хотел Фаворит ***, Бургас

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Бургас – кални бани, Бургаски минерални бани
Бургас    2.9 км
На море в Бургас
Бургас    2.9 км
Плажове в близост
Бургас - плаж Солниците
Бургас    1.8 км
Бургас - Северен плаж
Бургас    3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
neli1953 (1)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни семейно
2016.01.21
10:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Много рядко съм коментирала впечатления и то е било, когато съм се почувствала " специална "- за да благодаря.За първи път ще изкажа мнение с надежда да стигне до точните хора.Днес със съпруга ми посетихме р-т " Фаворит" с моя препоръка. Бяхме единствени клиенти. Салата с ракия, палачинки с вино. Е, скромна почерпка,но това е по нечия вина.Идеята беше с отсядане в хотела. Да, ама НЕ... През този един час две служителки метяха необезпокоявани напред-назад, после грабнаха парцалите и започнаха да мият.Пречехме им и се наложи да ни преместят в другата зала. Няма проблем - преместихме се, но се почувствахме като натрапени, неканени гости.А аз исках да впечатля съпруга си...Всичко това в рамките на един час. Недопустимо!!! Какви отзиви, какъв бакшиш, какво отсядане?!!!Г-н Управител,наясно ли сте за какво става реч???Това беше важен ден за мен и се проклинам, че Ви предпочетох!За да публикувам се налага да поизлъжа.

neli19532016.01.21 10:42
Коментара ми свърши с това, че се наложи да поизлъжа. Не сме отсядали, защото се разочаровахме. Отразих, че сме отседнали, за да може посланието ми да стигне там, където трябва...
masajis (0)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни семейно
2012.03.25
01:41
коментар
Едно семейство
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни семейно
2009.10.05
11:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наложи ни се да останем в този хотел 2 дни,като цяло и нашите впечатления са същите като на г-н Атанас Александров.Обявиха ни цена от 90 лева за апартамент+5 лв ЗА ДЕТЕТО?!ЛОГИКА В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ ТЪРСИМ,а и не от всеки строител става хотелиер.Асансьора е толкова малък,че трябва да избирате себе си ли да качите,или багажа?Когато напускахме рецепционистката,въпреки,че видя огромното количество багаж се притесни твърде за скъпоценния ключ от стаята?!ТРЯБВАШЕ ДА И ОБЯСНЯВАМЕ ЛОГИЧНИ НЕЩА,като например,че ключове от хотелчета не ни трябват.А за "рибен ресторант" се изискват още много неща....

