семеен хотел Вила Кръстев **, Несебър

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Несебър
Бургас    0.9 км
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    1.4 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    1 км
плажна ивица Равда
Равда    3.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Kaly (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2011.02.15
13:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналото лято почивахме една седмица в хотел Вила Кръстев. Не съм доволна особено,скъпо е за предлаганите условия. Вярно, че е на много удобно място хотела,но изгледът към морето е малко пресилен, вижда се паркинга отсреща и пощата, а частично малко морето. Друго нещо,няма асансьор и стаята ни беше на 4-тия етаж, доста изморително след плаж се изкачват стълбите. За чистотота,само боклука се изхвърляше от стаята всеки ден,но не се метеше изобщо,терасата ни беще обсипана с пясък от хавлийте,тя също не се почистваше. Жената,която почистваше стаите е и собственичка, усмихва се, прави се на любезна.Абсолютно никакъв двор няма хотела, направо от улицата се влиза по една пътечка до вратата и това е. Мисля,че за 60 лева на вечер във върховия сезон не си струва,има много по-готини хотелчета в Несебър, на по-ниски цени.Аз лично не бих отишла отново в така наречената Вила Кръстев.

vladimir91 (1)
отседнал Август 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.08.26
00:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С приятелката ми прекарахме една незабравима 5-дневна почивка там. Още от началото камериерката, която е и собственичка, ни посрещна с доброта и топлота. С усмивка ни настани и всеки ден стаята ни беше излизвана до последната песачинка.Леглото беше удобно, стаята уютна и винаги ухаеше на свежо, както и самата къща. Снимките отговарят на 110 % на действителността. Хотела се намира на прекрасно и спокойно място близо до доволно добри ресторанти, плажа е на 5 минутки, близо до главните автобусни спирки, а стария Несебър е на 10-15 минути пеша. Живот и здраве догодина пак ще го посетя. Наистина си заслужава и не бих се поколебал

Аспарух Атанасов
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.21
10:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мястото е много хубаво и цисто. Вапреки че си бяхме избрали с приателите мартвия сезон всичко беше подаржено и имаше отопление. Много добро място за отдих и на добри цени.

Петър Денчев
отседнал Август 2008 за 1 седмица с група
2008.08.31
16:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отлично място за почивка! Прекрасни домакини! Не бих могъл да започна с по-слаби думи.
С приятелката ми и още четирима наши познати прекарахме във "Вила Кръстев" десет дни в края на юли и началото на август и всички останахме очаровани от престоя си там. Чистотата и обслужването са безупречни - спалното бельо ни го сменяха на три дни, стаите се почистваха всеки ден, а отношението на собствениците беше такова че всеки да се чувства специален клиент. Опитали са се, според мен успешно, да помислят за всичко необходимо за една незабравима почивка и екстрите в стаите далеч надхвърлят необходимото за хотел две звезди, че от части и за три звезди. Единственото малко неудобство е липсата на асансьор, но пък умората от изкачването на стъпалата е нищо в сравнение с невероятната гледка към морето която се открива от терасата.
С други думи казано препоръчвам това хотелче на всеки. Лично за себе си нямам съмнения къде ще отседна при следващото си отиване в Несебър.... когато и да е то.

Ния Колева
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.23
16:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарах най-романтичната седмица със съпруга си.Страхотно място за ваканция.Бяхме направили резервация за една седмица още в началото на юли,когато открих този нов хотел в интернет.Останахме очаровани от посрещането и чистотата.Собствениците са се постарали много,за да направят престоя на гостите приятен.От терасите се открива невероятна гледка към морето/малко места в Несебър имат такава панорама/.Другото лято пак ще сме при Вас сем.Кръстеви!Благодарим Ви и успех!

Виктория Димитрова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с приятели
2008.08.17
14:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Лелката, която е собственик и почиства стаите, е ужасна. Бях там с приятелка, като първата вечер преспа и приятелят ми. Още на първия ден жената ни направи забележка да не се стъпва на пода с мокри крака (щял да се подуе ламинатът)! На следващия обяд бяхме попитани защо спим до толкова късно. Ми може би, защото сме на почивка. Плажното ни мляко оставяше жълтеникави следи, които лесно се отпират - пишеше го на етикета, оказа се и истина. Махат се дори на ръка и със сапун и студена вода, какво остава за в перална машина. Но не - беше ни заявено, че ако и на сменената хавлия има, ще ни даде да ги изперем! Защото ние представяме ли си тя колко ги киснала в белина, как ги търкала на ръка, как не могло да се изпере петното. А, пропуснах да спомена, че не ни беше дадена и никаква разписка срещу сумата, която дадохме за нощувка. А иначе е чисто, да, хотелчето е новичко, гледката е хубава. Ако човек може да преглътне това, че някаква дребнава леличка иска да си изкараш почивката според нейните виждания, не е никакъв проблем да отиде там. Лично ние няма да повторим

Албена Тодорова
отседнал Август 2007 за 1 седмица семейно
2008.06.09
18:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място за почивка. В идеалния център на Несебър, но тиха и спокойна улица. Много добри домакини. Паркингът е охраняем денонощно, а и виждаш колата си. Гледката от терасите е невероятна-целият Слънчев бряг, Влас, Елените и Старият Несебър. Идеално място за почивка и забавления.

Кирилка Кръстева2009.08.12 11:10
засега сме се ориентирали на там. личните впечатления ще са след като се върнем

Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share