпочиташ сам да си правиш барбекю (на което имаш право според рекламата в интернет) и други неща които умееш и харесваш. Тогава вече усмивката и топля поглед изчезват и се заменят с умишлено пренебрежение и неприазън.
Обещаният паркинг се намира в горското стопанство- не много далеч, но в пълна тъмница и на място на което не можеш да хвърлиш един поглед и да се убедиш, че с личния ти автомобил всичко е наред. (не казвам че може да му се случи нещо лошо, но все пак...)
Това е моето мнение хора, благодаря ви че го прочетохте и се надявам да няма обидени!

kriska88 (1)
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2010.05.18
14:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вила Роси е най-хубавото място, където може да отседнете. Леля роси е много приятна жена.Няма да сбъркате !


 :) това е  супер е  !
MARZELNA (1)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2010.05.06
14:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

БЯХМЕ ТАМ С МОЯ МЪЖ. БЕШЕ СУПЕР И ТАЗИ ГОДИНА ПАК ЩЕ ОТИДЕМ.ЛЕЛЯ РОСИ Е СУПЕР ЯКА.БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА

Kiril Dobrev
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.14
16:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

коментарите се пи6ат от собстжениците.Бил сам там и знам доста за Роси и за лицемериито им.Не се лажете

renchoki2012.10.14 19:34
Ако първо се научиш да пишеш, след това може и да успееш да коментираш! Не съм роднина или приятел, просто съм човек, който остана очарован от мястото, обслужването и отношението!
Светла,Веско и Марти-варна
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.09
22:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно е в Триград,който отиде задължително ще се върне, а за вила Роси ..просто без думи,невероятна е обстановката, а леля Роси е страхотна ,страшно мила и гостоприемна жена, Благодарим ти за невероятното прекарване при теб,отново ще дойдем,Бъди жива и здрава. Поздрави от Варна


градинката Марто и леля Роси
PEPSIENERGY (1)
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.10.29
20:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ВИДЯХ ДОСТА ИНТЕРЕСНИ КОМЕНТАРИ,ИСКАМ И АЗ ДА ДОБАВЯ НЕЩО БЕЗ ДА ОБИЖДАМ И ХВАЛЯ,САМО БИХ ДОБАВИЛ:КОЙТО Е РЕШИЛ ДА ОТСЕДНЕ В С.ТРИГРАД ТАКА И ТАКА ОТИВА ДО ТАМ НЕКА ОТИДЕ ДО ВИЛАТА НА ЛЕЛЯ РОСИ.НЕКА ВИДИ С ОЧИТЕ СИ АКО НЕ ВЯРВА НА КОЙОТО И ДА Е ТУК.ТЯ НЕ БИ ВЗЕЛА ПАРИ НА ТИЯ КОИТО ИСКАТ ДА ПОГЛЕДНАТ.НИЕ ПРЕДИ ТРИ ДНИ СЕ ВЪРНАХМЕ,ПЪРВО ОГЛЕДАХМЕ ХОТЕЛ И КЪЩА ЗА ГОСТИ НО УСЛОВИЯТА КОИТО НИ ПРЕДОСТАВЯХА НЕ НИ УСТРОИХА.В ЕДНА КЪЩА КЪДЕТО СМЕ ОТСЯДАЛИ 2 ГОДИНИ,НО ЗА СЪЖАЛЕНИЯ НЯМАШЕ МЕСТА И НИ ПРЕПОРЪЧАХА ЛЕЛЯ РОСИ.АЗ КАТО ВАС 2 ДЕНА ПОДРЕД СЕ РОВИХ ТУК В ФОРУМИТЕ НО ЧОВЕК КАТО ПРОЧЕТЕ ЛОШИ КОМЕНТАРИ И СЕ ЗАМИСЛЯ НАИСТИНА.ЗА ТОВА КАКТО ВИ НАПИСАХ ПАРИ ЗА ДА ОГЛЕДАТЕ НЯМА ДА ВИ ВЗЕМАТ. ЩЕ СЛОЖА ЕДИН ЛИНК И СЕ НАДЯВАМ АДМИСТРАТОРИТЕ ДА НЕ МЕ БАМНАТ.ТОВА СА СНИМКИ ПРАВЕНИ ПРИ МОЕТО ПОСЕЩЕНИЕ И БИХ ИСКАЛ КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА ГИ ВИДИ.pepsienergy.snimka.bg


