семеен хотел Марта, Приморско

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.2 км
На море в Китен
Бургас    3.8 км
Плажове в близост
ММЦ Приморско
Приморско    1.4 км
Приморско - Северен плаж
Приморско    1.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
xitrata lisichka (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица млада двойка
2013.09.01
18:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стаите в хотела са чисти и уютни , разполагаш с Телевизор и хладилник а доста от тях и с климатик. Местоположението на хотела е добро - на няколко минути от главната , но и далеч от лудницата - тихо и спокойно место , а гледката от хотела е перфектна. Собствениците са много любезни - настаниха ни в стаята която изрично си харесахме и искахме. Най-приятната изненада беше, че не ни поискаха капаро когато се обадихме да запазим , каквото почти всички искаха. Много коректни хора, плащането беше след края на престоя , като в истински хотел.


delphinbg (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.24
07:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година избрахме хотела си по и-нет със съпругата ми,но попаднахме на точното място при точните условия.Тих и чист семеен хотел с хармонична архитектура,морска гледка,снабден с всички удобства на приемлива цена.Собствениците са приятно младо семейство,с които при нужда се общува леко.Все пак ще си позволя една мъничка забележка-в североизточните стаи няма климатици и въпреки че там темп.е с няколко градуса по-ниска в най големите жеги е доста топличко.Хазяйката предлага вентилатор,но...все пак цената е за стаи с климатик!Но както стана и при нас може да компенсирате липсата на климатик с хубавата гледка от балкона!Заслужава си,а на собствениците пожелавам много и дисциплинирани курортисти!


Траяна и Оги
отседнал Юли 2008 за 1 седмица млада двойка
2009.06.04
07:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От години с приятеля ми се опитваме да избягаме от суматохата на тълпите и децибелите на чалгата. Миналата година по случайност попаднахме на хотел Марта. Повярвайте ми - за първи път от години си попаднахме на мястото.
Хотелът е на много приятно място. На 10 мин е от плажа, но там е гъчканица и ние лично ходехме до Перла с колата. Обзавеждането на стаите е приятно, ненатруфено, създаващо истински уют и предпоставка за отмора. Стаята ни беше с изглед към морето и понякога вечер оставахме да хапнем и пийнем на тераската, под звуците на вълните.
Намерихме това, което търсехме. Тази година се стягаме пак за там и може пак да дам отзиви.

Диана Иванова
отседнал Юни 2008 за 2 седмици семейно
2009.06.01
18:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Миналата година случайно попаднахме на този хотел и веднага ни стана любим - приятна обстановка, невероятна гледка, чистичко, уютно. Тъй като не е в центъра при големите тълпи туристи, беше изключително удобно да пуснем децата да играят на воля наоколо, а ние с мъжа ми да разпуснем.
Тази година пак сме там. Само да уточним кога са ни отпуските. Чакайте ни и ни запазете стаи. Ние ще се обадим за резервация, де :-)

Димитяр Вергов
отседнал Август 2007 за 3-5 дни млада двойка
2008.12.29
13:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, гледката от хотела е супер НО имам голямото удоволствие да оплюя" този хотел: Закачалките в банята падат, стаята сами си я метете и чистите ако се оспите сутрин, топлата вода не стига и за половината заети стаи от хотела. Ако закаснеете след плаж ще се къпете около 23.30 часа. ЛЕГЛАТА са изключително чупливи- при СПАНЕ пропадат, затова по-добре спете на земята направо. При настаняване едната стена беше с големи мухлясали петна, при което ни набедиха нас за това. + това за всичкото това неудобство, управителката(която не е сама) ще ви накара да си платите счупените неща?!? Ще ви изритат от хотела с помощта на едноклетъчни вратове и няма да ви върнат парите за оставащите нощувки (1). С малко дворен скандал си тръгвате с много впечатления. Защо останах докато ни изхвърлиха? Защото си бяхме предплатили всичките нощувки (6). Установихме в последствие, че не са и данъчно изправни. ВЗЕМЕТЕ СИ ПАЛАТКА АКО ХОДИТЕ ТАМ


легло гледка спане на земята
йойойо йойойо 2008.12.29 13:50
отговор
юлияна грозданова - управител на2009.02.18 12:26
Хотели не приемайте този екземпляр от квартал Люлин бл.348 вх.1 във вашия хотел.Запомнете неговото име.А на него му пожелавам успех с приятната вишистка, макар че образуванието не те правят човек.
Десислава Петрова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.12
14:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел за категорията си.Тази година го посетихме за първи път,но надявам се не за последен.Снимките от сайта на хотела отговарят напълно на действителността.Стаята ни беше с изглед към морето,което преполага повече вятър на терасата(което лично мен никак не ме притесняваше).Другите стаи са откъм улицата(там не е ветровито).След жегата и лудницата на плажа,прибирайки се в хотела ,се озовавахме в един оазис на спокойствието и прохладата,решен в зелено и жълто:-)).Самия хотел е в тихата част на Приморско-наистина наоколо няма какво да ви дъни ушите.Ако търсите тишина-имате я .Стига да не попаднете на невъзпитани съседи,с невъзпитано дете(каквото нещастие ние нямахме и слава Богу),но това за съжаление може да се случи нявсякъде.Хотелът е по-близо до северния плаж ,но и южния не е далече(на 15-ина минути ходене) ,имайки предвид колко голям град е Приморско.Собствениците са много мили и приятни млади хора.Желая им успех от сърце.

Емо Елазаров
отседнал Юни 2008 за 2 седмици семейно
2008.07.16
08:55
коментар
Йордан Йорданов2009.05.14 16:02
отговор

Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share