къща за гости Иглика **, Триград

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    1.7 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    1.7 км
Триградско ждрело
Смолян    1.7 км
Ягодинска пещера
Смолян    5.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
icaka (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.08.28
22:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите!Не успях да се насладя на гостоприемството на къща Иглика поради една причина.Резервацията която направихме се оказа ,че се дублира с друга.Преди 25 дни собственичката ни направи резервация с уговорката да се обадим за потвърждение 1 седмица преди да отидем.С обаждането госпожата ни каза ,че и мъжът и е направил резервация на други хора и не може да ни приеме.Така ,че внимавайте и някоя баба да не записва и да останете на сухо.Съжалявам за коментара но за 1 месец две къщи в Триград ни правят този номер.

achogenerala (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.06.19
20:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Ето че и нашата мечта се сбъдна,да посетиме това прекрасно място в Родопа планина.Ние сме две семейства от Казанлък.Останахме очаровани от природните забилежителности които предлага този район,но останахме още по очаровани от гостоприемството на хазайте на къщата Иглика и Емил,възхитени сме.Не се чудете при избора на квартира посетете къща за гости Иглика!


Мариана Умникова
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.28
16:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През почивните дни посетихме това чудесно и красиво място в Родопите с.Триград.Случайно избрах тази къща и наистина останахме очаровани от гостоприемството на тези млади хора ,които ни посрещнаха.Два дни не са достатъчни за да опиташ хубавите родопски ястия,да дишаш чистия въздох ,да гледаш красивата природа,да се любуваш на всичко онова ,което липсва в големия град.От сърце благодарим за гостоприемството на домакините в този дом и на всички препоръчвам да отседните в къща Иглика ,за да се убедите в казаното от мен.

Стоян Михайлов
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.07.31
16:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Красиво място е Триград. Механата е удобна, домакините са гостоприемни. Чисто и приветливо.Родопчани са щастливи хора, че имат такава природа.


гост посетител2009.09.01 00:46
собственичката на къщата не беше много любезна не обръща внимание на гостите си освен ако не си англичанин с евро!!!карат те да плащаш и за въздуха който дишаш!иначе триград и околностите си заслужават,но отседнете в друга квартира тази не става.няма отопление,водата е тече едва и отнема доста време да си вземеш душ!
христина петрова2009.09.08 00:53
Това въобще не е вярно собственичката е много гостоприемна и дображена!Готви невороятно, къщата е много красиви и удобна за отдих и почивка!!! Заслужава си да се отиде при първа възможоност пак сме там!!!!
галина стоянова2009.09.08 00:56
Прекрасно място ....къщата е страхотна собтвеничката още повече хора отивайте точно там и не го слушайте тоя господин или госпожа...явно е недоволен от живота си...Още веднъж казвам страхотно място няма такова...
Таня Иванова
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.30
16:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Красиво място, приветлива къща, домакинята е учтива и създава добри условия за почивка. Останахме доволни! При удобен случай, пак сме там!


В двора на къщата Една от стаите Голямата стая

Други хотели в ТриградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share