къща за гости Ирина и Владо **, Триград

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    1.7 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    1.7 км
Триградско ждрело
Смолян    1.7 км
Ягодинска пещера
Смолян    5.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Niki66661 (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.22
18:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През м.август посетихме с моето семйство тази къща и останахме очаровани от любезните домакини и добрите условия за отдих предлагани от тях,а за кулинарните умения на Ирина нямам думи.Препоръчвам на всички които ще посетят прекрасното място Триград да отсядат при Ирина и Владо за да бъде удоволствието им пълно.

lil_petkova (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.30
21:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През август 2010 прекарахме една незабравима седмица при Ирина и Владо в Триград. Много мили и приветливи хора, посрещат всички с усмивка и мурсалски чай. Къщата е много чиста, поддържана, обслужването на ниво. Макар че Ирина може да ви предложи много от нейните вкусни специалитети, имате възможност да си приготвите нещо и сами в голямата и оборудвана механа, с която разполага къщата. Но непременно опитайте пататника й, няма по-вкусен. Ако имате нужда от съвет за региона или, ако правите покупки от местните продукти - сирене, пъстърва, мед ще ви окажат съдействие и съвет къде-какво да купувате. Вечер предлагат местна - Триградска напитка, палят камината. Ако скучаете ще ви предложат компания - приятна, приказката върви много леко с тях. Ако ли пък не - ще бъдат незабележими за вас.


на гости на Владо и Ирина в градината
nikifaetz2010.08.31 20:58
Biaxme tam minalata nova godina ...neveroiatni xora ,straxotna xrana,judesna kashta sas prekrasna mexana .......PAK SHTE SE VARNEM
anika (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.01
19:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В Триград ни посрещнаха невероятно милите ,гостоприемни и щедри хора Ирина и Владо.Макар и за кратко те направиха престоя ни прекрасен.Посетете техния дом,ще останете очаровани от уюта ,от кулинарните умения на домакинята и пивката домашна ракия на домакина.Надявам се скоро пак да имаме възможността да ги посетим!

bojidara bojinova
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.04
15:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През пролетта бяхме в Триград и одседнахме при Ирина и Владо.Вилата е чудесна,много е чисто и подредено,хората са много гостоприемни и вежливи.В кащата има страхотна механа с камина и е много уютно.Можете да посетите Ягодинската пещера,Дяволското гарло и Триградското ждрело.Много е красиво,природата там е очарователна.Идете в Триград отседнете при Ирина и Владо и няма да сажалявате.Ние прекарахме един незабрзвим уйкенд.

Петко и Ади
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.12.13
17:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място,съчетано с невероятно добро обслужване и хора.Отношението е повече от добро.Раиона е наситен с забележителности и има какво да се види.

Жана и Митко
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.07.11
22:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма толкова добри хора. Отседнахме там за 4 вечери и те направиха всичко за да се почувстваме много добре.Всяка сутрин Ирина ни правеше мурсалски чай,а вечер Владо ни палеше камината.Почерпиха ни с какво ли не.Платихме само това което си бяхме поръчали. Ако сте там опитаите от пататника на Ирина няма по вкусен.освен това Ирина ще ви разкаже къде може да отидете ако не знаете. Наш съвет е-ако искате да купувате мед,сирене или нещо друго,питайте Ирина иначе има опасност да ви натоварят. Триград е невероятно красиво място.Може този коментар да се третира като предвзет, но това е самата истина.п.с -Ягодинската пещера не работи в понеделник и не разрешават да се снима там дори и с телефон.


това е гледката от масичката за кафе сутрин при изгрев  в механата с Владо
Борислав Механджийски
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.11
21:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Още като пристигнахме собствениците ни посрещнаха и ни настаниха в уютна стая.В двора на къщата има много хубава градина с раэлични родопски растения.От пътя и от къщата се виждат части от Родопите обвити във вековни борове.Жената,която ни настани ни предложи да ни сготви и ни посъветва къде да отидем да вечеряме ако искаме в някои ресторант.На сутринта жената ни беше направила за закуска топли мекици със сладко или със сирене и родопски чай.Непремено трябва да посетите пещерите:Дяволското гърло и Ягодина,но се облечете хубаво,защото е доста студено в тях.Има много други места които трябва да видите,но за тях можете да попитате и собствениците.Иначе за почивка от големия град и прахоляка е много хубаво.

Димитър Борисов
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.08.02
00:09
коментар

Други хотели в ТриградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share