КЪЩАТА НА ЛЕЛЯ РОСИ В МЕХАНАТА С ЛЕЛЯ РОСИ СТАЯ КЪДЕТО ОТСЕДНАХ СТАЯ ЗА ГОСТИ
Нели Миро Иво
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.15
18:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Юли месец бяхме в Трград.Отседнахме вьв вила Роси.Кьщата е разкошна и много уютна,а да не говорим за леля Роси и нейната дьщеря толкова добре ни посрещнаха и ни готвиха, че е невьзможно да не ги обикнеш още от пьрвия ден.Благодарим ви от сьрце,ще дойдем пак.Поздрави от Варна

цеци и геле
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.09
01:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

беше просто прекрасно и леля роси е прекрасна жена а също и дъщеря й и зет й.обстановката е много приятна, природата е невероятна ,обслужването е като в пет звезден хотел много са внимателни и гостоприемни. другата година нама да ходим на море а само при леля роси

Тодор Тодоров
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.21
23:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте ! Скоро имах удоволствието заедно със семейството си да посетя Триград и да се насладя на неземната красота на това място.Прави са хората който казват , 4е който веднъж е бил там се връща отново.Искам и друго да споделя.Преди да тръгнем се порових из форумите.Про4етох доста , дори и поговорих с некой от собствениците на къщи в Триград.Но внманието ми спря вилата за гости " Роси".Звъннах и ми отговори много приятна и лъ4езарна жена която се извини , 4е в момента няма свободни места но ме покани на кафе да се запознаем.Същевременно ми препоръ4а къща от която наистина останах неверотно доволен.След пристигането ни се възползвах от поканата.Останахме невероятно поласкани от добронамереноста и гостоприемството на лела Роси.Подразних се от нападките и негативизма който про4етох по доло за леля Роси.Мога да ви уверя , 4е вилата е невероятна.Вси4ко е направено със вкус и много стил.Не искам да мисля за тези дребни дущици,неспособни да постигнат нещо зна4имо в живота си,обладани единствено от злонамереност и завист.Не им обръщаите внимание.А на леля Роси пожелавам много здраве и дълголетие и още дълги години да посреща и изпраща гости.Поздрави от Варна.

Nina i Marian
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.22
14:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здр,искам да споделя 4е по-красиво място никога не съм виждала никога-природата е уникална,нямам думи .за леля Роси 4е е най-милият и гостоприемен 4овек,които ме е посре6тал някога.къщата е такава каквато е на снимките-страхотна.много й благодаря на нея и на дъщерите й изкарахме с приятеля ми СУПЕР .нека вси4ки да отидат ако имат възможност при нея-незабравимо изживяване е.

Вики / Стефан
отседнал Април 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.05.07
21:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много благодарности към леля Роси, за гостоприемството, прекрасните гозби, и чудния мурсалски чай, който ни даде на тръгване!:-)
Вила Роси е чудно място за отдих, бягство от шума на града, невероятно да се събудиш от песента на птичките, и вечерта да прекараш край камината :-)
Поздрави от Вики и Стефан от Шумен, скоро ще посетим отново това уникално местенце Триград!

гергана дългъчева
отседнал Март 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.04.10
11:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилата е чудесна! Много чисто и уютно! Чувствах се прекрасно! Триград е зашеметяващо кътче!Въздухът е много чист. Човек се освобождава от всички натрупани отрицателни емоции в град.

Vasil Mihailov
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.03.01
12:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Super e vilata i Trigrad, sus sigurnost liatoto pak shte sme tuk no po goliama kompania. Tukmo tozi pat shte razgledame i peshterite.

Цонка Тянкова
отседнал Юли 2008
2009.02.24
23:43
коментар
Ина и Цецо
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.01.29
20:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме Триград в началото на месец януари. Останахме възхитени от природата там. Отседнахме ши леля Роси. Много добре ни посрещтна. Почуствах ме се невероятно добре. Благодарим ти лельо Роси.

Paolina Mangadasheva
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни сам турист
2009.01.13
13:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!!Аз съм внучката на Леля Роси.Наблюдавам,че напоследък завистта към нея не спира.Всеки има правото да изкаже мнението си тук и това не ме дразни,но ме дразнят неоснованите нападки!Мисля,че всеки,който е посетил вилата и след това е писал тук е бил искрен.Но обвинения от сорта на: "Стопаните на вилата си пишат сами коментарите", "Леля Роси сама си пише коментарите" и "Условията не отговарят на сайта" са напълно неоснователни и грозни!Всяко нещо написано в сайта съществува!А в бонус ще получите добро и топло отношение от една добра жена!Искам да ви осведомя,че баба ми дори няма компютър,да не говорим за интернет (в Триград няма такъв).Хорската завист никога няма да изчезне,въпроса е до колко човек е способен , за да оцелее сред лошите хора.Сега дерзайте!

