хотел Вила Богданов ***, Несебър

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Несебър
Бургас    0.8 км
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    1 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    1.4 км
плажна ивица Равда
Равда    3.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
123456789 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.16
12:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отличен хотел с изключително разположение с изглед към провлака на стария град Несебър, до банка, до "Германос", до няколко великолепни семейни ресторантчета и всички купонджийски места в новия град. Чист, тих, с много добър WiFi интернет. Стаите са направо огромни. Собствениците, Боряна и Атанас, са безкрайно мили и готини, винаги готови да помогнат със съвет, могат да ти обяснят кое е най-хубаво наоколо и как да стигнеш до него и не те дебнат постоянно в ръцете за бакшиш - всъщност не можеш да не се сприятелиш с тях още в първата минута. На партера има кафе-бар, казва се Classic, второто място в България да пиеш хубаво кафе след веригага "Onda", без да платиш цяло състояние за него. Дизайнът, градината и цялата атмосфера са ненатрапчиво италиански. Казах ли за изгледа - прекрасен изглед към стария Несебър, особено нощем на светлини.
За шофьорите - собственият паркинг на хотела е скромен, но наоколо има безброй свободни и безплатни места за спиране и паркиране.
Пак ще дойдем!
Венци и Роси


Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share