хотел Жери ***, Велинград

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (20 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велинград – термални извори и балнеолечение
Пазарджик    0 км
Цигов чарк
Пазарджик    15.3 км
пещера Снежанка
Пазарджик    23.1 км
Белмекен
София    25.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
blagd2122 (2)
отседнал Април 2017 за 3-5 дни с приятели
2017.11.19
02:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много лош басейн водата беше студена.Не беше и минерална трябваше да ходим в друг хотел за да използваме басейн с минерална вода.Не ходете там.Ужас и безумие

toromanova (1)
отседнал Декември 2016 за 3-5 дни семейно
2016.12.28
07:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасно, Не ходете.Мръсни стаи, ужасна еднообразна храна, не любезен персонал.За да стигнеш до басейна, който е ужасно малък и когато си вътре става ужасно течение трябва да минеш гол по хавлия през двора.

petia 73 (1)
отседнал Април 2016 за 1 седмица семейно
2016.04.08
13:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав хотел-отидохме с нагласата да не очакваме много за тези пари,но бяхме изненадани-чисти големи стаи,паркинг,любезен персонал,хубава храна(готвеното свършва бързо,но няма да останете гладни),редовно почистват стаите,минерален басейн(е малко е малък,но не сме отишли на състезание по плуване).С две думи чудесно място за почивка.Бих отишла пак!!!

Dafuciaa (1)
отседнал Април 2015 за 1-3 дни семейно
2015.04.18
09:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела в общите си части е много хубав и подържан,но стаите са доста зле.Космите в мивката и аз ги заварих и се наложи да си почистя мивката сама,защото ме беше гнус да я докосна.Басейна,който е топъл се оказа,че е с минерална вода,която докарват с цистерна,плочките са изпочупени,а на канала,който изпомпва със страшна сила водата се оказа с липсваща решетка и засмука кракът ми,който още ме боли и още лекувам раната.На рецепция ми казаха"Да,внимавайте.Поръчали сме решетка",но чак след като пострадах.Добре,че това не се случи на детето ми,защото щях да направя световна новина от това.Имам право да ги съдя,но не ми се занимава.Сутринта в 7 без нещо чистачките ни събудиха с викането си.Колите,които минават непрекъснато се чуват и честно да си кажа нямах търпение да си тръгнем.Снимките са едно-реалноста съвсем друга.Закуската и вечерята ни се хареса,нищо че беше доста еднотипна,без право на много избор.


Открийте разликите!Не тече чучур,маркучи,липсващи плочки
tancha (1)
отседнал Февруари 2015 за 3-5 дни семейно
2015.02.08
12:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Закупих си ваучери и прочетох в последствие коментарите за хотел Жери. Предубедена от всички тях и леко разочарована, че съм избрала точно него за почивка /макар и кратка/, все пак трябваше да го посетим.Настанихме се на 02.02.2015г.. Още на рецепцията ни посрещна лъчезарната усмивка на рецепционистката, настаняването стана бързо.
Стаите са широки, просторни, чисти /и се почистват ежедневно/,басейна е чист и водата е топла, парната баня, тенис на маса, всичко е като на снимките. Персонала е страхотен, много учтиви, те са навсякъде и същевременно незабележими, а храната не зная кой колко яде, но лично ние дори оставяхме, т.е. достатъчно и много вкусно. Моето мнение, че за цените всичко е добре и както трябва. Радвам се, че не прочетох първо коментарите, най-вероятно щяха да ме откажат. Бих се върнала отново и ще го направя в най-скоро време. Благодаря на всички и най-вече на персонала от ресторанта.

luba (2)
отседнал Октомври 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.10.19
05:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм била там и никога няма и да бъда, заради тотално НЕ КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИНЕТА!!! Не е коректно 10 дни да чакаш оферта за новогодишните празници, след многократни разговори по телефона, в два последователни дни да те уверят че офертата ще е скоро готова, а после хоп тя била готова че и места нямало. Некоректността е явно мотото на управлението на хотела, съдейки по други отзиви на гости на хотела, така че ние само сме спечелили, но се надявам те да осъзнаят че с такова поведение могат само да загубят!!!

sirdid (1)
отседнал Април 2014 за 1-3 дни семейно
2014.04.15
09:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много лош мениджмънт.Хотела е хубав стаите голями и до там. Канала е запишен и мирише,басейна е студен, храната е една пародия

zelana (1)
отседнал Ноември 2013 за 1-3 дни възрастна двойка
2013.12.03
17:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Според мен хотелът си е много хубав.Близо е до центъра,а същевременно се намира на тихо и спокойно място.Стаите са чисти,чаршафите и кърпите също.Басейнът не е много голям,но е с топла,минерална вода и може да се използва целогодишно ,въпреки липсата на топла връзка с хотела.Ресторантът е много уютен,с вкусна храна и ниски цени.Съгласна съм,че закуската не е много разнообразна ,но е съвсем достатъчна ,за да се нахрани човек.Въпреки,че бяхме с ваучери не усетихме някакво различно отношение от страна на персонала.Напротив служителите са много отзивчиви,любезни и усмихнати.Прекарахме един чудесен уикенд и с удоволствие ще посетиме хотела отново.

