хотел Праймъри **, Приморско

Рейтинг:  3 star rating  2.9 / 5 (25 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.7 км
На море в Китен
Бургас    3.5 км
Плажове в близост
ММЦ Приморско
Приморско    1.7 км
Приморско - Северен плаж
Приморско    1.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
hmmmmm (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.08.12
17:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Интересно е как през годините ситуацията с този "хотел" остава непроменена...

Започвам с позитивните впечатления от престоя ни - базата се намира на наистина приятно и спокойно място, с хубава морска панорама и голям паркинг, но и сравнително близо до плажовете и центъра на Приморско. Стаите вероятно неотдавна са реновирани и са сравнително чисти, за да отседнеш за 2-3 дни там. Мисля, че всички помещения са с тераси. Служителката, посрещаща гостите в Ресторанта бе отзивчива и усмихната, достатъчно, че да предразположи комфортния ти престой по време на вечеря.

Следват критиките... Поставих под съмнение въпроса дали да бъдем техни гости още когато в комуникацията ни по и-мейл ме накараха да им пратя номер на лична карта и ЕГН ?! Естествено, това е не само ненужно, но и напълно незаконно, понеже това не са основни реквизити за една резервация. В крайна сметка успяхме да резервираме стая при тях за следващия ден и без да се налага злоупотреба с личните ни данни. Пристигайки на място администраторката отказа да ни настани, докато не отидем до центъра на града да разпечатаме потвърждението си, защото по нейните думи тя не получавала информация от колегите си за постъпващите резервации, и не знаела в коя стая кои гости да очаква. Молбите ни да принтираме при тях резервацията и да си платим за услугата ни не бяха приети. След нелепа разправия, най-сетне успяхме да се настаним. Пак повтарям, бяхме заставени да принтираме не ваучер, който има разменна стойност, а резервация, която по наше мнение е по-скоро информативен документ за нас.

Дамата от Рецепция вероятно се нуждае от почивка, защото комуникацията с нея бе повече от невъзможна. Помоли ни след като се настаним да се върнем при нея, за да попълним някакви документи, до края на вечерта два пъти се връщахме и тя го отлагаше за по-късно. На следващата сутрин, отивайки за трети път при нея, тя ни попита дали вече не сме ги оформили с колежката й, а ние друг служител на Рецепция освен нея не видяхме до края на престоя си... Мислеше си, че трябва да попълним адресни карти, а това вече го бяхме направили предния ден. Предположихме,че става въпрос за електронни карти за хранене, които другите гости имаха и най-сетне тя се сети, че ставало въпрос за тях. Попълнихме приемо-предавателен протокол за получаването им, в който тя старателно след няколко неуспешни опита опита успя да впише часовете за хранене, и който тя изготви в 1 екземпляр и остави за себе си, което абсолютно обезсмисли включването на информация, полезна за туристите, в него...

Най-сериозният проблем за нас бе липсата на телевизор в стаята. За 3 дни 10 пъти молихме да ни донесат и всеки път получавахме отговор, че е записано и до няколко часа ще го получим. Няма смисъл да отбелязвам, че той така и не дойде. Освобождавайки стаята и оставяйки ключа за нея на Рецепция, попаднахме на друга служителка (вероятно дори управителката на комплекса), на която споменахме за това недоразумение и тя ни попита защо не сме й казали на нея? Трудно щяхме да го направим, защото тогава я виждахме за пръв път, а и колежката й няколко пъти по време на престоя ни отваря тефтера си да проверява дали е отбелязала за нашата молба...

Храната - почти трагедия. Сутрин се сервира подобие на кафе в стъклени кани, подобие на мляко (прозрачна бяла течност), необелен шпек салам, някакъв странен делкатес, който не разбрахме дали е масло или кашкавал... На обяд и вечеря има сравнително препокриване на менюто - явно се готви за двете хранения успоредно. Храненията са по 45 минути, съдовете почти постоянно са празни и от блок масата може да си сложиш не повече от 2 вида храна. Само зеленчуците и плодовете, които се сервират, са в сравнително приемливо качество.

Цената - в сайт за колективно пазаруване бе обявено, че редовната цена за стая с пълен пансион е 140 лв., на място се оказа, че по най-високите възможни цени Рецепция е 100 лв., съответно предполагам, че е опит за спекулация от тяхна страна, който цели да подведе туристите, за отстъпката, която получават при настаняване при тях. Ние нощувахме на 70 и няколко с курортната такса, за която продължават да не издават платежен документ, което и според мен е повече от незаконно.

В Ресторанта е невъзможно по време на храненията да се закупят напитки, още по-любопитното е, че не е позволено да се купят и да се внесат от бара към комплекса.

В общи линии в този обект има известен смисъл да платиш нощувка, стига да си сигурен, че всички обещани уреди в стаята ти са си на мястото, но е напълно неоправдано да включваш и изхранване, за което може да платиш далеч по-малко в някои заведения в Приморско, където качеството е в пъти по-добро.

tomid (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.15
17:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В общи линии, всеки има право на мнение.
Вероятно на господина/госпожата са му съдрали кожата през посредника и естествено очакванията са му били по-високи.
За нас истината е, че в почивната база има всички удобства за една нормална цена. Ние бяхме на цена от около 32 лв. на ден за нощувка, закуска, обяд и вечеря. Туристически данък не са ни искалил. Вероятно е бил включен в цената. Явно при директни резервации това е така.
За храната, хората са прави, няма угодия. Един харесва едно, друг друго, но в крайна сметка заведения много. Като не ти харесва на двойно и тройно по-висока цена можеш да се храниш където искаш и каквото искаш. За нас беше добре, но пък и ние харесваме повече готвени ястия.
Прочетох в кометара и за двора. Истината е че няма друго такова място с толкова много простор около хотела. Ако господина си мисли че около, според мен 3 декара двор лесно се подържа, просто е сгрешил. Въпреки това аз мисля че беше идиален. Стари алеи но подържани, спортна площадка с настилка и мрежи, панорамна тераса и т.н.
За миризмата от скара не коментирам, защото бяхме от другата страна, но пък за шума от децата и дискотеката в барчето е прав. Но за това бяхме предупредени, а ихората се съобразяваха 23.30 най късно 24 ч. спираха музиката.
Вероятно има и по добри места за настаняване, но на друга цена.
Според мен в крайна сметка, проблема е в посредниците. Свалят звезди от небето за да си вземат комисионните и допълнителните печалби върху цената.

pnedelchev2011.09.16 08:30
Моите уважения за Вашия коментар.

