апартаменти Ескада **, Приморско

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (21 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.3 км
На море в Китен
Бургас    4.2 км
Плажове в близост
Приморско - Северен плаж
Приморско    1.1 км
ММЦ Приморско
Приморско    1.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Zdronch (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.08.08
14:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не си губете времето с тази обява, само ще ви развалят плановете за почивка! Хората са ненадеждни! Имахме резервация за 12 човека и 1 седмица преди настаняване ни беше съобщено че имало група руснаци които искали да останат още 3 дена и неможело да им откажат. Вървете си търсете после квартира за 12 човека на 1 място през Август ...

Sem. Kostovi (1)
отседнал Септември 2011 за 2 седмици семейно
2012.07.05
12:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме семейно миналата година през септември. Изкарахме страхотно. Условията бяха прекрасни за истинска почивка - тишина, спокойствие и уют. . Тази екскурзия ни припомни колко красиви местенца има в България. ни бе препоръчана от наши близки, за което им благодаря. Доволни сме от всичко, до скоро и успешен сезон!С нас се държаха много учтиво и приятелски въпреки,че бяхме с малко дете и то тичаше постоянно навсякъде.Незнам,но според мен ако се държиш позитивно и учтиво с хората и те ти отръщат със същото.Беше едно незабравимо лято.всички изкарахме невероятно,толкова уютно и приятно отдавна не се бяхме чувствали никъде. Собствениците са изключително гостоприемни и много любезни.Благодаря на целият персонал за приятната почивка.Едно уютно и прекрасно място! Благодарим за топлото посрещане. Ще дойдем отново!

Don4o72 (1)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица с приятели
2012.06.25
18:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

печатленията ни са прекрасни, отлични условия, внимателно обслужване и чудесно място за почивка. Непременно ще посещаваме хотела и в бъдеще.Благодаря за приятните преживявания!Каквото и да напиша за Вас, ... все ще е много малко! Гостувахме Ви в началото на мес.ЮНИ. Бяхме пленени от красотата на това прекрасно място още щом прекрачихме вашя праг!
Бяхте се погрижили за цялото ни удобство! Специални поздрави за Всички Ваши служители - много мили хора!
И, днес отново се връщам при Вас и Ви изпращам искренни Благодарности за гостоприемството!
Приемете нашите сърдечни поздрави.рекрасно хотелче,чисто,спокойно,...цялата група останахме много доволни! Благодарим от сърце на стопаните за гостоприемството и доброто отношение !

Stoiko Konstantinov (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2012.05.25
13:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако сте с малки деца това е вашето място за лятото.Ако искате да почивате на тишина и спокойствие това е хотелът.Предното лято решихме да се откъснем от големия град. Решихме да почиваме с Приморско. От преди знаем, че там е много свежо и спокойно. Аз разгледах из Интернет. Първото на което се натъкнах беше въпросната квартира.Собствениците са много мили не се натрапвт и почивката е незабравима.Хигиената е на ниво просто не пропускайте.Наистина прилична за цената квартира..Миналата година останахме много доволни и решихме това лято отново да отседнем там.Доволни сме както аз,така и семейството ми.Обзавеждането е по-добро от на повечето малко семейни хотели с надути цени!Определено услугите, и посрещането и качеството са на ниво. Това си е лично мое мнение. Поздрави за мениджъра.Препоръчвам ви го от сърце.

Krasio Ruse (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица с приятели
2012.05.04
14:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година,открихме тази чудесна къща случайно в нета.Мястото е чудесно за почивка ,почивахме там семейно с още едно семейство за 6 дни и изкарахме страхотно.Чиста, тиха и спокойна квартира,чудесни хазаи,мили и почтенни хора.стаите са на ниво, хубави и удобнi.бяхме настанени в много хубава стая с голяма тераса и много ни харесавсичко беше много хубаво не ми се тръгваше.Стаите за светли и просторни, мебелите почти неизползвани, а що се отнася до гардероба-достатъчен- повече от добри спрямо категорията. плажът е много наблизо ,има паркинг отлично съотношение между качество и цена.всичко си беше на ниво.собствениците са мого приятни хора-отделяха внимание на всички гости.догодина можеби пак сме там.живот и здраве - ще се видим догодина живот и здраве пак ще отидем.Изкарахме чудесно там и определено бихме повторили.Благодаря от сърце на домаконите ни ,желая им здраве и успехи и се надявам отново да се върна!Тук е място за истинска почивка ,тихо и спокойно, Невероятно местенце за почивка и релакс опитайте и вие!

