семеен хотел Еверест ***, Асеновград

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
водопад Сливодолско падало, Бачково
Пловдив    7.8 км
Асенова крепост
Пловдив    8 км
Бачковски манастир
Пловдив    8.9 км
Античен театър - Пловдив
Пловдив    27.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Iliana (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.04.06
12:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако искате да ви посрещнат така, все едно се прибирате у дома; ако искате да забравите всичките си грижи и да се повеселите на воля; ако искате да си припомните невероятно вкусната и в днешно време почти недостижима кухня от вашето детство, в която няма блудкави полуфабрикати, а всичко е съвършено истинско, това е вашето място!!! Единственото нещо, което ми отказаха, беше на тръгване да ми опаковат готвача за вкъщи... казаха, че им трябва-

Знам, че звучи като реклама, но всъщност съм съвсем непредубедена. Това е всеобщото мнение на цялата компания, с която бях там.

Посрещнаха ни с широка усмивка, никой не се нацупи, че сме само за една вечер, с готовност ни упътиха кои и къде са забележителностите на местността. Какво да ви кажа още... Досега не ми се беше случвало да се чувствам толкова добре на непознато място. Дори и само да минавате наблизо, просто се отбийте в ресторанта на х-л Еверест! Гарантирам ви, че няма да съжалявате!

Приятно забавление!

Нетка Шопова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.09.03
14:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много добър. Посещаваме го за трети път и съм сигурна ,че пак ще го посетя защото уютът и удобството което предлагат е на ниво и те кара да се отпуснеш и да отпочинеш от напрегнатото ежедневие.Кухнята на ресторанта е богата и прекрасна.Просто трябва да го посетите, за да се обедите.


Други хотели в АсеновградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share