Но ще уточня 2 неща. Да, използвахме услугите на друга туроператорска фирма. Но цената, която платихме за нощувката не беше оскъпена с нито една стотинка спрямо офертата от сайта на "Еврогрейд". Хората от тази агенция не са ни обещавали нищо. Просто не попаднах на сайта на Еврогрейд, търсейки кой стопанисва станцията и да резервирам почивката пряко през него. На място разбрах кой стопанисва станцията. Това беше причината да използвам друга туроператорска фирма.
Просто платихме и ни издадоха ваучерите. Решението за почивка точно в тази станция беше предварително взето.

По отношение на моя коментар за градината. Преди се стопанисваше от Министерския съвет. Вероятно не сте имали възможността да видите какво представляваше градината тогава, но аз имам и снимки. Сравнението с това ,което беше градината и това, което е сега, ме накара да напиша коментара си за нея. Да, площта е голяма и може би точно затова само се коси тревата.

За храната - написал съм какво предлагат. А всеки може да реши за себе си дали го удовлетворява или не.

Радвам се, че са започнали да се съобразяват с гостите си и намаляват музиката след 23:30. Когато аз бях там това продължаваше до малките часове.

Приятен ден
eurograde (6)
отседнал Август 2011 за > 4 седмици сам турист
2011.09.14
20:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уважаеми собственици на този сайт,
Вероятно политиката на предимно отрицателни мнения, прави сайта ви по посещаем, от там и продажбата на реклами по доходна.
Препоръчвам ви да изтривате и очевидно негативните, предубедени и анонимни коментари или ако не, моля публикувайте адрес и телефон за контакти с вас, задължение което между впрочем е по закон.

С уважение,
Татяна Тодорова

hristo2011.09.14 20:47
Напълно подкрепям Вашето мнение!!!! Ние като собственици не можем да защитим нашия бизнес. По закон този сайт трябва да публикува адрес и телефони за връзка.
bydik2013.04.07 16:31
Г-н Христо, вие нали имате право "по закон" да рекламирате някакъв продукт. А нали не смятате, че клиентите ви нямат право да се оплачат , когато има за какво?!? Или може би трябва да си мълчим и да търпим,,,, и така всяко лято. Щото така сте се научили по бг-черноморието. Дерете кожите на хората и дори от въздуха бихте взимали пари ама няма как! И между другото не си мислете, че някой плюе целенасочено по някой обект. Просто няма хора с толкова свободно време, а и когато си разочарован от едно или друго място гледаш да не си спомняш много, много за него и пишеш само в краен случай ако е било непоносимо. Хайде със здраве и вместо да се оплаквате , вземете и подобрете услугите си за да няма такива коментари. Успешен сезон!
eurograde (6)
отседнал Юли 2011 за > 4 седмици с приятели
2011.09.14
20:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това са част от изтритите коментари. Вярно написани от клиенти по наше желание.
Причината е че доволни клиенти не пишат във форумите.

Здравейте, искам да изкажа впечатленията си за хотела в който случайно попаднахме преди 2 седмици. Още на влизане ни посрещнаха 2 момичета на рецепция- бяха много любезни, за 5 мин. ни намериха стая, настаниха ни(за което им бяхме много благодарни тъй като бяхме доста изморени), апартаментите бяха доста хубави(като се има предвид, че цените са доста ниски спрямо другаде, пък и хотела беше 2* доколкото се сещам). Хотела е на добро място(близо до плажа), поради тази причина имахме невероятната гледка от балкона си. Храната беше хубава, персонала -усмихнат и усложлив, тихо и приятно място за почивка. Даже ходихме на фестивал, организиран от самите собственици( отидете и вие,ако ви се отдаде възможност), на който лично бяхме поканени. Бяхме приятно изненадани и останахме още седмица. Другата година сме отново там!

eurograde (6)
отседнал Август 2011 за > 4 седмици с група
2011.09.14
20:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това са част от изтритите коментари

Гостилница понравиласъ. находится прямо над морям, отсюда откривается красивй вид. Для тех номеров, которие расположени на верхних етажах. На море идти 10 – 15 мин.Питание домашнее, очены вкусное. Номера убирается хорошо. Очень хорошоя територи, есть вечерняя программа для организованих групп.
Возле гостилница много недорогих кофе и търговие лавочки.


АЛЕКСАНДРА SAKHA/YAKUTIA

eurograde (6)
отседнал Юли 2011 за > 4 седмици семейно
2011.09.14
20:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това са част от изтритите коментари


Изненадата от тазгодишните положителни коментари е огромна.Дали е в резултат от отрицателните миналогодишни, което е добре, или доволните не са от гостите, което не е добре? А може би добрите сезони са през година - през 2009 г. бяхме доволни, през 2010 г. -не, а през 2011 г. - пак са доволни. Но присъствието на Еврогрейд в Приморско с развлекателните програми, е прекрасно. От 18.08.2011 г. сме там, но в базата на НЕК и се надяваме пак да има фестивал.