Hristo Nedkov (1)
отседнал Април 2012 за 3-5 дни семейно
2012.05.04
13:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно мили, любезни и отзивчиви хора, много чисто и добре подредена стая с всякакви удобства.Бях със семейството си в комплекса и много ми хареса разположението му. Много сме доволни! Има достатъчно пространство за децата за игра.Всичко в хотела е на изключително професионално нивo.Запитването, заявката, уточняването на детайлите по настаняването и услугите бяха коректни.Условията , предлагат всички удобства.Идеално за хора, търсещи спокойствие и романтика.Отличен хотел!!Едно прекрасно място за почивка.Горещо го препоръчваме за приятен престой.Много хубави стаи....Добре обзаведени стаи (много удобен матрак!).Препоръчвам го на всеки,който желае да си почине и да прекара едни незабравими мигове.

Kiril1971 (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни с приятели
2012.04.24
17:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очаровани сме от удобствата, чистотата и спокойствието ...Красиво,уютно и спокойно.Обслужването е чудесно и собствениците са много мили и добри хора ! Задължително го посетете, ще останете очаровани .Точно такова място търсехме-спокойно,комфортно,до самата плажна ивица.Напълно задоволи изискванията за всички ,при това на достъпна цена за средностатистически българин.Всяка година почиваме на Черноморието,но тази година беше незабравима за нас.Най-хубавото място за пълноценна почивка.Обзавеждането е ново и отговаря на снимките от сайта.Студиото което ползвахме беше удобно и широко, чудесно за семейства с малки деца,снимките отговарят на действителността,т.е. обзавеждането е хубаво и удобно.много ни допада като обслужване на персонала и като цени за услугите който предлага направо е страхотно Благодаря,че ни посрещнахте и изпратихте с внимание.Беше една незабравима почивка.Живот и здраве догодина ще се върнем там.Препоръчвам горещо!!
Личното ми мнение е,че си заслужава почивка там.

Georgi Rosenov (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2012.03.28
19:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страшно сме доволни .ПРиморско е уникално място с 4 плажа.Доволни сме и от квартирата/ Апартаменти Ескада.Ние лично ходиме на плаж Перла.Когато се връщаме от плажа ни е много важно да имаме парко място за автомобила,защото Перла е извън града.Чудесно е ,че сградАта има паркинг при това и учудващо голям.Когато не ходим на Перла посещаваме северния плаж,който е на едва 50м от сградата.Това бе и една от причините да си направим тук резервация......близко до плажа и задължително с паркинг,за разлика от повечето квартири които нямат обикновено паркинг.Мястото е тихо и спокойно точно както нашето семейство обича.Цената бе най/ниска като резервирах,а условията са доста добри за толкова евтино.Ново обзавеждане с климатик.Отзивите гледам и на другите хора са отлични.Мястото е квартира с условия като на хотел,даже по/добро от повечето малки хотели в града с надути цени.Има кух.бокс апартамента.Единствено съм разочарован ,че няма пералня и печка......има само микровълнова.Дано сложат другата година.Мястото е отлично и достъпно за джоба.

Поздрави от Пловдив

buzmar (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.08.09
13:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ето един обективен коментар и от мен.

Накртако:
Положителното - тихо и спокойно място, широки стаи, близо до морето
Отрицателното - много далеч от центъра, много мръсно, обслужване почти липсва, цена твърде висока и несъответстваща на предложеното

