хотел Панчови **, Пазарджик

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Катедрална църква "Св. Богородица"
Пазарджик    1 км
пещера Снежанка
Пазарджик    21.7 км
крепост Червената църква
Пловдив    22.7 км
Перущица
Пловдив    23.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
GeorgiK (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни с група
2012.03.11
17:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте и от мен! Наскоро ми се наложи да пътувам по работа до Пазарджик и посетих това приятно хотелче, та реших да напиша някоя добра дума за него. Останах доста неприятно изненадан от коментарите, които прочетох. Те са меко казано преднамерени и честно казано според мен са плод на конкуренция, защото хората предлагат доста добри условия на минимална цена. Изобщо не знам какви са тези глупости за липсата на персонал, хората си ни посрещнаха доста възпитано, попитаха дали имаме някакви въпроси и ни обясниха всичко, което ни интересуваше.
Едно нещо ми направи изключително неприятно впечатление. Забелязах, че 2 от коментарите са написани на абсолютно еднакъв стил, че даже и името е едно и също, но в такъв свят живеем, хората са злобни и конкуренцията е нечестна.

N_Iliev (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни по бизнес
2011.11.17
11:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не зная защо редакторите на сайта са решили ,че коментара на
NNNki е предубеден ,но той е излючително точен а се потвръждава и от следващия коментар а и от мен.Явно някой е имал полза от скриването на информацията.

lazarina (1)
отседнал Ноември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.11.13
18:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първо имам една препоръка, обновете информацията в сайта, понеже има неточности, стаите в това подобие на хотел категорично не разполагат със самостоятелно санитарно помещение. Липсва какъвто и да е персонал, информацията която би следвало да получиш като клиент не се предоставя. Хигиената е под всякаква критика....тоалетните в най-затънтените автогари са в по-добро състояние и значително по-чисти. Надявам се сте получили представа за какво иде реч....Вие преценете дали си заслужава да хабите нерви в "приятен престой"

GeorgiK2012.03.11 17:13
За този коментар важи същото като за предишния, просто нелоялна конкуренция. Жалко е, че вие предоставяте тази възможност, без да сте проверили сами.
NNNki (0)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни по бизнес
2010.10.28
16:17
коментар

Други хотели в ПазарджикЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share