eurograde (6)
отседнал Август 2011 за > 4 седмици по бизнес
2011.09.14
19:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уважаеми господине/госпожо,
За съжеление в този форум пишат само недоволни клиенти, без да коментирам причините за това. Срещу вашето мнение има 1000 други, част от които администратора на този сайт е решил, че са предубедени. В същност аз също смятам, че вашия коментар е предубеден и не отговаря на истината. За съжеление собствениците на сайта, както и вие сте останали анонимни, като естествено с това сте се предпазили от наказателна отговорност.
По правило на анонимни коментари, не се дължи обяснение, но в крайна сметка са написани много не истини, които явно целят икономически облаги и не могат да бъдат пренебрегнати.
В коментара си пишете, че ви е издаден финансов бон, заедно с квитанция от приходен касов ордер. За ваше сведение финансовия бон се издава от електронно устройство, касов апарат и по българското законодателство е официален счетоводен документ. Приходния ордер е вътрешно счетоводен документ с който администраторите се отчитат пред управителя. На касовия бон е записано хотелски услуги, защото паркинга е част от такава, заедно с настаняване, хранене и др . свързани с обекта.
Цената от един лев на ден е без коментар, в предвид на факта че за подобен род услуга в 90 % от местата за настаняване, тя се плаща за час. Целта на собствениците за тази символична такса е да се осъществи контрол на достъпа до почивната база, с което се гарантира сигурноста на клиентите.
По отношение на храненето руснаците имат една поговорка „На вкус и цвят, приятели няма”. Със сигурност и вие в къщи не харесвате всички манджи на вашата съпруга, но за това във форумите не пишете. В интерес на истината, в ресторанта се готви българска националтна кухня. Съобразявайки се и с факта, че много от чужденците не приемат нашите подправки, като например копър и за това готвачите избягват да ги ползват. Храненето е на блок маса и всеки има право да си сложи ако иска и 20 пъти. Но не и един път за двадесет пъти. Защото голяма част от храната ще трябва да се изхвърли, ако не се изяде.
Коментарите по отношение на цента на рецепция, която Вие със сигурност не сте платили е въпрос на политика на фирмата и в повечето случаи няма нищо общо с вида, качеството, количеството или нещо друго на предоставяните услуги. Вероятно вашата цена е била около 30 лева и то за пълен пансион, закуска обяд и вечеря. Вярвам, че за тази цена не сте очаквали в двузвезден хотел от пиле мляко, рум сървиз, джакузи в стаите и пиколо до етажа. Предполагам, че сте се заблудили относно категорията на предоставяните услуги.
Не мога да се въздържа и да не ви благодаря относно позитивното мнение относно чистота, оборудването на стаите и тяхното зареждане, въпреки че в началото не сте имали телевизор. Но в крайна сметка персонала е бил достатъчно отзивчив и ви е осигурил такъв, макар и на втория ден. По отношение на броя програми те наистина са само двадесет, за толкова сме платили авторски права. Вие сте хващали само 6 защото вие или някой друг се е опитвал да го „настройва” за повече.
И на края по отношение на туристическия данък, сме имали само един проблем с неправилно начислен такъв, но надвнесената сума беше върната с разходен ордер. Предполагам, че е бил вашия, но ако си публикувате името ще ви предоставя копие от него с вашия подпис.
Що се отнася до измислените фестивали, фирма „Еврогрейд” ООД има множество благодарствени грамоти, писма и дипломи от различни обществени организации и държавни администрации от различни страни, включително и от България. В община Приморско фирмата е номинирана три пъти „За фестивален туризъм”, включително и през 2011 г. В провежданите от нас фестивали са участвали над 400 колектива от поне 36 държави.
Цитирания от вас колектив от гр. Орел, беше колектив спасен от нашата фирма. Същия беше изпратен от Руски туроператор без резервация на фестивал. Благодарение на дългогодишния ни опит и професионализъм успяхме да ги настаним, без да имаме такова задължение и в крайна сметка да им организираме фестивал, който между впрочем през 2012 г. ще се проведе отново благодарение на перфектната организация от наша страна.
В крайна сметка отговарям на този коментар, с болка и тъга как един човек може да съсипе труда на един колектив, една организация позната и известна в повече от 36 държави в света, обслужвайки някакви лични икономически или някакви други интереси, чисто по български „ Я не сакам я да съм добре, а Вуте да е зле”.
С уважение,
Татяна Тодорова
Управител на „ЕВРОГРЕЙД” ООД
PS
Шевчето се оказа шевка, факт който няма как да го пропуснеш ако си бил там и ако е истина написаното в коментара.


pnedelchev2011.09.15 11:57
Уважаема г-жо Тодорова,

Разбирам, че сте управител и съсобственик на "Еврогрейд"ООД. Но на данните на рецепцията беше посочен Димитър Тодоров, който се и разхождаше наоколко. Така че, съвсем правилно се обръщам с "шефчето" в изложението. С Вас не съм имал удоволстието нито да разговарям, нито да Ви познавам. Не е хубаво да се опитвате да изкривявате информацията според както Ви отърва. Но благодаря за забележката, защото направената справка в търговския регистър показа, че сте съсобственик.

Факт е, че за платената "курортна такса" на рецепция НЕ ИЗДАВАТЕ ФИНАНСОВ БОН, което е данъчно престъпление! Факт е, че сумата, която начислявате е за ден, а не за нощувка! При това сумата няма нищо общо с определената в Наредбата на община Приморско. Оборете ме. Публикувайте въпросната наредба, заверена от главната данъчна инспекторка на община Приморско.

По отношение на паркинга и цената от 1лв. на ден - ами смешно е да се плаща на място. Тази изкл. "голяма" сума можехте да я "скриете" в цената на нощувката. По този начин нямаше да прави неприятно впечатление.

По отношение на телевизора - за разлика от Вас се занимаваш с прекалено много техника и настройката на един телевизор не представлява проблем. Проблемът е самият телевизор, който просто не можеше да хване всички програми от пакета. Казано просто - хващаше само 6 или 7 програми. БНТ1 например не беше измежду тези програми. Така беше донесен в стаята. Опитах се да намеря и останалите програми - уви, неуспешно. Просто този телевизор нямаше техническата обезпеченост (най-вероятно няма хипербанд тунер). Така че не ми прехвърляйте вина за нещо, което си е изцяло във Вашата градинка.

По отношение за заяждането за цената - ако плащаш на място цената на пълния пансион при Вас е 44лв?! (28лв за нощувка със закуска и 16 лв доплащане за пансиона). С промоцията Ви излиза с около 10лв по-евтино. За справка - х-л Бисер в ММЦ предлага all inclusive за 50лв на ден, който включва закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря на блока маса с включени безалкохолни и БГ алкохол /това го разбрах от приятели, които почиваха там/. Още повече, че Вие не можете да покриете 1/10 от това, което предлага този пакет. Не случайно казах, че може да се намери по-евтино и по-добро, но културно го премълчах в първия пост, за да не правя реклама на друг! На фона на изложеното Вашата цена е солена за нивото и качеството на обслужване!

Останалото, което написах е просто онова, което видях и изпитах на гърба си като гост на Вашия хотел. Нито повече, нито по-малко. Само пропуснах да спомена, че димът от скарата на "бирарията" пред барчето просто става неизбежен съквартирант в стаята, благодарение на следобедния бриз от морето. Фактът, че не Ви харесва означава, че или не сте си на мястото като управител, или има какво да оправяте за следващия сезон!

По отношение на неправилно определената курортна такса - НЕ, НЕ СТЕ ВЪРНАЛИ РАЗЛИКАТА. Написал съм го ясно в изложението! Излъгахте ме с 24,60лв /разликата от това, което реално се дължи и онова, което Вие начислихте, при това без официален документ/.

Всеки е свободен да прави изводи за себе си. Вероятно ще има хора, които ще прочетат моя коментар и ще решат да не се съобразят с него, както и обратното. Всеки решава сам за себе си! Всеки плаща цената за своя избор. В мое лице Вие загубихте не само клиент, но и спечелихте човек, който ще препоръчва на своите приятели и познати да избягват Вашите услуги.