По-подробно
Посрещат те с кола на входа на Приморско - супер услуга, но разбираемо като се има предвид, че сградата(не е хотел!!!) се намира на нова неотбелязана и неасфалтирана уличка. Местоположението е на възможно най-отдалеченото място от центъра и централния плаж. Хубавото е, че е тихо и спокойно като на село и наистина е близо до плажа - 100м от дюните и 250м от водата.
Обслужване - трудно е да се нарече обслужване - посреща едно момче, което отдавна не е обливано от вода - моркса или сладка, а в жегите това се усеща отдалеч.
Сградата е жилищно блокче с различни собственици. Въпросните стаи са около на 1 собственик и са около 1/5 част от цялата сграда. Сградата има асансьор.
Място за Паркиране - има малко дворче, в което спокойно се събират около 5-6 автомобила и още толкова, които им пречат да излязат (апартаментите са около 25!!!)
Вътре е сравнително ново и наистина широко. Удобно е! Но... закачалките в антрето - изкъртени, закачалки в банята също, здрави няма. Липсват хавлии, сапунчета, чаши и т.н.
Чистота - една от двете олекотени завивки имаше голямо мръсно петно. По пода имаше вълма/топки от прах, косми и мръсотия. Банята не се чисти (по плочките имаше размазан кървав комар) и неща, които ме е срам да коментирам.
Цената - обявената цена беше 40лв за двойна стая, но на място ни посрещнаха с думите - "Юли месец е силен сезон и цената е 50лв на вечер".

Който е мераклия - да ходи, аз повече там няма да стъпя!!!

Leonid Ton4ev (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица с приятели
2011.07.09
15:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мои познати ми го препоръчаха.Хотела е изключително приятно и чисто място за почивка.Тип семеен хотел, това е място което предлага удобен престой и пълноценна почивка.Почивката в това хотелче наистина ни хареса... Чувствахме се много добре. Бяхме за една седмица със семейството си, накараха ни да се чувстваме наистина желани гости, което е най-важното. Имахме всякакви удобства и въпреки притесненията ми,че с малко дете ще ни е некомфортно,въобще не беше така. Спокойно и приятно минаха дните ни там и даже искахме още...Първият ми престой тук през м. юли ме накара да променя плановете си за август и отново да бъда отново негов гост и през август. Всички наши познати,на които препоръчахме хотела и го посетиха,останаха очаровани...Работят с много хъс, поддържат добра чистота и удобство на гостите. Благодаря ви и до нови срещи!Желая Ви успех!

pesha134 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.07
13:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Престоят ми в един от тези апартаменти се оказа една от най-хубавите ми семейни почивки!!! Най-много ми хареса това че бяхме на около 50 метра от плажа. Самият апартамент беше обзаведен много добре. А колкото до цените-доста добре. Ако искате хубава семейна почивка-това е вашето място !!!

Venko Noev (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2011.06.21
14:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Намерих мястото, чрез интернет. Много съм доволен.Бяхме отседнали в студио и всичко беше точно така както беше описано в тяхния сайт. Студиото беше доста просторно, имаше 2ро легло и диванче.За качеството на услугите като климатик,хладилник обзавеждане и чистота никъде няма да намерите по-добри цени.Аз без съмнение бих отседнал пак там.Местоположението на хотела е много удобно - морето е на 80 метра. стаите са широки,За качеството на услугите като климатик,хладилник обзавеждане и чистота никъде няма да намерите по-добри цени. Препоръчвам го на всеки който иска спокоиствие е удобство. Много е близо до центалния плаж.Изкарахме страхотно - спокойствие, чистота, перфектно обслужване и отношение. Ако сте с малки деца това е вашето място за лятото.Надяваме се това лято отново да имаме възможността да Ви посетим!Успех!

Daniel Mihailov (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.06.20
18:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много е хубаво!Наистина!Домакините,стаите,отношението към гостите.....всичко е перфектно. Много сме доволни, хората са сърдечни и гостоприемни, пък и е доста по- евтино в сравниние с другите къщи.
Когато пътуваме из страната търсим тихи и спокойни местенца , където да отседнем . За мен от особена важност е да има самостоятелна баня и хигиената да бъде на ниво . А ако хората , които те посрещнат са усмихнати и гостоприемни - направо уцелваш джакпота .не се чудете , попаднали сте в най-уютния дом, който някога сме посещавали!Тук ще намерите всичко, което е позабравено в това забързано време - гостоприемство, усмивки, топлина, уют, сърцати домакини, има всички удобства,които може да си помислите. Прекарахме незабравимо! Благодарим ви! Всеки друг път ще се връщаме при вас !Много положителни емоции излъчват стопаните - хубаво е там!Стаите са много добре обзаведени, чисти и имат всички удобства, необходими за едно приятно и безпроблемно прекарване.

