хотел Двата бряста **, Асеновград

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (18 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Асенова крепост
Пловдив    3.7 км
водопад Сливодолско падало, Бачково
Пловдив    6.8 км
Бачковски манастир
Пловдив    8 км
Античен театър - Пловдив
Пловдив    16.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kerpi134 (3)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.07.26
23:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След прочетеното по долу се радвам че не само ние сме недоволните.Гледайте сега какво се случва.От възможните три как улучихме точно най-смотания.Та така настанихме се и реших да си взема душ налягане никакво едвам течеше водата.Оказа се обаче,че сифона се изтича още по бавно и така мръсната вода стигна глезените ми.Това се преживява ама жега установих ,че няма даже охладител а кво остава да търся хладилник.стана ясно защо за да върви явно тяхната студена вода.И това всичко за 40 лева двойна стая.Тай като в ресторанта ме лъхна лоша миризма реших да не вечеряме там.Отидохме до Асеновград взехме си от Била вечеря и се прибрахме стоплехме сия и вечеряхме.Явно ядосани от това ,че сме пренебрегнали ресторанта излезнаха с мотива ,че в хотелските стаи не се консумира и ни помолиха да напуснем хотела като ясно ни заявиха че няма да ни върнат дори част от сумата.Долу на вратата ни посрещнаха 4 яки момчета от охранителна фирма АЛФА СОТ.Все едно сме най–големите престъпници даже бяха окупирали с колитеси и изхода за автомобили.За да не се случи нещо лошо извикахме полиция,звъннах ме и на метна медия казахме Че ще подадем и жалба в данъчното за неиздадена касова бележка.След всичкия този монолог от моя страна госпожа Велева както се представи ми написа бележка че няма претенции към мен и ми върна половината сума.Може би редовно си изкарват така лесни парички като си намират все за нещо да си гонят клиентите.Колко ли хорица са изгорели и не са си потърсили обратно поне част от сумата от страх.
Хора бягайте на далеч от този хотел за да несте вие поредните тяхни жертви.

Dvata_brqsta2013.07.27 14:14
По повод по-долу написаното от госпожата искаме да изразим крайното си недоволство и да кажем, че мнението не е коректно и не отговаря на истината.
Жалко, че в България когато хората са от позицията на клиенти си мислят, че всичко им е разрешено дори да оплюват всеки.
Проблема между нас възникна, когато им направихме забележка, че в стаята е забранено всякакъв вид готвене, а какво остава за внасяне на газови котлони и паленето на огън в стаята с цел пърженето на кюфтета и пържоли.
Е, логичният отговор би бил: " - Извинете, не сме разбрали за това" или нещо подобно, но за съжаление отговора на господина беше, че където и да ходел по хотели, си приготвял по този начин храна палейки огън в стаята. Попита дали искаме да си вземе багажа и да се маха. Отговорихме му, че така би било най-добре, след което двамата "клиенти" се обадили на полиция, данъчни, преса и където се сетят. Започнаха плюене по сайтовете, при все, че госпожата ни написа бележка в която твърди, че няма претенции към хотела.
Искам да изтъкна, че след "клиентите", по стените и пода останаха мазни пръски така, че стаята подлежи на ремонт. Затворихме си очите и решихме това да остане за наша сметка, но наглостта на тези хора явно е голяма.
Също така не е вярно, че в стаите няма охлаждане. Да, хладилник в тази стая няма, но климатика им работеше през цялото време, а те се оплакват, че такъв няма.
От сифона в банята изплува загорялата мазнина от пържените кюфтета и други, която го е запушила. (на сифоните в баните се прави ежеседмична профилактика !!! )
С тази газова бутилка и скара клиентите можеха да предизвикат пожар в обекта, но за това те нямат грижа.
Час след като съобщихме на господина да напусне обекта се принудихме да извикаме СОТ защото той нямаше намерение да напусне доброволно !

