къща за гости Топалови, Несебър

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Несебър
Бургас    0.5 км
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    1.2 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    1.4 км
плажна ивица Равда
Равда    3.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
customer456 (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.24
01:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С пълното съзнание, че положителните коментари тук много вероятно са написани от близки на хотела хора, ще ги игнорирам.
На гостите, които очакват посредствено прекарване на морето, мога да кажа че ще го получат със сигурност. Тези, които биха искали да се чувстват комфортно и които държат на реално добро обслужване, най-добре да си потърсят друг хотел.
Така наречената "хазяйка" е наистина готова да обещае всички удобства при предварителните разговори, но нещата са съвсем различни на място. Леко счупения душ, запушения канал, изтърбушеното канапе в дневната, за нея явно бяха напълно приемливи, защото това не било пет-звезден хотел. "Напълно оборудваната кухня" се оказа без някои основни готварски принадлежности още първия ден. Оказа се, че използваните няколко дни кърпи не могат да се заменят с чисти, тъй като просто няма достатъчно закупени кърпи за да се задоволяват нуждите на така капризните гости. В същото време, ни беше направена забележка, че искаме сами да изперем използваните вече кърпи.
Първоначалното любезно отношения премина в заяждане веднага, след като обърнахме внимание на някои "леки недостатъци" от този род, и поискахме да бъдат коригирани. Поискания документ за заплащане беше издаден само за сумата, която платихме при пристигането, без да включва и стойността на предварително заплатеното капаро!
Освен всичко това, важно е хората да знаят, че "хотелът" се намира в близост до дискотека, откъдето се чува много силна музика до 4-5 ч сутринта.
Съгласна съм с мнението, че единствено камериерката си върши добре работата и е мила.
Горещо препоръчвам да избягвате престой в този иначе доста прилично изглеждащ хотел!

dpeleva (1)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.07.24
12:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добро място,с всичко необходимо за чудесна почивка.Съвсем близо до плажа и в същото време ,на крачка от центъра.Професионално обслужване и сърдечно отношение към гостите на хотела.Горещо препоръчвам!

ivangoteniq (1)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2011.01.08
12:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих къща за гости Топалови и останах много доволен.Бях в панорамният апартамент и имах чуство все едно съм си удома,с две спални и дневна всяка стая имаше телевизор и неразбрах че съм с деца на море.Плажа е много близо и по бански отивам и се връщам ,центъра също е близо и през целият престой за първи път не съм ползвал колата си а морската градина е до зградата със страхотни детски площатки и дечата се забавляваха през цялото време там сами защото е охраняема.Още от зимата си направиш резервация за лятото в същият апартамент както казват децата да отидем в наща къща на море.

pantalei (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.13
13:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Относно интериора, „къщата за гости” предлага прилични условия като за хотел - две звезди. Явно не се нарича „хотел”, за да може да се пести от данъци и такси. Лошо впечатление ми направиха следните неща:
Електро инсталацията в апартамента, в който бях е под всякаква критика. Половината ел. контакти бяха извадени от гнездата им и трябваше аз собственоръчно да ги ремонтирам. Контактите не бяха обезопасени за малки деца! Над кухненския шкаф стърчеше някакъв кабел, а вътре кабелът за абсорбатора беше вързан на „циганска връзка”. В апартаментното табло нямаше нито една дефектнотокова защита, а това е защита за хората от поражение от ел. ток и е абсолютно задължителна и в България от 15 години насам!!! Как е приета тази сграда с Акт 16, незнам... Досещам се – с корупция! До тук за сградата...
Крайно отвратително впечатление ми направи така наречената „хазяйка” на къщата. Тази крайно тъпа и проста чалгаджийка все още не е осъзнала какво е това хотелиерски бизнес и как трябва да се отнася с клиентите си, а и едва ли някога ще разбере понеже не й стига умствения багаж за това. Много жалка картинка. По телефона обещава всякакви удобства, които после не получавате! А като попитате „защо”? Отговорът й е: „...ами това е положението”. Наглост до безобразие! Дори не издава никакъв официален документ за платените нощувки. Води си някакви записки в една тетрадка като селска кръчмарка. Но пък иначе си е вирнала носа право нагоре и се мисли за „голяма работа”. Пълна простотия...
Единствено камериерката си вършеше работата съвестно в тази така наречена „къща за гости”, но това не е достатъчно на фона на всичко останало.
Никога повече няма да отседна в къща за гости „Топалови”!
Не я препоръчвам на никой и особено на семейства с малки деца!

ivangoteniq2010.12.29 17:39
Относно;къща за гости Топалови,незнам господина къде е бил но аз бях бях в нея 10 дена и останах много доволен .До колкото разбирам господина трябва да някой от даначното или от инспекцията по труда,само дето не си е написал препоръки и срокове за изпълнение.
Всеки иска пет звезден хотел за пет лева.
Аз останах много доволен не само че ще го посетя но и го препоръчвам на всички мои познати и преятели.
Наталия Стоянова
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.04
18:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в източното крило на къщата, с изглед към морето!Изкарахме една незабравима почивка при прекрасни условия и комфорт в хотела!Бихме дошли и догодина!

илиан николов
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.11
18:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

бях в източното крило което е по хубаво и си прекарахме една незабравима почивка.Мястото е много тихо и спокойно плажа е на 3три минути


Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share