хотел Асеновец ***, Асеновград

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Асенова крепост
Пловдив    2.4 км
водопад Сливодолско падало, Бачково
Пловдив    6.2 км
Бачковски манастир
Пловдив    7.7 км
Античен театър - Пловдив
Пловдив    18.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Violeta Hadjieva
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.11.06
14:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е кокошарник.Жената на рецепцията се държеше грубо .Въреки това сам доволна.Аз имам малко недоволствия но и много добри страни.Хареса ми ще отида пак някои п1т като се отбия кам Асенов град.

Карамфил Николов
отседнал Май 2009 за 1-3 дни семейно
2009.05.18
00:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не знам как е в другите жилища на хотела, но ние бяхме в едно апартаментче (710) и аз останах мноооого доволен. Всичко беше подредено и оправено - и всичко това за цена от 60 лв!!! ОСтанах очарован и знам, че ако пак дойда в Асеновград ще се отбия отново в същия хотел. Хората бяха много любезни, на етажа си имахме дъска за гладене и ютия (което, между другото, много хотели в БГ не предлагат, независимо от звездите и цените си) и изобщо - благодаря за приятното изкарване.

Теодора Г.
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни с група
2008.10.19
17:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях на екскурзия и спахме една вечер в този хотел. Този хотел направо не заслужава звездите си. Първо, че като ходихме има пиколо пък не ни взе багажа, таолетните са по-големи пък няма вана и е безумно скъмо един шоколад е 3лв. и така нататък. Има джакузи, но то е само в апартаментите. Строят другата част на хотела точно срещу теб. В тройките е много горещо направо не се диша. Влизаш и навсякаде гледаш ценоразписи. Мини бар има само в тройики и апартаменти не и в двойките. Колкото по-нагоре отиваш толкова по-гадна стая имаш. Особено на 9 етаж двойките са под всякаква критика. Така че ако ходите не си взимайте двойка, а тройка или четворка. Има 2 асансьора, но вапреки това 5 минути слииизахме до долу, защото все някой ни викаше, а ако решиш да слезеш пеше е направо лабиринт. Дискотеките в града поне около хотела може и всички са отворени само петък и събота.

ivanka Mihailova
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.09.25
20:48
коментар
PeturPetrov
отседнал Август 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.08.20
16:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете в този хотел, ще ви вземат парите и нищо повече. Бях една събота срещу неделя и никой от персонала, не ме уведоми, че ще има група от ученици. Беше шум и тичане по коридорите, цяла нощ, не можах да спя. Затова не правете тази грешка да ходите в тази селска кръчма, не знам защо наречена хотел.

2007.08.26
11:22

хотелът наистина е добър ,чисто и уютно е ,но през двата дни прекарани там бяхме подложени на нечуван шум.първо вечер от заведението ,което е под хотела и второ от работници които постоянно пробиват с дрелки и чукат точно над главите ни.поне да бяха ни предупредили че правят ремонт за да не оставаме 2 вечери там


Други хотели в АсеновградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share