jasmina (1)
отседнал Септември 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.09.07
12:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя,че хотелчето беше чисто,обслужването добро ,но първо няма къде да си спреш колата ,спираш я на тротоара,второ за вечеря и обяд ни предлагаха два дни едно и също :мусака ,пиле с ориз и скара -да не говорим за закуската ,която почти я нямаше уж блок маса.Спа центъра им пък се състои само от парна баня а фитнеса им от два уреда...Няма как да кажа,че съм доволна.

cappadona74 (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни по бизнес
2013.08.08
10:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ВАЖНО:
Първо ме очароваха след това ме разочароваха. Малък, спретнат и сравнително чист хотел. Но недопостимо и Не професионално е да си плащаш за закуска и да Не получаваш нищо. Закуската оскъдна и махимално бедна като: само една чиния с кашкавал, салам и сирене като грамаж на чиния не повече от 200 гр. при свършване молбата до единствения работник в помещението отнема 15 мин до нарязването на нови оскъдни парчета салам или друго. Все едно клиентите са виновни че са там и изискват нещо което Би трябвало да е там без компромиси. Споменавам още няколко потресаващи и странни факти: при излизане от стаята и поставяне на табелка "Моля почистете" това Не се е случило, диспансера с течен сапун в банята от два броя един празен един с минимално количество също така от една страна е доста шумно от улицата и др. Може би не бих препоръчал Жери Хотел Велинград и Не бих предприел престой отново там. В заключение смятам, че Собственика или мениджъра на Хотела може да подобрят тези недостатъци с малко повече бизнес нюх и креативност.

Благодаря Ви много.

vesy_s (1)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни семейно
2013.05.29
12:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме там от 24 до 26.05.13г. Бяхме с ваучер и искам да кажа , че съм очарована от това което получихме. Хотела е нов и чист. Персонала е много отзивчив. Да наистина закуската не беше много разнообразна , но не мисля ,че това е най-важното. Басейнчето не е голямо , но е топло и чисто. Двете ми деца се забавляваха страхотно. Благодаря Ви за чудесната почивка

didi_bamby (1)
отседнал Февруари 2013 за 3-5 дни млада двойка
2013.03.26
14:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много чист и нов, Стаите са чудесни. Персоналът е много любезен. Обаче храната не им е достатъчно, ако сте с ваучер - закуската е много бедна и крайно незадоволителна. Басейна е малък и някой път студен - а и е външен, в двора на хотела - няма топла връзка с хотела. Т.е излизайки от басейна си навън и ти е ужасно студено докато не влезеш в хотела.

JoannaM (1)
отседнал Февруари 2013 за 3-5 дни млада двойка
2013.02.11
13:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е супер, всичко е както на снимките. Персоналът е много любезен и отзивчив. Цените са повече от нормални, а храната вкусна. С приятеля ми бихме се връщали там, отново и отново.

boyyo1 (0)
отседнал Май 2012 за 1 седмица по бизнес
2012.07.11
21:41
коментар
miteva75 (1)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.05.23
17:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Zdraveite,iskam da spodelq vpe4etleniqta si otnosno hotela poneje 4eta predishni komentari i ne sam saglasna 4e hotela e bil mrasen,i 4e v banite imalo kosmi.Nishto podobno hotela e 4ist,spretnat krasivo podreden-recepciq,foaeta i restorant.Edinstvenoto,koeto ne mi haresa e 4e kamerierkata i servitiorkata sa bez uniforma,nemoje kamerierkata da obikalq hotela po ekip ne e na fitnes a na rabota.Staite sa sashtite kakvito na snimkite v saita 4isti i dobre podredeni a momi4eto na recepciqta e mnogo u4tivo,dobre posreshta klientite i moje bi" nai-hubavoto neshto na hotela"Za restoranta ne moga da kaja mnogo,zashtoto imashe hrana koqto mi haresa,druga ne gore-dolu sredno nivo

spiral (2)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.02.18
17:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела за уикенда.
Хотела е прекрасен.
Стаите са точно като на снимката.
Много са чисти и подържани.
Чаршафите и кърпите бяха много чисти и изпрани.
По кревата нямаше косми,петна и други такива.
Хубавото е,че е на 2 минути пеша от центъра.
Храната в ресторанта особено готвеното за деня е превъзходно.
Ядохме почти всичко от готвенето и мога да кажа ,че бабата която готви знае какво прави.
Цените в ресторанта са супер евтини
Супа-1.50
Готвено-всичко по 3лв.
Кафето е 70ст
А Cappy нат.сок е 1.20.
Сервитьорката беше супер любезна и внимателна.
Басейна е с минерална вода и е приятен за къпане.
Определено хотела е много добър.Особено чистотата е рядко срещана за хотел 3 звезди.
Банята е много чиста и има парно което я прави много топла и всичко съхне за час-2 най много.
Хотела ни стана много любим и ще го посетим отново.

