хотел Славова Крепост, Мелник

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Кордопулова къща - Мелник
Благоевград    0.5 км
Мелнишки пирамиди
Благоевград    0.6 км
Роженски манастир - Мелник
Благоевград    2.9 км
Сандански – минерални извори, спа комплекси, извор...
Благоевград    10.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
entusiast (1)
отседнал Април 2018 за 1-3 дни семейно
2018.04.10
06:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Негативна оценка. Добра локация, учтив обслужващ персонал.
До тук с хубавите впечатления.
Бяхме настанени в така наречен ВИП апартамент, разтегателния диван за четвъртия човек беше с изскочила дъска по средата, невъзможно да се спи. Рекламираха джакузи, не че сме на СПА дестинация, но реално ваната беше без запушалка, неизползваема. Във ваучерите ни беше включена винена презентация, такава ни бе отказана, с обяснението, да се обърнем към фирмата продавач на ваучерите и че те не са разбрали?!?
Тъжна картинка, така бизнес не се прави.

vlukova (1)
отседнал Септември 2017 за 1-3 дни с приятели
2017.09.04
05:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме за един уикенд с компания приятели в хотел"Славова крепост" в Мелник. Случайно избрахме този хотел и останахме невероятно очаровани от:много добра локация, любезно и мило отношение от страна на персонала в лицето на мениджъра г-н Благоев и г-жа Донка Григорова. От г-жа Донка Григорова получихме страхотна презентация, с включена дегустация на вината от собствената им изба и много интересна информация и фактология за Мелник и региона.Много чист хотел и вкусна храна.Сърдечни благодарности! Желаем много здраве и успехи! Очаквайте ни пак.

ivo_ri (6)
отседнал Ноември 2012 за 1-3 дни млада двойка
2013.11.29
20:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Аз и приятелката ми имахме честта да посетим хотела за 3 нощувки: 20-23.11.2012 - с изключително изгодна оферта от сайт за колективно пазаруване, от която не ми стана ясно дали хората имат някаква печалба от нас. 1-вата вечер имаше още едно семейство, след това останахме сами в хотела. Хората бяха изключително гостоприемни, учтиви, приветливи. Собственичката готвеше първата вечеря - не е имало забавяне, по-голямо от необходимото за приготвянето на храната - все пак не бе полуфабрикат в микровълнова. Храната бе много вкусна, такава бе и след завръщането на готвача, а като количество не може и да става дума да е била оскъдна - не съм слаб и обичам да си похапвам. В хотела бе чисто, уютно, без климатик (разбира се - това не е 5-звезден хотел на брега на морето), но с локално парно + отопление на ток (при нужда). Обърнато ни бе изключително внимание - дали защото бяхме единствените в хотела, или заради приятелското отношение на собствениците - ние се почуствахме като ВИП гости на Славова Крепост. Да не обяснявам надълго и нашироко за дегустацията на различни видове вина, разходката в избите, съчетано с обяснения и пояснения на детайли от производствения процес и съхранение на продукцията.
В недалчено бъдеще плануваме отново да посетим този живописен край на родината, като естествено мястото за отдих би бил същия хотел. Оставаме учудени и озадачени от написаното в други коментари на хора посетили го след нас - написани неща, които не се вписват в това, което лично сме видели. Вярно е, че винаги ще има и доволни и недоволни, но като капризни хора можем искрено да заявим, че останахме доволни от престоя си в хотел Славова Крепост.

thefacebg (0)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни млада двойка
2013.09.03
12:25
коментар
tweety (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни сам турист
2013.08.18
13:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволна от обслужването в този хотел ....на ниско ниво ,не компетенти , местиха ни стаите два пъти одихме настанихме се ,излязахме на разходка и те ни бяха пренесли багажа в друга стая .....ужас. Не го препоръчвам не ходете там ,храната също е лоша една мекица пържена в олио от трети ден на един мъж не би стигнала тази закуска. Има много по хубави хотели там търсете друго... персонала е от неграмотни и некопетентни служители.