Приятен ден
eurograde (6)
отседнал Юли 2011 за > 4 седмици по бизнес
2011.09.14
19:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Част от благодарствените писма, от "излъгани" клиенти.

Татяна Тодорова
Управител на "ЕВРОГРЕЙД" ООД


pnedelchev (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.21
12:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Август 2011

Почивката беше организирана през друга туроператорска фирма, към която нямам никакви претенции. Хората си свършиха работата перфектно. Платихме, издадоха фактурата и ваучерите за почивка. Спокойни тръгнахме на море.
Пристигнахме в базата. Първата изненада беше на рецепцията - плащане паркинг по 1лв на ден, за което ти издават финансов бон, на който пише "Хотелски услуги" и един хвърчащ касов ордер без подпис и печат, на който обаче пише "паркинг". Изключително трудно е тази смешна такса да се маскира в цената на услугата... Да не си разваляме настроението отначало - платихме тази "такса". Но следващото беше още по-изненадващо - по 1лв курортна такса на човек на ден! За платената такса на рецепцията НЕ СЕ ИЗДАВА финансов бон, а само хвърчащ касов ордер, без подпис и печат, на който пише "курортна такса" и сумата /аз поисках да ми ги подпишат и подпечатат/. Разбирайте безотчетни пари в джоба на собственика. ОКАЗА СЕ, ЧЕ ПО НАРЕДБА НА ОБщИНА ПРИМОРСКО ПО ЗАКОНА ЗА ТУРИЗМА КУРОРТНАТА ТАКСА Е ПО 0.20ЛВ НА ЧОВЕК ЗА НОщУВКА /след проверка в общината/! Естествено от "Еврогрейд"ЕООД отказаха да върнат разликата.

С платените по-горе допълнителни такси преминахме процеса на регистрация и ни дадоха ключа за стаята. Тук ще направя уточнението, че никой от администраторите не ни придружи до стаята /накрая ще стане ясно защо правя това уточнение/. Влязохме в едно просторно помещение. Личи си, че е мислено, когато е строено. В стаята имаше спалня, нощни шкафчета, голям гардероб, скрин с голямо огледало, хладилник, масичка с 2 столчета, НО НЯМАШЕ ТЕЛЕВИЗОР, КАКТО МОЖЕ ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ИМ АНОНСИ. В банята имаше заредени сапунчета за броя на почиващите, тоалетна хартия, малки и големи кърпи за баня, има и поставки за четки за зъби. Кърпите и чаршафите се сменят на всеки 3-4 дена. Ако ви свърши тоалетната хартия е по-добре да имате под ръка, защото "забравят" да сложат при почистването /което се прави всеки ден/. Всяка стая си има балкон, но не на всеки балкон има столчета и пластмасова масичка. В нашата стая на балкона имаше 2 пластмасови столчета, но нямаше масичка. Но пък имаше изглед към морето. Тъй като по описа на стаята се оказа, че няма записана масичка, преглътнахме, а за липсващия телевизор по описа на стаята съобщихме на рецепцията. Твърде рано е да се ядосваме на дреболии. Отидохме на плажа...

2 дена по-късно телевизор в стаята още нямаше! След запитване скоропостижно пренесоха от друга стая!!! и се оказа, че няма хипербанд тунер и можеха да се гледат само 6-7 програми... /зора беше за мача на волейболистите ни, който се наложи да гледам на друго място/.

Ползвахме "промоцията" за пълен пансион за храна на блок-маса. Нормално се предлагат 2 гозби - обикновено едната е постна, а другата с някакво месо. Манджите са мазни по войнишки. Готви една жена на почти 80 години. Хубави са й манджите за хора, които нямат претенции какво точно ядат. Преобладава мазничкото в тези манджи. Но това се преглъща. Това, което обаче почна с течение на времето да прави впечатление е че манджите, които не се изядат на съответното ядене се предлагат и на следващото, а една гъбена яхния я предложиха за доизяждане 2 дена след първото и представяне... На манджите стои лелката и сипва като дори си позволява най-безцеременно да отсипва от чинията ви ако прецени, че сте си сипали много...
Менюто:
Десерта, особено динята, се предлага нарязана направо с корите във вид, който е по-годен за кофата, отколкото за масата. Или купуват боклуци, или динята се реже предварително /коткаха градинаря да им ги реже в кухнята/ и се слага в хладилника, без да се завие. В резултат изсъхва и просто не става за ядене. А шефчето като реши, че му се яде динка, влиза в стола и му се носи свежо нарязана динка, без корите/които се полагат на останалите прасенца - гости на хотела/. Така се предлага и на обяд, и на вечеря. Подобно е положението с пъпеша, който обаче все пак е с изчистена кора.
Много рядко за целия ви престой ще видите друг десерт /вероятно някакво подобие на крем-нишесте и то не повече от 1 път - аз не можах да го преглътна това кремче/

На обяд - 2 супи /едната е таратор без копър/, салата от домати,краставици и зеле и 2 манджи /ако се предлага и от предната вечер може и 3 да станат/ и гореспоменатия десерт.

На вечеря - таратор, останалото от обяд/ако е много се готви само една доп.манджа/, някаква манджа и десерт. В редки случаи пържеха някакъв евтин боклук, за който казваха, че е "шунка" /нищо общо с шунката като колбас/, а едната вечер се бяха опитали да панират отвратителния кашкавал, който дават всяка сутрин и дори паниран не става за ядене... Като им остане панирана "шунка" от предната вечер задължително се предлага и на обяд.

На закуска - някакво много меко сирене, което може да се намаже като масло без проблем, малки пакетчета маргарин, нарязани домати, един отвратителен кашкавал /или поне на такова прилича/, "шунка" на кубчета (споменатия по-горе евтин колбас, който по оценка на хора, продаващи такива продукти, е 2-2,5лв/кг), понякога изненадващо има бъркани яйца или омлет, а рядко и кипнати кренвирши. В добавка айрян и "чай" /да, кавичките са задължителни/. Това, което ме втрещи една сутрин е, че кипнатите кренвирши от предната закуска и последваща вечер ги бяха нарязали и забъркали в ... омлет! Но ние сме добри прасенца, нали сме гости на "Еврогрейд"ЕООД.
В добавка - останалите цели филии хляб по масите се връщат в панера, от който позакъснелите /и невидели това "свещенодействие"/ си взимат филиите за храненето. Не се учудвайте ако уцелите позасъхнали филии като ги взимате от панера. В кухнята влиза абсолютно всеки от служителите на "Еврогрейд"ЕООД, а не само готвачите и упълномощения за целта персонал!