nikoleta678 (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2011.06.09
18:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През миналото лято почивах тук. Изключително доволна съм и от условията, и от персонала. Цените са достъпни. Препоръчвам го на всеки!Много пирятно и чисто местенце.Може да отидете и с домашния си любимец, което беше моето задължително изискване. За цената и удобствата му поставям 5 от 5 и персоналът беше много усмихнат.
С чистота нямаше никакъв проблем, безспорно беше много чисто всеки ден минаваха и т.н. Отношението на собстеника който ни посрещна бе много топло и сърдечно и това май може да се усети само в тези малки семейни хотелчета. В по големите никой не ти обръща внимание.Изобщо останахме с много добри усещания през целия си престой.Направихме си предварително резервация. Още от сайта им се усеща, че имат сериозно отношение към бизнеса си и не гледат как само да ти приберат парите. Даже се изненадах когато ми се обадиха за да потвърдят получаването на парите и да ме уведомят, че стаята ни била свободна и можем да пристигнем рано сутринта без да губим от почивката. Направи ми даже впечатление, че сменяха бельото през 4 дена нещо което е задължително чак за 4-ри звездните хотели.Когато пристигнахме със задоволство открихме,че всичко написано отговаря на истината. Студио,което бяхме избрали се оказа обзаведено с абсолютно всичко необходимо за едно четиричленно семейство.Всичко беше супер и го препоръчвам особенно за млади родители с малки деца.Сигурно пак ще се върнем там.

diyan (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2011.06.05
18:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вее имаме резервация за месец юли 2011г. Миналото лято наехме един от апартаментите. Останахме доволни- ниски цени, много добро обзавеждане, климатик,хладилник,кабелна...! Даже се уредихме и с паркинг място! Управителят беше много отзивчив и любезен... а разположението е просто идеално- съвсем близко до плажа и недалеч от центъра. Очакваме с нетърпение месец юли!!!
сем. Николови

gergi (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2011.06.05
13:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Ние бяхме отседнали тази къща това лято!Искаме да кажем,че бяхме адски доволни от стаята си,беше супер,предвид жена ми колко си пада претенциозна .Собственика беше много мил и изобщо нямаме никакви забележки!Прекарахме си супер,Приморско много ни хареса! Мястото е прекрасно, обслужването е на ниво, миналата година почивахме там семейно и изкарахме чудесни 7 дни. Останах очарован от обстановката. Намира на 120 метра от плажа,тихо и приятно място за почивка. Препоръчвам го на всеки.Ние останахме много доволни, тази година сме направили пак резервация!!!

Angelege (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2011.05.25
20:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там с децата и останахме очаровани. Условията са страхотни, обзавеждането е ново, има всичко необходимо. Изкарахме най-хубавата си ваканция от години насам. Не пропускайте възможността да посетите тази къща. Аз рядко съм попадал на подоно място, хората са много гостоприемни, ще останете много доволни. Обслужването е на ниво - идеалното място за почивка. Собственика се отнася към гостите като най-близки приятел. Изобщо каквото и да кажа ще е малко, защото този комфорт не сме го получавали никъде. Препоръчвам на всички, тръгнали на почивка да посетят този прекрасен град, да отседнат тук и да се насладят напълно на една НЕЗАБРАВИМА ВАКАНЦИЯ!!!