atanasaleksandrov (1)
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни семейно
2009.10.04
22:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет на всички.
Ако обичате чистотата и уюта, НЕ отсядайте в този хотел. Имах добри препоръки от мои колеги за този хотел и отседнах там, защото знаех, че има охраняем паркинг и понеже пътувам по работа с натоварена кола, нямаше да се притеснявам за нея. Пък и за пръв път взимах с мен в командировка и съпругата ми и си мислех, че ще си изкараме добре в "хубавия" хотел.
Настаниха ни в стая номер 101.
Отворих вратата, посрешна ме подобаваща за категорията обстановка - голяма баня, спалня, телевизор и т.н.
С голяма изненада установих, че зад вратата на стаята стояха захвърлени мръсни хавлии от предишните наематели. Подобна беше и гледката зад вратата на банята.
В банята липсваше завеса за отделението за душа - не е голяма работа, но също така липсваше и сапун. Тоалетната хартия представляваше останки от някаква ролка със старателно подгънат край. Може би ролката стоеше там и е служила вярно поне на 5 - 6 последователно гостуващи в стаята. Все пак тоалетната хартия струва пари, а сапун нямаше - може и да не ви е необходим.
След като се оплаках на рецепцията, набързо дойде някаква лелка със сапун и обясни как младите не си вършили работата. Не знам, защо изобщо се обяснава без да я пита някой, а просто не се извини.
Със съпругата ми решихме да вечеряме в ресторанта на хотела. Дойде много любезен сервитьор и пльосна приборите за хранене директно на покривката на масата. Явно и салфетките струват много скъпо. Поръчах си храна, която според менюто трябваше да тежи 500гр., но въпреки, че беше сервирана в огромна чиния, едва ли заедно с нея тежеше повече от 400.
Преживяхме и вечерята. Между другото впечатление ми направиха каретата на покривките - съшити от две парчета плат, все пак сигурно е оставала голяма фира от плата - смешна работа, язък за старанието в обзавеждането на ресторанта. Тези кръпки на покривките стоят като кръпки в обстановката.
Кулминацията на "доброто настроение" беше на сутринта.
В цената на нощувката включих и закуска за двама.
Настанихме се за закуска в ресторанта, дойде една лелка, избута с ръка трохите от масата на земята и ни връчи меню, за да си изберем един от петте варианта за закуска.???
За пръв път отсядам в хотел с такова ограничение в закуската. НЕ ПЛАЩАЙТЕ ЗА ЗАКУСКА. НЕ СИ СТРУВА.
Както и да е. Избрахме си вариант 3:
Кафе или чай
Яйце, сирене,
Масло, конфитюр
2 филии хляб
Поръчахме си кафе,/нали можеше да избираме нежду кафе или чай/ само че без кофеин. Любезната лелка ни обясни, че трябва да си доплатим, понеже кафето без кофеин Е ПО - СКЪПО!!!!!!!
Онемяхме. Колко по-скъпо е обикновено кафе от кафе без кофеин, та е жизнено необходимо за хотела клиента да си доплати за "екстрата" без кофеин. На излизане от ресторанта ми взеха 1,20лв. - доплащане за безкофеиновото кафе - все пак, според менюто ни се полагаше кафе, никъде не пишеше безкофеиново.
2 те филии хляб /общо 4 за двама/ бяха препечени ,без някой да ни е питал дали искаме препечени или не и всяка с различна големина. Това идваше да покаже, че хляба е "сбирщайн" - може би каквото е останало от вечерята по масите или от преди няколко дни и може би затова го носят директно препечен - няма не искам.
Да се чудиш да ядеш или да не ядеш.
След като се върнахме в стаята, на дневна светлина можеше да я огледаме добре. Така успяхме да видим петната по покривката на леглото. Вдигнах чаршафа от едната страна на леглото - отвратителна гледка - петна от кръв по матрака и още някакви слузести петна. За да се скрият добре, върху матрака имаше някакво шалте и отгоре са "чистите" чаршафи за гостите. Не можах да разбера каква е ролята на смчканите чаршафи между шалтето и матрака, но явно има такава.
С удоволствие напуснахме хотела.
Жалко! Хубава сграда, удобен паркинг. Добро местоположение. А колко малко е необходимо, за да се превърне в обичайната спирка при многобройните ми командировки.
Във Фирмата в която работя, пътуванията са чести и помежду си колегите си препоръчваме места за отсядане и хранене в различни градове в страната. Аз съм от най - дългогодишните работници във фирмата и често колегите искат моите съвети и препоръки в това отношение.В едно съм сигурен - на никого не бих препоръчал този хотел.
В него има сауна, джакузи и т.н. Имайки предвид чистотата на стаите, си представям каква смелост е необходима да се потопиш там.... Не гъбички, а борчета те очакват......
Съжалявам, че не мога да прикача и снимков материал, просто не бях подготвен, но вярвяйте ми, всичко това е истина.

