хотел Етерно ***, Цигов чарк

Рейтинг:  3 star rating  3.0 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Цигов чарк
Пазарджик    1.9 км
пещера Снежанка
Пазарджик    12.6 км
Велинград – термални извори и балнеолечение
Пазарджик    16 км
Девин – Беденски бани, Михалково, спа процедури
Смолян    29.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
daniela_jd (1)
отседнал Февруари 2014 за 1-3 дни семейно
2014.02.05
13:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Обстановката и чистотата в хотела за задоволителни.
Храната е ужасна. Районът предполага качествени и екологични продукти, но се сервира палмово сирене,некачествен кашкавал, мед в пликчета, конфитюр в малките кутийки и прочие подобни пластмасови храни. Закуската е под всякаква критика. За тази цена се очаква качество, което липсва. Не бихме посетили този хотел отново.

stoqn4o74 (1)
отседнал Ноември 2010 за 1-3 дни млада двойка
2011.05.22
22:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубаво хотелче,бях там ноември 2010г.Не ми хареса отношението на персонала.Всеки ходи с парите си там,а хотели много на Цигов чарк...

lilistili (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.25
16:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно хотелче - уютно, направено с вкус! Ние бяхме там със съпруга ми и наши приятели в началото на 2011 г./15/16 януари/,но не останахме особено доволни от персонала на хотела. За нещастие точно по време на нашия престой имаше авария и тока спря за доста дълго време-5-6 часа. Докато имаше дневна светлина нещата бяха в рамките на нормалното-съобразявахме се със ситуацията-нямаше кафенце,ТV и т.н., но...случва се, си казахме. И така докато се свечери и вече не можехме да се виждаме. Никой от персонала на хотел Етерно не се сети, че в коридорите и по стълбите е страшна тъмница и е редно да се поставят свещи, за да не изпопадаме по стълбите. Видяхме, че някои от съседните хотели светят-имаха генератори и не се притесняваха от липсата на ток. Решихме и отидохме в най-близкия "осветен" хотел, вечеряхме, веселихме си и си прекарахме добре планувата приятна вечеря. Едва като тръгвахме към другия хотел г-жата от Етерно попита дали имаме нужда от свещ-отказах й-ние се бяхме подготвяли за романтична почивка и си имахме свещички! Гадното беше, че те не се поинтересуваха въобще имаме ли нужда от нещо-все пак говорим зо доста добър хотел, следва и обслужването да е на ниво.
На следващата сутрин си платихме нощувката и седнахме на закуска/тя е включена в цената-но е доста измислена и еднотипна-чудя се ако отида за 5 дни там дали все едни и същи филийки ще закусвам???/. И така да обобщя: Хотел Етерно-хубава работа, ама ... българска!

klecho (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.07.12
10:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е нов, чист и грамотно направен.
Условията са много добри.
Интернета малко прекъсва
Препоръчвам го.


изглед от ресторанта
Par42010.10.17 18:09
Хотелат е много добър и уютен и цъщо така има хубава природа ,но лично аз и моите приятели не сме доволни от "персонала" доста нелюбезни ...неможе да си поръчваш когато и каквото си искаш и прочие... пример около 11:30 неможе да ядеш сандвичи за закуска които си ги поръчваш от менюто......

Други хотели в Цигов чаркЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share