Apartamenti Eskada (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2011.05.24
23:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да се знае,че България е в Европейския съюз!Подобни проблеми там отдавна са разрешени в Европа по следния начин-РЕЗЕРВАЦИЯ САМО ПРИ ПРАТЕНО КАПАРО!Пращането по банков път е вид документ който са ДЛЪЖНИ ДА СПАЗВАТ и двете страни!Така се осигурява спокойствието на туриста,както и се избягва възможноста да се злоупотребява с гостоприемството на хотелиера или неспазването на неговите правила за ползване!Когато съм бил в Италия например,отсядат група американци.Италианеца е насрочил ЧАС НА НАСТАНЯВАНЕ от 15.30 в най голямата жега,и никой няма правото да се оплаква като в България ,че било много горещо.В Европа може да са културни ,но правилата са жестоки.Даже ,ако закъснее туриста и не е там навреме в насрочения час ,италиянеца има правото да не ти върне пари без да му пука колко от далеч идваш!При нас чак дотам все още не се е стигнало,а и по правило БЪЛГАРСКИЯТ ХОТЕЛИЕР Е СВИКНАЛ ДА СЛУГУВА НА КЛИЕНТИТЕ си,но нека поне елемнтарните правила бъдат спазвани.ИСКАМЕ ДА ОТБЕЛЕЖИМ ,ЧЕ ДОЛУОПЛАКВАЩИТЕ СЕ НИКОГА НЕ СДА БИЛИ НА ПОЧИВКА ПРИ НАС.Те нито знает какво е местоположението на хотела,нито са влизали вътре,нито са почивали в стаите ни,че да коментират услугите които предлагаме, те даже не са и били на почивка при нас!Или са имали отменени резервации или изобщо са нямали такива.Все пак се извиняваме и молим да прояете внимателно тези съобщения ,за да сте запознати с нашите правила. Молим екипа на zahotelite.com да не крие тези 3 съобщения!

Поздрави от екипа на Апартаменти Ескада

Apartamenti Eskada2011.05.08 19:26
Молим екипа на zahotelite.com да не крие тези 3 съобщения! Те са специално написани за да са от полза на българския турист,да бъде той запознат с правилата и условията на правене на резервация в нашия хотел,които са същите ,като изискванияната на всеки нормален хотел в Западна Европа.Да бъдат избегнати недоразумения вредящи на туриста поради незапознатостта му с нашите правила.Ние сме длъжни да се извиним и обясним случилото се на бивши и бъдещи почиващи въпреки,че възникналите проблеми са изцяло по тяхна вина!Да отбележим и факта,че може би сме най-посещавания профил по южното черноморие в сайта на bghotelite.com с близо 90 000 посещения! И най-харесвания във Фейсбуук.НИКОЙ ОТ ХИЛЯДИТЕ ДОВОЛНИ ТУРИСТИ СЛЕД ПРИВЪРШВАНЕТО НА ПОЧИВКАТА СИ И ВРЪЩАЙКИ СЕ ОТНОВО НА РАБОТА, НЕ БИ ТРЪГНАЛ ДА ВЛИЗА ПО ФОРУМИ И ДА ПИШЕ КОМЕНТАРИ,НО ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ОТ ХИЛЯДИТЕ ТУРИСТИ 3-МА,4-МА ДА ИМА НЕДОВОЛНИ ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ТОЧНО ТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ВЛЕЗНАТ И ЩЕ ОШАРЯТ ФОРУМА. Надяваме се ,че сте екип от професоналисти ,които са безпристрастни и мерите с един аршин и добрите и лошите коментари без да се подвеждате и взимате страна.Молим да оставите тези 3 съобщения ,защото са предназначени да достигнат до българския турист!Този профил бе създаден специално за написването на тези съобщения и ви уверяваме,че това е първия и последен път когато от този профил се пише нещо,а написано бе с цел не да е от полза на нас ,а да е в помощ на туриста ,за да бъдат избегнати бъдещи недоразумения и кавги!

Поздрави от екипа на Апартаменти Ескада
Apartamenti Eskada2011.05.24 23:40
РЕЗЕРВАЦИИ СЕ ПРАВЯТ САМО С ПРАТЕНО КАПАРО ИЛИ ТУРООПЕРАТОР С КОЙТО СИ ПАРТНИРАМЕ!!!Туристите оплакващи се по-долу са били любезно запознати с нашите правила за резервиране на стая и са били предупредени ,че непращайки капаро както е навсякъде в Европейския съюз ТЕ РЕАЛНО НЯМАТ НАПРАВЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ,но ако все пак желаят в денят си на пристигане в Приморско могат да се отбият и проверят дали имаме свободни места!Било им е съобщено ,че тъй като НЯМАТ НАПРАВЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ при нас сами поемат риск докато престигнат свободните стаи да бъдат вече заети или други по-коректни туристи да пратят капаро и по този начин да запазят наличните свободни стаи!Подобни проблеми възникват поради множеството българи “тарикати” които ЕДНОВРЕМЕННО СИ “ЗАПАЗВАТ” СТАИ В 5 ХОТЕЛА(за да търсят най-доброто на най –ниска цена) ,и в деня на пристигане най-често отсядат в този хотел който им е най- близко,а останалите 4 седят ,чакат ,но естествено никой не идва и когато хотелиера им звънне естествено НЕ СИ ВДИГАТ ТЕЛЕФОНА.