Ако сте настанени в стаите с пряк изглед към морето /т.е. непосредствено над барчето/ не очаквайте да можете да си починете вечер. Организират се нерегламентирани дискотеки и музиката кънти до ранните часове. Ако не ви пука от силната музика, това си е точно за вас.

"Еврогрейд"ЕООД са организирали и нещо барбекю на тревата пред барчето /над алеята за разходки около носа/. Скарата и фритюрниците се обслужват от едно момче по дънки, което се явява и ваш сервитьор, а понякога като сервитьорка му помага управителката на станцията.

Някога хубавата градина на станцията не се поддържа /както и самата станция/. Коси се единствено тревата около главните алеи.

При сдаване на стаите трябваше да бъдем придружени от администратор, който да огледа стаята преди да приемат обратно ключа... Сякаш ще си помъкнем позастарялото оборудване с нас... /или освен като прасенца ви третират и като крадци - за изпроводяк/. Нещо повече - във ваучерите и анонса за освобождаване на стаите пише - до 12ч, но на място се опитват да ви изритат още в 10...

Собственикът на тази фирма организира разни псевдо фестивали с по 1-2 участника, чрез които си пълни станцията. Гости му бяха един великолепен руски оркестър, който свири заключителния си концерт в ... преградената част от столовата на станцията /в рамките на "организирания" от "Еврогрейд"ЕООД фестивал "Златна флейта"/. Истината е, че този оркестър ги спаси от пълен провал, но пък за състав от 50-ина човека, просто напълниха стаите...

Но това, което ме накара да напиша горните редове беше подигравката с едни дечица, които трябваше да участват в друг "фестивал" първо издание на същата фирма и безобразното отношение на собственика на фирмата. Оказа се, че те са си платили директно на "Еврогрейд"ЕООД, като дори не са приспаднати парите за по-малките /както гласи офертата от сайта на фирмата/, а на върпоса защо ги таксува като възрастни, собственикът се изрепчи "Ден година храни". Беше излъгал учителките на тези малки гимнастички, че има зала за тренировки, за да ги привлече като гости в стопанисваната от него станция. За ваше сведение тази "зала" е преградена част от столовата, която е покрита с мрамор... За хранителен режим на тези деца и дума не може да става на фона на гореизложеното "меню" по-горе.

За съжаление чиновниците в България са мързеливи и не желаят да си вършат работата. В противен случай подобни хора нямаше да могат да работят.

Какви изводи може да си извадите - "Еврогрейд"ЕООД ви предлага 28лв за нощувка със закуска при плащане на място. Цената е соленичка за нивото на тяхното обслужване. Със сигурност можете да откриете и по-добри оферти в Приморско.

Ако все пак искате да видите какво представлява станцията отвътре и искате да платите тези 28лв, то моите съвети са:
1. За предпочитане използвайте туроператор да си платите почивката в тази станция, а не пряко през "Еврогрейд"ЕООД. Така със сигурност ще избегнете таксуването на децата като възрастни.
2. Не плащайте курортна такса на ден по 1лв на "Еврогрейд"ЕООД. Както стана ясно в началото на изложението, курортната такса по наредбата на община Приморско е 0,20лв на човек за нощувка!
3. Искайте всеки касов ордер, който ви издават, да бъде подписан и подпечатан.
4. Не ползвайте "кухнята" и пълния пансион в хотела.
5. Имайте предвид, че кафето и напитките в барчето и столовата са със солени цени /2лв е кафето/, а в барчето в столовата кафето ви го прави момчето, което отсервира мръсните чинии... Цената на кафето в близките кафе-машини е 40ст /и доста по-хубаво от оцветената водичка за 2лв в станцията/, а в някои заведения в Приморско стига до 1,20лв.

Извинявам се за дългото изложение, но исках да кажа и хубавото /самата станция/, калпавото й стопанисване и отношение към гостите на хотела.За целия престой единствения усмихнат човек от персонала беше управителката на станцията...

