хотел Космос ***, Асеновград

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Асенова крепост
Пловдив    2.3 км
водопад Сливодолско падало, Бачково
Пловдив    6 км
Бачковски манастир
Пловдив    7.5 км
Античен театър - Пловдив
Пловдив    18.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
hakerbg2002 (0)
отседнал Ноември 2015 за 1-3 дни сам турист
2016.03.13
06:45
коментар
runaway86 (3)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни млада двойка
2013.01.07
13:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останах с много лоши впечатления за този хотел. Паркинг няма - учтиво те насочват да си намериш място по уличките около хотела. Също така цените в сайта им не отговарят на "реалните". Спалното бельо, кърпи и т.н. има само при поискване. В банята има мухъл, диванът е счупен, а в коридорите се носят миризмите от кухнята...В стаята е не повече от 18 градуса (навън е -5) и климатика марка Chigo!?!?!? не успява да стопли. Безкрайно сме разочаровани от хотела, единственото му хубаво е, че е на по-малко от 200м от централната улица.

kaval4e1980 (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни семейно
2011.05.20
10:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямам думи за това,което ми се случи в този хотел!!!!
Бяхме рещили със съпругата ми да си направим екскурзия за Великден като решихме да посетим Бачковския манастир,Кръстова гора и Асеновата крепост,като преспим в някой хотел в Асеновград.За наше най-голямо съжаление попаднахме първо на въпросният "хотел"(ако изобщо може да се нарече хотел!).Взехме си възможно най-скъпата стая в която имаше и джакузи като екстра.След обиколката на забележителностите се прибрахме изморени и решихме да си вземем душ,само че топла вода нямаше. Е питам се аз какъв хотел си ако дори топла вода не можеш да осигуриш на клиентите си.Обяснението на персонала беше че преди нас може би някой се е изкъпал в съседните стаи и затова е свършила топлата вода.Трябвало да изчакаме 40 мин докато се стоплила водата.Опитах се най-любезно да им обясня че искам да си приспаднат времето,в което сме стояли във хотелчето им(8 часа,от които стоя само багажа ни в стаята),а останалите пари да ни върнат.Е да ама в България пари така лесно не се връщат!!!Излезе един Бай Ганьо,който май го играеше управител и най-нагло почна да ни обяснява че пари ние няма да видим.И се почнаха едни скандали,чудоооо!Накрая си хванахме багажчето,пожелах им весели празници(беше точно в навечерието на Великден) и си хванах пътя към Бургас.Та съвета ми е ДАЛЕЧЕ ОТ ТОЗИ ДОЛНОПРОБЕН ХОТЕЛ!!!

Галина Николова
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2010.01.29
13:57
коментар

Други хотели в АсеновградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share