апарт хотел Реденка Голф & Ски Клуб, Разлог

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    6.8 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    8.1 км
Храмът "Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат"
Благоевград    11.2 км
Национален парк Пирин
Благоевград    12.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
popori (1)
отседнал Януари 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.02.18
14:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

MNOGO ZLE>>>.Nikoga nqma da se varna........Edinstvenoto hubavo ne6to bqha toplite stai........... Nishto drugooo....

VMileva (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.12.21
09:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този уикенд бях там с голяма група приятели. Обслужването беше "невероятно", както и отоплението. След кратък спор на рецепцията дали ползването на басейна е включено в цената, както е обявено в интернет и обясненията на нервните служителки, че вече от месец имат проблем с посетителите, тъй като това е променено /но явно по никакъв начин не е отразено/, ни настаниха. Въпреки уж работещото парно, в апартамента без яке трудно се стоеше. В резултат на което, поискахме да дойдат да ни запалят камината. Удоволствието, както ми обясниха 3 пъти докато говорихме, трябваше да се заплати, ако е възможно преди да дойде човека, който ще ни сгрее. След като слязох по хавлия до рецепцията, за да задвижа процедурата по стопляне възможно най-скоро и преди да сме станали на ледени висулки, изчакахме близо 20 минути, докато един дядо дойде да я запали. Оказа се, че ефектът от огъня е само, ако стоиш до камината, а целия апартамент /холче и две спални/ си остана все така студен.
Стаите са невероятно малки, наблъскани с мебели, и в трите има телевизори, като само на единия се хващат качествено програми. Сутринта преди да си тръгнем открихме, че на земята до едното нощно шкафче, са ни завещали пликче с лекарства /касовата бележка е с дата 07.12.2010/- мисля, че този факт сам по себе си говори и за качеството на почистване.
В СПА центъра се оказа, че няма достатъчно гардеробчета в съблекалните. Питам какво се случва, ако не си с голяма компания близки хора, от които да вземеш ключ и да си сложиш нещата при тях? Има две джакузита, като водата в малкото изглеждаше като боза. И сауната и парната баня са много малки. Водата в басейна беше относително топла, но за сметка на това наблъскана с препарати, от които ти пари на очите.
Безкрайно съм разочарована от този комплекс. Със сигурност ще му правя антиреклама сред приятели и познати.

V.Kercheva (2)
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2010.06.13
22:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, моето мнение е за Вили Реденка. Като прочетох отрицателните мнения направо се учудих. Почивахме в комплекса през август 2009 година. Това, което мога да кажа е:

1) Комплекса е изключително чист. Вилите се почисват ежедневно.
2) Не е необходимо да има указателна табела за басейна - той е достатъчно голям и вилите и хотела са около него.
3) Рецепцията на комплекса е на входа - няма как да се объркаш?!
4) Мястото е разкошно за почивка, тишина и спокойствие. Никой не ни притеснява.

Не мога да разбера по-горните мнения...

Анонимен гост
отседнал Август 2009
2009.09.04
18:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Комплексът наистина е хубав и са вкарани доста пари за неговото проектиране и изграждане. Намира се на прекрасно място с чудесна панорама,като изключим грозната гледка на изоставени строежи от задната страна. За съжаление обаче, качеството на обслужването е под всякаква критика, по-специално отношението на болшинството сервитьори към клиентите. Такова чудо досега не бях виждал в България. Пълно неуважение към клиента.Говоренето на “ти”и на местен диалект и намусените физиономии са най-малкия проблем, гониш ги за да си поръчаш нещо, не е ясно кой е гост и кой е служител.Униформите на персонала са много странни,включително и облеклото на Управителя.На лоби бара бармана ми сервира кафе облечен като...нямам думи(да не говорим за това ,че сигурно се бръсне 1път седично). Въобще – да се чудиш дали да се оплачеш (ако намериш на кого) или да се смееш – разпасана работа. През уикенда пък басейнът се напълни с външни хора (негости на хотела) и настана голяма олелия. Накратко – комплексът е чудесен,ЦЕНИТЕ СЪЩО,но моля – не и с този персонал, съжалявам да го кажа. (Бележка: За да не бъда обвинен в пристрастие, бях свидетел на скандал и от други гости на хотела относно качеството на обслужване в ресторанта и така наречената Управителка,на която препоръчвам да се научи първо да говори на книжовен български език.

