семеен хотел Коджаманова къща, с.Жеравна

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Жеравна - архитектурен резерват
Сливен    0 км
Природо-научен музей - Котел
Сливен    6.6 км
природен парк "Сините камъни"
Сливен    16.9 км
Сливенски минерални бани
Сливен    30.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
ilidima (1)
отседнал Април 2018 за 1-3 дни млада двойка
2018.04.21
10:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сърдита сервитьорка и сурови ребърца. По-добре не питайте какво представляват по-завъртяните неща от менюто, ще получите 2-минутно мълчание.
Enough said.

Ира Добрева
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.06.28
21:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя че ястията в механа Старча не отговарят на цената си. Не са идеално лоши но не са и дотам вкусни че да дадеш за един боб 2.50. Собственика не си дава много зор по отношение на обслужването и затова то не е на ниво. Но който иска нека пробва.

Галя Георгиева2009.11.09 10:26
Подкрепям горното мнение за механа "Старча".Бяхме с приятеля ми там тази събота и за съжаление имахме изключително неприятна случка.В началото много ни допадна вежливото обслужване и хубавата храна.До момента на идването на сметката.За сметка от 22 лева от 50 лева ни върнаха 8! Не сме от хората,които не оставят бакшиш,но 20 лева са много за което и да е заведение.Можехме да им дадем точно,ала искахме да им оставим до 30.Много,много съм разочарована.И от тази гледна точка не препоръчвам на никого да стъпва даже там!
galina16032013.10.14 12:41
Освен ястията в механата, че са прекалено скъпи и обслужването не е добро. За хотела пък да не говорим. Никакво покритие между цена и условия. Тъмно, мрачно в стаите, контактите не са в изправност или направо висят, телевизор с два-три канала. Банята е най-луксозното място от цялата стая, но затова пък е тясна, защото е преграден ъгъл в самата стая. Допълнителното легло е старо очукано разтегателно канапе, но за сметка на това е на цената на другите. Да не говорим, че просто спите на улицата - портата към двора отключена, входната врата на къщата отключена, стаите не се заключват отвътре, защото са само с едно резе. Стаята може да се заключи само отвън с катинар. Тотално разочарование и много похабени нерви.

Други хотели в с.ЖеравнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share