elitoo305 (1)
отседнал Януари 2012 за 1 седмица семейно
2012.01.31
14:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи път сме в хотел Жери,за който намерихме информация в интернет.Стаята е страхотна,с всички удобства:топла вода,парно,баня,хладилник,телефон,интернет и тераса с красив изглед. Персоналът е невероятно любезен,хигиената е на ниво.Всеки ден имахме възможност да ползваме парнята бяня,басейна и фитнес уредите,както и да играем тенис на маса.Кухнята е добра,менюто не е много разнообразно,но и двете готвачки се постараха да задоволят нашите капризи и желания.Въпреки ниските температури,не почувствахме студ и дискомфорт през целия ни престой.Аз лично ползвах и услугите на масажистката Лалка Петрова,след направения от нея цялостен масаж се почувствах върховно.Смея да твърдя.че всичко предварително посочено в офертата се изпълни и целият персонал беше отзивчив към нас.Благодаря за дискретната и спокойна атмосфера!Препоръчвам хотела на всички мои приятели.Елена

s_dimitrova (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица семейно
2011.02.23
13:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отсядала съм в хотел "Жери" вече няколко пъти и мнението ми е отлично. Самото разположение на хотела е страхотно,близо е до центъра на града и всички по важни забележителности. Самият хотел е страхотен, дизайнът на стаите е направен с вкус, лоби бара също е на високо ниво. Отношението на персонала на хотела ми направи огромно впечатление, всички бяха мили и към нас и ни обръщаха голямо внимание (както в ресторанта така и момичето от рецепция). Храната беше вкусна, а невероятното кътче на хотела, където е басейна е страхотно. Като цяло мнението, което ми остави хотела е изцяло и само положителни и сам доволна от престоя си и задължително ще го посетя за пореден път. Поздравления на собствениците за страхотната работа!!!

veneta rizova (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни по бизнес
2010.08.24
17:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е приятен.Коридорите и фоаиетата са подредени и обзаведени с вкус.Ресторантът ,също.Панорамата от терасата е прекрасна.
Момичетата в ресторанта са любезни и отзивчиви.
Неприятно впечатление ми направи непоносимата миризма в тоалетната,вероятно от канализацията.Липсват освежители .
Закуската включена в цената е изключително семпла:
1 ден:2пържени филии,15 -20 гр. сирене,1 оп. сладко,айран или чай
2 ден:2 мекици, айран или чай
Общото впечатление бе ,че хотелът е приличен, ако цена за двойна стая е 40 ,а не 60 лв.

bob111 (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.12
10:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бил сам в този "хотел" нищо друго освен фалшива реклама веднага се позовавам защо. Хотела не се почиства добре, в банята има косми и т.н. няма сапун, а ако ви предложат престой с пансион ще умрете от глад. В мненията за хотела има няколко положителни изсказвания, които са написани от един и същи потребител с ник: keiti(0) като влязош в проф. на този потребител името му е Катерина Жерева попитах тук там оказа се че това е дъщерята на собственика за това тези коментари са били толкова хвалебствени и единственно добри. Голям смях пална селения да пишеш добри отзиви за своя хотел. С уважение кам собствениците така не се прави бизнес.

KATRINATA64 (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни семейно
2010.07.31
11:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Коментар от Екатерина Младенска
Миналата година бях гост на хотела и останах с много приятни впечатления от него. Тази година реших да посетя хотела със семейството ми. Само, че хотел Жери от миналата година и тази няма нищо общо и промените са в негативна посока. Платихме за 3-те дни пълен пансион за храна 120 лв., срещу които получихме тиквички с ориз, омлет, мусака, състояща се само от картофи, грах с пиле/не обратното/. Освен, че храната се състоеше само от постни ястия, с изключение на последната вечеря не беше и вкусна. При настяняването ни личеше, че стаята не е почистена добре, а в банята липсваше сапун. Неудобство за гостите на хотела създава и липсата на паркинг. Единстеното положително нещо, което мога да отбележа за престоя ни е възпитаното, културно отношение на рециопционистката на хотела и сервитьорката, която работи първа смяна. Искам да кажа на г-н Жерев, че не се прави бизнес по този начин, за сметка на качеството на услугите, защото по този начин ще имате отлив на клиенти.

Гости на хотела
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с група
2010.02.18
22:46
коментар
Таня Колева
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни семейно
2010.02.18
22:37
коментар
Гост на хотела
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с група
2009.12.10
11:54
коментар
keiti (0)
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни по бизнес
2009.09.30
21:48
коментар
keiti (0)
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.30
21:40
коментар
keiti (0)
отседнал Юни 2009 за 1 седмица с приятели
2009.06.21
22:42
коментар
сем. Иванови
отседнал Май 2009 за 1-3 дни семейно
2009.06.15
21:01
коментар
keiti2009.06.21 22:23
отговор
wanq grahowa
отседнал Април 2009 за > 4 седмици млада двойка
2009.04.25
15:30
коментар
Ива Петкова2009.07.12 18:17
отговор
Екатерина Младенска2009.08.16 13:07
отговор
тоти колев2009.08.25 16:27
отговор
жоро ненов 2009.08.25 16:40
отговор
Нели Кирова2010.01.15 20:52
отговор

Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share