eurograde2011.09.14 19:54
Уважаеми господине/госпожо,
За съжеление в този форум пишат само недоволни клиенти, без да коментирам причините за това. Срещу вашето мнение има 1000 други, част от които администратора на този сайт е решил, че са предубедени. В същност аз също смятам, че вашия коментар е предубеден и не отговаря на истината. За съжеление собствениците на сайта, както и вие сте останали анонимни, като естествено с това сте се предпазили от наказателна отговорност.
По правило на анонимни коментари, не се дължи обяснение, но в крайна сметка са написани много не истини, които явно целят икономически облаги и не могат да бъдат пренебрегнати.
В коментара си пишете, че ви е издаден финансов бон, заедно с квитанция от приходен касов ордер. За ваше сведение финансовия бон се издава от електронно устройство, касов апарат и по българското законодателство е официален счетоводен документ. Приходния ордер е вътрешно счетоводен документ с който администраторите се отчитат пред управителя. На касовия бон е записано хотелски услуги, защото паркинга е част от такава, заедно с настаняване, хранене и др . свързани с обекта.
Цената от един лев на ден е без коментар, в предвид на факта че за подобен род услуга в 90 % от местата за настаняване, тя се плаща за час. Целта на собствениците за тази символична такса е да се осъществи контрол на достъпа до почивната база, с което се гарантира сигурноста на клиентите.
По отношение на храненето руснаците имат една поговорка „На вкус и цвят, приятели няма”. Със сигурност и вие в къщи не харесвате всички манджи на вашата съпруга, но за това във форумите не пишете. В интерес на истината, в ресторанта се готви българска националтна кухня. Съобразявайки се и с факта, че много от чужденците не приемат нашите подправки, като например копър и за това готвачите избягват да ги ползват. Храненето е на блок маса и всеки има право да си сложи ако иска и 20 пъти. Но не и един път за двадесет пъти. Защото голяма част от храната ще трябва да се изхвърли, ако не се изяде.
Коментарите по отношение на цента на рецепция, която Вие със сигурност не сте платили е въпрос на политика на фирмата и в повечето случаи няма нищо общо с вида, качеството, количеството или нещо друго на предоставяните услуги. Вероятно вашата цена е била около 30 лева и то за пълен пансион, закуска обяд и вечеря. Вярвам, че за тази цена не сте очаквали в двузвезден хотел от пиле мляко, рум сървиз, джакузи в стаите и пиколо до етажа. Предполагам, че сте се заблудили относно категорията на предоставяните услуги.
Не мога да се въздържа и да не ви благодаря относно позитивното мнение относно чистота, оборудването на стаите и тяхното зареждане, въпреки че в началото не сте имали телевизор. Но в крайна сметка персонала е бил достатъчно отзивчив и ви е осигурил такъв, макар и на втория ден. По отношение на броя програми те наистина са само двадесет, за толкова сме платили авторски права. Вие сте хващали само 6 защото вие или някой друг се е опитвал да го „настройва” за повече.
И на края по отношение на туристическия данък, сме имали само един проблем с неправилно начислен такъв, но надвнесената сума беше върната с разходен ордер. Предполагам, че е бил вашия, но ако си публикувате името ще ви предоставя копие от него с вашия подпис.
Що се отнася до измислените фестивали, фирма „Еврогрейд” ООД има множество благодарствени грамоти, писма и дипломи от различни обществени организации и държавни администрации от различни страни, включително и от България. В община Приморско фирмата е номинирана три пъти „За фестивален туризъм”, включително и през 2011 г. В провежданите от нас фестивали са участвали над 400 колектива от поне 36 държави.
Цитирания от вас колектив от гр. Орел, беше колектив спасен от нашата фирма. Същия беше изпратен от Руски туроператор без резервация на фестивал. Благодарение на дългогодишния ни опит и професионализъм успяхме да ги настаним, без да имаме такова задължение и в крайна сметка да им организираме фестивал, който между впрочем през 2012 г. ще се проведе отново благодарение на перфектната организация от наша страна.
В крайна сметка отговарям на този коментар, с болка и тъга как един човек може да съсипе труда на един колектив, една организация позната и известна в повече от 36 държави в света, обслужвайки някакви лични икономически или някакви други интереси, чисто по български „ Я не сакам я да съм добре, а Вуте да е зле”.
С уважение,
Татяна Тодорова
Управител на „ЕВРОГРЕЙД” ООД
PS
Шевчето се оказа шевка, факт който няма как да го пропуснеш ако си бил там и ако е истина написаното в коментара.
proniceras2012.06.29 16:13
pnedelchev, ол инклузива в БГ е така навсякъде, досега където и да сме ходили и на море и планина ол инклузива е един и същ- мизерна храна (възможно най-най-евтината), от която след това получаваш адски киселини или запек.....Затова вече сме се отказали от такъв тип пакети, може да ни излиза по-скъпичко но поне ядем каквото и когато си поискаме.А за тия такси и таксички, не си разваляйте почивката с такива дреболии....Все пак на море се отива да се пръснат малко пари, да си починеш, за 7-8 дена.Не бива човек да мисли кое къде колко струва или колко е прецакан....Отпуснете се и се наслаждавайте на морето.на мен лично телевизор не ми липсва в стаята, въпреки, че досега не ми се е случвало да има стая без телевизор, а и по мои впечатления навсякъде телевизорите "ловят" десетина програми...аз лично гледам само Канал 1 и той обикновено присъства навсякъде....В този хотел не съм ходил.От три години ходим в Царево и там за нас е истинската почивка, по-спокойно е и автентично, самия град е запазен от грандомански и чалгаджийски изпълнения (като изключим десетината сергии в центъра, които развалят иначе уютната обстановка в градчето).Ами това е.Исках само да те посъветвам да не си късаш нервите за такива дреболии от сорта на " 20 стотинки","1 лев за паркинг" и т.н. Знай, че има места по черноморието ни където си плащаш "хотелската услуга" паркомясто, а такова реално няма и спираш на половин километър по улиците, където намериш.....Всичко най-хубаво и приятна почивка през този оптпускарски сезон..
stav_el (4)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2011.08.15
09:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не виждам нищо лошо в моя коментар. Тонът е по-толерантен от необходимото.РЕДАКТОРЪТ редактор ли е, или ЦЕНЗОР? Доста от коментарите според него са неуместни, а това само потвърждава написаното.Моля, оставете коментара, независимо от минусите, които сте ми гласували - който иска, ще го види и то точно затова. Мнението на хората не може да се промени от цензурирането на коментарите.


tenevatoni (2)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2011.08.09
16:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


По черноморието има много приятни места за почивка.Но,не сбъркахме като избрахме този хотел.До него може да се стигне с кола,има място зе паркиране.Стаите са чисти с много хубав изглед,приятна градина (надявам се,че е станала още по-приятна),плажа не е далече.Доволни останахме и от персонала -стаите се почистваха ежедневно,кухнята беше добра,разнообразна храна.Похвално е,че се организират културни вечери , различни музикални фестивали.Пожелавам успешна работа на организаторите.

tenevatoni (2)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2011.08.09
16:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


По черноморието има много приятни места за почивка.Но,не сбъркахме като избрахме този хотел.До него може да се стигне с кола,има място зе паркиране.Стаите са чисти с много хубав изглед,приятна градина (надявам се,че е станала още по-приятна),плажа не е далече.Доволни останахме и от персонала -стаите се почистваха ежедневно,кухнята беше добра,разнообразна храна.Похвално е,че се организират културни вечери , различни музикални фестивали.Пожелавам успешна работа на организаторите.

stav_el (4)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2011.08.08
21:24
коментар
northernrainbow (0)
отседнал Август 2011 за 1 седмица с група
2011.08.04
12:51
коментар
ivanina (0)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.08.04
12:29
коментар
enigma (0)
отседнал Август 2010 за 1 седмица по бизнес
2011.08.03
17:11
коментар
borislav (0)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.03
16:27
коментар
mariana kutevska (0)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица с приятели
2011.08.03
16:24
коментар
lilipink (0)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.03
16:01
коментар
nirakolev (0)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.03
15:51
коментар
mosaddd (0)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.08.03
15:46
коментар
betacastelli1234 (0)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица с приятели
2011.08.03
15:43
коментар
party time (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица с приятели
2011.08.03
15:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет, аз бях за една седмица на почивка в хотел Праймъри много сум доволен от престоя си там, обслужването е на ниво стаите са чисти,подредени. в ресторанта хранарта е добра и плодовете са пресни догодина ако имам възможност схте повторя почивката си в същтия хотел без да се замислям!

choji (0)
отседнал Август 2011 за 1 седмица с приятели
2011.08.03
15:00
коментар
ghost (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица с група
2011.08.02
23:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволен от престоя си в хотел Праймари. Много е приятно да седиш в заведението с изглед към морето и да гледаш луната. Колкото до стаите, те са чисти, подредени и просторни. А храната е чудесна и разнообразна.

