хотел Мания ***, Калофер

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Калофер - родния град на Христо Ботев
Пловдив    0.3 км
Джендемски водопади
Пловдив    10.6 км
водопад Райското пръскало
Пловдив    10.9 км
Национален парк Централен Балкан
Пловдив    12.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kris-kris (1)
отседнал Юли 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.07.29
09:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Горещо препоръчвам ! Изключително чисто, помислено за детайлите и удобството! Близо до центъра, тихо и спокойно. Просто чудесно!

Zlatanov (1)
отседнал Януари 2015 за 1-3 дни семейно
2015.01.07
07:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 05.01.2015 бяхме в хотел Мания, и искаме да изкажем нашето възхищение от невероятното гостоприемство на стопаните,безупречната чистота,топлите и уютни стай и прекрасната битова механа която ти дава настроение и весело изкарване на вечерта.С благодарност - сем. Златанови.

enkidu (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.05.30
19:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Спряхме там на път за сватба в Старосел. Хотела е приятен, много чисто и спокойно е. Има дори WiFi. Човека, който ни посрещна и настани там беше изключително любезен. Това последното е най-рядко срещаното предимство в България. Като цяло мисля, че мястото е добро и предлагат добро обслужване.
Пъровначално бяхме запазили места в Бракаловата къща, но когато пристигнахме там и звъннахме на вратата излезе собственичката и нагло обясни, че всъщност пристигнала голяма група френски туристи и тя нямало как да ги върне, а ние след като бяхме пътували от 300км и въпреки, че имахме резервация мсец по-рано се оказахме на улицата. Пиша това, за да не се подлъжат и другу хора и да си провалят почивката заради тази алчна жена.


Други хотели в КалоферЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share