МАРИЕТА ТОДОРОВА2009.10.19 12:02
РЕДОВНО ОТСЯДАМ В ХОТЕЛ "ФАВОРИТ" ГР. БУРГАС И НЕ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ С ГОСПОДИН АЛЕКСАНДРОВ.АЗ СЪМ ОТ КАПРИЗНИТЕ КЛИЕНТИ И КОГАТО ОТИДА НЯКЪДЕ КАЗВАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЧЕ ИСКАМ ВСИЧКО ДА МИ Е ПЕРФЕКТНО. ИМА И ДРУГИ ХОТЕЛИ В ГРАДА КЪДЕТО Е ЧИСТО НО ДОКАТО СА ОЩЕ НОВИ И САМО СЛЕД МЕСЕЦ СЕ ЗАНЕМАРЯВАТ.
ТОВА КОЕТО МЕ НАКАРА ДА ОТСЯДАМ РЕДОВНО В ТОЗИ ХОТЕЛ Е ИМЕННО ПЕРФЕКТНАТА ХИГИЕНА, ЛЮБЕЗНОТО ОТНОШЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛА И ПРЕКРАСНАТА КУХНЯ. ЧЕСТО НИЕ СОФИЯНЦИ ИДВАМЕ В МОРСКИТЕ ГРАДОВЕ ДА КОНСУМИРАМЕ РИБА. ПО -БОГАТ АСОРТИМЕНТ ОТ РИБНИ ДЕЛИКАТЕСИ КАКТО ТУК НИКЪДЕ НЕ СЪМ СРЕЩАЛА.
НА ФОНА НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ПРЕДИМСТВА ХОТЕЛА ЗАСЛУЖАВА ИМЕТО СИ.
icakis (42)
отседнал Юли 2006 за 1-3 дни с приятели
2009.04.01
17:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напълно съм съгласен с коментара на obiwanknobi. Отседнах за една вечер в хотел Фаворит след сватбата на сестра ми и останах повече от доволен.

За мен предимствата на хотела са, че е сравнително нов, намира се много близо до морската градина, няма никакъв проблем с паркирането, което в последните години е доста актуална тема в Бургас. Ресторантчето в хотела също е много приятно. Идеален е за бизнес пътуване, но определено не е мястото в което да останете за лятната си почивка например.

Недостатъците са близостта до голяма улица и това, че е заобиколен от няколко панелки, но мисля че тези неща се компенсират от прекрасната обстановка и условията в хотела.


хотел Фаворит стая с две легла външния басейн
Aleksandar Hristov
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.11.15
11:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди две седмици със съпругата ми бяхме по работа в иначе прекрасният град Бургас!Предположихме че отсядайки в хотел Фаворит ще останеме спокойни и доволни!Уви селяндурщината се е настанила трайно във въпросния хотел.Какво беше учудването ни когато нощният администратор мазно, невзрачно и нагло момиченце(на литературен български)заяви че наши бизнес партниори нямат право да се качат до наетия от нас апартамент!След като беше умело прикривано в рамките на час както собственика така и управитела на хотела, бяхме изнудени да платиме още 55 лв за да може да довършиме оставащата ни работа по проект.Въобще не се учудихме като разбрахме,че въпросното хотелче е построено от лице което дълги години е тровило с фалшиф алкохол граждани и туристи на Бургас.Не се учудвайте,че тази форма на рекетиране е новият начин старите престъпници да станат достолепни бизнесмени.

masajis2012.03.25 01:17
отговор
obiwanknobi (3)
отседнал Юли 2006 за 1-3 дни млада двойка
2008.04.26
16:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пропъдена от супер арогантната управителка на хотел Аква (резервирах при нея на едни цени, потвърди ми и цялата сума и когато се обадих след месец да плащам - ами вдигнахме цените! На въпроса ми къде го има това и възмущението ми ми се отвърна s нещо от сорта "като не ви изнася, прав ви път" и то не много деликатно... без думи!)намерих случайно този хотел, който беше построен същата година, даже градината му не беше още завършена. Резервирах там 7 двойни стаи за две нощувки. Цената беше 25лв. на легло, супер изгодно ми се стори, а условията бяха чудесни. Имат паркинг, външен басейн, ресторант. Стаите са обзаведени много стилно, в пастелни цветове, теракота, бежово, кафяво, много приятно. Тераси с хубав изглед, климатици, работещи Персоналът беше доста учтив. Закуската прилична. Всичко ми се стори изпипано. И интернет страницата им даже За почивка не мога да си го представя много добре, защото е в близост до главна пътна артерия, но пък пътят към Сарафово, Поморие, Ахелой, Слънчев бряг минава оттам, хотелът се намира почти на изхода на Бургас. По-подходящ е сякаш за бизнес пътувания. Но тихи места така или иначе в Бургас почти не останаха, така че, ако нещо не се е променило в хотела, си заслужава напълно добрата оценка.


Други хотели в БургасЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share