milaburgas2011.08.03 10:29
НЕ ХОДЕТЕ В ТОВА ПОДОБИЕ НА ХОТЕЛ -МРЪСОТИЯТА Е ИСТИНСКА ,НИТО СЛЪНЦЕТО НИТО ЛУНА МОГАТ ДА Я СКРИЯТ ВСИЧКИ ПОЛОЖИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ В ТОЗИ ФОРУМ СА ОТ САМИТЕ "УПРАВИТЕЛИ" , ПОРЕДНИЯ ФАЛШ .
Lamoza (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.02
23:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз съм страшно доволен от Хотел Праймари.
Мога да кажа, че ще се върна отново там!!!!
А това за персонала не е вярно, ако спазвате БЛАГОПРИЛИЧИЕ към тях и те ще се отнасят към Вас с УВАЖЕНИЕ!!!!!!!


aser (0)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.02
22:20
коментар
creditconsult (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.01
16:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

мръсотия , мравки , лошо обслужване ,соц.обзавеждане и манталитет заповядайте в Праймъри!!!!!!За тази цена не си заслужава да се разболеете децата си от мръсотията в тази станция,след ужасния персонал навсякъде по морето ще ви хареса,не ходете там ,аз бях там 1 седмица УЖАС...

eurograde2011.08.02 21:51
Уважаема Данела Рошкова
Обръщаме се по име към вас, защото коментара във този форум е направен от същия имейл, както и вашата резервация /Email: creditconsult@abv.bg/.
Когато човек, хвърля в публичното пространсто мнение което засяга икономически интереси, и е убеден че е прав, той излиза с името си, а не пише анонимно.!
Въпреки лошите условия, както Вие твърдите, пожелахте да удължите вашия престой с още два дни. Персонала беше достатъчно любезен да ви обясни, че след вас има друга резервация и оставането ви в хотела е невъзможно. Възползвайки се и спекулирайки с името на собственика, персонала направи всичко възможно да ви осигури още една нощувка. В знак на благодарност, вие съборихте с личния си автомобил бариерата на паркинга, която гарантира сигурноста и на вашия автомобил. За това деяние, записано и от нашите камери не ви беше потърсено обещетение, въпреки че имаме право на това.
Същия този персонал, ви осигури и ползването на апартамент на цена от 28 лв. за вас и вашата дъщеря, защото „познавате” собственика на хотела.
Що се отнася до нелюбезния персонал, същия беше принуден да ви чака един час след работното време на ресторанта всяка закуска, обяд и вечеря докъто се нахраните с гадната храна на хотела.
Действително имаме проблем с мравките и поради тази причина имаме забрана за изнасяне на храна от ресторанта с която вие също не се съобразихте.
Когато на петия ден бяхте помолена да заплатите услугите, които ползвате, безобразието ви стигна до там, че да вдигнете скандал с какво право ви притесняваме, а заплахите бяха просто нецензурни за да ги цитирам тук. Изтъкнахте сто причини за да не платите, като парите са преведени по банка, сгрешена е банковата сметка и т.н. Разбирам че имате финансови затруднения, но за това персонала няма вина. Този факт, също не е основание да пишете в публичното пространство лъжи, както споменах по-горе засягащи икономически интереси.
Това е и причината, поради която ще потърсим отговорност и обезщетение от вас по съдебен ред, защото сме убедени че всеки трябва да носи тговорност за думите и делата си.
Очаквам извинение и опровержение на написаното от вас. В противен случай ще се срещнем в съдебната зала.
Управител на Еврогрейд БГ ЕООД
admin2 (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици с група
2010.09.26
18:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Повече от объркан съм от коментарите. Вероятно никой не е чел в уебсайта с какво се занимават в ЕВРОГРЕЙД - КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ, академия на изкуствата, фестивали на модерното танцово изкуство, хоро се вие и международен фолклорен фестивал.
Сам по себеси този факт предполага, работа с деца и младежи и това че е публикуван в сайта означава, че всички са били информирани. Вероятно ниската цена е аргументирала избора на недоволните по-долу.
Да наистина има проблем с шума, но не с този от хотела, а с този от чалга дискотеките на плажа. Лично аз също имах проблем с това.
По отношение на храната е веярно, че си личеше кога готви единия готвач и кога другия, но това вероятно е решим проблем.
Изненадва ме и коментара за добрия персонал, ами няма как да сте недоволни ако те са си вършили работата. Очевидно управителя не си е бил на мястото или не е бил грамотен и не е знаел какво да прави. В случая абсолютно вярно е че трябва да си търсят друга работа "горките"
По отношение на охраната, имаше такава за през ноща, но мисля че отговорноста е наша, като ръководители и родители и съм сигурен че добре сме си вършили работата, децата ни са живи и здрави и с много награди и грамоти от фестивалите на ЕВРОГРЕЙД.
ПАК ЩЕ УЧАСТВАМЕ В МЕРОПРИЯТИЯТА ИМ ЩЕ ПОЧИВАМЕ В ТОЗИ ХОТЕЛ ЗА НОРМАЛНА ЦЕНА И МНОГО ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ДЕЦАТА И ЗА ТЯХНИТЕ ПРИДРУЖИТЕЛИ, КОИТО НЕ СА БАРОВЦИ.

creditconsult2011.08.01 16:05
отвратително мръсен "хотел",това не е точно хотел почивна станция от времето на соца, персонала са от една фамилия ,няма как да се оплачете от нещо,пълно е с мравки и насекоми в стайте,обслужване под всякаква критика въпреки евтината цена не си заслужава мъката ,едвам издържах 7 дни........време е ХЕИ да затвори този източник на зараза
star-bg (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.29
21:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително сме недоволни!Нищо общо с рекламата на госпожата Тодорова от Еврогрейд/туроперагорката и стопанката/.За тези пари можеше да почиваме при нормални условия на друго място!Нито стаите са поддържани,нито храната ставаше за консумация!Наложи се,въпреки пълния пансион, да се храним по ресторанти!Да не говорим,че никой не ни предупреди,че там ще летуват деца на лагер!Нищо лошо от децата,но когато до 2-3 часа през нощта са на дискотека в хотела и учат световно известните хитове на Тони Стораро,Камелия,Анелия,Азис,Братя Мангасарян и т.н.става много изнервящо!Лично аз се срамувах от 5 годишната си дъщеря, защото детето не можеше да заспи от дънещата музика!Семейството ми е информирало Комисията за защита на потребителите!С г-жа Тодорова и г-н Тодоров ще се видим пак,този път обаче пред хора,които да прекратят това безобразие!А за останалите - не ходете там,ще си отровите почивката!

