квартири Антон, Несебър

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    0.3 км
На море в Несебър
Бургас    1.9 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    2.4 км
плажна ивица Равда
Равда    4.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Галя Нейчева
отседнал Юли 2009 за 1 седмица с приятели
2009.09.16
14:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз съм била в тази къща. Разположена е на тихо и спокойно място в стария Несебър. Дворът е много красив, а стаите изключително чисти и уютни. Почивахме една седмица и това беше една от най приятните ни почивки. Хазяйката Лили е много динамична и приветлива жена. Решили сме да посетим тази къще и през есента.

Мила от Марс
отседнал Май 2009 за 1 седмица семейно
2009.05.06
22:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не може да се разчита на резервация при тях - обещават ти по телефона и два дни преди тръгването ти се извиняват, че заминавали за София и квартирата няма да се отдава под наем.
Истината е следната - бяха отдали стаите си за по-висока цена и реално се скриха.
Твърде прозрачно обаче - проверих на място като отидох в Несебър след два дни и имаше настанени. Естествено те не са единствената възможност, но един месец предварителна резервеция все пак трябва да означава нещо за хората от квартири Антон и човек да е спокоен, а не да казва - българи сме си и това е.
И още едно неприятно чувство те преследва навсякъде в стария Несебър - гражданите му до един са посветени в званието "Търговец І ранг" - за разлика от чудесната природа и етнографските особености на стария град. Но последните не са дело на днешните несебърлии, нали?


Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share