къща за гости Вероника **, Якоруда

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Храмът "Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат"
Благоевград    16.8 км
Национален парк Рила
София    19.3 км
връх Мусала
София    19.3 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    19.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
FERO (1)
отседнал Февруари 2011 за 1 седмица сам турист
2011.08.05
19:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Dragi grajdeani na grad yakoryda. Ve4e 4 godini sme svideteli na edno podobie na opravlenie na grad yakoryda. izbrahme gospodin kafelov no kakto vijdate grada vyrvi vse po na zle i po na zle. Qsno e 4e toi ne iska da opravi grada a prosto si kara e taka prosto zaradi zaplatata i vlasta. Nemoje da reshi nito edin problem na grada kakto i nemoje da nakara pod4inenite mu da rabotat. Qven primer e 4e grada ni zaprili4a na ko4ina ot mrysotiq. firmata po 4istotata e na vsi4ki izvestna STROITEL. Mnogo pyti izprashtahme molbi jalehme se no gospodin kafelov ne vze nikykvo otnushenie po vyprosa koito e : shefa na firma STROITEL bivshiq kmet na avramovo koito trqbva da sledi rabotata na firmata si sedi po cql sledobed v kry4mite i razpiva s edin selski kmet pod pretekst 4e e na obqd. sam 4e obqdva alkohol i to ne po edna 4ashka a dosta seriozni koli4estva v prodyljenie na 4asova v shatrata i hotel helier. zapiva se v 12:00 na obqd i priklu4va kym 15:30. 4ovek upotrebil alkohol v seriozni koli4estva mojeli da si vyrshi rabotat kak trqbva ne. negovite pod4ineni syshto ne rabotat kogato toi razpiva zashtoto nqma koi da gi kara da rabotat. tova razpivane na opravitelq na firma STROITEL e vseki den po4ti bez propusk. HORA OT NASHITE DANACI NA NASH GRYB RAZPIVA I NIE NE VZIMAME NIKYKVI MERKI. SEGA IDVA VREMETO KOGATO SHTE PROMENIM VSI4KO KATO NE GLASUVATE ZA GOSPODIN KAFELOV A ZA NQKOI DRUG KOITO SHTE SI STQGA POD4INENITE OKOLO SEBE SI. NE NA KAFELOVVV KOITO NE OPRAVQ NESHTATA A GI RUSHI. KOITO VYPREKI VSI4KI MOLBI I JALENIQ SRESHTO TOVA 4E OPRAVITELE NA FIRMA STROITEL E ZANEMARIL RABOTAT NE MAPRAVI NISHTO . E TOVA E POLOJENIETO DRAGI GRAJDANI NA GRAD YAKORYDA !!! I V MOMENTA OPRAVITELQ NA FIRMA STROITEL E V KRY4MATA VIDQHME GO OTNOVO DA RAZPIVA I DA NE RABOTI. V PRODYLJENIE NA NQKOLKO 4ASA. TOVA E EJEDNEVIETO MU.

Ивелин Минков
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.09.01
22:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отлично място за почивка.Не вярвам човек да съжалява ,ако избере това място за почивка.Стаите са спретнати ,а домакините винаги любезни и усмихнати.Отново бихме избрали това хотелче ,защото наистина си струва.


Други хотели в ЯкорудаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share