самостоятелни стаи Зора **, Триград

Рейтинг:  5 star rating  4.6 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    1.7 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    1.7 км
Триградско ждрело
Смолян    1.7 км
Ягодинска пещера
Смолян    5.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
stanimirSZ (1)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.26
17:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там от 22.09 до 26.09.2011г. с големия ни син и приятелката му и с малкия ни син.Всички останахме очаровани от условията и обслужването от Даниела и Антон-сърдечни и добри хора,които задоволяваха всяко наше желание.Храната беше разнообразна,домашно приготвена и с отличен вкус.Обстановката около къщата е вълшебна-китни градинки и тераса с невероятен изглед.Цените са нормални.За природата на Триград няма смисъл да се говори-това е едно от най-красивите кътчета на България.

vero6 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.17
10:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди два дни се върнахме със семейството ми от Триград. Възхитени сме от уникалната природа, от усмихнатите и услужливи хора, които срещахме навсякъде и не на последно място - от къща за гости "Зора". Стаята беше чиста и подредена, имаше си всичко необходимо. Терасата пред къщата обаче ни достави най-голямо удоволствие- цялата е в цветя, а гледката, която се открива от нея е забележителна....А мекичките и гювечетата на домакинята...просто не сме вкусвали други такива! Препоръчвам тази къща на всеки, който цени спокойствието, красотата и хубавите български гозби!

Васил Василев
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.02.14
19:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес се върнахме от Триград. Бяхме отседнали в стаи Зора за две нощувки и просто сме възхитени от обстановката, доброто обслужване, чистотата и добрата храна, която предлагат (домашно приготвена). Много сме доволни, бяхме там за първи път и надявам се не и последен!

Галина Рупколска
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни сам турист
2010.01.03
14:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Г-жо Стоянова,
за съжаление улиците в цялото село са в лошо състояние, но Къща за гости Зора не е длъжна да ги поддържа, въпреки че когато се налага го прави! При температура от 15 градуса навън щеше да отнеме 15мин., за да се стопли която и стая да бяхте си избрали. Избрахте си стая с отопление на дърва (това е нормалното отопление, характерно за този район) като казахте, че радиатори си имате и в София!!! Може би, ако бяхте решили да споделите с нас, че ви е студено щяхте да получите и радиатор, но след като запазихте мълчание, няма как да разберем какво желаете!
Къщата разполага с механа, която е на разположение на гостите ни, но това не е ЗАВЕДЕНИЕ!!! Сокът, които сте пили се приготвя единствено от горски плодове (малини,боровинки), захар и вода, без консерванти, емулгатори, пюрета и т.н. Няма как да го приготвим без да има вода!!!! Що се отнася до алкохола - домакинята ви предложи да ви достави от месния магазин, но вие отказахте! Може би се страхувахте да не сложим надценка, но ние никога не го правим! Ако искахме да печелим от алкохол, щяхме да го продаваме в механата!
Когато пристигнахте вие пожелахте първо да видите къщата и чак тогава донесохте багажа и се настанихте. Значи сте имали достатъчно време да прецените дали желаете да останете или не. Триград разполага с огромна леглова база - хижа, хотели, къщи...веднага щяхме да ви посочим къде се намират! А що се отнася до цената, която сте платили - това е съвсем нормална цена за зимния период в Триград! Дори бих казала, че е ниска!!!
Къща Зора винаги се е стремяла гостите й да се чувстват добре и по най-добрия начин да задоволим желанията им. За съжаление колкото и да се стараем винаги ще има недоволни. Разни хора, разни идеали....


Еми Стоянова
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.28
20:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко дни посетихме Триград.Предварително заявихме стая в "Зора".От коментарите и снимките бяхме положително настроени, но когато тръгнахме към къщата...онемяхме."Улицата" представляваше безразборно нахвърляни камъни с ширина от два метра, по които и джип трудно би се качил.Все пак стигнахме до къщата, която щеше да ни приюти за няколко нощи.Стопаните ни предложиха да си изберем стая с отопление на дърва и такава с електрически радиатор. И двете бяха неотоплявани и много студени.Избрахме стаята с дърва, защото решихме, че по-бързо ще се стоплим.Докато чакахме да ни запалят печката влязохме в "механата".Там гореше истински огън, беше топло и приятно и обнадеждени, че почивката ни няма да е напълно съсипана, решихме да си поръчаме по едно питие...И тогава дойде поредната изненада. Оказа се, че в това заведение няма НИКАКЪВ алкохол.Няма бира, вино, ракия...дори безалкохолни липсваха.Предложиха ни домашен сироп разреден с вода.Домакинята се извини, че не ни е предупредила...но вече си бяхме нанесли багажа.Няма да ви описвам ледената баня,дежурството през нощта, за да поддържаме огъня и натежалите от безсъние клепачи сутринта...Побързахме да тръгнем колкото се може по-рано, уморени, ядосани и разочаровани.
Ако искате да платите 36 лв. за нощувка в ледена стая, без телевизор, телефон и нормално отопление...можете да посетите "Зора".

Димитър Тропчев
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.07
19:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чистота, уют, отлична храна и гостоприемство. Това представлява къща "Зора" с нейните стопани Даниела и Антон.

Валя Найденова
отседнал Август 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.08.17
10:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Триград е уникално място,препоръчвам и пожелавам на всеки да го посети и да усети магнетизма, красотата и магията му. Къща за гости "Зора" притежава и предлага всички условия за идеална почивка - изключително чист и подреден дом.Домакините - Даниела и Антон, са мили,добри и приветливи хора.Изобщо не ни се тръгваше...

Mariqna Sakaliieva
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.02.04
09:48
коментар
Маргарита Петрова
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.21
09:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стаи Зора имат всички предпоставки за приятно изкарване на почивката - чисти и уютни стаи, малка механа с камина и чудесни, гостоприемни домакини. Ако ходите там задължително опитайте катмите и мекичките на леля Даниела..))

Маргарита Петрова
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.20
21:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволна от Гостопремството на хазяите. Стаите са много чисти и уютни - 2 двойни и 2 тройни. Имат на етажа малка механичка с камина, където може да се направи и скарата. Стопанката е майсторка на катми и мекички - ако ходите непременно да ги опитате...) С две думи има всички предпоставки за приятно изкарване на почивката.


Други хотели в ТриградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share