amerikaz (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни с група
2013.06.05
16:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние празнувахме сватбата си там на 1ви юни Хотела е страхотен, градината е прекрасна и като цяло всичко е много красиво.За жалост обслужването беше ужасно.Хората казаха,че са имали сватби преди ,но за нас и нашите гости - тези хора не могат да обслужат сватба.При скромните 40 човека се действаше много бавно, мудно, мързеливо.. не бяха подготвени нито за ритуала,нито за бързо реагиране примерно след като се счупиха чашите, чакахме 20 минути за да се изметат..да не говорим за тортата.. Гостите искаха бира /ние бяхме купили огромно количество кенчета/,но сервитъорката им предлагаше марки от самия ресторант.. Да не споменавам,че купихме с килограми ядки ,а по масите ни беше сложено едва по една малка "купичка".. Влизайки по погрешка към кухнята майка ми дори е видяла как отделят от сухите мезета.. няма проблем,нека се почерпят,но смятам ,че на Моята сватба, Мойте гости са с предимство.. Все пак куверта ни беше 20 лева на човек.......?!?!??!
На другия ден уж ни върнаха всичко , а "забравили да погледнат в хладилниците" за бирата,ментата,мастиката,джина.. /и то в немалки количества/. Едно е да печелиш на чужд гръб, друго е в сайта да пише 30 лева на стая, а те ни взеха по 40 лв / за нас една и една за кумата ни,тъй като тя пътува от Лондон/.
Като изключим персонала, обслужването и горепосочените , заведението е много красиво и уютно.

amerikaz2013.06.06 15:32
коментара е в процес на изтриване.ще бъде изтрит до 24 часа. !!!!
ferminadossa (1)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни семейно
2012.05.05
09:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там за 1 май.За парите си струваше- красиво, чисто и евтино, е не е тузарско, но е хубаво.Препоръчвам да се посети, защото има много забележителности, които заслужават да се видят.

ferminadossa2012.05.05 09:55
Прочетох другите коментари и се чудя или говорят за друго място, или нещата са се оправили.Ние бяхме в чист хотел, подредено.Аз съм пътувала много и мога да кажа,че за парите си струва.
Публикувам това без някаква лична изгода.Бях купила ваучер и много се страхувах ,че ще остана излъгана, но останах доволна.
Royallpalace (1)
отседнал Ноември 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.05
16:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чета и не съм склонен да вярвам това което пишат тези интересни "клиетни". Ходил съм там и то не един път с моята приятелка, ресторанта и хотела ми харесват, кухнята е много добра и цените са на ниво.
Никога не съм усещал да се държат към мен с пренебрежение или посрещането да е било студено.
А така като чета коментарите на въпросните "клиенти" си мисля, че тези хора нещо са се объркали. За 13лв куверт да те обслужват цяла вечер до сутринта то това е смешно ама и като се замислим в какви времена живеем може и да е и трагично. А и това което виждам на снимките за измъкнатите контакти и фасове по коридорите...
А вие студенти, дръжте се като европейци в 21-ви век а не като кроманионци говорещи за 21-ви век и сигурно няма да се налага да ви гонят хахаAlionkaaaa (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.12.11
23:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

До сега не съм писала отрицателно мнение за хотел или ресторант, може би просто защтото не съм попадала досега на такъв Но за " Двата бряста " просто......... Под всякаква критика и се чудя кои органи са допуснали този обект дори да съществува :0 Първо - посрещането беше УЖАСНО собственика намръщен и никак неприветлив , до сега такъв небях виждала абсолютно никаде . Второ- рецепция нямаше, освен на бара или ресторанта незнам как да го нарека където като влязох ме лъхна ( с извинение страмна миризма на тоалетна ). Трето - не ни се даде никакв документ за това което плащам нито касова бележка нито поне нещо което поне да удостоверява за плащане, а до колкото съм запозната със закона касова бележка се издава дори и за един бонбон Хотела да не говоря, беще доста не уютен, стените бяха напукани а стаите студени, а водата в стаите я чакаш 10 минути да потече нещо и да се молиш поне тя да бъде по топла от посрещането. Вечерята беше пържола или подметка незнам как да го уприлича, дори един студен Магдоналдц е по вкусен Обслужването незнам как да го опиша под всякаква критика Мислех да забравя, да си мисля че това е било само един кошмар но.....като разбрах, че собственика злоутребява със лични дани.....просто побеснях. До колкото съм запозната със закона това си е подсъдно..... Повярваите ако отидете в Асеновград не ходете в " Двата Бряста" има много по добри хотели и ресторанти там, които наистина си заслужават да си дадете парите в тях , поне ще ви посрешнат усмихнато, топло и ще ви предразположат да се почувствате уютно като у дома си