В случая хотелиера не може търси отговорност на тези некоректни хора,защото не са ПРАТИЛИ КАПАРО.ВСЕКИ СЕЗОН ПО ТОЗИ НАЧИН 100-ЦИ ХОТЕЛИ БИВАТ “ВЪРЗВАНИ” и така в разгара на сезона седят празни!Най-лошото е ,че когато коректен хотел се обади ти му казаваш,че няма свободни стаи ,защото гореспоменатите “тарикати” са запазили всички.Друга причина тези “тарикати” да не искат да пращат капаро е ,че така могат да идват когато си поискат БЕЗ ДА СПАЗВАТ НАСРОЧЕНИЯ ЧАС за настраняване “понеже било много горещо и искали да пътуват вечерта по хладно”.Поради подобни прищевки въпреки насрочения час от 11.00 и обещанието на туриста да го спази,той се изтърсва пред хотела в 05.30 сутрината и хотелиера за да го настани трябва да събуди и накара коректните си туриси да напуснат стаята толкова рано,да прати не една а 4-5 камериерки да я чистят за да може на споменатия “тарикат” да му е максимално на кеф!По този начин хем бива нарушено спокойствието и почивката на коректния турист, и хем БИВА ИЗНУДВАН ХОТЕЛИЕРА или моментално да ги настани, или те ще си търсят друг хотел и така той трябва да остане с ПРАЗНИ СТАИ заради тях! Молим екипа на zahotelite.com да не крие тези 3 съобщения!

Поздрави от екипа на Апартаменти Ескада

Apartamenti Eskada (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2011.05.02
14:55
коментар
Apartamenti Eskada (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2011.05.02
14:51
коментар
Apartamenti Eskada (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2011.05.02
14:46
коментар
galin78 (0)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2011.04.06
17:17
коментар
galin78 (0)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2011.04.05
15:46
коментар
konstantin68 (0)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2010.08.16
11:11
коментар
kalin4eto (0)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.08.16
11:05
коментар
petko35 (0)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.16
10:59
коментар
geri (0)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2010.08.16
10:50
коментар
lili77 (0)
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2010.08.13
15:48
коментар
pepi78 (0)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица възрастна двойка
2010.08.13
15:31
коментар
pavel (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.09
13:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Tova e PARODIQ na tema hotel i pochivka.Mnogo se laje i to v denq na pristigane za da moje da si s varzani race.Pri nas se kaza che staqta ni e navodnena, no edi koe si turistichesko biuro shte ni nastani.....e az i semeistvoto mi sami si namerihme i nastanihme v drug mnogo po dobar hotel...no ne e tam vaprosa, po tozi nachin chovek spira da vqrva na online registraciite...i kolkoto i sami da si pishete dobrite otzivi s nqkolko minuti razlika...doverieto naistina se gubi...dobre che ima i drugi hoteli.

Lilia Del4eva2010.08.13 15:32
Много точно описание на несъществуващият хотел.Дори местните не знаят да има такъв в Приморско.Ако живущите там не направят нещо по въпроса с тези техни съграждани измамници, то много скоро дестинацията "Приморско" ще бъде отхвърляна от българските туристи, които до сега се опитваха да си оставят парите там, а на по-късен етап и от чуждестранните.Идиотът - измамник ,така както си говори по телефона и изпраща sms-и, сам ще попадне на неподходящ човек, който дори да е на почивка, ще си направи труда да го намери.
sem.Georgievi (0)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.08
23:21
коментар
Pleven (0)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици семейно
2010.08.08
23:03
коментар
gori (0)
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2010.08.08
22:52
коментар
gori (0)
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2010.08.08
22:47
коментар
idel (0)
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2010.08.08
22:40
коментар
Lori (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.08
18:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел не съществува!Измислен е и не се връзвайте да отидете там.Ние обиколихме целия плаж и не го открихме.Обадихме се няколко пъти на собственика на хотела,но той не вдигна!Не ходете там,защото ще съжалявате и ще трябва да си търсите друг хотел!!!

