хотел Мариана **, Приморско

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.7 км
На море в Китен
Бургас    4.6 км
Плажове в близост
Приморско - Северен плаж
Приморско    0.9 км
ММЦ Приморско
Приморско    2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Jana_9 (0)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни с приятели
2013.06.14
17:44
коментар
Kalina_n (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица млада двойка
2012.08.26
11:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ХОДЕТЕ в хотел Мариана. Условията нямат нищо общо с информацията в сайта на хотела. Стаите са малко,банята и тоалетната са изключително тесни - едва има място да се завъртиш.В стаите няма климатици, както е описана в сайта. Няма закачалки, телевизорите не са 22", а са малки, стари и неработещи. Чаршафите не бяха сменени нито веднъж за целия ми престой там.Въобще не се лъжете да ходите там и да си съсипвате почивката!

Надежда Данаилова
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.18
12:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в "Мариана" за една седмица през август. Не съм доволна, както и не бих могла изобщо да го нарека "хотел" поради следните причини:
-няма нищо подобно на рецепция, персонала се състои от един човек-млада жена, кочто се казва Мариана...и това е.
-в банята нямаше предоставени нито сапун, нито душгел и шампоан
-оставени ни бяха само малки кърпи, за големи трябваше да помолим на третия ден
-стаята ни беше почистена едва след като помолихме за това на третия ден; отново при поискване от наша страна след още два дена...не бяха сменени нито кърпи, нито чаршафи за 7 нощувки
-бяхме наели студио, което по принцип е за 3-ма души, ние бяхме 4-ма, така че помолихме за походно легло....платихме за него 10 лева допълнително, а то не беше нищо повече от шезлонг с пружини и дюшече.
-и като капак на всичко, бяхме учтиво помолени (в 9 часа сутринта в деня, в който трябваше да напуснем) да се изнесем до 10, защото стаята била обещана за 12:00
Ами това е....иначе е тихо, има къде да се паркира на околните улички, сравнително близо е до плажа, има и магазин на 50 метра... Но не бих се върнала...

Румен Цонев
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.08.02
16:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотела с приятели за 5 дни през юли 2009г. Много учтиво и приятно отношение, страхотни стаи и перфектно обслужване, което ни осигури страхотна почивка. Тъй като пътувахме през нощта и пристигнахме доста по-рано, веднага ни настаниха без никакъв проблем. С удоволствие бихме посетили хотела отново.

Stefan Georgiev
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2009.04.28
08:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът беше много уютен и приятен, а обслужването беше на ниво и ми хареса. Стаята имаше прекрасна панорама към плажа "Перла", които е на около 150м от там. Хотелът е разположен на широка и тиха улица в новия квартал, където паркирахме колата си и нямаше проблем. Стаята ни се почистваше всеки ден и като цяло хигиената беше на висота.
Тази година със сигурност пак ще летуваме там с децата и семейството ми.


Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share