kbla (1)
отседнал Август 2010 за > 4 седмици семейно
2010.08.24
22:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително неприятен хотел,срещу 75лв за които в сайта ти обещават климатик,телефон и всички нормални екстри получаваш вмирисана стая с мебели отпреди 30год,няма климатик,телефон,хладилника се наложи 3 пъти да го сменят докато се окаже ,че някой все пак работи.В последния момент като пристигнеш разбираш,че паркинга на хотела е отделно платен,за което не те уведомяват когато предплащаш преди 1 месец.Отивайки там разбираш,че тур оператора е организирал тип пионерски лагер отпреди 25 год,защото няма нормални хора които да отидат там,давайте да го пробутаме на ученици-рускинчета,румънчета ,българчета,които крещят викат до 2-3 през нощта,организират им дискотеки от които няма заспиване и 4 год ти дете те пита мамо,кога ще спре тази музика ит.н и т.н.Ако започна за храната от пълния пансион,мога да пиша 1 ден без да спра.По гадно не е било и в студентския стол през 1991,1992год когато беше голяма криза и даваха само ориз със сливи...Ако искате да си спестите куп нерви и пари НЕ ХОДЕТЕ В х-л ПРАЙМЪРИ и фирма ЕВРОГРЕЙД,която го стопанисва!УЖАС

admin22010.09.26 17:49
Прегледах внимателно сайта, но не видях реклама за климатици и телефони. Леглата са чисто нови, най вероятно са купени тази година.
Участвах в мероприятията на ЕВРОГРЕЙД, академия на изкуствата и фестивал, а "дискотеките до 3 часа" бяха част от анимационната програма след края на концертите в 22.30, мис и мистър академия, нептунова вечер, вечер на запознатството и т.н.
Вероятно за тикива баровци, които искат да плащат за пълна услуга 25 лв. на човек и да получат от пиле мляко това не е мястото.
А що се отнася за ненормалните ни деца, коментара е повече от обиден. Децата отделят по 3-4 часа ежедневно за изкуство, вместо да се дрогират и да спят по градинките и заслужават уважение за това а не обиди.

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ "БАРОВЦИ" НЕ ХОДЕТЕ В ПРАЙМЪРИ ТАМ ХОДЯТ НОРМАЛНИ ХОРА ЗА ПРИЛИЧНА ЦЕНА 25-30 ЛВ. ЗА НОЩУВКА И ХРАНА.
stav_el (4)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2010.08.19
18:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ето, тази година се присъединяваме към недоволните.
Изненадахме се от новите условия, за които при резервацията не бяхме предупредени:
- много деца на различна възраст без надзор,
- дискотека до 23.00 часа,
- бар до 24.00 часа, в района на който децата крещят по 2-3 часа след затварянето,
- десет дни без смяна на спалното бельо и кърпите.
Относно храната:
- вкусните гозби бяха малко. Ядене, приготвено веднъж, се предлагаше по няколко пъти. Едно нещо със сурови картофи го предлагаха докато прокисна /поне да бяха го доизпекли/.

kmeta1980 (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици с група
2010.08.18
21:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ето и моя коментар. Първо хотела не се охранява по никакъв начин. Обраха ме и никой не можа да направи нищо. Тъй като ходят предимно детски лагери, не си представям факта да се случи нещо със сигурността на някое дете. Въобще не е осигурена никаква охрана.
И само още едно нещо ще коментирам. То е свързано с написаното в сайта на еврогрейд, че за групите е осигурен спасител. Няма такова нещо. Децата нито имат място на плажа нито осигурен спасител.

bruma (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.13
15:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Edno mjasto,koeto ne prepora4vam na nikogo!Ste se ubedite sami,no si spestete pari,vreme i nervi!Kogato reklamirate nesto e nujno da ima malko doza istina!Sastata kartina,kojato gospojata opisva,ste Vi posrestne i sega,no ve4e garnirana s mnogo 4alga,ot kojato jegata stava oste po-neponosima!Otnosno hraneneto v STOLOVATA - uverjavam Vi, kazarmata prigotvjat hrahata po-dobre!Ne se har4ete!Ste si otrovite po4ivkata!

stav_el (4)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2010.07.26
18:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Госпожа "bydic" е неграмотна - на 5 реда и половина е допуснала 10 правописни грешки.
Такъв човек би трябвало да се въздържа от коментар.
А ние пак ще гостуваме на хотела - /от 09.08 до 18.08.2010 година/. Надявам се, че ще ни хареса. Имам желание да направя и снимки, които да кача в "Google".

bydik2010.07.26 23:26
Май коментара ми Ви приседна а г-н Staf_el. Щом сте само посетител на хотела, какво толкова се палите от някакви си коментари?Всеки е свободен да напише личните си впечатления. На мен НЕ ми хареса ХРАНАТА И ЖЕГАТА в този хотел, а Вие ако искате си живейте целогодишно там!По повод коментара относно грамотноста ми мисля, че Вие трябва да се засрамите и да не коментирате хора които не познавате!
bydik (2)
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2010.07.01
21:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година бяхме там 10 дена ALL. само да споделя че храната не става за нищо (буквално - каквото е на обяд, това е и на вечеря само че с месо примерно, или вкиснало се) няма климатици, единственото хубаво нещо на този хотел е гледката към морето. В която и стая да сте я има и персонала не е лош. Дано си намерят по хубава работа хората. Оставащите ни 4 дена почивка се преместихме на друго място.
Приятно море на всички

eurograde2010.07.05 16:11
На вниманието на bydik (1)
Уважаеми анонимен господине или госпожо, разбираме че пазара е свит и конкуренцията е жестока, но това не ви дава право да пишете неверни неща в Интернет пространството.
Факта че сте анонимен ни кара да си мислим , че написано от вас обслужва комерсиални цели и ако имате честа и достойнството да се афиширате с вашите три имена можем да обсъдим въпроса, и по съдебен ред.
От ръководството на х-л „Праймъри”.

bydik2010.07.24 12:03
Доколкто разбрах мненията в този сайт са свободни!Моя коментар не обслужва никакви комерсиални цели, защото живея в София и съм далече от туристическия бизнес. Просто съм обективна, даже малко съм съм смекчила истината. Хотела е хубав за годините си, но просто трябва да си сложите климатици навсякъде(не само в ресторанта) и да си смените готвача(ако не сте го направили!) Другото става за тези пари.
Доходен сезон ви пожелавам!
stav_el (4)
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2010.06.25
14:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивали сме вече в този хотел.Надяваме се това лято през август отново да сме там.Приятно е вечер в оформения като парк двор с южна растителност.Обстановката е подходяща за почивка с деца.От прозорците се вижда море,а не фасади и покриви.Доволни сме и от обслужването в ресторанта.


Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share