bggala2010.07.17 15:53
Случайно се натъкнах на мой стар коментар за комплекса „Реденка” и от любопитство се зачетох в мненията на другите клиенти на хотела. Просто не мога да се сдържа да не отговоря на написаното от господин Петър Минев, макар че става въпрос за неща от преди 1 година.
Явно нямате представа какво означава много луксозна обстановка, щом смятате, че стаите в „Реденка” са „много луксозни”. Леглото в спалнята било достатъчно голямо за да се поберете в него с цялото си семейство. Не споря за големината на леглото – даже е прекалено голямо за размерите на стаята, в която беше сложено. Мебелите едва се побираха вътре, дори вратата не можеше да се отвори докрай. Ако сте на почивка за повече от 1 нощувка (ние бяхме за шест) малките неудобства (като това да се блъскаш в мебелите при всяко ставане от леглото и отиване до банята) се превръщат в големи недостатъци. В хола също не достигаше място за мебелите, които бяха наблъскани криво-ляво.
Това за чистотата на комплекса и за любезността на персонала си е чиста лъжа. Или пък критериите ви са изключително занижени.
Как да не запомни човек ресторанта! Приятелката ми се натрови с яденето им и изкара 2 дена от отпуската си повръщайки.
Абсолютно съм съгласна с това, че не е ясно кой е гост и кой е служител. Това съм го споменала и в първото си мнение.
Не съм писала нищо за красотата на природата и планината, защото не това беше целта ми. Мога много да пиша за Разлог, Добринище, хижа Безбог (която горещо препоръчвам на всички любители на планината), но ние избрахме хотел „Реденка” именно поради обещанията за лукс и бяхме се настроили за друг вид емоции и почивка.
Аз не съм човек без работа и реших да отделя от времето си, да напиша мнението си, защото ми беше обидно от отношението, което срещнах в хотела. Не ми се искаше и други хора да се сблъскат със същото разочарование като нас.
В заключение, като човек, който е попътувал насам-натам пак ще кажа – хора, това не са луксозни условия! Чужденците (които хотелите искат да спечелят за клиенти, предполагам) биха квалифицирали тези условия като „добри” евентуално, същото се отнася и за обслужването. Макар че, ако бяхме чужденци, може би обслужването нямаше да е същото (надявам се). Е, коментарът ми пак стана доста дълъг, за което се извинявам!


bggala (2)
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.25
15:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моето семейство (4 човека) и още 2 други семейства бяхме там за 6 дни през юли. Чувствах се много неудобно пред приятелите ми, защото предложението да посетим това място беше мое. Смятам, че хотелът изобщо не е на нивото, за което претендира. Ще изредя първо положителните ми впечатления, за да не изглеждам необективна. Офертата е много примамлива (заради промоционалните отстъпки за летния сезон), лесно направих резервацията чрез интернет (благодаря на госпожа Лидия Найденова, която беше изключително любезна), хотелът е тих и спокоен, редовно се сменя спалното бельо и кърпите – все неща, които следва да се очакват от един комплекс, който предтендира да бъде луксозен.
Но ни се наложи да се сблъскаме и с редица „дреболии”, които могат да отровят почивката на човек. При пристигането ни се наложи да се полутаме из комплекса, докато открием рецепцията, а след това и доста се затруднихме докато намерим нашия апартамент. Няма никакви табели, които да указват къде се намира рецепцията, ресторантът, басейнът, апартаментите и т.н. Един от почиващите в хотела беше любезен да ни упъти, докато в това време служителите (а както се оказа по-късно и управителят) седяха в офиса и бяха твърде заети, за да ни обърнат внимание. Въпреки че едновременно направих резервация за 3 апартамента всички бяхме пръснати в различни краища на хотела (апартаментът съседен до нашия остана празен през цялото време) Още с влизането в хотела ни посрещна миризма на цигари. Голяма част от фоайето е заета от лоби бара, в който разбира се се пуши. Има 2 маси за непушачи, които са символично отделени от останалите. Вентилацията изобщо не е на ниво.
Апартаментите са изключително тесни, особено спалните, където мебелите са буквално наблъскани едни в други, беше невъзможно да се мине спокойно. Не знам какво бихме правили, ако беше зима и бяхме дошли със ски, грейки и т.н.
Боклукът се изхърля редовно, но не можах да видя някой да чисти, в стаите и баните беше мръсно, по мебелите имаше дебел слой прах. Едва на 5-я ден забелязах, че беше изчистено (и пак не много качествено).
Няма мрежи на прозорците, но затова пък има мухи.
Басейните бяха студени. Миризмата на хлор във вътрешния басейн не позволяваше да се задържаш в него прекалено дълго. Към края на престоя ни температурата във вътрешния басейн достигна невероятните 24 градуса, но във външния беше невъзможно да се плува, дори и в най-топлите дни.
Ресторантът е ужасен – лоща храна, лошо обслужване, високи цени.
Мога да продължа, но се боя, че коментарът ми стана прекалено дълъг. Не бих се занимавала с тези писания, ако не бяха суперлативите написани от други клиенти, които прочетох за хотела в сайта на комплекса. Това ме наведе на мисълта, че или ние не сме достатъчно значими клиенти и за това получихме такова отношение, или похвалите са написани от самите собственици на хотела. Нека всеки сам прецени това от фактите.

