хотел Дафи ***, Пловдив

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Стария Пловдив
Пловдив    0.3 км
Античен театър - Пловдив
Пловдив    0.3 км
крепост Червената църква
Пловдив    18 км
Батак
Пазарджик    19.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
DenislavaK (1)
отседнал Декември 2015 за 1-3 дни по бизнес
2015.12.21
10:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-ужасното преживяване в живота ми! Бях на фирмено коледно парти в Пловдив и ми се наложи да отседна в хотел, който да е близко до офиса. Попаднах на този! Освен че стаята беше с ужасно излъчване, мръсна, мрачна, нуждаеща се спешно от боядисване с мръсни прозорци,носеща се странна миризма в банята и никаква гледка, се оказа че и персонала въобще не е на ниво. Представете си бях глобена 4 лв за нова калъфка, защото през нощта червената ми коса е пуснала боя??? Само искам да отбележа че за партито специално се бях направила със оцветител за по-ярък и наситен цвят, който пада до 5 измивания и се пере дори със вода и сапун, но чистачката дори не ме попита а директно ми напляска глобата и можете да си представите колко неприятно ми стана на рецепцията когато го чух и момчето ми каза "съжалявам но сумата е добавена в системата и не мога да я махна". Между другото съм човек, който обича да се доказва и сутринта намерих сили и време да тръкна съвсем леко калъфката, която видите ли нямала изпиране и тя светна като нова, но въпреки това си я платих и на излизане ми казаха- "ако искате можете да си я вземете". Ооооо да точно това си и мислех, как ще си я занеса в къщи!!!И все пак е смятам че е редно като отсядаш на хотел, да трябва да си носиш и спален комплект. Най-ужасните ми моменти са в този хотел, не съм вярвала, че някога , някой може да се отнесе по подобен начин с човек, който един вид му дава заплата. Хора внимателно подбирайте при избора, има и други хотели в Пловдив, които държат същата цена, а обслужването е брилянтно. 75 лв на нощувка и да ти искат пари за калъфка, която се пере е недопустимо!

putinka2016.06.24 20:28
отговор
Y.Dimitrova
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.03.05
11:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Поздравления за хотел "Дафи"!Много сме доволни, хареса ни и при следващото ни посещение в Пловдив отново бихме отседнали там с удоволствие!Хотелът е на хубаво място,на тиха и спокойна уличка, всичко беше на ниво, чистотата,обслужването,отношението и т.нт. Останахме очаровани,за което благодарим много! Успех!

Юлиана Кацарова
отседнал Декември 2008
2008.12.07
17:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За разлика от предишните два коментари моя ще е доста язвителен. Лично аз съм разочарована. За първи път ми се случи да влизат в стаята ми няколко пъти докато ме нямаше, а единия път беше докато бях вътре. Стаите не се заключват с ключ от вътре и камериерките могат да влязат когато си искат, което според мен не е правилно. Що се отнася до чистотата забележки нямам, но иначе ми направиха забележка че съм използвала повече кърпи от колкото ми се полагало. Тоест сам човек му се полагали само 2 кърпи и неможело да се използват повече и било необходимо да се доплаща. Ето това ми се случи за първи път, а мога да кажа че това не е първия хотел в който спя. Така че има какво доста да се желае.

Владислав Маринов
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.11.03
09:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И ние със съпругата ми останахме много доволни от хотела!Спокойно, уютно и приветливо. Вярно, че ползвахме хотела само за една нощ, но лошите страни на един хотел могат да се проявят и за 20 минути. А тук беше точно обратното. Стаята, която ползвахме, беше с прекрасна обстановка: съчетание на цветовете, добре подбрани картини (и при това истински, а не просто някакви хартии на стените), мебели и осветителни тела и т.н. Освен това и като практично решение на кътовете, пространството беше използвано максимално, за да се постигне удобство.Въпреки че е в центъра (не знам в Пловдив кое точно се води център, но за мен 5 минути до Джумаята, 10 до Стария град и 15 до пощата са си център?!?)хотелът през нощта беше спокоен и тих, което ни позволи да си починем от пътуването.Останахме много доволни и при следващата ни екскурзия до Пловдив ще отседнем пак в него. Препоръчвам го, ако отидете в Пловдив и търсите нещата, които описах в мнението.

Мариета Петрова
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.08.21
22:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ми хареса хотела.Трудно е да изброя всчко,което ми направи впечатление.Ще спомена някои характерни неща:
1.Безупречна чистота.Това е най-чистият хотел,в който съм попадала от доста време насам.Специални поздравления за камерерките!
2.Прекрасно обслужване на рецепцията!
3.Харесах картините в стаята,коридорите и фоайето.Създават неповторима атмосфера,за което благодаря!
Посетете този хотел!


Други хотели в ПловдивЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share