thefacebg2013.09.03 10:37
отговор
sv_90 (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.07.31
23:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моля, всички разумни хора да не посещават този помярник в който обслужването е под всякаква критика. А именно: собственика е готвач, сервитьорка, камериерка, хигиенистка и снабдител. И ще се аргументирам: пътуваме 300км до там като си мислим, че ще отседнем на хубаво място и ще релаксираме. Да ама не! Такааааа: резервираме 2 стаи и всичко е наред, сядаме в ресторанта, пак всичко е наред, поръчваме си и пак всичко е наред. Да ама не! Времето от първата поръчка е около час, но на масата няма нищо, освен бутилка ракия, безалкохолни и чаши. За същата бутилка искам да ви кажа, че и тя беше много измъчена: поръчваме кайсиева след малко сервитьорката идва и казва, че има най-много 200 гр. кайсиева, питаме каква има, оказва се бургаска мускатова, добре става. Идва камериерката и носи отворена бутилка с извинението, че снощи са отсипали 100 гр., преживяваме го и я взимаме. Същевременно идва хигиенистката и ни осведомява, че разполагат с 1 стая, преживяваме и това, и същевременно очакваме да ни донесат млечните салати, овчарските салати и маслини с лук, да ама не! А времето вече е около час и 30 мин. Виждаме след малко как снабдителя идва с найлонова торба и носи продукти. И пак си чакаме. Според мен тези неща се приготвят най-много за 10 мин., да не говорим за топлите предястия и други неща които им отнеха около 3 часа, а на всичкото отгоре бяхме 1 единствена маса, а на сервитьорката не и видяхме очите около 40 мин. Пепелниците преливаха по масата, а за поръчка или лед и дума да не става. Искам да уточня, че всички споменати длъжности се изпълняват от 1 човек, който всъщност е дезориентиран, но и да не е няма как. Заповядайте и да ви е сладко!!!Няма как да да оценка ! Просто доведете скала минус много.

theface85 (1)
отседнал Януари 2013 за 1-3 дни сам турист
2013.03.05
20:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Извиняваме се на всички наши клиенти , които са останали разочаровани от престоя си в Хотел "Славова Крепост" преди декември месец 2012 . Сега нещата са коренно променени , персоналът , качеството на услугите и ваучерите , които се продават в моента 100 % отговарят на истината. Надяваме се от сега нататък да Ви изпращаме с усмивка на уста и топлота в сърцата и да се виждаме все по често. Благодарим и за негативните кометари , защото те за нас са стимул да се надграждаме и да бъдем по - добри за Вас. Поздрави от екипът на Хотел "Славова Крепост" град Мелник ))

soleil (1)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни млада двойка
2013.03.04
20:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте, аз и мъжът ми бяхме преди Нова Година за един уикенд в Славова крепост и останахме доволни. Персоналът беше много любезен. Показаха ни избата и пихме по чаша ароматно домашно вино. Храната също беше много добре приготвена. Стаята беше чиста и уютна. Хубавото също е, че имат подземен паркинг- нещо срещащо се доста рядко. Забелязах, че полагащите се закуска, обяд, вечеря са доста оскъдни и се налагаше да поръчваме допълнително, но цените са съвсем наред и не беше голям проблем.Единствено, че трябваше страшно дълго да чакаме, за да приготвят храната. Въпреки това с удоволствие бихме се върнали отново в хотела и в града в топлите месеци, сигурно е приказно красиво. За Мелник- много ни хареса, останахме впечатлени от чистата природа по пътеките на хълмовете. Препоръчвам на всеки да се разходи там до малкия параклис. Уникална гледка. Ако не се качиш до там, все едно не си видял Мелник!

theface852013.03.05 20:43
Благодарим Ви за обективната оценка , количеството, качеството и времето за поднасянето на вечерята и закуската са коренно променени , според изискванията на нашите клиенти. Още веднъш Ви благодарим и ще се радваме да се видим отново. Поздрави екипът на Хотел "Славова Крепост".
rivasound (1)
отседнал Октомври 2012 за 1-3 дни възрастна двойка
2012.10.23
16:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През октомври закупих ваучер за двама в х-л Славова крепост в Мелник, който включваше 2 нощувки, две закуски, две вечери и дегустация на вино от избите на хотела.
Градчето е много живописно, с изключителни природни и исторически забележителности,но много неподдържано...
1. Стаята в която бяхме настанени беше на тавана и нормален човек с височина над 160 см трябваше да лази за да стигне до леглото си.
2. Климати нямаше, под леглата които трябваше сами да подредим не беше чистено отдавна, в "гардероба" нямаше закачалки и пр.
3. - Първата вечеря - сач и нищо друго.
- Втората вечеря - свинско със зеле и нищо друго.
- Първа закуска - палачинка с кафе 100гр.
- Втора закуска - баница /нелоша/ - 100 гр + кафе.
4. Дегустация на вино не ни беше предложена. Разбира се ние дегустирахме мелнишко вино но по 12 лв/л.
Нямам нищо против собствениците, които може и да са симпатични хора, но намаленията които правят за да привличат клиенти са фиктивни и подвеждащи.