KAЛОЯН ЖЕЛЕВ
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.06
22:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЗДРАВЕЙТЕ,ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕМ ЗА ТРИГРАД С ПРИЯТЕЛИ ДА ИЗКАРАМЕ ТАМ ОТПУСКАТА СИ,СЕ РАЗРОВИХМЕ В ИНТЕРНЕТ.СТАНО НИ ЯСНО ОТ ОБЯВИТЕ,чЕ ВИЛА РОСИ Е С НАЙ-ДОБРИ КОМЕНТАРИ И НИЕ РЕшИХМЕ ДА ОТСЕДНЕМ ТАМ.НАКРАТКО ОТИДОХМЕ И НЕ ИЗКАРАХМЕ МНОГО,ЗАМО ЕДНА НОщ,ТЪЙ КАТО СЕ ОКАЗА,чЕ ОТ НАПИСАНОТО В РЕКЛАМАТА ЗА ВИЛАТА,НЯМА НИщО ОБщО,АБСОЛюТНО НЕРЕАЛНО,НЯМА ДА СЕ ВПУСКАМ В ПОДРОБНОСТИ,ДА НЕ ИМ ПАДАМ НА НИСКОТО НИВО,САМО щЕ ВИ КАЖА,АКО ИСКАТЕ ДА ИЗКАРАТЕ ЕДНА СТРАХОТНА ПОчИВКА В ТРИГРАД,НЕ ОТСЯДАЙТЕ В ВИЛА РОСИ.И НАИСТИНА СМЕ СИГУРНИ чЕ ВСИчКО НАПИСАНО С ПОЗИТИВНИ МИСЛИ ЗА ВИЛАТА Е НАПИСАНО ОТ САМИТЕ СТОПАНИ НА ПРЕХВАЛЕНАТА ОТ ТЯХ ВИЛА РОСИ

stefani georgieva
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.12.30
23:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние посетихме вила Роси този месец.Тя ни посрешна много добре.Благодарни сме за грижите, които положи за нас.Закуските са и страхотни.При друга възможност пак щте я посетим.

kritik planinec
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2008.12.15
11:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хора, за тази вила има най много коментари! Не мислите ли че е малко пресилено?! Със сигурност ляля ВИ Роси няма изкаран компютърен курс. Всичко това е работа на някой който иска да повиши рейтинга й! (дъщеря й) Невероятни мекици и баница може да ядете навсякъде в Триград дори и натурално кисело млекце (прясно). Отсядали сме в къщи където въобще не са регистрирани и не се занимават професионаллно с туризъм. Изживяването е невероятно - по добро от леля ВИ роси.Дори и пружинените легла ми се виждат прекрасни пред нейното гостоприемство )) А сега дерзайте...Успех

peter en4ev
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.11.25
17:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

скоро се варнахме от Триград Отседнахме във вила рОСИ и останахме много рАЗОчАрОВАНИ Няма нищо овщо с тия хвалевствия които се пишат Всичко се пише от неината дащеря Ирина всичко е лажа Не си даваите парите там щте сажалявате ваш ДОбрОЖЕлАТЕл

Вики А.........2009.05.07 21:43
По-неграмотно и некадърно коментарче не съм виждала! Нека цялата ти злоба се изсипе върху теб! Аман от простотия и завист!
zhana80 (1)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.22
12:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наскоро посетихме Триград и останахме много доволни, бяхме отседнали при леля Роси. Тя беше много мила, приготви ни вкусни мекички за закуска, а за обяд пататник.Изкарахме невероятен уикенд, ако имате възможност задължително посетете тоа уникално кътче на страната ни и отседнете при леля Роси, няма да съжалявате.

пламена берберова
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.24
20:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте , наскоро и аз се завърнах от Триград! Мястото е невероятно , просто не може да се опише!ние бяме отседнали във вила Роси ! Леля Роси беше невероятно любезна ! приготви ни пътърва и нейните прочути надупени картофки, а на суттринта имаше сладки мекички! като цяло беше страхотно !

giskreva (1)
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.21
19:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,наскоро посетихме едно много красиво място в Родопите с. Триград. Бяхме на гости при леля Роси и нейната дъщеря Ирина.Прекрасно посрещане и голямо гостоприемство. Жалко само,че бяхме за малко.
Благодаря ти лельо Роси за прекрасната вечер в твоята къща.