Петър Минев2009.10.08 15:48
Здравейте

посетих с колеги комплекса - бяхме около 20 колеги, със семействата си. Преди да заминем, разрових из нета за мнения за комплекса, когато се натъкнах на горното негативно мнение, написано в няколко форума. Това и ме провокира да напиша моето

Искам да кажа че съм много приятно впечатлен от комплекса:

1) стаите са много луксозни, в апартаментите (спалня + хол) имаше 2 телевизора, хладилник, готварска печка, ютия, сешуар, въобще всичко необходимо. За малкия ми син ни донесоха и допълнително легло-кошара, което се оказа безплатно. Спалнята беше достатъчно голяма за да спим на нея с жена ми и дъщеря ми, без да се наложи да се спи в другата стая. Това по отношение на големината и удобствата в стаите.

2) Целия комплекс е изключително чист. Това важи както за стаите, така и за ресторанта, коридорите, басейна (вътрешния - беше прекалено студено за външния така че нямам впечатления).

3) Хората работещи в комплекса бяха изключително любезни. Първия ден често ми се налагаше да се обръщам към тях - за кошара за бебето, за това къде е басейна, т.н. Винаги бяха усмихнати и много учтиви.

4) Учудвам се че негативните впечатления са предимно от ресторанта. За големината на порциите няма как да покажа каква беше (бяха наистина огромни), но ще ви кажа цени, които също ме изумиха (това са цени към текущия момент): салата моркови 2 лв (точно), салата маслини (огромна чиния с маслини) 2 лв. Салата която приготвиха специално за мен - краставици, сирене и маслини - 3.50 лв. Вие преценете дали цените са "ужасно високи" или нормални (даже ниски за София).

И последно - когато човек отива в планина, някакси е странно всичките му впечатления (било то позитивни или негативни) да са от ресторанта, сауната, пържолата която е ял, т.н. Моите впечатления бяха предимно от Байкушевата Мура, Хижа Вихрен, езерата които посетих над нея, природата в планината, от играта на футбол и волейбол на прекрасните игрища в комплекса.

Искам да кажа че нямам нищо общо със собственици или каквито и да било хора от комплекса. Затова пиша и името си без притеснения. Разбира се въпреки прекрасните ми впечатления, имам и препоръки към комплекса - примерно ако може да се топли и външния басейн. Ние посеихме комплекса края на септември, температурата навън беше около 25 градуса, но водата беше ледена, което ни принуди да ползваме вътрешния басейн въпреки хубавото време.

Като цяло силно препоръчвам комплекса, мисля че е страхотен за семеен уикенд или фирмено събиране.

Други хотели в РазлогЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share