embaki (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.12.11
14:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хора собственика на хотела след като видял отрицателен коментар на една наша колежка ни звъни и ни заплашва , че е снимал номерата на колите ни и нас самите по време на гостуването ни и щял да ни създаде много проблеми. Кажете как да пишем хубави коментари като: замръзнахме, помолихме да ни дадът някаква ел. печка или нещо, с което да се стоплим,или да ни пуснат климатика в стаята, но ни отказаха. Климатика бил само за лятото. Налягането на водата беше много слабо като добавим и пренебрежителното отношение на персонала.

Dvata Brqsta2011.12.11 16:28
Ние от персонала на хотел-ресторант "Двата бряста" сме дълбоко разочаровани от поведението на тази група студенти. Те бяха ИЗГОНЕНИ от обекта заради отношението си към всички, които ги обслужваха. Смятаме, че 21в. клиентите трябва да са на ясно, че имат както права, така и задължения. Не е възможно в отопляемо помещение да стоят отворени прозорци и същото това помещение да е топло.
Не може в 21в. да има хора, които да си гасят фасовете в обект който е за непушачи и освен това върху черга която е автентична на 100 години. Това доказва, че нямат капчица мозък в главите си както и че са достатъчно арогантни за да побликуват нещо в своя защита !!!
Изповръщаните мивки и измъкнатите контакти са като допълнение на картинката.И в заключение искам да изтъкна, че срещу 13лв. куверт и алкохол внесен отвън персонала им прави купон до 7:00часа сутринта. Като доказателство на написаното прикрепям снимки, както и номерата на част от колите с които бяха при нас и ако някой колега срещне кола с тези номера да има едно на ум какви "хора" са го посетили. http://zahotelite.com/100059-comment.asp
На края казвам, че студентски групи - НИКОГА ПОВЕЧЕ В ОБЕКТА !!!
ВСИЧКИ МОГАТ ДА ЧЕТАТ - РАЗУМНИТЕ ЩЕ ПРЕЦЕНЯТ !!!
КОМЕНТАРА Е ЗА ГРУПИТЕ НА 08.12.2011 ГОДИНА
rangbis2011.12.11 20:35
Нека пък аз от студентите от 8 дек. да внеса доза яснота. Очевидно в България тя доста липсва и сме най-бедна и пропадаща държава не случайно (а природни условия имаме чудесни!):
Хотелът е относително сносен. Все пак е две звезди. За българските стандарти той се представя по-добре от 2 звезди. Местоположението му е добро, цените поносими.
Но има и пропуски. Няколко дребнички (в нашата държава нещата са далеч от идеални...) и големият бе, че няколко стаи бяха зле или никак отплявани. Не зная за причината (проблеми с доставки на гориво, повредена инсталация или друго). Но това не е добре когато са предварително резервирани. Примерно аз бих се обадил 2-3 дни предварително и дебело и широко бих обяснил проблемът на гостуващите. Нали за това е телефонът за обратна връзка?

Не е зле да започнем да мислим конструктивно. Дори и критикувайки! Нали?
И да започнем със себе си. Примерно аз донесох две малки калориферчета. И поправете ме ако греша нещата(температурата) станаха малко по-поносими/прилични.


