семеен хотел Тони ***, Несебър

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    0.2 км
На море в Несебър
Бургас    1.7 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    2.2 км
плажна ивица Равда
Равда    4.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
svetlana_kurteva (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.07.21
18:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посоченото в обявата е ужасно преувеличено. Стаята няма нищо общо с показаното на снимките. Мебелите са стари. Банята е миниатюрна, няма 1 кв.м., без фаянс и мирише на мухъл. Няма топла вода, няма интернет. Кабелната телевизия не работи. Гледката не е към морето, а към прозорците на съседните къщи. За хотел 3* и 50 лв. нощувка е абсолютно неприемливо да се предлагат такива условия.

petyach (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.08.20
18:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Обещаното по телефона не отговаряше на действителните условия - стаята не беше с гледка към морето и не беше спалня. И двете вечери се наложи да се къпем със студена вода, тъй като по обяснението на управителя "при тези стаи е един бойлер и тя свършва" - неприемливо за 3* хотел с такива цени на нощувките. Ползването на пералня за две изпирания ни струваше 20 лв.! Когато при напускането на стаята исках да говоря с отново с управителя, той деликатно се скри. Накратко-единствената им цел да измъкнат колкото може повече пари от гостите

Bady2012.06.20 09:20
Благодаря Ники и Мими! Изкарах страхотна почивка при вас! Нямам търпение да се видим отново през август! Целувки от нас!

Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share