хотел Найс ***, Симитрли

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Стобските пирамиди
Кюстендил    22.5 км
Национален парк Пирин
Благоевград    27.8 км
връх Вихрен
Благоевград    27.8 км
Храмът "Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат"
Благоевград    31.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
polinikol (1)
отседнал Януари 2013 за 1-3 дни с група
2013.01.03
12:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Искам да споделя на кратко и за моето прекарване в Найс. Както чета по-нагоре, мога да потвърдя, че хотелът е мръсен, шумен, тоалетната мирише и душа няма стойка. Ресторантът е беден, а обслужването под всякаква критика. Така хваленият фитнес е превърнат в помещение за гладене на чаршафи, а в басейна, който беше зеленясъл, плуваха празни бутилки от бира. Това обаче не е всичко – най-забележителното нещо на хотела е наглата собственичка. Имахме запазени 3 двойни стаи, а на място бяхме настанени в преходен апартамент. Когато поискахме да бъдем настанени в това, за което си бяхме предплатили месец по-рано, започна лют спор с жената, която първо ни отказа с неясен мотив, а после и ни заплаши със саморазправа. След близо час спорове в крайна сметка тя обеща, че ще ни "компенсира" на следващия ден, но така и не разбрахме в какво се изразява това, освен че по обед някъде ни натъкмиха все пак в три двойни стай. Поисках дистанционното за климатика, а тя възкликна: „Тя тази стая е топла!”. Познайте какво – измръзнахме от студ, защото беше януари!!!!!!

олег-софия
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.27
09:44
коментар
alex петров
отседнал Февруари 2007 за 1-3 дни семейно
2008.08.23
12:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ние отидохме на този хотел.като цяло хотела емного хубав.но няма къде да се яде освен в хоела или в едно заведение което нещата им са много гадни.


Други хотели в Симитрли

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share