вила Кати **, Балчик

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Балчик
Добрич    0.9 км
Двореца и ботаническата градина - Балчик
Добрич    1.7 км
Плажове в близост
Балчик - централен плаж
Балчик    0.8 км
Албена
Кранево    8.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Turistka 1
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.08.18
13:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилата е наистина много чиста и има разкошна градина. Неприятната част е, че се намира точно под автогарата в ромската махала. Въпреки че, самата вила е с висока ограда и обособена от улицата, през прозорците се чува само ромска/турска реч и вечерта миришеше на запален контейнер. Колите се спират на автогарата и се слиза по стълбички до вилата.

Mr. redowen posetitel2008.09.07 17:39
От 5 години ходя в тази вила. Обиколил съм половин свят и съм се нагледал на "ромски" махали и миризми на "контейнери". Относно изказването Ви за това, че има реч на турци, което е вярно, искам да кажа, че във Париж като има повече негри от колкото бели не е проблем за никой и предполагам разбирате, че намеквам, че сте се изказали расистки. Турците няма да ви набият нали?! Отностно ромите, те не са около къщата. В къщата има нещо като малка зоологическа градина. Има зайци, коте, куче и птици, които стоят в задния двор. На тези, които им пречи да се поинтересуват как да се стигне до гаража на къщата, мисля, че не е трудно 50 метра да се минат до автогарата. Всяка година има огромни подобрения и за тази цена е перфектно. Ако не ви харесва голямата къща и двора с животните за тази цена, дайте 150 евро за легло в Албена и се кефете на малката стая на хотела, където има един малък басейн. Като място за почивка е перфектно. Наистина ще продалжа да ходя там, защото е земният рай.
пътешественик2009.07.10 02:04
отговор

Други хотели в БалчикЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share