Двореца и ботаническата градина - Балчик

 увеличи карта

Хотели в близост

къща за гости Наташа **
Балчик    1 км
самостоятелни стаи Криси **
Балчик    1.2 км
апарт хотел Марина Сити ***
Балчик    1.2 км
къща Брезите **
Балчик    1.2 км
семеен хотел Сребърна перла **
Балчик    1.2 км
2009.09.09
02:51

НА 07.09 2009 Г. РЕШИХМЕ ДА ПОСЕТИМ БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА НО КАКВО БЕШЕ ОГРОМНОТО НИ РАЗОЧАРОВАНИЕ КОГАТО ПОРТИЕРКАТА ИЛИ КАКТО ТАМ СЕ ЯВЯВА ЖЕНАТА ДО БАРИЕРАТА НИ КАЗА ЧЕ ЦЕНАТА Е 10 лв. НА ЧОВЕК.,А НА ТАБЕЛКАТА ДО НЕЯ КАТО НА ТАБЕЛКА ОТ ОБМЕННО БЮРО ПИШЕШЕ С ГОЛ. БУКВИ ДВА ЛЕВА А ПОД ТЯХ СЪС СИТНИ БУКВИЧКИ ПИШЕШЕ ЗА ДЕЦА..НЕ ПОВЯРВАХМЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ИМА ОБЩЕСТВЕННО МЯСТО КОЕТО ДА Е ТОЛКОВА СКЪПО.ТА НАЛИ НЯМА ДА СПИМ ВЪРХУ ЦВЕТЯТА ИЛИ ДА ПРАВИМ НЕЩО ДРУГО ОСВЕН ДА ГИ РАЗГЛЕДАМЕ.АКО БЯХМЕ СЪС ДЕЦАТА СИ КОЛКО ТРЯБВАШЕ ДА ДАДЕМ...ТОЗИ КОИТО Е ПОСТАВИЛ ТАЗИ ЦЕНА МОЛЯ ДА СЕ ЗАМИСЛИ РЕАЛНА ЛИ Е ТЯ ЗА В БЕДНА БЪЛГАРИЯ .ПРЕД НАС СЕ ИЗСИПАХА ДВА АВТОБУСА СЪС ЧУЖДЕНЦИ НА ТЯХ КОЛКО ЛИ ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ....КЪДЕ ЛИ ОТИВАТ ТОЛКОВА ГОЛЕМИ СУМИ .ИМАХЕ ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ ДА Я РАЗГЛЕДАМЕ,НО УВИ.МНОГО ОТ ДАЛЕЧ СМЕ ОТ СТ.ЗАГОРА НО НАДАЛИ ЩЕ ДОИДЕМ ПАК ДО ТУК.ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ДА ПРЕДУПРЕЖДАВАМ МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ ДА ТРЪГВАТ КЪМ БАЛЧИК СЪС ПОВЕЧКО ПАРИ

Fil19562011.03.31 19:21
Не мога да разбера какво делят държава и университет. Всичко това е на БЪЛГАРИЯ! Защо трябва да ми вземат пари за всяка една институция по отделно, какви са тези решения, кой го е разрешил това. Ами внимавайте да не се намеси и румънската държава, че да плащаме още малко отгоре. Срамувам се от това, което е определено като вход за Ботаническата градина.
2009.06.14
21:46

Днес семейството ни изкара един незабравим ден в ботаническата градина и Двореца.Въпреки високата цена на билета, ние бяхме очаровани от прелестта на това райско кътче.Померисахме аромата на магнолията,дегостирахме вина,докоснахме се до живота на една кралица,което беше много вълнуващо за цялото ни семейство.
Идете и вижте тази прелест с очите си и не жалете пари-струва си.Пък ако е възможно,нека наистина намалят билата ,за да може повече хора да видят това очарование!!!!!!!!!!!

2009.05.31
19:09

Не мога да разбера как е възможно цената да е 10лв?! Едно нормално семейство трябва да прежали 40лв, за да види градината!!! Толкова много хора се връщаха от входа когато чуха цената... ако беше 5-6 лв билета посетителите щяха да са в пъти повече и пак щяха да си реализират този обем от приходи... Просто в тази страна нищо не е направено за гражданите й!!!

2009.04.13
08:26

Градината ми хареса.организацията за събирането на парите не беше на ниво.на две места си плащахме билета 5лв. за градината и 5лв за двореца.а паркинга е платен 1.50лв на час.,но за затова пак имаш 10% отстъпка в заведение 'таралежа'.

2008.07.14
12:48

Това,което видях отвън ме впечатли много, но миналата година - 2007, входът за 1 човек беше 10лв. Ние бяхме четирима и не можахме да прежалим 40лв, много е.
Намалете цените и ще имате посетители! Това не е само мое мнение!
Иначе е страхотно!Bookmark and Share