хотел Салена Плаза ***, Приморско

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.2 км
На море в Китен
Бургас    3.8 км
Плажове в близост
ММЦ Приморско
Приморско    1.4 км
Приморско - Северен плаж
Приморско    1.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
bobonini (0)
отседнал Юли 2016 за 1 седмица семейно
2016.07.26
00:46
коментар
bilivan (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни семейно
2013.07.15
15:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Случайно попаднах там, защото търсех през Booking плащане с кредитна карта. Когато отидох там нямаше ПОС терминал и трябваше приятели да ми захранват дебитната карта. Можех да си тръгна, но шефът на рецепцията беше толкова дружелюбен и професионално отговорен, че реших да остана. Беше абсолютно чисто и поддържано, но най ценното там е персонала - 4-5 много красиви и жизнени момичета, които все се усмихваха непринудено питаха непрекъснато от какво се нуждаем с детето ми и т.н. Басейнът беше супер като размери, чистота и температура. Ресторантът е по евтин от провинциалните. Като цяло луксът на хотела надвишава цената. Но пак се повтарям: персоналът е избран и по чар и по вербално излъчване. На човек му се иска всички млади хора в България да са като тях: работещи професионално и свежарски усмихнати, а не сиви, потиснати и мрънкащи.

Антоан Додов
отседнал Септември 2009
2009.09.03
19:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

МНОГО НЕКОРЕКТНИ ХОРА. Направили са си саид, предложили са цени и оферти, оставили са три телефона (два от които са изключени, а на третия никой не вдига). Отидахме там на място, а хтела в окаяно състояние, мръсотия. Добре е, че не останахме, представям си, щом са толково немърливи и няма кой да вдигне телефона и да изчисти (поне отвън за да хване окото), то какво остава за другото обслужване! Ако някой му се рискува, да отиде...!

maggiemuse
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.02.10
13:18
коментар

Други хотели в Приморско Забележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share