мартин михайлов
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.19
20:13
коментар
Емил Пенев
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.18
15:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в Триград в края на месец юли. Отседнахме във Вила Роси Много хубаво място. Леля Роси ни посрещна добре. Хапнахме вкусни пържоли с ъс нейните както тя ги нарича надупени картофки. Сутрината закусхме вкусни мекици и се отправихме към пещерите. Благодарим на Леля Роси за хубавото посрещане и Ви препоръчваме да посетите това място

Георги Георгиев
отседнал Август 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.08.18
14:30
коментар
milen chernev
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.17
20:10
коментар
момичетата от трявна
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.02
11:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не можем да опишем красотата, която видяхме.Тя беше навсякъде около нас, в планината, в пещерите, в хората.Там сякаш животът е спрял и всичко е толкова спокойно.Мили и добри хора ни спираха по пътя, за да ни поздравят и всеки ни казваше по нещо много ценно, което ще помним дълго.
Вилата на леля Роси беше много уютна и чиста.Вечерите, които изкарахме там бяха изпълнени с добро настроение и много разкази за Триград.Никога няма да забравим лъчезарната жена, която ни накара да усетим, че все още има толкова добри хора.През цялото време ни глезеше с вкусните си гозби, които си личеше, че бяха приготвени с много любов.Леля Роси, както я наричат всички,вече е много специална за нас жена.Останахме очаровани от всичко.Благодарим ти лельо Роси!
Въпреки, че бяхме в Триград само за два дни, успяхме да се уверим, че в България има много красиви места. Едва ли един живот може да ни стигне, за да ги обиколим всичките.Вече запечатахме спомените за малкото родопско селце дълбоко в сърцата си.Там са високите скали, които за сетен път ни показаха колко малък е всъщност човека, там са и хората, които бяха излезли сякаш от легендите, там е и спокойствието което витаеше навсякъде.С удоволствие ще се върнем пак в Родопите, при леля Роси.

албена иванова
отседнал Май 2008 за 3-5 дни възрастна двойка
2008.05.27
15:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко дни се прибрахме от триград. Бяхме при леля Роси. Освен природата забележителностите и хубовато време които ни предостави Родипи за прекрасното ни изкарване се погрижи и леля Роси с нейния приятен родопски акцент вкусните гозби и милото отношение. Вечер като се съберем около масата и леля Роси сервира вкусните гозби и запали камината душата ти се отпуска, забравяш къде си а като се сетиш не ти се иска да тръгнеш там от където си За краткият престой който имахме в Триград едва 5 дена не оспяхме да разгледаме доста неща от Родопи така че ще имаме още едно посещение и със сигурност ще посетим отново леля Роси. Не му мисле тръгнете и при леля Роси вие отседнете.

Милена Манолова-Жечева
отседнал Април 2008
2008.04.16
15:34

Преди няколко дни бяхме в Триград. Отседнахме при леля Роси - чистота, уют, спокойствие, вкусни гозби (пъстърва, надупени картофки и др.)Очарована съм от тази жена - тя допринесе за приятното ни прекарване, което бе за съжаление само една вечер, но след него искаме отново да посетим Триград за поне няколко дни и със сигурност ще отседнем отново при леля Роси - невероятно е....

Ина и Тодор
отседнал Март 2008
2008.03.30
21:51

Мила Роси,
Благодарим за милото посрещане. Изкараната седмица при теб беше невероятна. Бъди жива и здрава и винаги така усмихната!
Поздрави!!!

2008.02.06
16:44
коментар
2008.01.18
17:21

Аз и приятелят ми посетихме Триград през месец октомври. Наистина невероятно местенце!Свързахме се с леля Роси и така прекарахме при нея наколко дни. Да, наистина е много мила жена, но не останахме очаровани кой знай колко много от нейните гозби. Това, което се пише не е съвсем вярно. С нас имаше и други посетители, които също бяха малко разочаровани от нейните гозбите. Личеше си, че нямаше желание да се занимава с готвене. В заведенията храната беше невероятно вкусна!