По отношение на студентите: не всички бяхме студенти но все тази; бяхме две групи (ако не е имало трета незабелязана от мен). Големи проблеми не съм забелязал, но аз си легнах по-раничко. А малки имаше – сервитьорът ни счупи една бутилка с водка (над половината пълна), аз счупих една ракиена чаша по невнимание (съжалявам, ако пратите IBAN мога да ви я платя. Не го направих там, защото ме шашнахте с „хайде изнасяйте се!”). Към 5:30 се събудих и в коридора се говореше + смях на средни децибели – но после разбрах, че това е била другата група. Но това е нормално – 20+ посетители(студенти) и 5 човека персонал – какво очаквате? Всичко да е като в научна лаборатория??
Какво се прави? Ами вдигат се цените, за да се покриват загубите естествено. Ама това вие трябва да го знаете...
„А алкохол внесен отвън” Май се практикува вече широко. Ако 10човека изпият по 200мл – прави 2литра – 3 бутилки (или 4 ако е по-разнобразен). Ако го купуваме на дребно от Вас ще е доста солено. А ако някой пие повечко Но пък вие може да ни осигурите безалкохолните. Което всъщност и беше уговорката. Малко ми е неудобно да уча по–възрастни от мен (ама няма как) – когато нещо на човек не му харесва, се обажда своевременно: примерно ако мислите, че малко безалкохолни сме взели – казвате, да съм взел още няколко и ще си ги взема за изпът...

Специално аз бях последният от групата, записах се по-късничко, платих по-скъпичко и получих доста хубавичка стая – всичко ОК за мен. Но без калориферчетата, който донесох, щеше да има мръзнене в другите стаи...


Господин Управител/Собственик,
Я вземете леко се посъбудете, че не любимият ви 21 век, а и в края на 20 не можете да качвате лична информация за клиентите си в Интернет! Кой ви рече да публикувате снимка на колата ми с регистрационния ми номер!?!?!? Я най-малко изтрите регистрационният номер от снимката да не ви гази баба Ви Меца – контролните органи (примерно комисия за защита на потребителите, аз май съм потребител... ). Нали знаете, че живеем в държава и има закони? (закон не е За-Кон). Ако вмъкнете и бледо извинение, много ще се радвам

А после може продължите да се оплаквате, колко съм „арогантен” и не ви давам да ми публикувате номера на колата. (а ако бях дошъл с любовница? или на тайни търговски преговори?) И как ви „заплашвам” с органите призвани да ви контролират, нали?Извод: Хотелът е добър. Само леко „мениджърите” да се ошлайфат, за да се справят с непредвидени обстоятелства.
Дали ще отида някога пак там? Щях, ама след тези снимки на моята кола?!?!?! няма да ме приемат

PS: и не давайте да ви снимат колата, че ще ви разнасят по форумите

baba_meca2011.12.11 21:49
От студентите към хотела:

Обвинихте ме, че аз съм си хвърляла фасовете по чергата- съжалявам, ама пуша тънки цигарки и нещо не ги видях, и гарантирам, че нито един от нашата група няма да направи такава селска постъпка..обърнете се към другата група.

Оповръщани мивки.. ха-ха! Ако някой от нас беше повръщал, щеше да го разкаже на другите колеги. И това обвинение куца.

Изкъртени контакти.. проверихте ни стайте, нищо не казахте. Ако ги бяхте видели, беше редно да споменете.

Не ни бъркайте с другите студенти. Ние си бяхме кротки и не сме ви рушили хотела. Вие счупихте бутилка водка и дори едно извинявай не казахте, чаках 20 мин да съберете стъклата и да забършете.. накрая се наложи сама да си ги събера.

Заслужавате да пуснем жалба, не само заради обслужването и мръзненето по стайте, а и защото НЯМАТЕ ПРАВО ДА ПУБЛИКУВАТЕ КАКВИТО И ДА БИЛО НАШИ СНИМКИ ИЛИ СНИМКИ НА КОЛИТЕ. Има си закони! Ако толкова сме мизерствали, защо ни върнахте парите. И ако наистина сте ни изгонили, щяхме ли да си тръгнем с УСМИВКИ : )))

Моля да махнете снимките доброволно, поне снимките на колите, защото другите неща не съм много убедена, че са от нас.

Не ни принуждавайте, да играем мръсно, като вас!!!
tetra (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.12.09
15:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много лоши впечатления от хотела! Как може в този век хотел през зимата да няма отопление, а собственика да е толкова арогантен!

lunaticbaby (2)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.25
09:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Открих този хотел в сайта и отседнахме за една вечер на връщане от морето. И двамата с мъжът ми бяхме очаровани от местоположението, чистотата, гостоприемството и обслужването в Двата бряста.
Без колебание го препоръчвам като едно прекрасно място за почивка.
Не бива да се пренебрегва факта, че се намира в планината и жегата не се усеща, а е и доста удобна точка за екскурзия в околността и Пловдив.


tega (8)
отседнал Октомври 2010 за 4 седмици по бизнес
2010.11.09
15:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много уютен,чист и тих хотел.Кухнята на ресторанта е много добра.Водата на вторият етаж няма необходимото налягане, но собственика е кадърен и съм сигурен че ще реши този проблем.


