хотел Ванини **, Несебър

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (4 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Несебър
Бургас    0.8 км
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    1.5 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    1 км
плажна ивица Равда
Равда    3.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
marty0403 (1)
отседнал Юли 2016 за 1 седмица семейно
2016.07.28
14:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не се лъжете да ходите в х-л „Ванини“! С мъжа ми и двете ни деца това лято си закупихме ваучери за 6 нощувки с включени закуски и опция за вечеря по меню за 7 лв. на човек, но се оказа, че всичко това е дописано с цел да привлече клиенти. Когато първият ден попитах възрастната жена на рецепцията към колко часа се сервира закуска, тя ми каза, че ние нямаме такава. Тогава й показах какво пише във ваучера и след кратък телефонен разговор с шефката, тя ни заяви: „Шефката е написала на това листче, че нямате закуска, но не се притеснявайте. В повечето случаи аз съм тук, така че слезте – ще ви дадем закуска. Няма проблем.“ Та така – успяхме да си изпросим закуска, нищо че ни се полагаше... На сутринта същата жена, която си даваше вид на много отзивчива и загрижена, ни чакаше и ни настани любезно, но проблемът беше, че единствено на нашата маса не бе сервиран хлюб, а закуската (всички знаем) се състои от продукти за сандвич.
С мъжа ми решихме да не се възползваме от „пищната“ закуска, а следобяд бабата извади една ехидна и лицемерна усмивка и ни попита: „Ама защо отказахте закуската?“ Защо ли!? Може би заради явния намек, който според мен глосеше: „Заповядайте, но по възможност не идвайте вече“. Само се чудя на такива хора дали наистина си вярват, че другите не ги виждат какво представляват. Та тя е толкова прозрачна! Само ще кажа, че това какви хора сме ни е изписано на лицата!
За вечерята тази жена ни каза, че не предлагат и наистина т.нар. ресторантче беше по-скоро кафене, без готвач. Накрая ни изпрати една наглед приятна жена и след като тя се поинтересува как сме изкарали, аз й разказах всичко. А тя отвърна, че сайта, от който сме си закупили ваучерите, добавял информация! Това е несериозно и нелепо! Нали в крайна сметка хотелът ще понесе негативите от всичко това! Просто нямам думи!

ellimink (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.09
14:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Оценка на хотела не мога да дам, т.к си заплатих капаро за апартамент в него и веднага след това жената ми се обади, че видиш ли имала договор с фирма и няма как ние да се настаним в него, а фирмата щяла да го вземе. Когато и зададох, разумният въпрос - ние сме платили за него,все пак преди фирмата , тя ми се навика и ми затвори телефона. Добре , че не бях тръгнала за там, най-вероятно щях да си остана да чакам "да реши" ние или фирмата.Та стинахме чак до там да я помолим да ни върнете парите,правете си изводите,дали няма да останете изненадани.

Ели и Васко
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.12.10
11:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен. На удобно място. Хазяите са невероятно вежливи хора. Особено Яна, за което аз и Ели много и благодарим.

ellimink2011.08.09 14:48
Оценка на хотела не мога да дам, т.к си заплатих капаро за апартамент в него и веднага след това жената ми се обади, че видиш ли имала договор с фирма и няма как ние да се настаним в него, а фирмата щяла да го вземе. Когато и зададох, разумният въпрос - ние сме платили за него,все пак преди фирмата,тя ми се навика и ми затвори телефона. Добре, че не бях тръгнала за там, най-вероятно щях да си остана да чакам "да реши" ние или фирмата или както в случая да ни намери "резервен" вариант на двийна цена, в хотел които тя не определяла цените. Накрая даже трябваше да я по помолим да ни върнете парите,правете си изводите,дали няма да останете изненадани.
mariq stoqnova
отседнал Юни 2009 за 1 седмица с приятели
2009.06.24
13:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОТЕЛА Е СТРАХОТЕН. ПРЕКАРАХМЕ СИ СУПЕР.БЯХМЕ 1 КОМПАНИЯ ПРИЯТЕЛИ ЗА 1 СЕДМИЦА.СТАИТЕ НИ ЖСЕКИ ДЕН СЕ ПОДАРЙАХА МНОГО ЦХИСТИ,ВИНАГИ ИМАШЕ МНОГО ТОПЛА ВОДА.МОМИ4ЕТО НА РЕЦЕПЦИЯТА БЕШЕ ЖИНАГИ МНОГО УСМИХНАТА И УСЛУЖЛИВА

Rosito i Ivo2009.07.20 12:33
отговор
Diana Manolova2009.09.11 13:53
Тази година бяхме в хотел "Ванини" и съм много разочарована от обслужването. Собствениците на хотела са много нелюбезни. Бяхме за 6 дни и на тези дни нито веднъж не ни смениха чаршафите, а кърпи на третия ден отидохме сами да си поискаме, защото те не се сещат да ти ги сменят.
Последния ден като напускахме собственичката се държа отвратителни и не спря да мрънка! Тези хора нямат грам представа как трябва да се държат с гостите на хотела си. А хигиената е под всякаква критика! Никога повече не бих отишла там!
ЯНА КРОНЕВА2009.09.12 17:11
Искам да отговоря на тази дама-Дияна Манолова вьв вразка с неиното изказване. Не може скапа всеки ден да спите до 5 следобед и после да изисквате да ви бьде по4истена стаята,да ви се смени белото и т.н. Хората са доволни и от обслужване,хигиена и пр.Не вие да не доидете в хотела,а аз ли4но няма да ви пусна, защото аз сащо не останах с много добро впе4атление от вас............

Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share