2008.01.09
19:37

Mila mi Hristina , az lichno sum hodila pri lelia Rosi nqkolko puti!I da ocharovana sum i moga da te ubedq che nito edin ot tezi komentari ne e napisan ot neq poradi prostata prichina che lelia Rosi nqma poznaniq vurhy komputarnata tehnika , nito ima komputar .. A ako iskash sama da se udebish,che tam e tolkova prekrasno kolkoto go opisvat vsichki idi i proveri sama

2008.01.09
18:11
коментар
2007.12.31
16:41

struva mi se podozritelno ednakvi sa vsi4ki komentari - ako iskate obektivno mnenie na vashite posetiteli i klienti - molia ne pishete sobstwenite si komentari ot imeto na neizvestni klienti.

венета иванова2009.10.21 09:43
отговор
2007.10.13
20:41

Преди седмица посетихме Триград и естествено-леля Роси!Очарователна,мила,добра,страхотна говачка!С нея изобщо няма да скучаете!А,ако обичате спокойствието и ви се иска да избятяте от натовареното ежедневие,това е мястото-Триград и леля Роси

2007.10.09
10:31

Lelq Rosi e prekrasna domakinq! mnogo grijovna i dobra! istinska rodop4anka! patatnikyt i e nenadminat (osobeno, kogato apetityt ti e izostren na max ot 4istiq vyzduh pokrai koeto ti se otvarq i stra6na glytka ), a samata ky6ta e mnogo uiutna i privetliva!
Trigrad pyk e istinsko prikliu4enie, vdahva ti energiq vdahnovenie i slyn4evo nastroenie za pone mesec napred
Prepory4vam gore6to konnata baza i piknicite po 6irokite zeleni polqni!

2007.08.07
19:01

Триград е невероятно кътче от България но без леля Роси няма да е същото,невероятна жена,страхотна готвачка.Къщата и е страхотно уютна и чиста,и бъдете сигурни че няма да съжалявате че сте отседнали там.

2007.07.10
11:56

бяхме в триград с цялата компания родители и приятели за около 4-5 дни беше страхотно.леля Роси е страшно мила жена заслужава си да се отиде

2007.07.05
16:10
коментар
2007.07.03
12:12
коментар
2007.04.15
20:34

Миналата година и ние ходихме в Триград и отседнахме при леля Роси.
Направо сме очаровани от гостоприемството на тази весела и добра женица!!!
Тази година пак сме там на почивка.Ако имате възможност отидете и Вие,няма да съжалявате!!!

2007.04.15
20:13

Преди час се върнахме от Триград и сядам да напиша впечатленията си от леля Роси. При нея е топло, уютно а атмосферата която създава е невероятна. Опитайте нейните вкусни палачинки и мекици, но незабравяйте да и кажете да приготви пататника. Ще си оближите пръстите. Невероятна е !!! Лятото групата пак сме тук!!!

2007.04.15
11:16

Бях при леля Роси месец септември.
Ще ви учуди топлината и спокойствието от тази жена, както и уюта и обстановката в къщата. Никога няма да съжалявате, че сте били в Триград. И нез забравяйте да си поискате да Ви приготви от мекиците.

2007.04.15
11:09
коментар
2007.04.15
11:04

Наскоро бях при леля Роси в Триград.Чудно хубаво местенце.Роси е много добра и мила жена. Посреща те с усмивка. В къщата е чисто и уютно. Предлага невероятно вкусни родопски ястия. Ако ходите в Триград непременно потърсете леля Роси.

2007.04.15
09:56

Да си признаем, когато тръгвахме за Триград бяхме скептично настроени. Бяхме чели и чували за това място и решихме да го посетим. Незнаехме къде отиваме. От приятели разбрахме за Леля Роси. Тя ни посрещна толкова топло, че вече сме и редовни посетители. Обикнахме това място. Това не е хотел но има всичките удобства и атмосферата е невероятна. Ако имате възможност да отседнете при нея никога няма да съжалявате. И не забравяйте да опитате от вкусните и ястия и най-вече невероятните мекици, които приготвя

Николай Стоянов2009.09.28 16:32
Абе стига с тези хвалби, не Ви ли се струвят прекалено еднакви. Седнали 3- ма души и дай сега да вдигнем рейтинга и да напълним къщата с гости.43 Коментара само за една вила при условие , че другите имат по 3 - 4 най-много. Смешно е.И аз отидох при леля РОСИ и какво!!!!!! нормално се държи жената, така трябва да е какво толкова я хвалите бреййййййй. Дайте обективно мнение. Чисто е поддържано ама то така трябва да си бъде. Не е кой знае какво толкова айде, че се дразня вече леля РОСИ та леля РОСИ.

Други хотели в ТриградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share