pepivitalis2012.11.20 18:42
отговор
ezilota (1)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.17
14:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме Мелник с група приятели през януари 2012 и отседнахме в хотел Славова Крепост.
За групата това беше коледен подарък закупен от интернет.
За съжаление останахме разочаровани още с пристигането.
Обявеното във ваучера не беше това, което трябваше да получим.
Служителка на хотела ни обяви - станала е грешка не ви ли казаха когато запазвахте нямате закуска от фирмата не са ни разбрали.
Не се работи така дори и да станала тази грешка можеше лично от хотела да ни предупредят когато уговаряхме датите за ползване на ваучерите.
Като цяло хотела е добър,има разбира се какво да се подобри да научат малко история когато водят хората в избата за дегустация.
Дано за следващите,които ще посетят хотела ползвайки тези ваучери да измислят малка компенсация има много варианти.
Лично ние, няма препоръчаме хотела и фирмата която продава ваучерите на други приятели.

vivaves (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.08
19:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моят съпруг реши да ме разнообрази за Велик Ден - 2011 ги ми предложи да се разходим до някое красиво място в България.Спряхме се на Мелник.От снимките в интернет ни впечатли хотел "Славова крепост".Тръгнахме. Пътуването до Мелник е приказно красиво ,особено като навлезем в подножието на Рила.Когато пристигнахе разбрахме,че не сме се излъгали.Младата жена на рецепцията ни посрещна любезно ,настани ни и ни покани на чаша вино от тяхната изба.Докато отпивахме от виното госпожата ни разказа за хотела и за избата.След като хапнахме и от специалитетите им , разбрахме ,че и добре готвят.После разгледахме Мелник и се запътихме към Роженския манастир.Роженския манастир заслужава да се види.Той е най-голямата обител в Пиринския край и един от няколкото средновековни манастира,които са добре запазени.А за вярващите ще е много силно преживяване да се докоснат до чудотворната икона на Света Богородица Застъпничка.Тази икона се пази в нарочен кивот в манастира "Св. Св. Козма и Дамян".
Върнахме се в хотела заредени от видяното.Починахме си и опитахме от специалитетите ,които бяха много вкусни и поднесени в стилна обстановка.Искаме да благодарим за хубавата почивка в Мелник и най-вече в уютния хотел "Славова крепост" с пожелание да са живи и здрави и все така професионално да си гледат работата.
Весела и Красимир Седларски.


elena ivanova (0)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.05.15
18:58
коментар
lyalia (1)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни семейно
2010.10.05
15:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Byahme tam minaliya weekend (nachaloto na oktomvri), imahme semeen praznik i byahme dosta hora. Hotela ni haresa mnogo na vsichki, obslujvaneto i personala sa starhotni, lyubezni i simpatichni. Edinstveniya nedostatuk e, che nikoi ot personala ne govori nikakuv chujd ezik, a i nie imahme i chuzjdenci sred nas. Inache vsichko e naistina na nivo i kakto tryabva. Ostanahme mnogo dovolni i go preporuchvame na vsichki!!!

maya_yankova2010.10.25 14:39
напълно подкрепям коментара...
Със семейството ми посетихме хотела този weekend и останахме очаровани от отношението на Надя и Ирина към нас. Посрещнаха ни с чаша вино в избата на хотела и много, много усмивки....разказаха ни за региона, за виното, за сортовете грозде....получихме много компетентни отговори на всички въпроси...а те не бяха малко.
Интериора на хотела е издържан и стилен, всеки детайл е изпипанп.
Горещо препоръчвам "Славова крепост" на тези,на които им предстои пътуване до Мелник.
vania_petkova (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.09.07
10:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
радвам се, че аз съм първата, която може да даде оценката си за този хотел. Бяхме там семейно около 6-ти септември. Личи си, че хотелът е съвсем нов и всичко е изпипано. Много ни хареса и го препоръчваме на всички.


Други хотели в МелникЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share