svetla (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.02
14:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ИМАХМЕ УГОВОРКА ПО ТЕЛЕФОНА ЗА ЕДИН ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ.СЛЕД КАТО ПОТВАРДИХА ЗАЯВКАТА НИ, ЗАПОЧНАХА ДА ЛЪЖАТ.НЕ ВДИГНАХА ТЕЛЕФОНА В ДЕНЯ НА ПРИСТИГАНЕТО НИ, ПРАТИХА ЛЪЖЛИВ SMS И НИ ИЗПРАТИХА В НЯКАКВА ТУРИСТИЧЕСКА ФИРМА.МОЯТА ПРЕПОРЪКА Е ДА НЕ ОТИВАТЕ В ТОВА ХОТЕЛЧЕ, ОСОБЕННО АКО СТЕ С МАЛКИ ДЕЦА, КОИТО ТРЯБВА ДА РАЗКАРВАТЕ ДОКАТО НАМЕРИТЕ НЕЩО МНОГО ПО ДОБРО.

rossinka (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.18
12:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Намерих апартаменти "Ескада" чрез Интерент .Останахме изключително доволни.Апартаментът е чист, с климатик и наистина съвсем близо до северния плаж.Посрещането беше на ниво, а цените са наистина ниски.Много пъти сме отстядали в Приморско , но за първи път останахме доволни от всичко: посрещане, обстановка, спокойствие и ниска цени.Видях коментара , че не си вдига телефоналПовярвайте ми изобщо не е така.Изобщо не познавам момечто дали е собственик или управител, но винаги беше на разположение.Безпокояхме го рано, защото пътувахме през ноща и въпреки всичко беше изключително любезен.Ако обслужването в България и в частност по Черноморието беше навсякъде така , нямаше да отиват полвината от туристите в Гърция.
Пожелавам успешен сезон на целия екип на "Ескада"
Роси Дялкова
София

robev (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.06.19
11:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вярно ли е това със случайно забравената резервация? Да пише някой какви са му впечатленията от апаратаментите.

Pleven (0)
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2010.03.20
18:49
коментар
Марина Петкова
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2010.03.18
21:03
коментар
Влади Враца
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с група
2009.08.05
14:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в апартамент за няколко дена с приятели, всички сме много доволни !!! Нищо не ни липсваше, цените са идеални! Нямеме търпение пак да дойдем

КАТЯ ГИНЕВА2009.08.17 13:58
ИМАХМЕ РЕЗЕРВАЦИА ПО ТЕЛЕФОНА ЗА АПАРТАМЕНТ,СЛЕД КАТО ПРИСТИГНАХМЕ В ПРИМОРСКО И СЕ ОПИТАХМЕ ДА СЕ СВЪРЖЕМ СЪС СОБСТВЕНИКА ЗА ДА СЕ НАСТАНИМ ТОВА СЕ ОКАЗА НЕВЪЗМОЖНО,ПРОСТО ГОСПОДИНА НЕ СИ ВДИГАШЕ ТЕЛЕФОНА,Т.Е НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ТЕЗИ АПРТАМЕНТИ,ЛЪЖАТ БЕЗЦЕРЕМОННО.
Valentina Ivanova2009.09.02 01:30
Е, при нас вдигна телефона, макар и не веднага.Съшо имахме резервация по телефона. Но това не бе проблем. След това започна ужаса. Часът за настаняване се промени няколко пъти.Вътре студито беше ужас.Мръсно и не добре изчистено,по-скоро не беше почистено. Косми от коса кой знае от кого. За 10 дни никой не влезе за боклук или поне някакво почистване. Трябваше сами да се грижим. Но за сметка на това цената бе доста добра, но за наемодателят.
Светли Христова
отседнал Юни 2009 за 3 седмици семейно
2009.06.23
22:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в студио и ни хареса много има си нужните удобства за една почивка цената е добра ние бяхме сега през юни плажа е близо и пратихме и наши близки там дано и на тях да им хареса ние сме доволни.


Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share