Тамара Иванова
отседнал Февруари 2008 за 1-3 дни млада двойка
2010.01.07
21:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За мен Двата бряста е най-прекрасното и романтично кътче,което посещавахме с моя любим. Спокойно, уютно. Миговете прекарани там ще останат незабравими!!!

Ваня Щерева
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни с група
2009.08.24
16:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло хотелчето не е лошо , но за купон не става - трябва да си пенсионер - да пазиш тишина, да си лягаш рано и да се нахраниш бързо - защото в противен случай затрудняваш персонала( които пръста си не мръдват за клиентите)Домакините са сухи и не гостоприемни1

amerikaz2013.06.05 16:12
Напълно съм съгласна.Персонала е под всякаква критика..
Пламен Димов
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.06
21:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително хубав и приятен хотел. С приятели бяхме там само за ден, но останахме много доволни от всичко. Стаите и целия хотел е много уютен, чист, стаите са хубави, обслужването и храната са страхотни. Препоръчваме на всеки който се чуди къде да отседне да отиде в "Двата бряста" В следващите дни от обиколката ни из Родипите, хотел "Двата бряста" ни служеше като образец за отличен хотел в сравнението ни с останалите места където бяхме. Благодарим Ви, за всичко. Пожелаваме Ви много здраве, късмет и успехи.

сем. Гюзелджови
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни семейно
2009.01.16
20:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарим Ви за уюта и културното обслужване! Ние сме от Горни Воден и почти всички семейни празници ги празнуваме при вас.Препоръчваме на всички ,които не са посетили това райско кътче да го направят.

Гинка Радева
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.03
15:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отлично място за почивка, останахме доволни от обслужването,вниманието,кухнята,приятната обстановка в китния двор.Бихме посетили хотелът отново.Благодарим на собствениците за създадения комфорт.Направихме заявка по телефона и плащане по банка и всичко си беше наред.

Eko Булпак
отседнал Май 2008 за 1 седмица по бизнес
2008.05.19
12:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много готин хотел такова спокойствие , има си всичко мм ей това е хубаво място за почивка та и по работа дори !
Много добра кухня и обслужване , доволни сме много !

2007.10.05
20:45

не знам хотела дали е хубав, но не съм доволен от обслужването им. преди месец-месец и половина открих адреса им в интернет и се свързах по телефона с тях за да резервирам стая за двама, за октомври. нарочно го направих толкова рано, за да съм сигурен че ще има места. днес се обадих за да проверя да няма някаква промяна и се оказа че изобщо не фигурирам в списъците им. не знам дали е станало някакво объркване, но не може така да се постъпва с клиентите. другото което ме притеснява е че аз щях да ползвам уикенд пакет който е с намаление в цената, а тъй като в момента хотела е пълен с туристи които ползват наормални цени, няма да се учудя нарочно да са ме изтрили за да дадат стаята на други които ще платят повече. така че за мен те се изложиха и никога не бих ползвал техните услуги, даже и ще им правя анти реклама в Бургас.

хотел-ресторант Двата Бряста2008.11.13 13:18
Господине, да резервирате и да попитате дали хотела има свободни места са 2 различни неща. А конкретно вашия случай вие се обадихте и попитахте за цени, за това с какво разполагат стайте, попитахте дали имаме свободни места за октомври без да потвърдите че ще идвате. Това не е резервация и може да се сърдите само на себе си.
2007.09.12
14:38

Iznkluchitelno hubav hotel na dobro mqsto !
Hubava kuhnq i dobro obslujvane , mnogo sme dovolni i staite sa mnogo hubavi sichko ni haresa !!!

2007.05.29
14:46

Много хубав хотел! На изключително приятно място, с прекрасна природа! Доволни сме и от обслужването и от прекрасната кухня в ресторанта.


Други хотели в АсеновградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share